- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"se a WEB-en", "kéne lennie a WEBoldalon"
A web nem egy mozaikszó, így nem kell csupa nagybetűvel írni, ez ugyanolyan, mint a net, annak kapcsán pont ugyanerről itt írtam."- Ha tudtam volna, hogy ilyent is tud, nem kérdeztem volna."
Egyetlen perc Guglizásomba került megtalálni, hogy van ilyen.
Előtte életemben nem próbáltam a módszert (inkább általában Google Drive-ot használok, szimpatikusabb), de most a kedvedért megtettem, megosztottam egy mappát egy másik accounttal (mutteré, most a tesztelés céljára jól jött), a másik accountba bejelentkezve a levélben (ami értesít, hogy megosztottak velem egy mappát) kapott linkre rákattintottam, majd ott ez a felület fogadott:(bekarikáztam a linket, amire kattintani kell, itt még pont feldobta a súgót is, mivel még nem használtam a funkciót)
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,tud valaki olyan programot,amivel le tudom venni a monitor fényerejét?Este kiolvad a szemem,még ha a monitorrol teljesen leveszem a fényerőt akkor is,valami szűrő szerű valami kellene
-
dokee78
félisten
válasz
Willie #35995 üzenetére
Kerestük a legjobb torrent klienst
Várok véleményeket majd.Én elvagyok a 2.2.2 verzióval évek óta.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a qBittorrent-ről? Ma tettem fel, mivel elegem lett az újabb uTorrent verziókból. Eddig elég használhatónak tűnik, de érdekelne pár ember régebbi tapasztalata, feltéve hogyha van ilyen. Esetleg milyen más alternatíva van az uTorrent helyett?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Pityu89
senior tag
válasz
Sk8erPeter #35981 üzenetére
Köszi!
Sose használtam a google eme funkcióját, pont erre volt szükségem!
-
Essejó
veterán
Ja, hogy 120$? Bocs arra nem figyeltem.
"Ha tudnám a fiókhoz tartozó adatokat, akkor azt a onedrive programban is beállíthattam volna, és nem keresnék alternatív megoldást." Adatok nélkül viszont szerintem alternatívban sem igazán fog menni.
Két esetleges tipp Jdownloader, IDM Van ingyenes verziója! -
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Cd-t vagy dvd-t amin videó anyag van le lehet "védeni" valamilyen progival, hogy egy átlag user ne tudja lemásolni vagy lelopni?
-
cigam
titán
válasz
Essejó #35984 üzenetére
van egy több mint 4 GB-os mappa amit egyben le akarsz tölteni és ahhoz keresel programot.
Igen, mert ugye a onedrive WEB-es felülete hevesen tiltakozik ellene.Erre írtam, hogy SzVSz nincs olyan program, pont a max 4 GB-os letöltési limit miatt.
Ehhez képest meg most jössz azzal, hogy egyenként töltenéd le a fájlokat.
Máskülönben hogyan lehetne még letölteni, mint 1-enként? A könyvtár letöltő program nem azt csinálja, hogy a könyvtárban levő fájlokat egyenként letölti?A smartftp-t letöltöttem, de a megosztás linkjével nem tud mit kezdeni. A onedrive támogatás kimerül abban, hogy be tudok lépni a saját fiókomba.Ha tudnám a fiókhoz tartozó adatokat, akkor azt a onedrive programban is beállíthattam volna, és nem keresnék alternatív megoldást.
Igaz elfelejtettem odaírni, de ingyenes megoldást keresek, mivel egyszeri alkalomról van szó, ez meg120$.Bár mára már végigkattintgattam, de kíváncsi lennék Sk8erPeter által említett megoldást hogyan érem el.
-
Essejó
veterán
Na várjunk csak. Az eredeti kérdésed nem erről szólt, hanem hogy van egy több mint 4 GB-os mappa amit egyben le akarsz tölteni és ahhoz keresel programot. Erre írtam, hogy SzVSz nincs olyan program, pont a max 4 GB-os letöltési limit miatt.
Ehhez képest meg most jössz azzal, hogy egyenként töltenéd le a fájlokat. Szóval jó lenne eldöntened, hogy mit is szeretnél, mert egyben a mappát vagy egyenként a mappából a fájlokat az nem ugyanaz.
Arról nem beszélve, hogy maga az OneDrive program is alkalmas erre az egyenkénti letöltésre. -
cigam
titán
válasz
Sk8erPeter #35980 üzenetére
- Ha tudtam volna, hogy ilyent is tud, nem kérdeztem volna.
- Hol van ez, mert a magyar program felületén(se a WEB-en) nem találok ilyen menüpontot.
Természetesen rákerestem a "Add to my OneDrive"-ra, és láttam is fotókat hol kéne lennie a WEBoldalon, de nálam nincs ilyen(W10+Edge) -
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan pdf nyomtatót keresek ami több kijelölt excel vagy word file-t kinyomtat pdf formátumba. Azaz: egy mappában kijelölök 10 excel-t, majd jobb gomb---> nyomtatás--->pdf nyomtató. A file-okat alapértelmezett mappába, az excel-file neveként menti pdf-be. Nem kérdez semmit. Remélem érthető voltam, nagyon köszi ha valaki tud segíteni...
-
Sk8erPeter
nagyúr
De komolyan, miért nem jó a OneDrive alkalmazás, és annak a szinkronizáló funkciója? Amit itt is említenek, hogy az online felületen a veled megosztott mappánál az "Add to my OneDrive"-ra kell kattintani, aztán a gépedre telepített OneDrive alkalmazásban (ahova persze be vagy lépve), ahol be kell pipálni a szinkronizálandó mappákat, bejelölöd a veled megosztott mappát is - így az letöltésre kerül a gépedre is.
-
mike1334
veterán
Üdv. Tudtok jó szövegfelolvasó programot, ami tud magyarul és használható?
-
cigam
titán
-
Pityu89
senior tag
Hali!
Nekem olyan programra lenne szükségem, ami arra alkamas, hogy több gépen adok be információkat (pl egy űrlapot töltök ki) akkor azt a hálózaton egy másik gépen összesítve megjelenjen egy táblázatban.
Nagyon régi emlékeimből tudom, hogy accessre lenne szükségem, de nem létezik ehhez egy egyszerűbb program, amivel csak ezt tudom megcsinálni, semmi többet. -
bobsys
veterán
Reges regen volt a kezem kozott egy Telnet app GUIval. Tok egyszeru volt, az ember beverte az IPt/Host nevet es szepen leepesrol lepesre vegig zongorazta a teljes email kuldes folyamatatot soronkent mutatva, hogy eppen mi tortenik. Nah ezt az appot nem talalom, van valakinek linkje hozza vagy valami hasonlohoz?
-
cigam
titán
válasz
Essejó #35973 üzenetére
Miért ne lehetne? Ahogy nekemm megadták a mappa elérési linkjét, úgy a programnak is megadhatom. A program meg belelép, és _helyettem_ egyenként letölti a fájlokat(megkerülve a 4GB-os limitet). Azért ez elég hihetetlen, hogy még egy "unatkozó" programozó sem szembesült ezzel. Hisz mint a példa mutatja, lenne rá igény
-
Elektrikus
csendes tag
válasz
kivlov #35955 üzenetére
Szia!
"úgy hogy ne kelljen letölteni."
Lehetetlen ilyen programot írni...
Ui:
Legfeljebb annyit lehet elérni hogy nem kell megvárni a teljes letöltést a filmnézés megkezdéséhez!
Valamint a már megnézet részt akár röptében törölheti a program a számítógépedről!
Összegezve:
Nem kell annyi szabad hely a gépeden mint amekkora a film, de az internet kapcsolatodban átvitt adatként ugyanúgy szerepelni fog!
-
válasz
Sk8erPeter #35968 üzenetére
Köszi szépen!
A beépített is megfelel, kiderült, hogy 37-55 között mozog GTX460 + i5-2500K-val, ami gondolom nem nagy eresztés, de hát mégis csak egy grafikus gépről beszélünk, nem hardkór gémer szettről...
:-)
-
dokee78
félisten
válasz
HD videóból csinálnám és ne vegye le kisebbre a felbontást.
-
fo_di
őstag
válasz
az nem tölti le a megosztott mappákat, csak ha hozzáadja a saját fiókjához őket, amit gondolom, nem szeretne, ha 4 giga feletti mennyiség
-
Sk8erPeter
nagyúr
Maga a OneDrive alkalmazás?
(#35961) TigerCat:
Fraps - http://www.fraps.com/
FPS-t is mutatja. A screenshotra vagy készített videóra az ingyenes változat rányomja a Fraps-vízjelet, de végül is tudja.(#35967) dokee78:
Minél nagyobbat? -
dokee78
félisten
Olyan Free gif készítő programot tudtok,ami nagyobb felbontású gifet is tud készíteni?
-
cigam
titán
Megosztottak velem onedrive-on egy csomó videót, de a mappa nagyobb mint 4GB, ezért nem engedi letölteni egyben. Létezik olyan letöltéskezelő, vagy célprogram, ami ismeri a onedrive-ot, és letudja tölteni egyben a 4GB-nál nagyobb könyvtárakat?
-
asuspc96
senior tag
köszi a válaszokat !
-
cigam
titán
válasz
TigerCat #35961 üzenetére
ctrl+alt+s
vagy az user.cfg-be:
render.drawfps 1
gametime.maxvariablefps 60vagy bf3setting editor-ban bekapcsolod.
-
Még egy kérdés...
Szeretném lemérni az FPS-t a gépemen, BF3 multi alatt. Sosem érdekelt, de most kíváncsi lettem rá. Mit ajánlatok erre a célra? Ingyenes, ez fontos.
Köszi! -
Essejó
veterán
válasz
tpeter77 #35948 üzenetére
Bocsi, DE már nem engedi szerkeszteni az előző írásom.
Egy rövid három szavas keresés a Chrommal: Firefox PDF mentés
Pár találat az elsők közül: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/save-as-pdf/
http://smallbusiness.chron.com/save-files-pdfs-firefox-46321.html
http://pcworld.hu/szoftver/hogyan-mentsunk-weboldalakat-pdf-kent.html
-
kivlov
aktív tag
Üdv!
Egy olyan médialejátszó programot keresek pc-re windows alá amivel online tudok filmet nézni egy ftp szerverről, úgy hogy ne kelljen letölteni.
Köszönöm ha valakinek van ötlete
-
dqdb
nagyúr
válasz
asuspc96 #35947 üzenetére
.NET: ILSpy
Java: JD
Android/DEX: dex2jar + JD vagy smaliA fentiek gyönyörűen működnek, az ILSpy-t használom rendszeresen, szinte tökéletesen visszaállítja az eredeti kódot (sokszor egyszerűbb a dokumentáció által meg nem válaszolt kérdésemre a framework kódjában megtalálni a választ, mint az MSDN-en és StackOverflow-n keresgélni). Natív kódra nem linkelek semmit sem, mert arra tényleg jó megoldások nincsenek, az assembly kód előállítása meg relatíve könnyű, de onnan még a fordító és a használt optimalizálási eljárások ismeretében sem egyszerű az eredeti C/C++/egyéb forráskód automatizált előállítása. De ez csak a kezdőket akadályozza meg, a gyakorlott szemet az assembly kód nem akadályozza meg a logika visszafejtésében.
-
tpeter77
addikt
válasz
Essejó #35938 üzenetére
oké, de a mentés PDF-be csak akkor lesz elérhető, ha valami plugin vagy program már fel van telepítve.
Legalábbis a Firefox alapból nem csinál PDF mentést.Met - sajnos ez fizetős, én meg kizárólag ingyens alkalmazást használhatok.
update
két progit is találtam.
1) doPDF 6
2) pdf creator
kipróbálom őket... -
asuspc96
senior tag
Hali
Valaki próbált már .exe fileból úgymond "visszafordítani" forráskódra ?
ezt találtam rá mint lehetséges "megoldás". -
Sziasztok,
Szükségem lenne egy videoszerkesztő alkalmazásra. Adobe előfizetésünk van, de nincs szükségünk komoly programra, csak ezt a néhány alap dolgot kell tudnia:
- vágás, összeillesztés
- zenei aláfestés
- vízjel
- eleje és vége főcímJellemzően iPhone-nal, vagy más okostelefonnal készített videókat editálnánk, 720 és 1080p-ben. A gép amire felkerül egy kb. 4-éves, i7-es, 4-magos masina, ez mindenre elég jelen szinten.
Rendszer: Windows 7 x64
Keret maximum 15.000 Ft bruttóMit javasolnátok?
Ezt most olcsóbban megvehetnénk: VideoPad Video Editor
Munkatársam találta, lövésem sincs mennyire jó szoftver...Köszi!
-
tpeter77
addikt
sziasztok
ingyenes PDF készítő progit keresek.
Egy adott weboldalt (vagy bármit, amit ki lehet nyomtatni) szeretném PDF-be menteni.
Tudnátok erre a célra egy ingyenes programot ajánlani?
köszi. -
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Nem találtam jobb topikot (lehet, hogy csak átsiklottam felette) ezért vagy irányítsatok kérlek át a megfelelőbe vagy segítsetek, ha van ötletetek.
Asszony játszana a Harry Potter és a Félvér Herceg című százéves játékkal ellenben sehol sem találtam.
Van ötletetek, hogy honnan lehetne megvenni jogtisztán?Köszi szépen!
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
Olyan képszerkesztő programot keresek amiben előre beállított keretek, collage van. Hasonlót, mint androidon a photo collage art. Lehetőleg ingyenes program kellene. -
éN79
addikt
válasz
MaxxDamage #35929 üzenetére
Most én is felfrissítettem az újabb verzióra, de én nem látok változást a felületen (lehet, hogy már eleve újabb volt). Pár hete költöztettem a hdd-n lévő oprendszert a notibavett ssd-re, és elég gyorsan és érthetően megtette, hiba nélkül persze.
A DiskImag az aktiv fül bal felül, a középső nagy képernyőben a Create Backup az aktív.
A felső részében van az MBR Disk 1
ebből bepipálod, amit át akarsz költöztetni az ssd-re (én a rendszer számára fenntartott 100 mega körülit és persze a rendszer particiót pipáltam be, és ezen képernyő alatt található Clone this diskre kattintasz.
A felugró ablakban ugyanúgy látod, hogy miket választottál ki mint klónozandót és meg tudod adni a Select a disk to clone to... -ra kattintva. Én mindenféle formázás nélkül itt kiválasztottam anno az ssd-t, és egy az egyben átmásolta ugyanazzal a mérettel, amivel a korább C: meghajtó volt. -
Dragon27
senior tag
válasz
MaxxDamage #35929 üzenetére
EaseUS Todo Backup Free 8.9 [link] + videó [link] cloneozni nem használom... de szerintem jól működhet...
Ha megnyitod a programot rámész clone kiválasztod mit szeretnél klónozni Hard disk0 tovább Itt kiválasztod mire szeretnéd áttenni pl. Hard disk1/ D-re ha ez ssd akkor pipáld ki optimize for ssd és Proceed
Tovább nem néztem... én nem szoktam klónozni, de Backup az jól működik...
Találtam 1 jó videót [link] remélem ez segít
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Volne egy 250GB-os noti HDD-m amire a jelenlegi 120GB-os SSD-t szeretném cloneozni, de a korábban használt Maricrum Reflect "Free" programmal nem igazán tudom, mert auto updateli és teljesen más a program mint ami... (korábban minden gond nélkül cloneozta az adott meghajtót 1in1 de most ez az új felület vagy felülettel ez nem megy) vagy én vagyok a béna?
Valaki tud esetleg hasonló és egyszerű programot az adott célra? Előre köszönöm!
L
-
-
-
Dragon27
senior tag
Én egy hasonló szoftvert keresek mint a Steam, itt nemcsak játékokat de programokat is lehet vásárolni. Hasonló programot vagy oldalt keresek ahol ,oprendszert,vírusirtót, programokat lehet vásárolni:
de lehessen fizetni paysafecard -
Biztonsági mentési programot keresek az alábbi dolgokkal:
Tudjon rendszer szintű mentést csinálni azaz akár mikor visszaállítható legyen akár vas szinten is az oprendszer (winsrv08,12,SBS11...)
Ütemezett mentést csináljon, inteligensen. (beállítható napi növekményes, heti teljes és megtartandó mentések száma)
Alkalmazás szinten is lehetőség legyen a visszaállításra
Több telephely van ezért a központból távolról monitorozható legyen a mentés folyamata és a visszaállítás (ez fontos! tudnom kell hogy hol nem ment le a mentés és mennyi hely van a mentő NAS-on) Azaz több helyre felrakom azokat tudjam egy helyen látni és vezérleni!
Lehetőség legyen akár neten keresztül biztonsági mentést készíteni azaz legyen annyira inteligens hogy nem file szintén végezzen mentést hanem fileokon bellül (értsd ne mentsen 1gb-os filet ha annak csak pár bájtja változott)
Lehet fizetős! -
dokee78
félisten
válasz
bluemirage #35920 üzenetére
Köszi sikerült.
-
válasz
dokee78 #35919 üzenetére
1., A jobb oldalon vannak a sablonok.
Ha létrehozol egy sablont, abba mentve megmaradnak a beállítások.2., Még nincs a forrás kiválasztva, ezért szürke a Width és a többi mező a bal oldalt. Ha kiválasztod, akkor életre kell. Az esetedben a anamorpich-nál a loose nem a legjobb választás. A "none" vagy a "stricht" a jó. Ha van forrás, akkor mindkettőnél állítható a szélesség x magasság
Ez a program etalon. Ha egyszer megtanulod a használatát, akkor a legjobb.
Ezeket fejből írtam, mert nincs most nálam a program. Mivel alapprogram, ezért a neten számtalan leírás van hozzá, még magyar is a régebbi verziókhoz. De a saját online súgója is nagy segítség.
A videós alapismeretek és angol nyelvtudás hiánya tényleg hátrány lehet egy ilyen programnál, de így legalább az előbbit... előbb-utóbb elsajátítod.
-
akaido
addikt
-
cigam
titán
válasz
qwertly #35915 üzenetére
Ez fura, mert nem túl nehéz. Viszont próbáld meg feltenni ezt: ImportExportTools
A régiről kiexportálod, vagy csak az újon megmutatod neki a régi könyvtárat.... De van rá külön program is, pl. MailStore home
A .wab fájlt se felejtsd el átmásolni, abban van a címjegyzék. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van olyan program amellyel a Thunderbird levelezésemet áttudnám rakni winXP-röl win7-re.Valahogy nekem nem megy a profil átmásolás
-
Sziasztok!
Chrome-hoz van olyan kiegészítő, amivel egér gombot hosszan lenyomva preview ablakban megnyitna egy linket? Kb mint ahogy a 3D Touch működik, csak desktopra
-
cs_dy
tag
Mi az a program, ami a Füleshez, Skandihoz hasonló teljes oldalas keresztrejtvényt készít?
Köszi!
-
cigam
titán
-
akaido
addikt
válasz
Tiger. #35906 üzenetére
- Az ikonpakkot kicsomagolom egy mappába.
- A kicsomagolt ikonfájlokat a C:\Program Files(x86)\RocketDock\Icons mappába másolom.
- Majd pl. a Zene ikon beállítása: rocket dock Zene ikonján jobb klikk\ikon beállításai\ Majd a mellékelt kép alapján megkeresem a telepített ikonok közül a nekem tetszőt.
Tehát valóban úgy műxik, egyenként kell az ikonokat átszabni. -
válasz
basaharc502 #35903 üzenetére
Pár hsz-szel korábban, pont ilyeneket írtak.
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok olyan programra lenne szükségem, amivel a képernyő egy részét fel tudom venni és lehetőleg avi formátumban le tudom menteni...Olyan kellene, ami ingyenes és nincs benne semmi trükközés (vízjel a videóban, valami lejátszhatatlan formátum, összeszemeteli a gépet kártevőkkel - mert idáig ilyenekbe futottam bele)
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok ismeri valaki a Rocket dockot?
Hogy lehet ebbe 3 d iconokat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest