- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Ingyenes, gyors mp4 konvertáló progit tudtok ajánlani? Amiket találtam vagy nem volt ingyenes, vagy vírusos volt, vagy lassú...
mkv-t szeretnék mp4-re konvertálni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Nerazim #35697 üzenetére
Igen, ezzel: Revo Uninstaller
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy leszeretném törölni a játékot amit felraktam (nem a rendszer partícióra), de nem szerepel a vezérkőpultnál a telepített progik között. Valahogy le tudom törölni vmilyen progival? A saját mappájában sincs uninstall fájl. -
-
tonyrulez
őstag
Van olyan fájlmásoló program, amibe be tudok tölteni szöveges listát a fájlok elérési útvonaláról, és azokat átmásoltatom vele egy másik mappába? m3u lejátszási listáról lenne szó, annak a tartalmát akarom bemásolni egy felhőszolg. sync mappájába. Tekintve hogy többezer fájlból kellene párszázat kimásolni, a kézi kikeresgélés nem játszik.
-
válasz
csferke #35691 üzenetére
Az Avast ingyenes verziója csinál alapbeállításként ilyet, de ki lehet kapcsolni. Főleg a kritikus programokra Active-X, Flash, java, böngészők... stb... verzióit figyeli. Az ingyenest használó nénik/bácsik többsége enélkül régi keretrendszerekkel, kiegészítőkkel működnének. Az emberi nemtörődömségből eredő károkra az Avast sem tud megoldás... illetve házi megoldásként frissítésre buzdítja, sőt kérés esetén a háttérben meg is csinálja.
Szerintem okos dolog, a hülye felhasználóknak.A fizetős Pro verzióban ez alapba le van tiltva, a vállalatoknál (mint ahol én is dolgozom) használt verziókban értelemszerűen ez megint nem deffault... hiszen ott a IT-Policy szerint frissülnek a kliensek.
Megoldás:
-kikapcsolod a free-ben
-fizetsz érte (ezzel nagyságrendekkel emeltebb NET-es támadásos védelmet is kapsz) -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Betelt a pohár. Elegem lett az Avast-ból
Állandóan leskelődik a háttérben. Nem csak a vírusokat, támadásokat figyeli. Figyelmeztet, hogy xy alkalmazásnak van frissebb kiadása is, program frissítés után jelez, hogy szerinte az előző verzió nem törlődött teljesen stb. Mindezzel természetesen hatásosan lassítja a gépet. Hát ne legyen ennyire okos!
Melyik antivírus-t ajánlanátok az Avast helyett?
Minél egyszerűbb, kisebb és ne okoskodjon túl sokat.köszi
-
daimonion
senior tag
válasz
kovacs65 #35688 üzenetére
Baromi egyszerű a dolog a kliens progiban nem imap kiszolgálót állítasz be hanem pop kiszolgálót és akkor be lehet a progikba állítani hogy maradjon egy példány a szerveren..Ilyet pl a Thunderbirdben is be lehet állítani plusz az MS Outlookban is csak az MS Outlook az előfizetős de van még az MS live essentialban a levelezőkliens ami igaz nem mai darab de ott is be lehet állítani azt hogy pop vagy imap fiókot akarsz használni
-
kovacs65
őstag
válasz
daimonion #35687 üzenetére
THX, hogy időt szakítottál rám.
Az adott programba jelszóval való bejelentkezést valóban szinte mind tudja.
Azonban amikor törlök a kliensben egy levelet, azt automatikusan a szerveren is letörli.
Eddig az Incredimail és a TheBat volt arra képes, hogy csak a kliensben törölte, de a szerveren nem.
Nekem ez utóbbi lenne a fontos. -
kovacs65
őstag
Hi!
E-mail klienst keresek.
Kritériumok: jelszóval való bejelentkezés, több cím kezelése és ne törölje a szerverről a leveleket.THX
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Sk8erPeter #35682 üzenetére
Köszi!
A MiniTool Partition Wizard-ot megpróbálom akkor.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #35680 üzenetére
http://alternativeto.net/software/carbon-copy-cloner/
MiniTool Partition Wizard, Macrium Reflect Free, DriveImage XML, ezeket már használtam, és szerintem igen jók.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Mivel tudok Windows 7 alatt csinálni egy full rendszerlemez (C meghajtó) klónozást?
Egy progit ismerek ami erre a névre hallgat: Carbon Copy Clone
De ez ugye MAC-es. Win-be mi van ami egyszerű, könnyű és tuti jó?
-
myke01
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #35677 üzenetére
CCleaner alkalmas rá
-
Pgraph
aktív tag
Üdv.!
Megbízható, kiforrott, egyszerűen kezelhető, lehetőség szerint free BACKUP programot keresek. Kisirodai NAS-ra kellene dolgoznia 4 gépről (Windows 8.1 és XP-s gépek).
Környezetemben Cobian Backup neve merült fel legtöbbször, de a honlapjuk 3 éve kihalt (persze, ettől lehet még jó a programjuk).
Ha tud növekményes mentést és magyarul is beszél, az nem baj.
Köszönöm! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv,
Van olyan progi, amelykkel meg tudom keresni a duplikált, vagy többszörösen is létező, azonos fájlokat? -
-
w.miki
veterán
Youtube playlista letöltésére tudnátok valami programot ajánlani?
Barney, és barátai meséket szeretnék letölteni egy kisfiúnak.
Eddig a clipconverter-t használtam letöltésre, de egyesével letölteni az összes mesét, eltartana egy darabig... bár lehet ez is tud playlistet, én nem találtam meg.
esetleg olyan program, amibe begépelem, hogy "barney, és barátai", és az összes videót letölti a gépemre, olyan létezik? -
válasz
BlackDevil #35670 üzenetére
pocokxx
fotor, photocollage,...
collageit -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami faék egyszerű, lehetőleg ingyenes fotókollázs készítő progit? Eddig online használtam a befunky-t, de az utóbbi időben nem tudok rá képet feltölteni... De egy ilyesmi program, már teljesen elég lenne.
-
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Olyan programot keresnék amiben a meglévő lakásom fel tudnám húzni 3d-ben és azon átalakításokat végezni. pl. falat berakni/elvenni, ajtót, ablakokat falazni/átrakni, bútorozni, berendezni (szoba, konyha, fürdő). Szeretnék több variációt készíteni mielőtt neki fognék a felújításnak.
Ja és jó lenne ha be is lehetne járni
Előre is -
dqdb
nagyúr
válasz
AeSDé Team #35667 üzenetére
Az egyenletszerkesztő a Office-ban miért használathatatlan? Bármilyen Office dokumentumba be tudod illeszteni, és a lista többi elemét kényelemben magasan üti.
További lehetőség még a LaTeX, ami kényelmes lesz, miután megtanultad a LaTeX-et és ezen speciális részét is használni. Előnye, hogy vektorosan is lehet renderelni, nem csak bitmapként, mint az online demó esetében.
Harmadik lehetőséged a MathML, ez igényli a legtöbb írást a képletek létrehozásához. Firefox alatt megy (Chrome alatt nem), ha nem bitmapként szeretnéd a végeredményt, hanem vektorosan, akkor az további utánjárást igényel.
Valamint böngészős alapokra itt van még ez és ez, mivel SVG alapokon működnek, ezért bitmap mellett vektorosan is kinyerhető a kép (azt már nem néztem, hogyan).
Végül fizetős és mindent tudó megoldásként van még ez.
disy68: ha jól rémlik, már a Windows 3.1-en futó Word for Windows 6.0-ban is benne volt, de az Office 97-ben biztosan.
-
disy68
aktív tag
válasz
AeSDé Team #35667 üzenetére
Nem tudom mik az elvárások, de az MS Word-ben (2007 és fölötte) már van beépített képletkezelő. Szerintem használható.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy programra amivel gyorsan tudok matematikai egyenleteket, képleteket ábrázolni és az eredményt exportálhatom képekbe. Kitevő, index szám, emeletes nevezős törtek és ilyesmi ábrázolására kellene.
Word alkalmatlan erre, Paint-el még valahogy megoldom de az ocsmány. Biztos létezik egy direkt erre kitalált program.Azért lenne rá szükségem mert sokszor kellett már képleteket tennem dokumentumba, prezentációkba, és jó lenne ha ezeket saját magam elő tudnám állítani.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
myke01 #35664 üzenetére
Más műfaj, egyik a registrybe bejegyzett, automatikusan induló programokról tájékoztat.
Miután vírusok is csinálnak ilyen bejegyzéseket, ha olyan érzése van a felhasználónak, hogy rossz helyre kattintott, máris lehet elővenni az Autoruns programot, és megnézni, nem készült-e rendellenes bejegyzés, ami a legközelebbi indításkor munkába lendít valamit.
Más kérdés, hogy vannak vírusok, ami ilyenkor már figyeli, ha megpróbálod eltávolítani a bejegyzést, ezért előbb a megfelelő processzt kell kilőni, de még az is védheti magát trükkös módokon, tehát ilyenkor már észnél kell lenni.
A HijackThis viszont a futó folyamatokról, böngészőt és egyebet eltérítő bejegyzésekről ad részletes képet, erre utal a neve is (hijack / eltérít).
-
Kernel
nagyúr
válasz
myke01 #35662 üzenetére
Mindkettő közepes vagy nagyobb tapasztalatot igényel, talán eltekintve a legegyszerűbb esettől, amikor az Autoruns programban látsz egy jól ismert programot, amit ki akarsz iktatni. Vagy nem.
Nem szabad viszont olyat eltávolítani, aminek nem tudod biztosan a szerepét. Egyszer én is végeztem ki Windowst, a kodekek között gyomlálva. Többet nem indult el, akármit csináltam, újra kellett telepíteni.
A HijackThis programra is vonatkozik, hogy azok tudják leginkább értelmezni a végeredményt, aki nem csak évek óta használja a Windowst, hanem tisztában van a gépen futó folyamatokkal, időnként nézegeti a Feladatkezelőt vagy a (még jobb) Process Explorert, így idővel ki lehet tapasztalni, hogy minek szabad ott lenni, vagy mi a gyanús.
Ha valami gyanús, azt egyszerűen beírni a Google-keresőbe, általában löki a választ.
Ha nincs ilyen tapasztalat, akkor például annyit lehet tenni, hogy bemásolod a végeredményt egy Windows topikba, ahol egy rutinosabb valaki kiszúrja a problémát.
De ha jól rémlik, van olyan weboldal is, ahová be lehet másolni, és elemzi.
-
myke01
senior tag
Rögtön a közepébe vágok
. A HijackThis program működése érdekelne h tkp. mire való. Mennyire nagy windows szakértelem kell a használatához? Esetleg oktató anyag hozzá ha lenne ,megkoszonnem.
A másik ilyen program ami érdekel az Autoruns.Szintén ugyanazok a kérdéseim róla. -
localhost
Közösségépítő
válasz
CityBoy007 #35657 üzenetére
Szerintem Te inkább egy szervizt keresel.
Ugye? -
válasz
vagy a gyártó adott szoftvert valami Fn +F9 tipusú lezáráshoz..
-
DrojDtroll
veterán
válasz
-
válasz
Ez inkább a parapszichológusokat érdekelné. Nem szoktál szeánszokat rendezni?
Add el nekik feláron.. -
CityBoy007
csendes tag
Sziasztok!
Van egy laptopom, aminek hibás a billentyűzete, mert néha magától elkezd írogatni.
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel ki be tudom kapcsolni a Windows-ba a billentyűzetet.
Windows 7-et használok.Előre is köszönöm
-
lancellott
tag
válasz
Sk8erPeter #35636 üzenetére
a probléma, hogy ezek csak konkrét megadott címeken dolgoznak. Nekem meg olyan program kellene, ami nek megadsz egy induló címet, és egy intervallumot vagy valami ilyesmi
-
válasz
Vegitaa #35653 üzenetére
Próbáld ki a virtualdub-ot. érteni kell hozzá..
-
-
Vegitaa
senior tag
válasz
DrojDtroll #35650 üzenetére
Nem túl gagyi az a progi....?
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Tudnátok ajánlani valami jó videóvágó-szerkesztő progit? Esetleg amivel valami zenét is be lehet a megvagdosott fim alá vágni...
Köszi!
-
-
Dorian
félisten
válasz
Doky586 #35645 üzenetére
Azon a HDD-n most nincs semmi. Tehát ha a rendszer az SSD-n van, akkor is müxik?
Ill.az oprendszer Server 2012 r2 Gondolom a parancssoros megoldás itt is áll, ha már 8-alapú.
Amúgy a Win telepítőlemezével próbáltam a particionálást, azzal nem jött össze ez a 300MB-os rész beolvasztása. Látta, de nem volt hajlandó semmit csinálni vele. -
-
Dorian
félisten
Dell laptopomban a vinyón van egy kb 300MB-nyi terület, amit nem sikerül formáznom, hozzácsapni a meglévőhöz. (A rendszer már nem erről, hanem egy SSD-ről megy.) Gondolom valami rendszerpartíció lehet.
Mióta az SSD-re került a rendszer, azóta újraindításkor nem látja a HDD-t, minden második újraindításkor viszont igen. Kikapcs-bekapcs után is rendesen látja. Én más magyarázat híján erre a nem-kezelt partícióra fogom a problémát. Szóval nem is a 300 MB miatt, hanem főleg ezért: Hogyan tudom ezt eltakarítani, particionálni egyben az egész HDD-t?
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Olyan videó konvertáló progit keresek, ami vízjel és egyéb időkorlát nélkül képes .mod fájlból mondjuk .avit csinálni. Freemake sajnos nem ismeri a .mod kiterjesztést. Total Converter valamiért csak hangfájlt csinál belőle, AVS pedig rárak vízjelet. Mást egyelőre nem próbáltam.
-
Kernel
nagyúr
válasz
aviator #35638 üzenetére
Nálam a Total Commanderben az F2 billentyű van beállítva erre a TC parancsra:
cm_GetFileSpace
De a fájlmenüben is megtalálható (elfoglalt terület számítása), csak billentyűvel hatékonyabb.
Vagyis gyakorlatilag kijelölök fájlokat, mappákat, F2-re összeszámolja a méretet, feldobja egy kis ablakban. Ha nem jó, akkor változtatok a kijelölésen, ismét F2.
Főleg régebben DVD összeállításhoz használtam ezt a módszert, de más esetekben is jól jön néha.
-
aviator
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program, amely képes arra, hogy egy mappából véletlenszerűen kiválogasson fájlokat úgy, hogy a fájlok méreteinek összege ne haladjon meg egy előre megadott értéket? A legjobb az lenne, ha úgy válogatna, hogy kijelöli és rögtön lehetne másolni. Ha nincs ilyen program milyen módszerrel lehetne ezt megoldani?
Köszönöm a segítséget!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bandras0226 #35615 üzenetére
A PicPick egy elég kicsi helyet foglaló, ingyenes screenshotkészítő progi (portable változata is van), aminek a saját képszerkesztőjével is tudsz buborékokat szöveggel együtt rádobálni a képekre, nagyon kis egyszerű program, akár ez is simán megfelelhet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
DrojDtroll
veterán
válasz
lancellott #35633 üzenetére
Linuxra lett volna egy magoldásom a
...../kep001.jpg
..../kep002.jpgproblémára, de így tárgytalan.
-
tpeter77
addikt
válasz
lancellott #35623 üzenetére
IrfanView mellett maradtam, de segítettem annak aki a pdf-eket csinálta, hogy a fénymásoló gépben a szkennelési területet hogy vegye le kicsire, pl. igazolványok másolása esetére.
igy aztán már jó lesz, de 500 másolást újra csinálni.. pFűj..... -
lancellott
tag
válasz
DrojDtroll #35625 üzenetére
win10
-
brd
nagyúr
válasz
dkface #35629 üzenetére
RSAT a csomag neve, amit keresel.
De a kartárs nem ért félre. Tökmindegy, minek a tagja egy user. Ha van olyan jogosultsága az adott groupon, hogy beállíthassa, akkor beállíthatja, ha nem, nem (más kérdés, hogy praktikussági okokból csoportoknak szoktak jogot adni, nem usereknek, így aki a csoport tagja, az megkapja a jogot). Nem kell ahhoz egy csoport tagjának lenni, hogy szerkeszthesse a tagságát. Domainben a local adminnak semmilyen joga nincs (éppenséggel megoldható, de nem praktikus, a biztonsági problémákról nem is beszélve). -
CtiveR
tag
Sziasztok,
olyan programot keresek, amivel egyszerűen, könnyen videót lehet vágni, tényleg nagyon egyszerű működés a fő szempont, minősége lehetőleg ne romoljon mentéskor. Előre is köszönöm!
-
dkface
aktív tag
Sziasztok,
Windows alá keresek egy olyan programot amivel a domainben lévő User tudja menedzselni azokat a security/distribution groupokat amelynek ő maga a tagja! (Tehát nem admin hanem mezei felhasználó, és a saját gépén local admin jogosultsága van)
Köszönöm szépen!
-
fo_di
őstag
válasz
lancellott #35611 üzenetére
egy időben (utoljára 10 éve néztem) a flashget tudott ilyen makró jelleggel dolgozni, nem tudom, a mstani csicsiamicsa verziók tudnak-e még
-
DrojDtroll
veterán
válasz
lancellott #35611 üzenetére
Milyen os-re kell a megoldas? Win-re vagy Linuxra?
-
lancellott
tag
-
lancellott
tag
válasz
tpeter77 #35621 üzenetére
Lehet, hogy géplakatos megoldás,de megnyitod, prtscr-eled, irfanwiev-el kivágod a hasznos részt, és mented PDF-nek. Amúgy a scannelő programmal amit használsz biztosan be lehet állítani hasznos részt. És akkor A5-be menti. Irfanviewnek a scannelő progiját nézd meg pl.
-
tpeter77
addikt
sziasztok
PDF-ből PDF-be mentő programot keresnék.
A beszkennelt eredeti pdf fájl nagyobb, mint a dokumentum amit lementenék pdf-be, és a felesleges részt levágnám, mint valami képszerkesztővel, és csak a hasznos területet mentem vissza PDF-be.
példa:
ha egy garipapír A5-nél is kisebb de A4-ben szkennelték be a PDF-et, akkor nem szeretném a teljes képet, csak a hasznos területet PDF-be menteni.
Milyen programot ajánlanátok erre?
köszi. -
mezis
félisten
válasz
-
lancellott
tag
válasz
Paint : )
-
Sziasztok!
Olyan progit keresek amivel képekre lehet szövegbuborékot tenni, és szerkeszthetem bele a saját szövegem.
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35612 üzenetére
Hello!
Valóban, így is működik! Köszönöm.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amit Kernel írt, az is teljesen jó, és a legfontosabb formátumokhoz tökéletes, hátránya legfeljebb annyi lehet, hogy picit talán macerásabb, ha ennél több kiterjesztésről van szó (kézzel meghatározni, pontosan mely kiterjesztésekkel rendelkező képeket jelenítsen meg a progi), meg így pár fájltípus kizárásra kerülhet, amit az IrfanView amúgy támogatna, de így a könyvtárban való kotorászás során nem jelenít meg (persze lehet olyan eset, hogy épp ez a cél, pl. mert pl. az ico-fájlokat nem akarjuk megnézni).
Amit én írtam, az is működik, igaz, nálam ez az alapértelmezett képmegjelenítő, így ezzel is társítom a képformátumokat, ehhez adminisztrátori jog szükséges lehet a beállítás során, és az előző hsz.-emben elfelejtettem hangsúlyozni az "Images only" bekattintása után az alul lévő opció kiválasztását, vagyis a "Load only associated types while moving through directory"-t. Ez így biztosan működik, mivel pont így használom.
-
lancellott
tag
Sziasztok! Google bácsi ide hozott.. nem tudom jó helyre-e ,de majd eligazítotok. Szóval.
A 2 kérdés kicsit bonyolult lesz.1.) Képeket szeretnék letölteni weboldalakról. Ahol egy alcímen vannak a képek, ahhoz webcopy-t használok.. teljesen jó, viszont vannak olyan oldalak ahol csak egy linkre kattintva jeleníthető meg a kép. Van olyan program ami helyettem nyom bal klikket és leszedi onnan a képet?
2.) Vannak webcímek, ahol a cím eleje ugyanaz és csak a képek címe különbözik.. www.valami.hu/kepek/1001.jpg ; www.valami.hu/kepek/1002.jpg; www.valami.hu/kepek/1003.jpg
Van olyan program amibe ha mondjuk megadom a fő oldalt, és adok egy intervallunot, mondjuk "indítás www.valami.hu/kepek/1001.jpg ... www.valami.hu/kepek/1102.jpg -ig, vagy valami ilyesmi, és akkor a generált webcímek képeit le tudja menteni?
Remélem nem voltam teljesen homályos.
-
Varesz_86
aktív tag
Tudnátok olyan videólejátszó programot mondani hogy be lehessen valahol állítani hogy mondjuk a sample fájlokat kihagyja lejátszás során? vagy esetleg egy 50 megás határt beállítani hogy az annál kisebb fájlokat ne játssza le? köszönöm
-
Troy.
addikt
válasz
Sk8erPeter #35607 üzenetére
Hello!
Ezt már én is próbáltam, nem hozott megoldást!
(#35608) Kernel: Ez viszont igen. Köszönöm nektek!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #35607 üzenetére
Vagy lehet olyan is (mint az én esetemben), hogy ámbár használom az Irfant is, de társítás nélkül.
Ilyenkor az alatta lévő "Load custom" beállítás alkalmazható, egyéni igény szerint:
JPG|JPEG|GIF|BMP|TIF|TIFF|PNG|
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Képnézegetésre IrfanView-t használok. Adott egy mappa amiben képek, pdf-ek találhatóak. Meglehet azt oldani, hogy a program csak a képeket lássa? Ugyanis ha rákattintok az első képre, majd a kurzorral navigálok, vinnyog hogy nem találja a plugint a pdf-hez.
Köszönöm.
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ReSeTer #35600 üzenetére
"ott van a foxit reader, ami megint cloud-os és olvasottak alapján ott se megy zökkenőmentesen a cloud eltávolítás"
És ez konkrétan mit jelent? Csak mert nálam eléggé zökkenőmentesen történt az eltávolítása.
Engem is zavar, hogy felpakolja alapból, de ettől még sztem elég fasza a Foxit Reader, eltávolítani ezt a cloudos fost meg pár kattintás volt...Esetleg még megnézhetnéd a Sumatra PDF-et, elvileg az is elég népszerű darab. A MuPDF meg tényleg nagyon könnyűsúlyú, de ennek megfelelő tudással is (nem sokat tud, inkább csak megjeleníteni).
(#35605) cigam:
Megelőztelek, MUHAHAHAHAH. -
-
róland
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged