Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekkosh
tag
válasz Freezee #59280 üzenetére
Én napokban vettem, jelenleg 2048x1152-ben használom kábel/beállítás problémák miatt. Nem rossz de érezhtően több van benne, kicsit homályos. A FullHD még egy kicsit homályosabb, de én nem játszok, leginkább programozás és net, egy játékkal szerintem kevésbé szembetűnő lehet. A színek, feketék, fehére gyönyürűek.
-
Ekkosh
tag
válasz Freezee #59292 üzenetére
A monitort nem adom, alig várom az uj videókártyát Nem hiszem hogy neked kijönne játékon ez a probléma és nem is olyan nagy probléma. Csak mivel nem a monitor native felbontása ezért a csökketnett fullHD-s felbontást nem olyan szuper élesen alkotja meg, egy nagyon kicsit a betűk szélei ablakok sarkai homályosabban rajzolódnak ki, vagy is inkább nem olyan szuper élesen. Ez gondolom minden monitorral így van amit nem a max felbontásán hajtasz. Most rákötöttem a htpc-mre ami viszi a 1440p-t hdmi-n és gyönyörű a képe, teljesen éles. Szinte biztos vagyok benne hogy elégedett leszel vele.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz Freezee #88146 üzenetére
Valóban a G-sync magasabb képfrissítésű monitoroknál nyer igazán értelmet. Neked singleben főleg jól jöhet mert full-fullon ha nem éred el a 144 fpst kisegít. Offolhatod a v-syncet nyugodtan és utána bármilyen fps-t kapsz az hozzálövi a monitort és sokkal "simább" képet kapsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Alienware 500hz
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest