- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
AeSDé Team #43780 üzenetére
Syncthing amit keresel, nekem nincs szükségem a folyamatos szinkronra, ezért úgy állítottam be, hogy amikor töltöm a telefont és otthoni wifire vagyok kapcsolódva, akkor szépen át szinkronizálja a képeimet, vagy az utolsó módosításokat a nasra. Multi platform, mindenre fel lehet rakni.
-
válasz
AeSDé Team #37834 üzenetére
Ha diák vagy akkor kérj licence-et az iskolától, de pl. egy Office365 sem akkora érvágás, és a legfrissebb office használatát biztosítja legálisan. Nem mellesleg kapsz 1TB OneDrive tárhelyet, és havi 60perc Skype időt.
Sőt. Vannak olyan Windows-os tabletek, amikhez adnak 1 év office365 előfizetés, így a tablet gyakorlatilag ingyen van ;-) -
válasz
Hasonló (ribbon) felülettel, semmit sem találsz szerintem.
Ja, az InDesign biztos jobb, de nem egészen egy árkategória a kettő.
(#37839) Dluinet: ha annyira rossz az MS Office, akkor mivel jobb, a sokkal kevesebb funkcióval bíró LibreOffice, azon kívül, hogy ingyenes?
-
válasz
AeSDé Team #37838 üzenetére
Nem kell hogy jobb legyen, elég ha azok a funkciók megvannak a mit használsz.
Word helyett én InDesign-t használok, de ez a munkám velejárója, hogy a cég megveszi.
Nyugodtan használnék helyette LibreOffice-t.
Én az office szolgáltatásai helyett a google docs-ot használom, mert heti egy-két alkalomra az is tökéletes.
Levelezés egyértelműen google gmail, ami elbánik az én levél mennyiségemmel, thunderbird vagy outlook összecsuklik alatta, egyedül az eM Client volt amiben működött a keresés is nagy mennyiségű levelekben.PwerPoint helyett is InDesign-t használok, és PDF-be mentem a mással megosztani kívánt dolgaimat.
-
válasz
Microsoft Office gáz, egyedül az Excel értékelhető benne
- A word max egy bevásárló lista megírására alkalmas. (szerkesztői szemmel egy egy rettenet)
- Aki outlook-ot használ, az nem sokat levelet kezel.
- powerpoint-ban, finoman szólva is, max hányást lehet összehozni, nap mint nap találkozom azokkal az igénytelen rettenetekkel. -
cattus
addikt
válasz
Mondjuk egy eredeti Office?
-
válasz
AeSDé Team #35847 üzenetére
Én a régi Jómagam offline szótárt használom.
-
mezis
félisten
válasz
AeSDé Team #35847 üzenetére
Üdv.!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
AeSDé Team #35796 üzenetére
AutoHotkey-vel könnyű írni olyan picike scriptet, ami ezt a feladatot adott billentyűkombinációra elvégzi.
-
Kernel
nagyúr
válasz
AeSDé Team #35778 üzenetére
Ezzel szoktam törölni ilyeneket:
-
dqdb
nagyúr
válasz
AeSDé Team #35667 üzenetére
Az egyenletszerkesztő a Office-ban miért használathatatlan? Bármilyen Office dokumentumba be tudod illeszteni, és a lista többi elemét kényelemben magasan üti.
További lehetőség még a LaTeX, ami kényelmes lesz, miután megtanultad a LaTeX-et és ezen speciális részét is használni. Előnye, hogy vektorosan is lehet renderelni, nem csak bitmapként, mint az online demó esetében.
Harmadik lehetőséged a MathML, ez igényli a legtöbb írást a képletek létrehozásához. Firefox alatt megy (Chrome alatt nem), ha nem bitmapként szeretnéd a végeredményt, hanem vektorosan, akkor az további utánjárást igényel.
Valamint böngészős alapokra itt van még ez és ez, mivel SVG alapokon működnek, ezért bitmap mellett vektorosan is kinyerhető a kép (azt már nem néztem, hogyan).
Végül fizetős és mindent tudó megoldásként van még ez.
disy68: ha jól rémlik, már a Windows 3.1-en futó Word for Windows 6.0-ban is benne volt, de az Office 97-ben biztosan.
-
disy68
aktív tag
válasz
AeSDé Team #35667 üzenetére
Nem tudom mik az elvárások, de az MS Word-ben (2007 és fölötte) már van beépített képletkezelő. Szerintem használható.
-
Kernel
nagyúr
válasz
AeSDé Team #33797 üzenetére
A µTorrent kliensnél (miután feltételezhetően torrentről van szó) alap dolog, hogy cache-használattal kíméli a merevlemezt. Erre vannak finombeállításai is, de alapértelmezetten is elég jól van beállítva.
Pedig én egy régi verziót használok (2.0.4 build 22450), mert utána olyan felületi és egyéb változások jöttek, ami nekem már irritáló volt. Ez meg a mai napig szolgál, így nem látom értelmét a frissítésnek.
A HDD akusztikus mérséklése a fejmozgató aktuátor áramát veszi vissza, ezáltal a "kaparászás" lágyabb hangot üt meg, de teljesen meg nem szűnik. Kíméli a szerkezetet és elektronikát, de ezzel együtt csökken némileg teljesítmény, vagyis gyorsaság, ezt már esete válogatja, hogy kinek / mikor hátrány vagy közömbös.
-
brd
nagyúr
válasz
Ha tud olyat a lemezed, drivered (és a vezérlőd is), és nem sajnálod a pénzt egy HDSentinelre, akkor abban van lehetőség menet közben akusztikát állítani (bár lehet, hogy az ingyenesben is, erre most nem esküszöm meg, de van topicja).
-
LonGleY
veterán
válasz
SSD
-
kispx
addikt
válasz
AeSDé Team #33396 üzenetére
-
válasz
AeSDé Team #32377 üzenetére
Azért mert demó, vagy mert nem tud vele mit kezdeni? Pontosan mit ír ki?
Az avidemux sem eszik meg?
-
válasz
AeSDé Team #32368 üzenetére
Nevezd át mp4-re
Esetleg segít a Video Repair Software
-
zone
őstag
válasz
AeSDé Team #31983 üzenetére
-
válasz
AeSDé Team #30432 üzenetére
DEX 2.5 - Dramatizált elektronikus könyvszerkesztő és hangoskönyv konvertáló szoftver
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
AeSDé Team #30422 üzenetére
SpeakBoard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest