- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Sry, hogy csak most, de volna egy kérdésem.
Lehet én vagyok vak, de hogyan tudom azt beállítani, hogy gép indulás után automatikusan mutassa, hogy 1dollár xyz forint
1euró pkz forintIlletve honnan nézi, melyik adatbázisból az aktuális árfolyamot? Gondolom közép árfolyamot.
THX
-
Kernel
nagyúr
Mozizás, sorozatnézés közben, ha elalszom, film végén a számítógép kapcsoljon ki (shutdown parancs), illetve előbb még a TV-ről álljon át a monitorra (DisplaySwitch.exe /internal), hogy másnap a monitorral indulhasson a gép. Jel nélkül a TV is automatikusan kikapcsol, így sötétség, KO.
Napközben, ha magára marad a gép, akkor is lője le magát.
Felvetődhet, hogy miért nem elég a számítógép szokásos alvása / hibrid alvása, de újabban rendetlenkedik a gépem, mióta SSD van (de nem biztos, hogy amiatt), alvó módból ébresztve néha kékhalálba megy, néha meg nem. Ezért egyelőre beálltam a shutdown parancsra, jobban bevált.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kernel #33289 üzenetére
Elég szomorú, hogy alapból mókolni kell az ilyenekkel. Ráadásul ez sem igazán valósul meg a gyakorlatban:
"a számítógép akkor van üresjárati állapotban, ha az előző 15 perc 90%-ában a CPU felhasználás 0% és a merevlemez olvasási vagy írási munkája 0%"Nálam win7-től kezdődően ilyen esetekben olyan szépen elküldi aludni a gépet, hogy öröm nézni:
virnyákkeresés, fájlok tömörítése, winyó felületellenőrzése, videókódolás, stb... közben
Volt akinek lemezírás közben küldte el aludni a gépet, mert 10 percre volt beállítva az alvó állapot. LOLAz, hogy maxra van pörgetve a proci vagy a winyó, meg sem kottyan neki, bár fogalmam nincs miért nem számít az neki aktív géphasználatnak, mert ugye az idézetből kiindulva annak kellene számítania.
Mondjuk én külön progit használok energiamenedzsmentre (többször is a fentebbi problémákba beleszaladva), de ez megragadt bennem, hogy még normális energiamenedzsment rendszert sem tudnak kialakítani.
Egyébként az ütemezett feladattal pontosan milyen "problémát" kerülsz ki?
-
Közben találtam is flash mentes alternatívát, ebből már szerintem el tud indulni a kollegina és a célnak megfelelhet számára. (Nem nagy dologhoz kell, de egyedi kézzel készített termékeket árul és jól jönne számára egy ilyen editor).
LonGleY: Én meg értelmes hozzászólásokat, konkrétumokkal...
(de hát az élet néha nem azt hozza, amit szeretnénk...)
-
Sziasztok!
Nem biztos, hogy program, lehet, hogy programnyelv, de az alábbi feladathoz kellene segítség:
Egy online felület, egyedi ruhatervezés (pl.: sapka), ahhoz lehetne színt választani (mondjuk 15 színt és annak 1 világosabb egy sötétebb árnyalatát), majd kiegészítőket ráhúzni a sapkára, pl.: szem, fül, stb, ilyesmi. Esetleg egy árkalkulátorral egybekötve (mindennek fix ára van és összeadja). Weblapba integrálva talán Flash lehetne a megoldás? Esetleg más alternatíva?
Köszönöm előre is.
-
Kernel
nagyúr
Feladatütemező - Súgó - Idézet
"Üresjárati feltételek
Beállítható olyan feltétel, amely a feladat futtatását akkor indítja, ha a számítógép üresjárati állapotba kerül az eseményindító aktiválása után bizonyos idővel. A feltétel beállítása során meg kell határozni várakozási időt (a feladat indítása után) a számítógép üresjárati állapotba kerüléséhez.
A Feladatütemező szolgáltatás 15 percenként ellenőrzi, hogy a számítógép üresjárati állapotban van-e. A számítógép akkor van üresjárati állapotban, ha a képernyőkímélő fut. Ha a képernyőkímélő nem fut, a számítógép akkor van üresjárati állapotban, ha az előző 15 perc 90%-ában a CPU felhasználás 0% és a merevlemez olvasási vagy írási munkája 0%, továbbá nem észlelhető ezalatt a billentyűzet vagy az egér használata. Ha a Feladatütemező szolgáltatás úgy észleli, hogy a számítógép üresjárati állapotba került, a szolgáltatás megvárja azt a felhasználói bemeneti jelet, amely az üresjárati állapot végét jelenti.
Ha a feladat beállítása szerint az indítás csak a számítógép 30 percnyi üresjárata után történik, és a feladat 10 percet várakozik a számítógép üresjárati állapotában, akkor a feladat elindul 5 percen belül, ha a számítógép üresjárati állapotban volt 25 percig az eseményindító aktiválása előtt. A feladat nem indul el, ha a számítógép üresjárati állapotba kerül 5 perccel az eseményindító aktiválása után."
---------------------------------------------------
Más kérdés, hogy itt a vége felé mennyire zavaros a fogalmazás, de legalább működik, nekem erre van ütemezve egy feladat: indítás 10 perc üresjárat után, de az aktiválódás az említett 15 perces ellenőrzés függvénye is.
-
King Unique
titán
Külső vinyóknál többnyire sz@rt sem ér a Windows energiagazdálkodása (ugyanúgy leáll benne a HDD), az csak főként belső rendszervinyóknál eredményes. Időközben ráakadtam egy registry és PowerShell mókolásra is [link], az vsz eredményesebb, mint a sima energiagazdálkodás.
Az újabb programalternatívát meg köszönöm!(#33287) AtHoS: a gyári kompakt külsőknél van ilyen sleep mód/ Idle Timer, van amelyikhez külön programot is adnak, amivel az időtartamot lehet állítani, pl. WD My Passportok.
A sima külső USB-s rackeknél meg vezérlőchip és firmware függő a dolog. Az érintett személynek egy ASMedia chipes LC-Power háza van, de akárhogy állítgatta a firmware-ben, sehogy nem akart működni... ezért is kérdeztem a Maces progira alternatívát. -
AtHoS
nagyúr
Vannak olyan külső keretek, melyek belső sleep móddal rendelkeznek. Itt szvsz. nem működik a wines energiagazdálkodás.
De ha már wines energiagazdálkodás. Az is nagy marha volt MS-nél akinek csak a bill és egér használat számít aktív géphasználatnak, szóval elmehetnek a fenébe a hülyeségükkel
-
cigam
titán
válasz
King Unique #33283 üzenetére
Miért nem jó az energiabeállítások megfelelő konfigurálása?
Amúgy meg no disk sleep -
AtHoS
nagyúr
válasz
King Unique #33283 üzenetére
Nem vagy elég kitartó
Win 8.1 HP x64 alatt ezt írta ki nálam a megadott mappába egy NoSleepHD.txt fájlba:
"NoSleepHD v2.0 Tick! By Ashutosh Agarwal - agarwal@hotmail.co.uk"
Tedd csak be win7 kompatibilis módba
Még csak rendszergizda mód sem kell neki és úgy indítsd el
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Már írtam ezzel kapcsolatban, de nem kaptam egy számomra kielégítő választ.
Egy olyan adatforgalom figyelő programra lenne szükségem, ami a hálózatban lévő gépeknek is meg tudja jeleníteni az adatforgalmát, hogy melyik oldalt nézi éppen, hasonlók.
A router itt van nálam, de benne nincs megfelelő információ ilyenekről ( Tp-Link 841n) . Valami olyasmire gondolok, mint a Netflow Traffic Analyzer 4.1 program, hogy IP-re lebontva tudjam figyelni a forgalmat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
King Unique #33280 üzenetére
Nem próbáltam, de elvileg ugyanaz a funkciója, mint az említett MACes proginak: NoSleepHD
-
King Unique
titán
Üdvözletem!
A Maces Keep Drive Spinning programnak keresnék Windowsra alternatívát. Ez a progi 30 másodperceként ír pl. a külső vinyóra, ezáltal a leálllását (alvó mód) tiltja. HD Sentinelben is van hasonló funkció, de az adott racknél nem működik, ezért kéne másik program.
-
Jarod1
veterán
Hali ! Elf your self ről hogy tudnám lementeni a videót?
-
bencsikgab
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
vitemerius
tag
válasz
bencsikgab #33274 üzenetére
Nekem még mindig a kockás füzet.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
bencsikgab #33274 üzenetére
Nekem elég egyszerűnek tűnik.
-
bencsikgab
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű modellező programot (már ha van ilyen
) keresek, amivel egy egyszerű polcot le lehetne 'rajzolni'.
Tudtok esetleg ilyenről?
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt köztetek olyan aki anno használta a Spotlight on Windows rendszer monitorozó, feladatkezelős progit. Nagyszerűen megjelenitett mindent folyamatábraszerűen, grafikonozva processzor, mem használatot stb. minden futó folyamat külön monitorozható volt. Anno XP meg WIN7 32 bit alatt használtam. Sajna mikor átértem 64 bitre már nem működött jól, (rosszul jelenítette meg a memóriát stb.) Egy ideig vártam, hogy a Quest Software kiad új verzót, aztán leszedtem. Most ismét jól jönne ez a progi, most néztem utána, nemhogy új verzió (utcsó a 3.7.034) nem jött ki, de a cég is megszűnt a Dell oldalára irányít át, de ott is a legutolsó verzió van fent.
Tudtok valami ehhez hasonló kinézetű és és kezelésű progit? Vagy Spotlightnak lett valaki jogutódja?egyébként ő volt az:
De szerettem ezt a progit.
-
Visormail
addikt
Hello pdfcreator alternatíva kellene szintén ingyenes. Ti tudjátok ajánlani valamelyiket?
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, ami adott mappában lévő fájlokat egy kattintással átmásol akár több másik mappába, illetve felül is írja azokat ha kell. Lényeg az egy kattintás (persze ha már beállítottam) és, hogy hálózatra is tudjon másolni. Ergó valami mappa szinkronizálós progit kellene.
-
mekker
őstag
Csináltam egy sérült fájlrendszerű hordozható merevlemezről mentést, és elővigyázatlanul mindent lementettem vegyesen, pedig nekem csak a pdf-ek, doksik, excelek, meg néhány tucat kép kéne belőle.
Van olyan egyszerű program, amivel ~50 gigából ki tudnám ezeket (.doc .docx .pdf .jpg .xls) válogatni? Addig is Windows keresővel próbálkozom. -
Tv
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami jó és ingyenes "registry cleaner" jellegű progit? Rég használtam ilyeneket, de már eléggé be van lassulva a gép, a windowst meg nem akarom most újratenni. -
csferke
senior tag
válasz
Rodzser Mór #33239 üzenetére
De több progit is kipróbáltam, hogyan tudnék JPG-ből PDF-et csinálni, mindegyik ugyanakkorára csinálja a PDF-et
Próbáld ki a FastStone Image Viewer és a BullZip PDF Printer kombinációt.
-
redspot
tag
CrystalDiskInfo nekem működik USB-s merevlemezre nézve is. Azt ajánlom, egynek jó.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
neil_mullen #33258 üzenetére
ollie jól írja. Amibe rakod a winyót ill. amiben van (külső ház) annak az elektronikai részének kell megfelelő adatokat közvetíteni a PC felé USB-n. Ha az nem képes erre, akkor egy program sem fog vele mit kezdeni.
HDS oldalán van egy jó kis adatbázis. Itt nézelődj kicsit, hátha megtalálod a kinézett példányt benne
-
neil_mullen
aktív tag
lehetséges, ahogy írtam akkor megnézem azt.
-
válasz
neil_mullen #33256 üzenetére
De, a HD Sentinel tudja, a FAQ-jából másoltam ki az idézeteket.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
DrojDtroll #33254 üzenetére
kondició kéne.
ollie:én ugy tudom az sem tudja, de akkor azt is megpróbálom
az az igazság hogy használtam vennék egy külső hdd-t, és nem szeretnék meglepetéseket...
-
válasz
neil_mullen #33253 üzenetére
HD Sentinel?
Egyébként HDD-től is függ (pontosabban HD kerettől), mert van ami nem támogatja az USB-s detektálást.
USB hard disks: most newer USB-ATA bridge chips used in USB hard disk enclosures supports the detection. Older chips (and early production of USB 3.0 chips, manufactured before Feb 2010) do not have the required function, that's why no hard disk information is displayed.
It is recommended to connect both ends of the Y USB cable when using 2.5" USB drives to supply enough power to the disk.USB merevlemezek: a legtöbb újabb USB-ATA híd chip ami USB külső keretben található támogatja a teljes merevlemez-állapot felismerését. Régebbi chip-ek (és számos korai gyártású USB 3.0 chip, ami 2010. Február előtt készült) esetén viszont erre nincs lehetőség, mivel a szükséges funkciókat a chip nem támogatja.
2.5"-os merevlemeznél javasolt két USB csatlakozó használata (Y USB kábel) a megfelelő tápellátás érdekében. -
DrojDtroll
veterán
válasz
neil_mullen #33253 üzenetére
Milyen tesztre gondolsz? Csak sebesség vagy kondício és stb?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #33250 üzenetére
Egyébként az a választás mindössze annyit csinál, hogy előre be tudod állítani a paramétereket, míg ha nem rakod át a pöttyöt, akkor fájlonként rákérdez, mikor mented
-
olivera88
veterán
Melyik 7zip verziót érdemes most használni? Én még leragadtam a 9.25 ös alfánál.
Látom már van magasabb számú beta is. Lett valami érdemi újdonság benne?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #33247 üzenetére
Apám ilyen nincs
Leírom még egyszer, mert elég szelektíven olvasol
"ja igen, a General fülön tegyél pöttyöt a not needed (select settings now) elé."
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #33245 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
IrfanView-ben a PDF beállításoknál a Layout fülön kiválasztva a "(like Image)" beállítást akkora PDF-et generál belőle, amekkora a forrás kép volt
-
Arpee78
senior tag
válasz
Az XnView nem tud képméretet változtatni? Biztos? Van pl Irfanview vagy Paint.net, ezek akár automatikus állíthatnak méretet sok képen, plugin-el.
(#33241) ollie
Oké, értem. Azért köszönöm. -
válasz
Arpee78 #33238 üzenetére
Csak rootkittel lehetne megoldani, hogy teljesen eltüntesd, olyan rootkitet meg nem fogsz találni, ami neked fog segíteni, mert mindegyik károkozó.
Ha telepítve van egy program, annyit tehetsz, hogy kitörlöd a start menüből, és nem a program files-ba telepíted, de akkor is meg lehet találni ott, ahova tetted a vinyón (erre kéne a rootkit). Ki lehet törölni a windows registryből is, de akkor meg nem biztos, hogy működni fog (ill. ha mégis működne, valszeg visszaírná magát). Megoldás lehet még az, ha van belőle telepítő nélküli változat (portable), de akkor is lesz valahol a vinyón (és itt persze feltétel, hogy ne használja a windows registryt se, különben ugyanott vagy.
Egyébként van célprogram a start menüből és az uninstall menüből való elrejtésre, de ez csak az amatőröket fogja megtéveszteni.
A célját ennek mondjuk nem értem, mert a saját gépeden azt csinálsz amit akarsz, céges gépen viszont meg nem.
-
Zaji
őstag
Köszönöm mindenkinek. Van miből válogatni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
csferke #33224 üzenetére
Köszi a válaszokat.
PDF összefűzős dolog működik.
De több progit is kipróbáltam, hogyan tudnék JPG-ből PDF-et csinálni, mindegyik ugyanakkorára csinálja a PDF-et. Tehát nem tudtam nagyobbra venni. Az itt ajánlott Libre Office-t még nem próbáltam, mert kisebb méretű progival szeretném megoldani.
A gépemen lévő képnézegetőm (XnView és Futuris Imager) is tud pdf-be menteni, erre most jöttem rá. De ezekkel sem lehet sajna a képméretet változtatni. -
Arpee78
senior tag
Milyen programmal lehet egy telepített programot tökéletesen elrejteni? Tehát se a start menüben, asztalon, Program Files könyvtárakban, az add/remove programs listában, se egyéb helyeken ne legyen nyoma. Továbbá a telepített programok listázására képes progi se fedezhesse fel. Létezik ilyen?
-
Zaji
őstag
Én valami megbízható médialejátszó programot keresek, lehetőleg reklám mentesen.
Köszönöm! -
DrojDtroll
veterán
Olyan zenelejátszót keresek win7-re ami le tud játszani flac-et és ha kihúzom a fülest a gépből akkor megáll a zene.
-
Angel2014
addikt
Leszeretem volna tölteni ennek a proginak a converterét , na erre lejött a pc boster , na azt leállítani sem tudtam erre az folyamatosan telepítette webserch , pc internet booster stb stb megváltoztatta a kezdőlapomat ami nem tudtam visszaállítani....szóval jól megjártam. Egyesével megpróbáltam leszedni rákattintok a pc boosterre hogy unistall elkezdi erre három mást visszarakott helyette.
-
adik
őstag
Halihó!
Köszi, a plugin egész jónak tűnik. Mondjuk egy olyan megoldásnak jobban örültem volna, ami nem streamből szedi, hanem valahogy vissza tudja fejteni a lejátszó forrását, és csak kicuppantja a tartalmat... régi szép idők, amikor egy playlist fájlt játszott le a lejátszó, abból meg notepadben láttad már a linket, hogy mi a forrásfájl -
Kernel
nagyúr
válasz
Angel2014 #33225 üzenetére
WF file extension - FIFA 2000 play file
What is .wf file?
File type specification:
Game file type icon Game file type
The WF file extension is associated with the FIFA 2000 a football (soccer) simulation video game for Microsoft Windows and other video gaming consoles and handhelds. The *.wf file stores some kind of gaming data.
-----------------------------------Noha egy ilyen kiterjesztésnél soha nem lehet tudni, de az biztos, hogy nem nyitja meg egyik lejátszó sem, ami nálam van, képnéző sem, de még PDF-olvasó sem.
Meg persze én ilyenkor bele szoktam nézni szövegesen is, de semmi értelmezhető nem látszik.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! abban nem tudnátok segíteni lenne itt egy [VVF] VVF file elvileg ez egy videó file nem tudjátok véletlen ezt hogy tudnám megnézni,megnyitni,vagy átkonvertálni?
-
csferke
senior tag
válasz
Rodzser Mór #33216 üzenetére
ami pdf-eket fűz össze
Pdf Split and Merge
Összefűz, átrendez, minden lapot lehet külön elfordítani, törölni
Ingyenes. -
redspot
tag
Sziasztok!
Adott egy Androidos telefon SIM kártyával, amiről a mobilhálózatomról belföldi hívásokat indítok. Ehhez lenne szükségem, akár Windowsra, akár Androidra olyan programra, amelyik tud automatikusan tárcsázni nekem a telefonon, wordből és/vagy internet böngészőből adatbázisba tudja venni a nevet és a telefonszámot (vagy vagy valami épkézláb módon importálni), és mindezek tetejébe ha lehet, akkor ingyenes vagy olcsó. Abszolúte nem baj, ha nem magyar nyelvű, a lényeg, hogy működjön.
Valakinek van esetleg tippje?
Előre is köszönöm a segítséget! -
DrojDtroll
veterán
válasz
Esetleg egy ingyenes szövegszerkesztő, pl Libre Office.
Ebben meg lehet szabni a képek méretét, és a végeredményt el tudod menteni PDF-ben.
-
Sanyi19
őstag
válasz
DrojDtroll #33219 üzenetére
Mint pl. a data.hu
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, olyan programra lenne szükségem, ami magyar feltöltő oldalakon keres a feltöltött fájlok között. Külföldi is érdekel, ha olyat tudtok. Köszi annak aki ír!
-
DrojDtroll
veterán
válasz
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
JPG képeket szeretnék összefűzni PDF-fé. Ehhez szeretnék ingyenes programot, amiben lehet a képen nagyítani/kicsinyíteni. Amit most használok, az sajnos nem rendelkezik ezzel az opcióval. (JPG-ben megnyitva 100%-osan nagyobb a kép mintha pdf-et nyitom meg 100%-osan, tehát lekicsinyíti)
Valamint olyan progi is kéne, ami pdf-eket fűz össze. Ebből is ingyenes verzió kéne.
-
fradi81
veterán
hali
Olyan program érdekelne amivel előre megírt szövegrészt lehet beilleszteni, mint a ctrl+v, csak nem egyet, hanem többet el lehet tárolni és mondjuk a funkció billentyűkkel beilleszteni, régen láttam már ilyet csak nem találom.
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos a movie maker-rel nem jött be kép sem hang, így letöltöttem ezt az Instant DVD Recorder-t a Pinnacle-tól. Ezzel szépen megy a digitalizálás, bár annyit lehet állítani benne, hogy hova mentsen és 4 előre beállított minőség közül lehet választani. DVD video formátumban video_ts mappába pakolja a végeredményt, tehát a szerkesztéshez még szórakozni kell majd vele, de legalább megy a felvétel
-
Kernel
nagyúr
válasz
Tamás008 #33205 üzenetére
Nem tudom, mennyire ismered, de általános igényekre ez is jó:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/calibrate-your-display
Magyar Windowsban elég beírni a Startmenü / Keresésél, hogy "kalib".
Végén a ClearType Tuner pipát ki kell venni, ha nem akarsz azzal is szórakozni.
-
kispx
addikt
válasz
szabonagyur #33206 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Ebben szoktak programot keresni. -
LonGleY
veterán
válasz
szabonagyur #33206 üzenetére
Fórumok > mobilalkalmazások.......
[link] -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Van android programoknak is külön témája? Ha igen akkor tudnátok esetleg linket adni? Nem találok csak magának az android tabletnek.
-
Tamás008
tag
Sziasztok. Olyan programot, programokat keresek amivel szoftveresen házilag (szemmel) be lehet kalibrálni egy laptop kijelzőjének(15.4" WXGA Color Shine 1280x800) a színhelyességét (színhőmérséklet, gamma stb.) és esetleg ".icc" profil fájlt is létre lehet hozni vele amit aztán be lehet töltetni a Windows Vista Színkezelésével minden rendszer indításkor a létrehozott .icc színprofilt. Laptop kijelzőn elég korlátozottak az állítási lehetőségek ilyen téren, egy asztali monitorhoz képest. Mit tudnátok ajánlani?
Tudnátok mondani ilyen programot,programokat, amik nagyjából ezt tudják? kösz. -
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson #33198 üzenetére
Foobarban beépítve van ilyen. Számokhoz valójában nem nyúl (hacsak nem akarod?nem tudom, nem használom).
Különálló alternatívát nem tudok. -
válasz
Bjørgersson #33198 üzenetére
-
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Keresnék xp-re óra programot/kiegészítőt, ami a win saját óráját kiegészítené/helyettesítené a mp. kijelzésével, (a jobb sarokban). Olyant találtam, ami önállóan kijelzi, de jóval nagyobb, így nem csak az órát takarja. Elég lenne, ha csak a mp.-et jelezné ki és beilleszthető lenne az alap kijelző mögé.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest