- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Tud valaki esetleg olyan programot, amivel a titkárnő asztalára a sticky note-hoz hasonló apró üzeneteket lehet elhelyezni? A lényeg, hogy másik gépről távolról szerkeszthető legyen és azonnal megjelenjen.
-
jaja1981
addikt
Kívánok!
A helyzet az, hogy vannak IP kameráim, amik egy PC-re vesznek fel képeket, videókat, ha riasztás van.
Ez eddig szép és jó.
Viszont kellene egy program, ami letörli a felvételeket, a fájlokat, amik mondjuk 1 hét, vagy 1 hónapnál régebbiek, mind ezt automatán.Ha ennyi idő alatt nem hiányzik semmi, akkor ott nem volt baj, csak valamire beriasztott.
Biztos létezik ilyen program, csak nem ismerem.
Köszönöm.
-
Sonja
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kékes525 #34493 üzenetére
Nekem sincs, de később rájöttem, hogy eredetileg van, csak az alaplaphoz mellékelt THX TruStudio telepítése letiltja (Asrock B75).
Mivel azonban a THX igen kellemessé teszi a mozihangzást, inkább maradtam ennél, a hangszínt pedig lejátszóprogrammal korrigálom (PotPlayer, KMPlayer például), amivel egy kis mélyet még teszek rá.
Rendszerszintű EQ-programot nem találtam, gondolom azért, mert ez a driver feladatköre.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok equalizer-t Windows 7 64bit alá? Az alaplapi hangkártyámhoz kellene (Realtek ALC892 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3]) Realtek HD hangkezelőjében nincs. Igazából a beszélgetések hallgatásához lenne szükséges, mert egy kicsit pléh hangúnak hallom. 400-800 Hz közötti tartományt kellene ehhez csökkenteni (gondolom), hogy jobb legyen.
-
vieri2000
tag
Gentibus CD megfelelő lesz azt hiszem köszi a többi tippet is.
-
vieri2000
tag
válasz
Sk8erPeter #34488 üzenetére
Bocsi előszeretettel cserélem fel az is it szót
Bizonytalan pedig az hogy vannak ismerőseim akik megjárták a fizetős verzióval nem tudták aktiválni nem kaptak licensz kulcsot ha meg igen akkor az nem volt jó. Nekem úgy mond "netes" verzió változat volt és az sajnos nem műkszik állandóan lefagy.
-
vieri2000
tag
válasz
Sk8erPeter #34486 üzenetére
A Wher it is nagyon jó progi! A hiba ott van hogy nem tudom elérni mert a fizetős verzio "kissé" bizonytalan a a free verzio meg kevés. Én sokáig használtam de valami történt a gépemmel és nem tudom újból telepíteni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vieri2000 #34483 üzenetére
És magával a Where Is It?-tel mi a gond amúgy? Nem használok ilyeneket, de kíváncsi vagyok.
-
genndy
addikt
válasz
vieri2000 #34483 üzenetére
Gentibus CD
Nem egy mai gyerek, de kicsi, ingyenes, jó. Magyarul is tud. Mondjuk hogy Win8-at szereti-e azt nem tudom. -
vieri2000
tag
Üdv+ Tud valaki a Where it is katalogizálóhoz hasonló progit?
-
Đusty
addikt
Tud valaki egy olyan teamspeak linket ami nem rakja tele szeméttel a gépet és nem cseszi szét a böngészőket?
-
Hajdu.1
tag
Nem tudom mi lehet a gond, a 4K Downloader-t használom én is, az hibát ír ki és nem tölti le, a downloadhelper sem a cache-ből sem tudtam kimásolni...
Lehet, hogy valami szarság van a gépemmel... Mondjuk ilyen reklám férgek vannak amiket nem tudtam kiszedni belőle, az befolyásolhatja?
-
cigam
titán
válasz
Hajdu.1 #34477 üzenetére
A http://en.savefrom.net/ is legenerálja a download linkeket.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Hajdu.1 #34477 üzenetére
Pedig ezt is simán le lehet tölteni. Én legalábbis le tudom a 4K Downloader-rel, amit használok.
-
Hajdu.1
tag
Pl ezt sem tudom letölteni: https://www.youtube.com/watch?v=cbfyUAOhL_w#t=313
-
Hajdu.1
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy van néhány videó a youtube-n amit a downloadhelper sem és más letöltő programok sem tudnak leszedni, volt olyan megoldás, hogy a firefox cache-ből ki lehetett másolni és csak át kellett nevezni flv-re, de ez sem akar működni!
Kellene nekem valami progi ami ezeket is le tudja szedni, ha van ilyen!
Tudtok olyan progiról ami előtt nincs akadály ilyen téren?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan fotó album készítő app-ot ajánlania mivel igényesen, de gyorsan lehet fotó albumot rittyenteni?
Cewe és társaival azért nem akarunk dolgozni, mert szeretnénk az elkészült albumból más méreteket is készíttetni (persze adott lap aránnyal, csak kisebbet), azt meg elvileg újra kéne kezdeni...Photoshop-ban meg nem a leggyorsabb az ilyen jellegű meló.
Picassa-t néztem még, ott könnyen lehet kezelni a képeket, de azért az mégis kicsit fapados, meg az csak 1 kollázst csinál.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Otf kiterjesztésű betűfájlt szeretnék szerkeszteni.
Ezt melyik programmal tudom megcsinálni? -
mekker
őstag
-Youtube Downloader - behúzod a konvertálandó fájlokat, majd manuális konvertálásnál állítani kell a paramétereken
pl. Flac:
ffmpeg -i %1 -strict -2 -ar 48000 -ab 800k -ac 2 %2.flacKülön is le tudod szedni az FFMPEG-et, csak akkor vagy egy másik GUI-t kell hozzá keresned, vagy parancssorból konvertálod át.
Még az Any Video Converter az, amivel elég egyszerű a művelet, bár az elég bloatware egy program. Végülis "alkalmi munkára" megfelel.
-
tomic
addikt
Erre valaki?
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Ingyenes videó szerkesztő programot keresek,egyszerű művelethez,pl elforgatni ,kicsit javítani rajta ha lehet.
Nem értek hozzá,tehát egyszerű kellene -
dqdb
nagyúr
válasz
dellfanboy #34461 üzenetére
Nem fogsz olyan programot találni, amelyhez nem szükséges rendszergazdai jog, ugyanis biztonsági okokból Windowson (és a legtöbb OS alatt, így Linuxon is) szektorszinten kizárólag ilyen jogosultsággal lehet lemezt írni.
"Physical Disks and Volumes
Direct access to the disk or to a volume is restricted ... The following requirements must be met for such a call to succeed:
* The caller must have administrative privileges.
* The dwCreationDisposition parameter ..."Fogj valamilyen Linux Live CD-t, és írd meg a pendrive-ot annak a segítségével.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan eines alkalmazást keresek, ami képes a samsung acc-al szinkronizálni. Tehát a Samsung telefonon lévő jegyzeteket megjelenítő pc-n. Van ilyen?
Köszönönm! -
slashing
senior tag
válasz
dellfanboy #34456 üzenetére
unetbootin?
-
mekker
őstag
Olyan programot keresek, ami váltja a W7 Aero színét a háttérrel és emellett minél kevesebb sallangot tud (mivel nekem csak ez az egy funkció kell belőle).
-
dellfanboy
őstag
kellene egy kis help
melyik az a progi ami iso-ból bootolható pendrive-ot csinál.
a helyzetet nehezíti hogy nem vagyok rendszergazda azon a gépen ahol ezt a műveletet végre kell hajtanom...
rufust próbáltam ill egy win7usb tool eszközt... de sikertelenül -
slashing
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34452 üzenetére
Hi,
Kipróbáltam a Sizer-t szerintem a hotkey-t már nem is fogom mert ez nagyon király, könnyen lehet definiálni új méretarányt és meg be lehet azt is állítani hogy a képernyő közepére dobja az átméretezett ablakot. Illetve ha húzom manuálisan az ablakot akkor Tooltip-ben mutatja hogy éppen mekkora. Kicsi egyszerű annyit tud amennyi kell. Ajánlott Plecsni!
-
tomic
addikt
Matroska audio file (mka) formátumú zene fájl,és ebből szeretnék flac fájlt készíteni? Illetve ezt szétszedni.
Mit lehet csinálni ha pl nincs meg hozzá a cue fájl mert sokszor hiányzik?
Ha esetleg tudtok jobb formátumot mint a flac akkor neme az is megfelel. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
csferke #34450 üzenetére
Érdekes, úgy látszik, valami átmeneti hiba van az oldalon. Addig is szintén hivatalos forrásból a projekt GitHub-oldaláról (a projekt ugye open source) tudod letölteni az aktuális release-eket (is):
https://github.com/torakiki/pdfsam/releases/(#34449) slashing:
Szívesen!Majd meg tudnád osztani, hogy végül melyiket választottad, mik voltak a tapasztalatok? Csak kíváncsiságból.
Szerk.:
(#34451) Sonja: ezt csak most látom (nem lapoztam). A hivatalos honlapon is szokott lenni letöltési lehetőség, szóval ott is VAN normális esetben, de most átmeneti hiba van a honlapon.
-
csferke
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34439 üzenetére
-
slashing
senior tag
válasz
Sk8erPeter #34447 üzenetére
Köszi, mindkettőt ki fogom próbálni, ennyi scripteléssel még simán elboldogulok! köszi
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
slashing #34441 üzenetére
Sizer:
http://www.brianapps.net/sizer/Van belőle portable változat is, ami igen jó, mert akkor pl. az irodai gépen nem kell telepítési jog hozzá.
Amikor elindítod, akkor az ikonja lekerül a tálcára. Ha erre ráklattyogsz kétszer, megjelenik az ablaka, ahol be tudod állítani a kívánt méreteket, úgy, hogy az Add gomb hozzáadásával felveszel egy/több újabb felbontást, beállítod, leokézod, aztán amikor az átméretezendő ablak aktív, akkor
1. a tálcán ennek a proginak az ikonjára jobb klikkelve kiválasztod a megjelenő menüből a megfelelő felbontást
2. az átméretezendő ablak valamelyik sarkához/széléhez viszed az egeret, oda, ahol az ablakot amúgy átméreteznéd (és meg is jelenik az átméretezést jelző ikon), itt jobb gombbal kattintasz, és megjelenik a menü, ahonnan kiválasztod a kívánt felbontástHa telepíted is, akkor elvileg annyival bővül még a dolog, hogy az ablak rendszermenüjébe is bekerül ez a progi a saját menüjével.
Most próbáltam ki először amúgy én is, egész faszán működik.Alternatív megoldás az, hogy AutoHotkey-vel készítesz egy nagyon rövid scriptet, és hozzárendeled az átméretezést egy adott gyorsbillentyűre, a script kódja itt látható:
http://www.howtogeek.com/howto/28663/create-a-hotkey-to-resize-windows-to-a-specific-size-with-autohotkey/
Ebben is tudok segíteni, ha elakadnál. -
Met
nagyúr
válasz
zsigripapa #34442 üzenetére
Úgy tudom ez csak akkor legális ha azok is tudnak róla és bele egyeztek, hogy "monitorozva" vannak.
TaaT Download felirat?
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Innen hogy tudnám letölteni ezt a kezelési útmutatót? [link]
-
zsigripapa
csendes tag
Sziasztok!!
olyan programot keresek amivel távolról megnézhetem pl mit csinálnak egyes gépeken a cégnél. böngészésre gondolok elsősorban, ha több böngésző van akkor is működik. de elég lenne ha csak a gépek elküldik nekem az előzményeket ilyesmi is jó lenne.
esetleg valami ötlet?
Köszi
-
slashing
senior tag
Milyen/melyik program az amivel egy program ablakát pl.: excel, egy-két kattintással adott pixel szélességűre, magasságúra tudom méretezni?
Prob. leírás: Itthon csinálok pl. egy táblázatot, akármit, 1920x1080-felbontásban 24" monitoron a cégnél viszont 17-19 monitoron fogják, fogom használ 1024x768 vagy max.:1280x720 felbontásban...
(saját alternatíva hogy skálás háttérképet állítok be és méretezem de ez kényelmetlen egy csöppet...)
Op.: win 7
-
Sk8erPeter
nagyúr
A csferke által ajánlott PDFsam tényleg a legjobb a célra az ingyenesek közül, de ne ilyen third party fos oldalakról töltsd le, mint a belinkelt, hanem lehetőleg mindig a hivatalos oldalról:
http://www.pdfsam.org/Van egyébként portable változata is, amit kibontasz egy zipből, és megy.
-
cigam
titán
- A DTS nem fájlrendszer
- A TAudioConverter megeszi a DTS-t.
- A WAV max 2 csatornás(sztereó) lehet. Nem biztos, hogy jó ötlet egy n+1 csatornás felvételt így szétszedni.
- A FLAC jobb választás, mert akár 8 csatornát is kezel.
- A darabolásban segíthet pl. a CUEsplitter -
tomic
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal tudok egy egyben lévő DTS fájlrendszerű zenei gyűjteményből akár WAW,akár FLAC formátumot létrehozni de úgy ,hogy a zenék külön legyenek szedve?
Tehát a lényeg,hogy minél kisebb veszteséggel szeretném különszedni a zenéket a nagy csomagból. -
csferke
senior tag
PDF-ben oldalakat törölni, forgatni, átrendezni a sorrendet...
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Nem biztos, hogy pogram kell hozzá, nem tudom:
Adott egy 50 oldalas pdf fájl (szöveges). Az első 3 oldalát hogyan tudnám kiszedni, úgy hogy pdf maradjon a maradék 47 oldal?
Word-be hiába másolom elveszít minden szerkesztési beállítást a pdf-ből. -
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34429 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
válasz
dodopek #34427 üzenetére
Akkor VirtualBox és próba(de csak akkor, ha az LPT alapvető adatait úgy adja vissza a konverter, mintha az fizikai LPT port lenne, ellenkező esetben az XP-s driverek nem biztos, hogy bármit tudnak vele kezdeni).
Ha ezzel sem megy, akkor marad az "fizikai" XP.UI: Utólag telepített (W7 után) XP, le fogja takarítani az indítófájlokat, a W7 nem fog indulni, nem lesz választható, de ezt az EasyBCD-vel utólag orvosolhatod.
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34424 üzenetére
Paralell to usb kábellel használnám. Odáig stimmel a dolog, hogy magában bedugtam az átalakítót, felment a drivere, majd bedugtam a párhuzamos nyomtatót, onnantól megállt a tudományom.
A kép természetesen nem saját.Ha nem fog menni, akkor majd megpróbálok egy XP-t feltenni, bár az is macerás lesz, mert csak egy HDD van a gépben, és a 7 nem tudom engedni fogja-e a régebbi rendszert...
-
válasz
dodopek #34423 üzenetére
Linkelnéd akkor a printer gyári oldalát(vagy legalábbis, hogy hogy néz ki), mert a Deskjet 520-as az biztosan párhuzamos portos(LPT), azt nem láthatja USB-snek.
(csak hogy tiszta legyen, mert a Designjet T520-nak W8.1 x64 drivere is van, nehogy más printerről beszéljünk)UI: őszintén szólva a Virtual PC és/vagy XP Mode nem biztos, hogy Starter alatt menni fog, de ez nem 100%...(legjobb tudomásom szerint nem fog menni)
-
dodopek
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #34422 üzenetére
Próbáltam már, de semmi eredmény.
Továbbra is ismeretlen usb 2.0 nyomtatónak látja. Amúgy x86, mert starter.
mezis !
Sajnos valszeg nem lesz jó. A starter nincs benne a gazda rendszerekben... -
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Win 7 starterhez kellene olyan virtual PC program, amiben XP-t tudok futtatni, és telepítés után egyszerűen el lehet indítani.
Faterom új gépére 7est tettem, de az öreg HP 520 nyomtatója már drivertelen. Ezért kellene egy virtual XP, ami eléri a partíciókat, és egyszerű kezelni.
Köszi! -
localhost
Közösségépítő
Notebookban össze-vissza jár a beépített óra, leginkább késik. (Windows 7)
Milyen módon lehet indítópulton vagy regsitryn keresztül állandóra vagy legalábbis gyakorira tenni az időszinkronizációt? De minimum rendszerindításkor?
Mi a parancs, hová írjam ? -
baboss
őstag
Sziasztok.
Véletlen formáztam a HDD-t.A Recuva programmal vissza állítottam a képeket.Van egy csomó kép ami többször is megvan 4-5 példány más elnevezéssel illetve sorszámmal.Egy olyan programot keresek ami kiszűri az egyformákat,hogy csak 1 maradjon meg.Kézzel elég macera végignézni 4790 képet,arról nem is beszélve.hogy 30 kép után már nem is emlékszem melyik van meg több példányban. -
Kernel
nagyúr
válasz
LordMarcus13 #34409 üzenetére
Ez nyilván tág fogalom, de egyébként az Audacity tud bizonyos effekteket.
-
válasz
Először is meg kéne találni a gyenge láncszemet. Lehet a hangfal vagy a hangkártya, nem feltétlen maga a zenefájl rossz.
-
stampedli
tag
válasz
Ezzel.
Bocs, jobbat nem tudok. (: -
LordMarcus13
csendes tag
Milyen programmal tudom a zenének a hangzását tisztítani? Elöre is köszönöm
-
Chili7
őstag
sziasztok!
milyem programmal tudnék tv streamet felvenni?
köszi
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rokendrol #34393 üzenetére
És olyan van, hogy megnézed a hozzászólásaid minőségét, mielőtt elküldöd őket?
Amúgy szerencse, hogy nincs ilyen villogtatás, csicsázás, ilyen-olyan színekkel jelölgetés, normális helyeken az ilyesmit nem is engedélyezik, olvashatatlanul ocsmány lenne az egész felület. Így is sokan vannak, akik kényszeresen tömködik tele a hozzászólásaikat egymás mellé dobált 10-féle smiley-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest