Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
tudtok ajánlani olyan hotkey vagy makró programot, amivel 1 billentyűre (legjobb lenne joystick-ra) beállítható egy 3-gombos kombináció?
-
mttssz
senior tag
-
myke01
senior tag
uTorrent helyett keresek másik torrent klienst ,mert enyhén szólva x@r lett mostanában
. Rendesen megindultak "ezek" is a lejtőn a Mozillaval együtt .
Plusz keresek egy reklámmentes ,és egyéb sallangmentes letöltésvezérlőt ,legfőképpen data.hu-hoz .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tonyrulez #34688 üzenetére
Ezek a sűrű crash-elések, egyéb érdekes bugok verzióspecifikusak vagy egyéniek is lehetnek, volt egy verzió, amelyik nálam is elég gyengén muzsikált, összeomlott, van ilyen, hogy a fejlesztők egy adott verziónál valamit elrontanak, és ez bármelyik lejátszónál előfordulhat (azoknál is, amiket Te szeretsz), nálam a frissebb verzió megoldotta, azóta is frissítem, nincs ilyen probléma. Szóval rakd fel a legfrissebbet.
Persze tudom, hogy nem fogod, mert szar az egész, csak jeleztem, hogy simán lehet, hogy kifogtál egy rosszul sikerült frissítést, aminek a gondjait egy későbbiben oldották meg.
(#34686) Des1gnR :
Örülök, ha így megoldódott. -
tonyrulez
őstag
válasz
Sk8erPeter #34657 üzenetére
VLC: MPCHC, Splash Lite indítási ideje ~1 másodperc, VLC van hogy 15 másodperc múlva hajlandó _crashelni_. Nem nyit meg mindent amit akarok, általában a hangsávra ír hibát. Már sima 720p videónál is beszaggat néha tizenpercenként, másik 2 lejátszó 1080p videót is gond nélkül játsza órákon keresztül. Felirat stílusát nem nagyon tudom módosítani, kedvenc font-omat is italicban jeleníti meg, hiába teszem boldba. MP3, avi lejátszására még elmegy, de tapasztalataim szerint semmi másra. MPCHC DVB-T kezelése is sokkal jobb. Arról nem is beszélve hogy VLC szeret hasznos funkciókat kivenni, pl. a sztereoból mono is ilyen. Legutóbbi verzióban már csak bal-jobb csatorna között választhatsz, ami kb. összehasonlíthatatlan a monosítással. MPCHC-ban pár kattintás volt beállítani, hogy az 5.1 hangkártya melyik kimenetén melyik hangcsatorna menjen ki, VLC-nél semmi ilyesmit nem találtam (ha tudja is, ez csak a menüfelépítését minősíti)
-
válasz
Sk8erPeter #34685 üzenetére
Na ilyet kerestem mint a Clipboard Manager...Ctrl+V-nél feldob még egy ablakot pluszba
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR #34683 üzenetére
Vannak vágólapkezelő progik:
http://prohardver.hu/tema/milyen_program_ami/hsz_34241-34241.html(#34684) Kernel:
Shift+Insert alapból (AutoHotkey nélkül is) pont ugyanazt csinálja, mint a Ctrl+V.
Persze értem én, hogy kényelmesebb csak egy gombot nyomni kettő helyett, de említetted, hogy szokott gondod lenni belőle, ezért kérdeztem rá. -
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34682 üzenetére
Egyelőre nem döntöttem el, mert más szempontból jó is, az egyébként soha nem használt Insertet erre beállítani.
-
válasz
Sk8erPeter #34682 üzenetére
Igaz, de ezt most komoly problémának éreztem...talán az lenne a legjobb ha lenne egy olyan firefox kiegészítő ami folyamatosan mutatja, hogy mi van a vágólapon.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR #34681 üzenetére
"Autohotkey-jel meg lehet azt csinálni, hogy a ctrl+v kombináció után legyen egy 5 mp-es delay?
"
Igen, akár meg lehet csinálni, ha muszáj, de ezt úgy gondoltad, hogy megnyomod a Ctrl+V-t, és tényleg várjon 5 másodpercet, Te meg addig dobolsz az asztalon, amikor tényleg be akartad illeszteni, amiatt, mert egyszer sikerült olyat is elküldeni, amit nem akartál? 5 másodperc az rengeteg. De a lényeg, hogy meg lehet csinálni.
Van Sleep.(#34680) Kernel:
"Mióta ezt kitaláltam (korábban a felső sorban volt ez is) amikor a Del mellé csúszik az ujjam, mindig beilleszt, nem győzöm nyomogatni a Ctrl+Z visszaállítót"
Ha ez ilyen gyakori probléma, miért nem iktatod ki? -
válasz
maestro87 #34679 üzenetére
Igen, itt csak épp kiemeltem a jelszót, de kár volt, hisz teljesen mind1 mit küldök el ha nem tartozik másra.
Jelen esetben egy egy több soros üzenet volt ami tartalmazta egy jelszavam is, itt is segített volna a Keepass?Kernel: Autohotkey-jel meg lehet azt csinálni, hogy a ctrl+v kombináció után legyen egy 5 mp-es delay?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Des1gnR #34675 üzenetére
Akkor én mit szóljak, AutoHotKey segítségével meg van oldva, hogy [Insert billentyű = beillesztés]. (Van még Select All és Copy billentyűm is az F-sorban felcímkézve, ugyanis nem szeretem ezeket a kombókat külön nyomogatni, viszont gyakran használom.)
De lényeg ezúttal az Insert. Mióta ezt kitaláltam (korábban a felső sorban volt ez is) amikor a Del mellé csúszik az ujjam, mindig beilleszt, nem győzöm nyomogatni a Ctrl+Z visszaállítót.
Ennek ellenére még soha nem volt ebből problémám, hogy bármit elküldtem volna.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
localhost #34676 üzenetére
(#34665) Kernel:
"A KMPlayernél akkor kezdődtek a gondok, amikor a fejlesztője eladta egy kereskedelmi cégnek, akik persze már másképp álltak hozzá."
Ez mondjuk favágás maguk alatt.Mármint ahogy most hozzáállnak. Senki sem szereti, ha agresszív módszerekkel tolják a pofájába a reklámokat és a 3rd party bundled szarokat, szóval ezek miatt inkább csak elfordulnak a meglévő és potenciális felhasználók tőlük, úgy meg nem biztos, hogy pozitív lesz a mérlegük.
-
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami figyelmeztet akkor amikor beillesztem valahová a vágólap tartalmát.
Sűrűn előfordul, hogy ctrl + v és máris enterezek. Ezzel épp most közöltem egy ismeretlennel egy jelszót. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Van olyan program, amivel a PWR, és CHA FAN2 ventiket a GPU hőmérséklet függvényében tudom szabályozni?
Erre a két csatlakozóra van rákötve a VGA kártyám, ráadásul manuális a venti fordulatszám szabályzása. Ezt szeretném automatizálni.
Köszi!snecy20!
Rengeteg olyan lejátszó van, ami nem kér kodeket, vagy megoldja a kodek beszerzését saját hatáskörben. Ilyen pl a BS Player, ami letölti, ha valami ismeretlen kódolást talál. Ennél is egyszerűbb pl a VLC, ami beépített kodekekkel rendelkezik, és egyszerű, mint a faék.
Ha valami sokkal komplexebbet keresel, akkor ott a PowerDvd, ami TrueHD,Blu-ray, meg mindenféle űber formátumot lekezel(én ezt használom, bár leginkább csak az androidos távvezérlő funkciója miatt). Ezen kívül is van rengeteg jó lejátszó. Olyan ez is, mint a vírusírtó. Minél több embert kérdezel meg, annál többen fognak mást mondani...(#34673) Sonja
Köszönöm! -
válasz
snecy20 #34668 üzenetére
a mai lejátszókhoz nem kell Codec, integrálva vannak
én a MPC-HC-t használom
"MPC-HC is an extremely light-weight, open source media player for Windows®. It supports all common video and audio file formats available for playback. We are 100% spyware free, there are no advertisements or toolbars."
-
snecy20
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34662 üzenetére
Ha már így a lejátszók szóba jöttek, egy olyan univerzálisnak mondható videolejátszót keresek, ami viszi az összes ismert mai formátumot. Utoljára még a HD korszak előtt néztem filmet PC-n (2008-2009), így egy kissé el vagyok tévedve lejátszók és Codec-ek terén. Ezutóbbivab is kérnék segítséget, mert anno azért rendesen be lehetett kavarni a gépet ilyen-olyan nem megfelelő codec-ekkel.
-
Deck
titán
Tudtok ajánlani olyan ingyenes appot ami a feltelepített programokra kiírja ha van frissítés? Sokszor észre sem veszem, hogy van egy programhoz.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34664 üzenetére
A KMPlayernél akkor kezdődtek a gondok, amikor a fejlesztője eladta egy kereskedelmi cégnek, akik persze már másképp álltak hozzá.
Az eredeti fejlesztő meg belevágott a PotPlayerbe.
Amúgy mindkettőt én kvázi hordozhatónak tekintem, mindkettőnél be lehet állítani, hogy ini-fájlban tárolja az opciókat, onnan kezdve másik Windowsba is könnyen hordozhatom.
Először ugyan telepíteni kell, de az megoldható, hogy ne piszkáljon bele a rendszerbe, oda kell figyelni a választható opcióknál.
KMPLayert eleve úgy szoktam, hogy előbb a registryből törlöm a korábbi HKCU/KMPlayer kulcsot, ez ugyanis okozott már összeakadást az újabb verzióval, így tiszta lapról lehet indulni.
Tehát van ez a kulcs, vannak még a társítások, ez nem olyan nagy károkozás a rendszerben, kezelhető. PotPlayer is hasonlóan.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel #34663 üzenetére
Attól függetlenül, hogy megoldható, azért érthető, hogy a reklámok ilyen szintű erőltetése, meg a bundled fosok átlagfelhasználókra való rákényszerítése igencsak visszatetszést kelt.
Sokan megijednek már a hosts file említésétől is, és hogy azt rendszergazdaként kell módosítani (mert az már olyan advanced dolog). Ha van lehetőségem rá, hogy alternatív programot használjak, akkor az ilyen programokat én is sokszor elvből ignorálom. Akkor is, ha fejlesztőként értem, hogy a fejlesztők meg akarnak élni valamiből, de ne ilyen módon akarjanak, hogy kihasználják az átlagfelhasználó figyelmetlenségét (mert az ilyen 3rd party semmire nem használható külső fosok alapértelmezett feltelepítése (ugye alapból be van pipálva) egy aljas húzás, akárhogy is nézzük, ők meg nyilván részben ebből is élnek).
Amúgy kár, hogy az ilyen lejátszók többségének nincs portable változata, az valahogy számomra mindig szimpatikusabb, amikor tudom, hogy a saját kis munkaterülete elegendő a működéséhez (például nincs szüksége registry-írásra, illetve egyéb rendszerfüggő módosításokra), és más - támogatott - Windows-on is azonnal működőképes. Ezt ugye a VLC-nél is megoldották, tehát megoldható.A PotPlayer egyébként tényleg nem rossz, bár még nem álltam át rá (és ennek sincs rendes - gyári - portable változata
).
-
Kernel
nagyúr
válasz
sanyek2 #34658 üzenetére
Évek óta átálltam a PotPlayerre, attól függetlenül a KMPlayer is itt figyel, az állítólagos reklámproblémák szerintem egy vicc, valójában soha nem okozott gondot.
Egyszerű Google-keresés útján bárki megtalálhatja a többféle megoldás egyikét, például a Host-file bejegyzést, ami simán megakadályozza, hogy a KMPlayer böngészőként viselkedve HTTP-úton reklámokat töltsön le a saját szerverük konkrét címéről. Tehát ez a világ legegyszerűbb dolga.
Másik a telepítés során választható opciók, amit egyszerűen nem kell bepipálni (ami nem kívánatos) és ennyi.
Ennek megfelelően az én KMPlayeremmel semmi gond, más kérdés, hogy a PotPlayer jobban bevált.
Az is egy vicc, hogy a KMPlayer topikban hiába írom le a megoldást, időnként mindig jön valaki, aki ismét csak kérdez, vissza soha nem olvas, én meg egy idő után megunom az egészet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sanyek2 #34658 üzenetére
Nem is akarom védeni a VLC-t, mert nem tisztem, elvagyok vele, meg más lejátszókkal is, de tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem, neked mi miatt nem jött be annyira, hogy így utálod, biztos van olyan szempont, amivel még nem találkoztam, vagy ami nekem még nem okozott gondot (pl. a skin pont nem ilyen, bár tényleg cseppet sem mondható szépnek). Azért lep meg, mert elég kevés olyan formátumot találni, amit nem játszik le, meg egész értelmesen konfigurálható (na azt leszámítva, hogy az Advanced beállítási felület picit katyvaszos, a dokumentációt meg helyenként úgy kell bújni, hogy megleld, adott funkció ténylegesen mire is való (igaz, ez sok másik lejátszóról is ugyanúgy elmondható, csak van, amelyiknél még használható dokumentáció sincs
), ha az inline help épp nem túl beszédes). Lehet amúgy írni hozzá extensiont is Luában (ld. a VLSubot), bár ez nyilván hozzáértést igényel, így ez általában kevésbé szempont.
(#34660) maestro87:
Az alapértelmezett skin BSPlayernél tényleg ocsmány, én emiatt használom ezt, amit linkeltem, szerintem ez egész jópofa, ki kell próbálni. Na meg a BSPlayer is jó sok formátumot lejátszik, bár a VLC veri.
Amúgy ja, a VLC skinje nem túl szép, igaz, ennél speciel engem nem zavar (a BSPlayernél viszont igen, ott muszáj lecserélni, de iszonyat sok választható skin van). -
maestro87
őstag
válasz
sanyek2 #34658 üzenetére
Én akkor kimondom.
A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.
-
repvez
addikt
Vista drivert is próbáltam, nem segitett.
Egyébként én is a Daum potplayerre váltottam a kmplayer helyett. Nekem abból lett elegem, hogy nem lehetett az oldalsávról eltüntetni a reklámokat , mert hiába kattintottam a bezárására a következő inditásnál megint ott volt, de a legdurvább az volt, hogy frissités után önkényesen átállitotta a böngészőm kezdőlapját és a keresőt és mellette még feldobált jobbról balról meg alulról reklám pop up reklámokat, hogy szinte nem láttam az oldalakat.
Nem hiszem, hogy megérte nekik , hogy emiatt egy csomo felhasználót vesztenek.
Egyébként nem tudom,de a VLC nekem is fura, valahogy nem tudtam megszokni
-
sanyek2
senior tag
válasz
maestro87 #34656 üzenetére
Már telepítésnél is észrevettem az azonosságot, és derültséget is hozott egyből.
A KMPlayer már szó szerint dühít.
A reklámokat még megoldottam, létezik crack a kizárásukra. Ugyan így az oldalablakra is. Na ott nagyon elrontották, enyhén szólva. Iszonyatosan dühített, de utána megtaláltam a szóban forgó crack-et, és egy ideig oké volt.
Eztán jött a minden indulásnál előbukkanó frissítési ablak. Hiába nincs új verzió, de frissítsd... Akár minden órában.
Oké, "b_szódj meg" gondoltam, nem veszek tudomást róla... Na de kib_szta a biztosítékot hogy miféle kémprogramok ássák bele magukat a rendszerbe az új verzióknál.
Ráadásul módosítja a böngészőt, és még azon túl ki tudja mit... Ez már több a sok(k)nál.
Megelégeltem.
Szerk: Cikk is található a témában arról, hogy a kémprogram úgy települ, hogy nem közli a telepítő személlyel a szándékát. Ergo a KMPlayer fejlesztői kémkednek. A vírusírtó definiálta is.Sk8erPeter: Én nem akarlak, és nem is tudnálak befolyásolni, hogy más véleménnyel légy a vlc iránt.
Sorolhatnám, de egyszerűen más a felhasználási környezete nálad és nálam. Ergo mindegy én mit mondok, mindegy te mit mondasz, neked bejött, nekem nem.Azért létezik millió+1 féle lejátszó, hogy mindenkinek lehetősége legyen megtalálnia a megfelelőt.
Pkusz ha elkezdeném írni, miért nem felel meg nekem, akkor becsatlakoznának a vlc-fanok, és le lennék oltva , pedig csak egy új lejátszóért jöttem a topikba. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sanyek2 #34649 üzenetére
Konkrétan milyen szempontok miatt nem szereted a VLC-t?
Mi az, amit nem tud, de a KMPlayer viszont igen?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, nem kötekedésből, mert nekem túl sok problémám nincs a VLC-vel. Amúgy a BS.Playert is komáltam régen, de mostanság csúsznak a feliratok, persze lehet, hogy felnyomtam valami kodeket, ami befolyásolja, nem volt időm utánanézni, addig maradt a VLC.A BS.Playernél amúgy ez a skin a fasza számomra.
Meg hát persze az MPC-HC se rossz.
A VLC és BS.Player is tud feliratot lehúzni (pl. VLC-ben a VLSub movie hash alapján), de látom, az SMPlayer is tudja.(#34648) ZoPád :
"fullscreen pedig dupla balklikk"
Vagy F gomb.(#34653) tonyrulez:
"VLC-ből én is kiábrándultam, lassan a Windows Media Player is jobb nála"
Mi van?A WMP lóf@szt se tud, ne hasonlítsuk már ahhoz a ratyihoz.
Konkrétan mi miatt ábrándultál ki, ami miatt már ilyen összehasonlításokra vetemedsz?Kár, hogy ennek a Splash Lite-nak nincs portable változata, kíváncsiságból kipróbáltam volna, de annyit nem ér, hogy telepítsek n+1. fost.
-
maestro87
őstag
Hali!
Foxit PhantomPDF Business-nél be lehet valahogy állítani azt, hogy a megnyitott fület a fülre történő dupla kattintással ne zárja be (csak az X-szel)? -
sanyek2
senior tag
válasz
BullZeye #34647 üzenetére
Már le is töltöttem. Ma már arról fogom nézni a filmet, holnap írok.
ZoPád: Sajnos nekem a vlc kínálata több ebből is vérzik, és nem lehet megtéríteni. Mióta világ a világ, évente egyszer kb mindíg visszatérek, hogy na a vlc az pedig jó, egy évvel öregebb lettem, most már megbékélek vele, de nem. Egyszerűen nem lehet megtéríteni -
ZoPád
tag
válasz
sanyek2 #34646 üzenetére
VLC tud mindent amit szeretnél, a vezérlést az Eszkökök->Beállítások->Gyorsbillentyűk menüpontban állíthatod. A tekerés alapesetben Shift+nyílbillentyű, fullscreen pedig dupla balklikk.
@Gabesz87: Én hasonlókat tapasztaltam a Hamachival, főleg ha nem azonos oprendszer volt a két gépen. Nekem a Tunngle vált be alkalmi multikhoz, bár néha eldobja a kapcsolatot (ekkor alttab reconnectel jó eséllyel menthető) illetve az ingyenes kliens teli van reklámmal. quid pro quo..
-
BullZeye
veterán
válasz
sanyek2 #34646 üzenetére
Én kb 4 éve váltottm Kmplayerről, mikor 1 év alatt nem sikerült megoldaniuk olyan hibát, hogy NUM1 az NUM1 legyen, és ne a normál 1-es gombra váltson át mentéskor.
Választásom PotPlayer lett, mert kb tök ugyanaz volt akkor mint a KMplayer, és ugyanazok a konfigok voltak benne, így elég könnyű dolgom volt vele.
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Lojális KMPlayer felhasználóként besokalltam a sok sz@rságtól, amit kínál a program, és váltani szeretnék, viszont a VLC számomra egy nagy kalap "tollpihe". (Csak hogy ne írjak minden mondatba csúnyát)
Olyan videólejátszó programot keresek, melynek kezelési felülete hasonló, vagy modernebb, a vezérlése azonos a KMPlayerével.
Fontos a billentyűn a nyilakkal való pörgetés, space egyértelműen szünet, és egér görgővel teljes képernyőre rakás. Utóbbi annyira nem kötött, de a többi igen.
KMPlayer csak a full hd, és blueray filmekkel nem boldogult. Minden mást akadás, lassulás nélkül lejátszott.
Szóval hasonló tudású, gyors lejátszót keresek.
Nem szeretném, ha windowssal együtt indulna, viszont kellően gyorsan nyíljon meg, ha megnyitok egy videófájlt.
Létezik ilyen lejátszó? -
Gabesz87
veterán
Hamachival kapcsolatos kérdésem lenne. Nem pont ide tartozik, de nem találtam jobbat, a saját topicja elég halott. Szóval az a problémám, hogy az egyik gépen valamiért nem megy a Hamachi. Be van kapcsolva, de még sincs csatlakozva, szürke az összes partner. És persze a másik gépen sem látom bejelentkezve ezt a gépet. Mitől lehet ez? Korábban a gép újraindítása segített, majd az sem. Újratelepítettem a Hamachit, utána jó volt. De most megint nem megy. Tudtok ebben segíteni? Egy Toshiba laptopról van szó amúgy, Win7 64 bit, Windows Security Essential, Win. tűzfal, Malwarebytes kémprogi írtó. Wifin csatlakozik netre. Nem tudom, esetleg kell-e még más info. Valami blokkolja, vagy mi a fene lehet?
Esetleg van olyan program, amivel ki lehet váltani a Hamachit, ami ugyanezt a célt szolgálja, hogy tudjunk játszani? Jó régi játékkal szoktunk játszani (Vietcong 2). -
-
repvez
addikt
válasz
Dluinet #34640 üzenetére
Elvileg igen gyakorlatilag nem. feltettem ,de nem ismeri fel a kamerát és az eszközkezelőben is marad a sárga felkiáltójel és a 28as kód. a keretprogramban a hangnál a csik ugrál,de kép nincs és nem is ismeri fel hogy milyen kamera.
Próbáltam kompatibilis módban is telepiteni XP-ként ,de ugy sem müködik, pedig eddig jó volt másnál akitöl elhoztam.
-
repvez
addikt
Tud valaki egy alternativ programot vagy drivert egy régebbi logitech quickcam messenger webkamerához? Mert a win7 64bites rendszeren nem ismeri fel a gép.
Nem gondolom, hogy olyan nagy eltérések lennének a oprendszerek között, hogy egy közönséges video jelet ne lehessen lekezelni.
-
malagutif122
tag
válasz
Sk8erPeter #34635 üzenetére
Köszi!
-
malagutif122
tag
A citromail.hu -val van olyan gondom hogy be tudok lépni de nem tudom megnyitni se
a be érkezett levelet, kéretlent egyiket se.
Win 7-en Mozilla a böngészöm. hogy lehet a bövitményeket ki kapcsolni a mozilla-n? Azt halottam hogy
az miatt is lehet hogy nem tudom a citromail-t használni. -
cigam
titán
Szerintetek?
Szerintem ne vállalj el ilyeneket, ha még a hozzávalókat sem ismered.
DLNA szerverekAmúgy én egyszerűen csak bekapcsolnám az iTunes-ban a HomeSharing-et.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
malagutif122 #34634 üzenetére
"hol kell rajta a regisztrit törölni?
A rendszerleirót azt ki takaritottam"
Registry = rendszerleíró adatbázis. Ugyanarról beszélsz. -
gyulank
addikt
Kamerázott vászon projektor villódzását el lehet tüntetni valami ingyenes programmal? MP4-ből.
-
JohnnyX
őstag
válasz
malagutif122 #34630 üzenetére
Csokkentett modban probald meg eltavolitani, vagy letorolni a mappat, aztan normal uzemmodban inditva
ccleaner programmal regisztrit rendberakni.
msconfig-ban hiaba kapcsoltam ki automatikus inditasnal a "badui"-t es tarsait, ugyanugy elindult.
Nekem ezzel a kombinacioval sikerult leirtanom legutobb egy gepen a fent nevezett "rohadekot"... -
MineFox54
őstag
válasz
malagutif122 #34630 üzenetére
Adwcleaner szerintem leszedi.
-
malagutif122
tag
Sziasztok!
Yac pc cleaner programot hogy lehet letörölni a gépröl Win 7-em van.
Iobit Uninstaller-el letöröltem de következö be kapcsoláskor újra rajta volt a gépen mintha le se töröltem volna.
A program mappába meg kerestem de még a mappáját se lehet törölni rendszergazda engedély kell hozzá.
Elöre is köszönöm a segitséget! -
olivera88
veterán
Linuxra létezik valami vízjelező program? Debian-ra kellene. Ne kelljen már azért átmenni Windowsra.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Két programot keresek, párba, DLNA rendszernek.
DLNA szerver progi: Windows-ra
DLNA player progi: iOS-re
Egyikben sincs tapasztalatom, de az a megbízásom, hogy rakjak össze egy Win gépet, és idadták az iPAD tabletet, hogy hangoljam össze őket fénykép és videónézéshez.
Szerintetek?
-
Hajdu.1
tag
Üdv!
Az a problémám, hogy a telefonom zenelejátszójának nagyon gyenge a hangereje. mindent felnyomtam maxra, de kevés!
Van-e valami program, ami egy samsung galaxy s2 young telefont vezérelni tud, hogy valamiképpen nagyobb hangerőt lehessen kicsiholni belőle?
-
cigam
titán
-
nightzone
aktív tag
erre valaki?
-
MineFox54
őstag
Olyan program kéne, amivel a gép bemenetére érkező hangot real-time el tudom látni effekttel, és kiengedni a kimeneten. Van ilyen?
-
cigam
titán
válasz
ViZion #34616 üzenetére
DownTester-t felparaméterezve, időzítve lefuttatod x időnként.
-
ViZion
félisten
enyémre senki?
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Kinek lenne ötlete,hogy a netten hol tudnám élőben nézni a káni filmfesztivál zárónapját ami 1 órán belül kezdődik?
-
ViZion
félisten
Kimaradtam?
(#34608) ViZion -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rokendrol #34611 üzenetére
És ebbe hogyan dobsz bele / importálsz egyszerre - nem manuális hozzáadogatásokkal - akár 100 letöltendő linket? Mert itt ugye az a kérdés, és az az extra feature, nem az, hogy adjatok egy letöltő-+konvertálóprogit, amikből Dunát lehet rekeszteni.
Például a 4K YouTube to MP3 segítségével komplett lejátszólistát is le tudsz tölteni, de olyan feature-ről nem tudok, aminél mondjuk egy txt-ből be tudsz dobálni akárhány YouTube-linket, a program meg lehúzza.
(#34609) aviator:
A problémára egy kerülőmegoldás jut eszembe, az, hogy találsz módszert egy új YouTube-os lejátszólista automatizált feltöltésére az általad letölteni kívánt linkekkel (YouTube API-n keresztül emlékeim szerint megoldható scriptből*), majd az imént linkelt 4K YouTube to MP3-mal ezt a lejátszólistát letöltöd.
Most hirtelen jobbat nem tudok, hátha majd valakinek lesz jobb ötlete.*: ja, jól emlékeztem, YouTube API használatára itt van pár hivatalos példa, ld. "Adding a video to a playlist":
https://developers.google.com/youtube/v3/sample_requests
Ehhez kell némi programozási tudás. -
aviator
tag
Sziasztok!
Olyan youtube-letöltő programot keresek aminek meg tudok adni egyszerre több linket (akár 100 körül is) és szépen egyesével automatizáltan letölti mp3 formátumba.
Köszönöm a segítséget!
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Cégnél vacakol a nyet. Mivel lehetne néhány óránként speedtest-et futtatni és logba menteni?
Speedtest.net-es képeket szeretnének látni, de ha lehetne, akkor automatizálnám a feladatot,lustaelfoglalt vagyok ahhoz, h mittomén 2 óránként azt kivárjam...
THX -
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan progit vagy egyéb megoldást keresek amivel megadható hogy egy progi indulás után automatikusan minimalizálja magát a taskbarra vagy tray-re win 8-on. Próbáltam a "hagyományos" módszert (az Indítópuliba parancsikon, majd jobb klikk tulajdonságok és futtatás minimalizálva), és a regisztris módszert is egy .bat fájlt futtatva a következő parancsal: "start /b /min C:\Program Files (x86)\Wi-Fi\Wi-Fi.exe", de ezekkel nem működik a dolog. Thx
-
cigam
titán
Azért a felismerni, és az egyenként kiszűrni nem ugyanaz ;-)
Most meg nem mondom hol,de belefutottam egy linkbe, ahol a program megtanulta felismerni egyes emberek(hangszerek?!) hangját, és azt kiszűrte a "zajból".Azóta sok minden történhetett, de széleskörű, otthoni alkalmazása nem megoldott.
gyulank v
Még jó, hogy SIM kártya van a mobilokban, és nem C4. -
gyulank
addikt
Ugyan hány millió ugyanolyan hangú ember van, és ez mennyivel bővül, ha mondjuk nem kell 100%-osan olyannak lennie? Már attól is retteghetek, hogy hasonlít a hangom valakiére.
A tyúk egy példa. Lehet 3 gitár, meg dobok, meg cinek, meg ének, meg beszéd, meg zaj, meg visszhang is, ha jobban tetszik. -
mezis
félisten
válasz
gyulank #34600 üzenetére
Nekem olyan sejtésem van, hogy egyes speciális szolgálatoknak már kifejlesztettek hangfelismerő szoftvert. Mármint azt felismerni, hogy kié lehet az a hang. Aztán megnyomott egy gombot és felrobbant a mobil az ellenséges főnök fülénél.
Állítólag megtörtént.
A tyúkjaiddal nem tudom mit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest