Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz cintula187 #91898 üzenetére
VP247QG....minden szempontból jobb. Szerintem azt vegyed!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hobizoli
nagyúr
-
HellBence
csendes újonc
Sziasztok!
80K körül keresnék 1080p 144hz 1ms monitort, de olcsóbban is jó lenne.
Amit én kinéztem:Acer KG251QFbmidpx 70K
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
ASUS VZ249H mellé szeretnék egyet venni második monitornak. Ugyan ebben az árkategoriaban (ez amikor vettem 50 volt), 24".
Néztem párat:
ASUS VZ249HE 42,5k
ASUS VZ249HE-W 41,8kvagy használt:
DELL P2414H 36,9k
Esetleg van most valami BestBuy monitor ami még szóba jöhetne?
Köszi!
üdv,
z -
Remiel
őstag
válasz Remiel #91809 üzenetére
na akkor nekifutok még egyszer hátha...
kinéztem pár monitort, ha valakinek van tapasztalata, vagy ismeri őket jó lenne ha véleményt mondana
vagy ennek a g synces változata (jelenleg nvidia kártyám van, de úgyis cserélni kell mert csak 960)
egy elborult pillanatomban még ez is felmerült bennem, mivel mostanában FPS csak ritkán játszom, bár ki tudja mit hoz a jövő és a vga meg úgyis cserélve lesz
de bármilyen véleményt szívesen meghallgatok, mint írtam először 32" alá nem szívesen mennék már vissza és mivel nem sűrűn cserélgetem a cuccaim, így inkább szánok rá többet
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
mintonation
újonc
válasz mintonation #91894 üzenetére
Bővült a lista:
BENQ EW277HDR
BENQ EW2775ZHMondjuk ez már 27"...
Tapasztalatok ezekkel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mintonation #91908 üzenetére
Elsősorban filmezésre, általános felhasználásra, esetleg konzol gémingre ez a két utóbbi BenQ szerintem teljesen jó!
BenQ EW277HDR[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hátha itt több tapasztalt embert találok és lehet elég zöldfülü kérdés de ha 1440p 75Hz-es monitort vennék (játékokhoz és productivity miatt) akkor az hogyan viszonyulna a különféle videókhoz ? Gondolok én itt a 24/30/48/60 FPS videókra.
Mert sajnos külföldi fórumokon mindenfélét lehet olvasni, van aki azt írta hogy a 60FPS youtube videók is darabosak voltak neki 75Hz-en, de van aki azt mondja sokkal dinamikusabb lett kép neki a 75Hz miatt. Különböző FPS számú videókat/filmeket is szeretnék a monitoron nézni rendszeresen, így ez elég fontos szempont nekem. Sokan a matekkal érveltek, a monitorom hertz számát elosztom a képkocka számmal és ha egész szám jó vagyok. De pl. eddig semi volt bajom a 60Hz monitoron a 24FPS filmekkel nagyon, vagyis nem láttam nagyon érdemi problémátElőre is köszönök bármiféle segítséget (akár útmutató, akár tapasztalat stb.)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
arcszesz
aktív tag
válasz mintonation #91908 üzenetére
Ha elég gyors vagy, van itt egy bontott jóárasítva: [link]
-
1nsan1ty
tag
Lehet nem a legmegfelelőbb topik a kérdésemre, de hátha. Az miért van, hogy wqhd felbontású monitornál, ha 1920x1080-ra kapcsolom játékokban, akkor nagyon fakó lesz a kép ? Valaki találkozott már hasonlóval ? Megfigyeltem hogy nvidia control panelben is hiányzik, a felbontásoknál az 1920x1080, valamint az 1280x720 felbontások a pc fülnél.
köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz 1nsan1ty #91913 üzenetére
Gyakorlatilag, akinek WQHD monitorja van, az szinte mindenki találkozik ezzel a jelenséggel, a magyarázat nagyon egyszerű, mivel nem lesz pixelhelyes a megjelenítés.
Mivel a 2560/1920 és az 1440/1080 nem egész számra jön ki, ezért az a pixel ami 1920x1080-ban mondjuk kék színűnek kellene lennie, az 2560x1440-ben megjelenítve 1,33 pixelnek kellene kéknek lennie, de ez ugye fizikailag képtelenség, ezért az LCD monitorokat 99%-ban ajánlott a natív (értsd fizikai) felbontásnak megfelelő felbontásban használni. Az az 1% pedig pl filmnézés, ahol a lejátszó amúgy is javít a képen és skáláz.Szóval ilyen esetben az ami tűéles FHD monitoron az lehet "mosott" lesz WQHD-n. De ugyanez a helyzet, hanem jól van nagyítva, az adott tartalom.
1920x1080-hoz képest a 4K lehet alternatíva, mert ott 4 az osztószám, azaz 4 pixel vált ki 1-t.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Walter_White
senior tag
válasz Anonymus23 #91915 üzenetére
Félrnyomtam- Bocsánat, Új hozzászolást akartam
------
Eldölt 65.142Ft berendeltem az AOC 32" Q3279VWFD8 Monitort. Ennyiért talán még ajándék is 32" IPS -1440P+Freesync[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Walter_White #91916 üzenetére
Hát ha lenne rajta VESA, akkor már nekem is egy ilyen figyelne a falon 2. monitornak, de sajna nincs
-
Pipszi01
tag
Sziasztok!
E 3 monitor közül melyiket vegyem meg?
Photoshop, kis játék, film, youtube a felhasználási terület. Lenne, h egész sokat ülnék előtte.Benq GW2406Z
Acer SA230BID
Dell 2417HMelyik legyen?
[ Szerkesztve ]
-
emer
csendes tag
Sziasztok
Melyik 4k, 27" vagy feletti monitor ajánlott most fotófeldolgozásra 200ezer-ig?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok, ha 24" körüli, általános felhasználásra és CS:GO-záshoz keresnék ívelt monitort? Árban olyan 60-70K belefér, lehet egy kicsit több is. Előre is köszönöm a segítséget!
What else?
-
Mamuska
őstag
200 körül WQHD-ban vannak komolyabb fotós monitorok, 4K-ban annyiért gagyibbak vannak.
Mondjuk az ASUS PB27UQ elég jó, nekem csak az tetszik igazán 200 körül, és arról tudom, hogy elég jó.
Már az elődje a PB279Q is tuti volt.(#91923) ATM_automata
24-es ívelt? Minek?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz ATM_automata #91925 üzenetére
Inkabb a nagyobb, ha mar ivelt. Bar amugy is a nagyobb.
-
zapikanka
tag
Erre esetleg valaki?
-
MarQs
senior tag
válasz Pro!Petya #91802 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Nem igazán vagyok képben a monitorok világával, viszont szükségem lenne egy második kijelzőre az íróasztalomra!
Eddig egy DELL P2014H-val szemezek! Tudnátok ajánlani hasonló kaliberű monitorokat? Akár használt is szóba jöhet úgy 20 ezer forintig.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
zapikanka
tag
Köszi szépen!
-
martin66
senior tag
Akinek kérdése lenne ezzel a típussal kapcsolatban: Acer ProDesigner PE320QK. Privátban nyugodtan jelezhet.
3 hete teljes megelégedéssel használom. (Annyi, maximum, hogy alul a bevilágító ledek - a típusból kifolyólag, legalábbis két példánynál, ami nálam van - jobban látszik, mint általában az IPS-nél szokott lenni és nem a Glow-ra gondolok most.)
-
P00By
nagyúr
Sziasztok!
Irodai munkára szerettünk volna egy géppel két monitort használni. Aztán kiderült, hogy az új gépen (használt dell optiplex) egy darab displayport 1.2-es bemenet van (tudom hogyan lehetne elérni, hogy több monitort is kezeljen, az már nem fér bele a keretbe). Szóval az új ötlet, hogy a két monitort "kiváltjuk" egy darab 30+"-os monitorral. Viszont a keret az elég alacsony (100e forint). Nem szeretnénk íveltet! Jó lenne, ha a kolléga szemét 6-7 órás használattól nem vibrálná szét Köszi a segítsége!
MOD: Amit elfelejtette, Intel HD 4600 fogja hajtani, ha ez szerintetek irodai munkára elbírja a WQHD felbontást, akkor jöhetnek olyanok is. Így kicsit nagyobb a választék. A monitor bekalibrálva fogjuk használni.
[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
*
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Mit ajánlanátok?
Szeretnék 29" vagy annál nagyobb WQHD-nál nagyobb felbontás ( pl.4K-s ) monitort.
Főleg stratégiai játékra, de néha fps is "előkerül" ( nvidia 1080ti ). Nem igénylem a 2ms -et és hasonló felturbózott dolgokat. Hang, Pivot mód nem érdekes, és csak szemből nézem .Amit szeretnék rajta de nem kizáró ok ha nem tudja és nem mindet egyszerre :
- jó képfrissítés
- jó fényerő
- 16:9 ha lehetJelenleg egy 27"-os DELL U2715H-m van amit váltana.
Köszönöm
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
irodai felhasználásra szükséges vételeznünk 10db Dell monitort. melyik típust ajánlanátok?
- 24"
- 1920x1080
- max nettó 400-420e huf / 10dbén alapvetően a P2417H típust néztem ki - viszont nem tudom, hogy a P és S szériák között mi a lényeges különbség, ha van.
köszönöm előre is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
starius
tag
Sziasztok! 27 colos ips 144 hz monitort keresek,
[link]
ez a monitor mennyire ajanlott? Az ára nagyon kedvező, van valakinek tapasztalata vele?[ Szerkesztve ]
-
Darellus92
aktív tag
Sziasztok,
75 Hz-es IPS monitort szeretnék black friday környékén venni. Főleg játékra használnám, nvidia kártyám van de a G-Sync 144hz monitorok túl drágák, igazából 70-80 környékén keresek. Van egyáltalán ezen az árszinten jó ajánlat?
Ami lényeg:
- 16:9
- 24" legalább (inkább 27")
- Full HD bőven elég.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Egy banálisnak tűnő kérdés, de én mégsem jövök rá, akárhogyan böngészem a netet. :/
Lehet hogy nem is idevaló a kérdés, kérlek titeket, akkor irányítsatok a megfelelő topicba!
Köszönöm.Ha lesz egy 1366x768-as felbntású 14" kijelzőm, akkor az 1920x1080-as FHD videókat ez hogy fogja kezelni? Sehogy? Vagy mivel az arányok egyeznek a két felbontásnál, csak egyszerűen kiseb méretben fogom látni, a FHD videókat?
(Fent említett kijelzőn (1366x768) szeretnék FHD videókat vágni.)Tényleg elnézést, ha buta a kérdés, és nem ide való, de nem tudom a választ.
-
Joe123
senior tag
válasz z123456789 #91944 üzenetére
Ha a kijelző elektronikája tudja fogadni az FHD felbontást, akkor annyi történik, hogy kisebb felbontásban látod majd a tartalmat.
-
Anonymus23
veterán
válasz z123456789 #91944 üzenetére
Ha csak vágni szeretnéd (azaz nem akarsz retusálni meg ilyenek) akkor tökmindegy, mert a számítógép minden képi tartalmat konvertál közben arra a felbontásra, amilyen megjelenítő van hozzá csatolva.
Vagy valami céleszközzel akarsz videót vágni? Akkor annak kell támogatnia az adott felbontást.
[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
24-27 col között irodai felhasznalasra 60k körül dell,samsung,asus kínálatából választva van reális különbség a monitorok között? Én azt gondolom ebben a kategóriában kb minden márka ugyanazt tudja és nem lehet nagyon mellé lőni de erősítsetek meg kérlek.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Hobby fotókidolgozáshoz keresek monitort. Használt és új is szóba jöhet. Mivel hobby, ezért 50e körül keresgélek. Van egyáltalán esély egy közel színhelyes monitort kifogni ennyi pénzből? Méret, felbontás szinte mindegy, persze egy 23-24" jó lenne. Ccfl mentes lenne jó, hosszabb távra tervezek. Tud valaki ajánlani valamit? Ja, és játék, film nem érdekel, csak fotó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs