- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
YouTube letöltés témához: ClipGrab, DamnVid, ezeket használom, szerintem egész jók.
-
ViZion
félisten
válasz
Dluinet #35392 üzenetére
Köszi, ránézek
daninet: nem használtunk, a legtöbb gép almás volt. Win-t virtualizálva tolta akinek kellett, vagy dual boot. Ezért nincs is mindenkinél office, mondjuk nálam pont van, 2007-es
Vagy csak ezt szereti a rendszergizda, nem tudom. Rákérdezek, h lehetne-e oda költözni. -
mezis
félisten
válasz
gondor53 #35391 üzenetére
Ezt próbáltad ? : http://onlinediktalas.hu/
-
gondor53
csendes tag
Köszönöm.
Közben kutakodtam én is. A Swype-t ugyanaz a Nuance adta ki, amelyik az ios alatt tökéletesen működő naturally speaking-et.
Így remélhetőleg jó lesz a magyar tudása.Volt egy összehasonlító teszt az apple, és az androidos magyar beszéd felismerésről régebben.
Abban valószínű, hogy a google alap beszédfelismerőjét eresztették össze az Apple féle megoldással.
Abban az apple magasan verte az androidot.Talán a Swype megjelenése segít ezen. Ki fogom próbálni valamelyik emulátoron, amelyik eléri a GooglePlay áruházat. Vagy valahonnan megpróbálom leszedni a swype telepíthető apk csomagját.
-
válasz
gondor53 #35391 üzenetére
A Swype (androidon) nagyon jól felismeri a magyar hangot is, esetleg azzal tehetsz egy próbát. E mellett még ugye ott van a Google féle beszédfelismerő, gondolom te eleve arról beszéltél (nekem nincs tapasztalatom vele).
Ja igen, emulátor. Van pár, a google ki is dob jó néhányat. Személye szerint a BlueStacks-et próbáltam, az nagyon jól működött, de már 2 éve volt.
-
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan megoldást keresek, ami Windos alatt tud mikrofonba mondott magyar szöveget szövegszerkesztőbe, vagy txt fil-ba konvertálni.
Az Apple ipad, és iphone rendszereken tökéletesen fut a nuance dragon naturally speaking, de az ipadian ami elvileg egy ios emulátor nem tud csatlakozni az apple app store-hoz.
Így nem tudom abban használni a nuance appot.Létezik esetleg más, jobb ios emulátor PC-re?
Esetleg PC-re virtuálisan telepített apple oprendszer képes lenne erre?A nuance progija ami Windows alatt is fut, nem tud magyarul.
Elvileg az androidra is van beszéd felismerő, de az jóval gyengébb, mint az apple megoldása.
Végső soron az is jó volna, ha futtatható valamiféle android emulátoron.
Létezik olyan android emulátor PC-re, ami teljes funkcionalitással futtatja az android progikat?Előre is köszönöm a segítséget.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Stabil, megbízható levelező progit tudtok ajánlani?
Sok és méretben sem kicsi a levelezés. Nem, Thunderbird egy rakás szar, azt ne is ajánljátok.Köszönöm!
Lehet fikázni az Apple-t, meg ilyen-olyan sznobság, de bizony azzal nem volt gond, ennél jóval több levelet hiba nélkül kezelt. Váltottunk win-re és lose lett
Már archiváltam a korábbi éveket, törlöm az elküldötteket... Apple-n ezt nem kellett megtenni és bírta. Ez a retek meg folyamatosan hegeszti az adatbázisát, címkék eltűnnek, levél írás botrányos (kurzor az elejére ugrik magától, más címet szúr be válasznál, etc...) Megkeserítették az életem a windowsal. Jah, nem az én gépem rossz, több kolléga panaszkodik a Thunderbirdre, pedeg tized ennyi levelük van...
-
Hajdu.1
tag
Létezik valamiféle program Androidra, ami ki tudja szedni a reklámokat a gépből?
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel nagyformatumu nyoomtatasnal lehet osszeforgatni a lapokat tobb pdf-bol. Lattam mar ilyet nyomtatosoknal, de nem tudom mi a neve.
A plotter A1-et huz be, en szeretnek A2-ket nzomtatni, majd szetvagdosni. Van benne allo-fekvo vegyesen.
Eddig photoshoppal csinaltam kezzel, de nem tul gyors a muvelet igy... -
válasz
HanG_más #35382 üzenetére
Szerintem nem fogsz ilyen programot találni, lévén, hogy millió módszer van termékkulcs tárolására. Microsoft termékekhez láttam csak ilyet, mert azok - feltételezhetően - ugyanúgy tárolják a kulcsokat. A másik probléma, hogy nem is tudod mindegyiknek programnak megtalálni a kulcsát, mert van amikor titkosítva tárolják.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb #35378 üzenetére
Erre én az ABBYY Screenshot Readert használom. Nem ingyenes (mondjuk én egy promóció keretében kaptam legális liszenszt ingyé' szerencsére; de amúgy nem is túl drága, sőt, persze előbb próbáld ki), de nagyon fasza. Kacifántosabb szövegnél persze hibázhat.
Az ABBYY FineReader OCR-képességei miatt csaptam le rá, elég jó. Hogy ehhez képest a MobiMouse ilyen téren hogy teljesít, arról nincs tapasztalatom.
-
spe88
senior tag
Hi!
HTML-eket kéne XLS-be importálni.
Olvastam olyanról, hogy vannak Virtual Printerek, amik jóformán bármiből tudnak XLS-t importálni!Nekem táblázat jellegű (tehát XLS-nek tökéletesen megfelelő) HTML fájlokat kéne XLS-be nyomtatni virtuálisan!
A HTML-ek egyenkénti megnyitása és "mentés másként"-tel XLS-sé időigényes!
Van erről valami tapsztalatotok, ajánlott printer?
-
Kernel
nagyúr
válasz
TheProb #35378 üzenetére
Nem nagyon értem a gondot, a MobiMouse már kb. 15 éve tudta ezt. A programok menüpontjait is, böngészőn belül is. PDF-hez külön volt valami plugin, Wordhöz is, ha jól emlékszem.
6-7 ezer forintért vettem akkoriban, segített a nyelvtanulásban is, mert nem kellett szótárazgatni, csak rámutatni szavakra. (Nem mondatfordító.) Akkor még Google-fordító sem volt sehol.
Későbbi verziókban a fontsimítást kikapcsolta a futás alatt, hogy ne zavarja a felismerést.
Ha alapértelmezésben nem ismer fel valamit, akkor a beállításai között a megfelelő fontot kell hozzáadni, ezt azért emelem ki, mert volt már, aki fórumon fikázta, hogy nem működik, de annyi esze nem volt, hogy fontot állítson be.
-
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #35372 üzenetére
ha nem is rábökés szinten, de pl a google translate kamerás, real time fordítós szerűség lehetne, nem adott kamera képet fordítana, hanem a screen-t, OCR szerűen. De ezek szerint ez csak ötlet, én is így gondoltam, csak fater nem képes megérteni, hogy nincs még ilyen.
-
genndy
addikt
válasz
korpas15 #35375 üzenetére
Akkor netlimiter vagy alternatívái. Lehet hogy a routered is tud ilyet és akkor nem kell külső program.
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek egyszerűen használható videó összefűző programot! Tudnátok ajánlani? Köszönöm
-
korpas15
tag
Sziasztok! Tudnátok olyan progit ajánlani amivel a feltöltési sebességet letudom korlátozni? Mert a feltöltés annyira lefogja a netet, hogy használhatatlan.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb #35362 üzenetére
"programokon belüli fordító érdekel, pl bmilyen angol nyelvű programban gombok, leírások, menüpontok, esetleg popup-ok, stb."
Mármint úgy érted, hogy bármilyen program bármelyik ablakának bármelyik részére ráböksz, akkor hánemigazmá', hogy nincs egy program, ami azt lefordítja? Necces lesz ilyet találni.(#35324) Vertigo18:
"Itt is egy szavazat a KeepVid-re, illetve mondok egy sajátot, 4k Video Downloader!"
Sajnos a 4K Video Downloader sem tud letölteni elég sok számot YouTube-ról, pedig korábban én is komáltam, de mostanában egyre többet fedezek fel, amit nem tud lehúzni, és mindig a legfrissebb változatot próbáltam, amikor gond volt. -
artiny
őstag
nem letezik olyan program ami kepes lenne tordelni a szoveget windows 10-re?
letoltottemszamos app-ot a store-rol,de egyik sem kepes ra. holott abbol a programbol az androidos valtozatnal mukodott.egy windows 10 tabletre 8" szeretnek olyan pdf readert ami kepes ra.
-
Sziasztok!
Duplikált fájlok keresését és törlését lehetővé tevő programot keresek. Örülnék neki, ha egyszerű lenne a kezelőfelülete. Köszönöm!
-
-
erikke17
őstag
Üdv, eddig a Freemake Video Downloader-t használtam YouTube-ról zenék letöltéséhez, de valamiért megmakacsolta magát. Beillesztem linket gondolkozik majd kiirja, hogy Play te video you want to download it browser.
Van egy ilyen link, hogy what should I do? Rámegyek majd azt irja inditsam el a videót majd próbáljam újra de semmi.. :-/ A legfrissebb van fent..Vagy valami más alternatíva?
Előre is köszi
-
akaido
addikt
válasz
Predator2 #35349 üzenetére
Előferdül ilyen félreértés sajna.
Magyar nyelvű helpek:
-innen a ph-ról
- elte tananyag
- hangvágás
- Van egy usb-s lemezjátszóm, ahhoz is az audacityt adták: kézikönyv -
Micsurin
nagyúr
Milyen program az amivel ha a gép TV-re és monitorra is rá van csatlakoztatva , akkor lehet a TV-n filmet nézni a moncsin pedig netezni ?
-
akaido
addikt
válasz
TheProb #35343 üzenetére
Az audacity-ben van egy Mixer toolbar, amivel a felvétel és a lejátszás hangereje külön vezérlehető.
Predator2:[wiki az audacity felvételhez]
-
Predator2
addikt
válasz
akaido #35340 üzenetére
Pont hogy nem egyszerre! Legyen mind a két eszköz egyszerre bekötve, de én döntsem el melyik szóljon. A gond az, hogy ezt szoftveresen nem tudom állítani, csak úgy ha kihúzom/kikapcsolom azt az eszközt amit éppen nem használok.
Ha a fejhallgatót akarom használni akkor ki kell, hogy legyen kapcsolva a hangfal.
Ha a hangfalakat akkor ki kell, hogy legyen húzva a fejhallgató. -
akaido
addikt
válasz
Predator2 #35329 üzenetére
Ha jól értem az előlapi és a hátlapi csatikon szeretnél hangot hallani egyszerre:[Realtek HD Audio-Manager
ne sound signal simultaneously on front+rear]
A lényege: az automatikus aljzat érzékelést kikapcsolni.Más megoldás ugyanerre a StereoSoundMix:
"Here's the trick to do it (and it's been verified on 3 other Win 7 systems):
1) R click on your speaker icon, select 'Recording Devices' (if you have the sounds dialog up, it's the 2nd tab 'Recording')
2) R click in the white space, be sure that BOTH "show disabled devices" AND "show disconnected devices" are checked.
3) **Now this step is going to take a little bit of thought for each computer being used: on my laptop (HP Elitebook) I get a device "Stereo Mix", ENABLE this device.
4) Click on Properties, go to the tab 'Listen'
5) Check the box "Listen to this device", also change the drop-down box below "Playback through this device" to be your second audio device
-- To verify that you've done this correctly, go back to the Sound dialog tab Playback, you should now see both of your audio devices showing the little green graphs moving." -
Predator2
addikt
Sajnos nincs benne ilyen opció. Úgy sikerült valamelyeset megoldani, hogy felraktam a SoundSwitch nevű programot, de ez meg gondban van a rádió programmal a rarmarádióval. Ha meg a rádió fut akkor a SoundSwitch nem tudja átváltani a két eszközt, pedig sajnos pont ez lett volna a lényeg. Így továbbra is várom a tippeket, esetleg ehhez hasonló progit is szívesen kipróbálnék.
Illetve (nem csak hozzád, hanem bárkihez aki tud segíteni)
Milyen pofon egyszerű zene szerkesztő progit ajánlotok.
Amire kellene: Készítenék magamnak egy "angol szólapot" angol szavak tanulása céljából. Rámondanám telefonra a szót angolul, majd magyarul is, de szeretném majd ezt megvágni, és egy másik zenét alá vágni.
Nem nagyon értek az ilyen programokhoz, ezért magyar nyelvet tudjon, legyen könnyen kezelhető.
THX
-
TheProb
veterán
Hali!
Tudtok olyan programot, mint anno a mobimouse volt? Lényeg az lenne, hogy fater tudja magának fordítani valahogy a programok egyes gombjait, funkcióit, stb.
-
akaido
addikt
-
brd
nagyúr
válasz
Predator2 #35329 üzenetére
Nem tudom, a Realtek tud-e ilyet, de keress olyasmit, hogy Independent Headphone. Ha én ezt bekapcsolom, akkor olyan lesz, mintha 2 hangkártya lenne a gépben (egyik a hangfal, a hátsó kimenetekről meghajtva, a másik pedig a front panel, ahová a füles van dugva). Ilyenkor, az erre képes programokban meg tudom mondani, hogy melyiken adjanak hangot. Amelyik pedig nem tud ilyet, az az alapértelmezetten szólal meg. Ha az általad használni kívánt program az utóbbi (vagy mindent szeretnél adott kimenetre irányítani), akkor az alapértelmezett eszköz változtatásával lehet szabályozni, hogy melyik szóljon. Az én hangkártyámmal ez menet közben is változtatható, de lehetséges, hogy kevésbé igényes kártyával csak akkor, ha minden, hangot kiadó program "elengedi" a kártyát.
-
ZoPád
tag
válasz
GEPESZ66 #35331 üzenetére
Az egy rövidített link, tehát először megnyitod, akkor ezt kell látnod:
https://www.youtube.com/watch?v=WGId_8vm2E4
átírva
https://www.ssyoutube.com/watch?v=WGId_8vm2E4
ez utóbbi pedig átirányít az oldalra, ahonnan letöltheted a formátum kiválasztása után.
Alternatívaként ott a clipconverter, ahova csak be kell másolni a linket (youtu.be-s is mehet).
-
Ice&Lime
veterán
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Asrock z77 extreme 4 alaplapom és egy Corsair Carbide500r pc házam.
Az alaplapi jack dugajra egy pc hangfal pár van dugva, az előlapi (Carbide 500r) pedig egy fejhallgató.
Alaplapi hangkártyát használom értelem szerűen.Az volna a kérdésem, hogyan lehet azt megoldani, hogy ne kelljen kihúzni a fejhallgatót ahhoz, hogy a hangfalakat használni tudjam? Realtek HD hangkezelő a szoftver ami vezérel, de nem találok benne olyan opciót, hogy szoftveresen tudjam vezérelni éppen mi szóljon.
Van olyan program amivel megtudnám oldani, hogy ezeket váltogassam?
THX
-
Ice&Lime
veterán
Milyen ingyenes programmal lehet videót szerkeszteni (win7 x64-re), megvan a videó maga .mp4-ben és az audio rész .mp3-ban, ezt kéne összetenni, és pár helyen megvágni, majd konvertálni 1080p-be (alapból abban van)?
-
akaido
addikt
válasz
GEPESZ66 #35321 üzenetére
A Free Youtoube-t nem használom mert Tűzrókával böngészek, így:
Video Download Helper vagy az Easy Youtube Downloader kiegészítők a segítőim.szerki: Ha mindenképpen külön progi kell, akkor: [Freemake Video Downloader] Elég RAM igényes.
-
GEPESZ66
veterán
Youtube videok letöltésére jó-e ez, vagy mást ajánlatok?
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm#.VdYhNNTtmkr
A YTD Downloader az mindig kéretlen alkalmazást akar telepíteni:
http://www.youtubedownloadersite.com/ -
akaido
addikt
válasz
drmotto #35319 üzenetére
Esetleg próbáld ki:
tipp: [link]visszaállító progik:
-[EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition]
- [SD Memory Card Recovery Software]
-
drmotto
őstag
-
HanG_más
csendes tag
T. Topiclakók!
Egy négyéves win7 konfigot akarok újratelepíteni, amin összegyűlt egypár-sok szoftver akcióból is.
Mivel nem szeretném végigindítgatni a szoftvereket, hogy belőlük a liszenszkulcsokat kiírjam - van ahol nem is találom meg benne - ezért egy olyan szoftvert keresek, amelyik ezt helyettem megteszi, és valahova elmenti. -
-
drmotto
őstag
Keresek olyan rajzoló programot, ami magyarul tud és egy 11 éves gyereknek jó belépő lenne a pc-s grafika világába. Szeret és tud rajzolni, de az iskolában kimerült az oktatás a paintben kockák rajzolásával.
Köszönöm. -
tatala77
tag
válasz
V.Stryker #35197 üzenetére
Van egy pofonegyszerű megoldás a youtube-s videók, mp3-ak letöltésére, az a neve, hogy lataa.
Ahogy működik:
Adott a videó címe, pl. https://www.youtube.com/watch?v=uO59tfQ2TbA.
Ennek az elejét visszatörlöd az 'y' karakterig, és beírod a legelejére, hogy lataa, itt pl. ez lesz belőle:
lataayoutube.com/watch?v=uO59tfQ2TbAMajd <Enter>. Bejön egy weboldal (finnül
), de egyértelműen ki tudod választani, mit szeretnél, majd középtájon a LATAA! gombra nyomva elkezdődik a konvertálás, és pár mp. múlva már dobja is fel, högy letöltheted a kész eredményt!
Nem kell hozzá semmilyen plugin, sw, kiegészítő, ennyi az egész.
Én IE11 és Chrome alatt használom rendszeresen, ott müxik -
toydog55555
csendes tag
válasz
toydog55555 #35303 üzenetére
Az kimaradt az előzőből, hogy a gépeknek beavatkozás nélkül csatlakozva kellene maradnia 0-24-ben, az "A" gépet leszámítva csak táveléréssel lehet konfigurálni a gépeket, meg ha lehet amikor nincs hangátvitel akkor ne fogjon túl nagy sávszélt, de ez már tényleg mellékes.
-
toydog55555
csendes tag
Üdv!
Tud valaki olyan programot, ami a hangot átviszi a hálózatba kötött gépek között?
Például az "A" gépen lenne a hangforrás és ezzel a géppel hálózatba lenne kötve a "B" "C" és "D" számítógép, amiken a hangnak mennie kellene. Én TS szerverre gondoltam kezdésnek, de hátha van valakinek jobb alternatívája.
-
tatala77
tag
Sziasztok!
Most akarok összerakni egy otthoni NAS + HTPC kombót, de nem találok Win7 vagy Win8 alá NAS funkciókat ellátó szoftvert.
Googliztam egy csomót, de csak Linux disztrókat láttam (FreeNAS, NAS4free, stb..) Win alá semmit.
HTPC funkcióra pedig Plex vagy XBMC jöhet, mindkettőhöz van frankó távirányító és kezelő szoftver a Win Phone-m aláKöszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest