Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
válasz Urby66 #91652 üzenetére
Na ja, 140k-ból arra is fussa'... LG 34WK650-W mellé kalibráció, pixelgari is belefér.
(#91654) Urby66
Bizony. Sivatagos boltban most van egy használt példány 2 év garival, kedvezményes kalibrálással; szerintem érdemes meglesni.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
Agartner
csendes tag
Sziasztok!
A köv konfig mellé milyen monitort ajánlotok? Fontos, hogy ne legyen gamer kinézete, 27" körül gondolkozom és olyan kell, hogy G-SYNC.
-
félisten
válasz Agartner #91660 üzenetére
Jó döntés, de ha van píz LG-re, akkor én inkább azt venném.
Szerk.: erről megfeledkeztem, bocsi....Acer Predator XB271HUbmiprz
(#91661) Bossp
... az alagsorban, a kombi cirkóval egy helyiségben.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
monaka
csendes tag
Sziasztok!
Monitort keresek elsősorban játékra, 22-24" között, keret ~60k-ig. Jó lenne legalább 75 hz-es, én a következőt néztem ki:
ASUS VG245H
Tudtok esetleg jobb ár/érték arányú monitort ebben a kategóriában? G-sync 120 hz+ az gondolom jóval a keret felett van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Márk
senior tag
válasz monaka #91665 üzenetére
Én múlt hét csütörtökön vettem akcióban az Euronicsben egy Asus VP247QG-t 46890 Ft-ért (sajnos most már a legolcsóbb helyen is 51210 Ft).
TN panel, 75Hz, 1ms, DisplayPort, HDMI, Freesync.
Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve: színek szépek, fekete jó, nincs clouding, nincs ghosting.
Én személy szerint ajánlom.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
pohár
félisten
pfú gyerekek, ma elhoztam a rendelt DELL AW2518H-mat, ezt váltotta így jó 10 év után... brutál a különbség
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #94529552 #91669 üzenetére
szerencsére el tudtam hozni nettósan, így bő 120-ért perfekt vétel volt, azt kell mondjam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Indeys
csendes tag
válasz Agartner #91656 üzenetére
Üdv!
Látom, hogy a konfigurációdban merevlemezként egy Toshiba-t választottál.
Nemrégiben raktam össze én magam is egy gépet és a Toshiba merevlemezekről lebeszéltek (sokat vittek vissza garanciába).
Helyette a WD-t vagy a Seagate-et ajánlották.
Nem lebeszélni akarlak róla, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. -
pohár
félisten
válasz Franklin #91671 üzenetére
áh, annyi nincs meg, alapból 200-at lehet Windows-ban beállítani (a maradék 40FPS gondolom OC eredménye lenne), Overwatchot nyomom inkább, ott medium beállításokon az átlag 110-140FPS megvan, amin nagyon meg is lepődtem
lassan majd jöhet egy 1080/2070, ahogy jönnek az új játékok (BFV, Anthem, Division, stb)
-
mazdacomprex
csendes tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy játékra szeretnék monitort vásárolni,de nem tudok dönteni hogy magasabb 144hz -es monitort vagy 4k 60hz legyen,esetleg QHD 144hz.28" körüliben gondolkodtam.Gtx 1080 mellé lenne.Válaszotokat köszönöm.
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!Sajnos az anyagi keretemet lejjebb kell vinnem,így nagyon max.100k lenne.
Az elvárásaim:
144hz
FHD vagy WQHD felbontás
Legalább 27'
GTX 1080 mellé kellene.
Használt is jó,mit tudnátok ajánlani?
Elsősorban játékra lesz használva
Köszi[ Szerkesztve ]
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Bossp
addikt
válasz Doblós #91676 üzenetére
Acer XG270HU
Én használtan 90-ért vettem. Bitamg jó kis monitor, túladtam rajta de nagyon hiányzik (: remélem az Aoc idavág neki annyira hogy ne bánjam meg a plusz pénzt.
Szerintem már nem gyártják, használtan keresgélj ennyiért szerintem ez a legjobb g-syncet felejtsd el.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
válasz Rabbitf_24 #91678 üzenetére
Nem mert az már gémer kinézetű :p
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Lackki
őstag
Sziasztok
Monitor vásárlás előtt állok ismét, de most egy teljesen más kategóriában nézelődöm, mint ami eddig nálam szóba jöhetett.
38"-45" méretben keresek 4k monitort aminek minimum 3 bemenete van, a PIP elengedhetetlen lesz.
21:9 és társai kizárva, csak 16:9 vagy 16:10 érdekel. Pont emiatt a lehetőségek nem túl nagyok
Nem vetem meg a játékot így azért, ez is fontos.Ezeket néztem:
- Philips BDM4037UW/00
- Philips Momentum 436M6VBPAB/00
- Acer ET430Kwmiippx
- DELL P4317Q
- Iiyama ProLite X4071UHSUPróbáltam kutatni az összes modellről véleményeket, de full vegyes... Ezért a Ti tanácsotokra is nagyon kíváncsi vagyok!
Privátot hamarabb észreveszem
-
lappy
őstag
Melyik a jobb?
Dell U2417H vs Dell P2419H
csak általános használatra kell (játékra nem kell!) net, office, filmBámulatos hol tart már a tudomány!
-
bigrob
őstag
Segítsetek kérlek!
Elbizniszeltem egy LG 34uc79g-et viszont a 144hz-et csak displayporton adja le elvileg, viszont a vga-n csak mini dp van. Van valami átalakító ami ezt tudná orvosolni?Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Disque
aktív tag
-
mazdacomprex
csendes tag
Sziasztok.Melyiket ajánlanátok a kettő közül ? Msi mag27qc optix vagy acer xg270hu ?köszönöm
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Adott 2*2 monitor, egy pár otthon, másik pár melóban: Dell P2417H. Mi az oka annak, hogy nem állítható be ugyanazon magasságra? Mindkét esetben jelen van ez a probléma, azon gondolkodom lehet rosszul csatlakoztattam a monitort az állványra?
-
k_marcus
csendes tag
Hello.
Az alábbiak közül melyiket lenne érdemes megvenni?
LG 24MK600M
LG 24MP59G
Acer VG240Y
AOC 24V2QRadeonom van (később is az lesz), ezért Freesyncet kár volna kihagyni, az meg talán igényelné a 75Hz-et. 22-24 IPS-ben gondolkodom (inkább a nagyobb). Játszom (nem HC), photoshopolok, olvasok, filmezek (ebben a fontossági sorrendben). Jó volna a magas színhűség, de nem áldoznám föl teljesen a használható válaszidőt. Mit lehet tudni a játékbeli teljesítményekről? Esetleg van valami infó a szemkímélésről? Van amelyik jobb a másiknál? Alternatívát is szívesen meghallgatok ebben az árkategóriában (40-45). Tudom csodát nem kell várni ebben a szegmensben (ráadásul sok a kritérium), de okos döntést szeretnék hozni.
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred.
-
Yany
addikt
A minap felemlegettem itt az ultrawide kategória jelenlegi királyát (legalábbis, ami a méreteket illeti), a 38"-os LG-t, és elkezdtem figyelni az árát a napokban. Egyetlen röpke órára levitték 683 Euróra. Nem hittem a szememnek. Gyorsan lecsaptam egyre. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki is szállítják-e. Ha megjött érdekel valakit egy beszámoló?
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
válasz Khelben #91691 üzenetére
Teljesen beszállító-függő ez a kérdés, mert ugye nem csak echte amazonos termékek vannak, hanem külső partnerek is. Rendeltem már sokmindent ide Magyarországra is, de 1-2 apróságot sajnos pont ezért nem tudtam elhozni, mert nem érte volna meg. De nagyobb összegű tételek esetén vannak működő szállítási megoldások, ahol megadhatsz egy kinti címet és onnan elhozzák neked néhányezer forintért. Sajnos az áfa és néhány egyéb tényező miatt akkora különbség van egyes termékek árában, hogy simán megéri kintről behozni. De ez nem csak amazonos kérdés ugye. VGA-knál speciel az idealo.de-t szoktam radarozni, mert többnyire ott is annyival jobbak az árak.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
d@vee
őstag
Kis infó: Lassan egy hónapja nyüstölöm a Lenovo Legion Y25F-et. Csak jókat tudok róla mondani. A kinézet abszolút gamer hatást kelt, a súlya pedig bitang nehéz. A talp jó háromnegyede fém, a felhasznált anyagok minősége teljesen jó.
Képminőség sima FHD, tiszta, matt felületű, a fényerő elég, én 60% körül használom max. PC és PS4 van rákötve, kiválóan teljesít. Aki ilyet tervez venni, annak nyugodt szívvel ajánlomJa
-
Annex
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék tapasztaltabb emberekhez.
Képfeldolgozás céljából szeretnék monitort vásárolni. Ez elg széles témakört lefed, de hogy kiemeljek párat.
*NDVI mérések feldolgozása/értékelése.
*Hőkamerák képi elemzése
*4k felvételek szerkesztése utómunkálatok.(Kérdés még lenne, hogy egy ilyen költségesebb monitor mellé illik venni egy általános felhasználású{fim játék net stb.} monitort, vagy ez nyugodtan hasnálható mindkét kategóriában)
A keret max 350 körül lenney de nyilván az ár/érték arány döntő lehet, (nem sírok ha olcsóbb )
AZ LG31mu97-et néztem ki, de sajna már nem kaphatóA segítségeket előre köszönöm!
-
lavassa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Vásároltam egy PHILIPS 272B8QJEB monitort, és szinte minden szempontból meg voltam vele elégedve, de időnként "cicergett", ami a csendes lakásban annyira zavaró volt, hogy visszavittem. Azóta nem elérhető, máshol meg sokkal drágábban látom.
A kérdésem, hogy milyen hasonló monitort ajánlanátok, illetve mennyire jellemző ez a gond?
A következő tervem ezek után személyesen vásárolni a sivatagos boltban, és meghallgatni előtteAmit szeretnék:
* 27 inch
* 2560x1440 felbontás
* IPS kijelző
* állítható magasság
* plusz, ha lehet portréba is fordítani, az nem rossz
* 100k körülFelhasználás: irodai munka, programozás, netezés - 0 játék
A BENQ GW2765HE ajánlott ebben a kategóriában, ha jól értem?
Köszönöm a segítséget!
-
félisten
Köszi a beszámolót!
Kár, hogy eltűnt a boltok polcairól, szimpatikus modell volt!Akit érint: aprón most fenn van egy jóárasított Alienware AW2518HF - akinek kell, vigye!
-
Mamuska
őstag
Cső!
Most akciós a sivatagos boltban az ASUS PA328Q, ez egy brutálisan jó grafikus monitor. Most 400 ezer helyett 350 ezer forint, és ha nincs szükséged a széles színtérre akkor tökéletes választás.
Nem tudom mi kell az NDVI-hez.
A Mester és az én kedvencem is ez a csoda, és ha elég amit tud akkor nem fogsz csalódni.Nézd ha olyan keveset játszol mint én, és olyan szinten akkor ez jó arra is. Én játszom EIZO CG277-en, CX271-en meg más grafikus EIZO-kon, és jól szórakozom. Persze játszottam 144Hz-es monitoron és ég és föld, de a képminőség azért elég messze van a legtöbb esetben mondjuk egy ilyen Asus-éhoz képest is.
Nem nagyon létezik még olyan kártya ami 4K-t megfelelően kiszolgál, esetleg az RTX 2080TI. Amúgy mivel 4K ezért szépen jeleníti meg a FullHD tartalmakat, ha például lejjebb veszed a felbontást, akkor ki tudja de lehet tud 100Hz-et is.
Korlátozva van a hozzászólásom, írhatsz privátba ha kérdésed van, de válaszolni nem biztos, hogy gyorsan fogok mert nem leszek otthon. Keresheted Brekk-et is, de csak telefonon éred el.
-
aradebil2
senior tag
sziasztok,
Dell P2419H-t ajánlotattok anno,ami jelenleg már karcolja a 60-at lassacskán alulról. Az alábbi monitor (E2318HN) hasonlót tud? Elég jól le van árazva:
https://www.emag.hu/dell-ips-led-monitor-23-wide-full-hd-hdmi-flicker-free-fekete-e2318hn/pd/DGS37DBBM/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest