Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szia,
Van valami különös oka amiért LED-eset szeretne? csak mert ennyi pénzért már monitort is lehet kapni, nem volna muszáj feltétlen valami hülyeséget elkövetni
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Meridian
senior tag
Budaörsi Tesco-ban most LG LED 40"-os TV elég jó minőségben, leárazva 149900 FT, akár 10 hónapos 0%THM-es hitelre is...
a bruttó 150ezer Ft ezért a LCD TV-ért nem rossz, de azt figyelembe kell venni, ez nem monitor, csak HDMI portjai meg SUB bemenete van (ez utóbbi szvsz tök felesleges) DVI nincs... amúgy ha elég messze tudja tenni az arcától, akkor mindenre jó.
IPS paneles, betekintési szögekkel nem lesz baj, de a sebessége gondolom a szabvány 8ms-es. Ami szvsz sztem ez is elég, játékra.
-
kircso13
senior tag
tapasztalat alapján eddig CRT monitorom volt és most vettem egy 22" LED monitort. A crt után az FPS játékok nagyon furik, megfájdul a szemem tőle. Szal meg kell szoknom a lcd monitort (5ms). Képileg nagyon szép. Részemről ennyi tapasztalat van. Technikai tapasztalatokat meg a hozzáértő emberek biztos adni fognak.
..,
-
Remiel
őstag
válasz Remiel #91809 üzenetére
na akkor nekifutok még egyszer hátha...
kinéztem pár monitort, ha valakinek van tapasztalata, vagy ismeri őket jó lenne ha véleményt mondana
vagy ennek a g synces változata (jelenleg nvidia kártyám van, de úgyis cserélni kell mert csak 960)
egy elborult pillanatomban még ez is felmerült bennem, mivel mostanában FPS csak ritkán játszom, bár ki tudja mit hoz a jövő és a vga meg úgyis cserélve lesz
de bármilyen véleményt szívesen meghallgatok, mint írtam először 32" alá nem szívesen mennék már vissza és mivel nem sűrűn cserélgetem a cuccaim, így inkább szánok rá többet
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Yany
addikt
válasz Remiel #92346 üzenetére
Mivel az előző ár, amit itt megírtam a 38wk95-ösre kamunak bizonyult (az eladó Excel tábla hibára hivatkozott), így berendeltem ezt. Szerintem ennyiért (€840 lett nekem a végső ár kiszállítással) ajándék, de persze így is drága. Kb. egy 100-assal olcsóbb a cucc most így akcióban kiszállításostul is, mint itthonról. Igen, 100e Ft-tal.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
dragonfx
veterán
válasz Remiel #92516 üzenetére
én itt nem látok semmit. de magára vessen aki ilyen h****.
de mosmá elolvastam.mit tud amugy ez amitől ilyne drága?? ok rajta van rog felirat. van benne hdr.usb port. és 4k. ezt egy 150e.s mai 4k tv teljesíti bőségesen.ja és nem 27"on....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Brekk
addikt
válasz Remiel #92513 üzenetére
Lesz. Xb271Hu még mindig a top, jönnek a HDR-es monitorok, de egyreszt jóval drágábbak, másrészt HDR400asok. Jövőre minden gamer Acer HDr-es lesz, már látszik a roadmap. De egy HDR400-ert +150e-t én nem fizetnék ki...
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
dragonfx
veterán
válasz Remiel #92522 üzenetére
na mind1. szerintme már a 200k is tulzás.
ám akkor a 27"os 50k.s kategóriába az asus a jó vétel, a philips nem.
más márkából ajánlott vétel? samsung? lg?
ips, dvi-d, hdmi.ennyi az igényem. meg 5ms>=[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
-
Remiel
őstag
válasz Remiel #95863 üzenetére
Igen a garit én is néztem, egyéb különbséget nem vettem nagyon észre az AOC és az Acer között. A Samsung főleg az osztrák ára és az elvileg 1ms válaszidő miatt került képbe
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
WildSeven
tag
válasz Remiel #100863 üzenetére
Értem, én most is egy 34" VA samuval vagyok, szoval csak a 120-144hz lenne benne az upgrade. Meg a felbontas is ugyan az lesz, viszont egyebkent en nagyon elegedett vagyok a mostani monitorral minden tekintetben leszamitva a kepfrissitest.. :D
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
arcitec
addikt
válasz Remiel #111585 üzenetére
Szürke foltosodás? Bevilágítás?
Vagy ez: [link] ? Az ott egy hibás monitor. Ha olyat veszel ki a dobozból, vidd vissza.Most ez komoly? Még mindig nem ment át, hogy csak azt szeretném tudni mitől van, mi okozza ezt a hibát, az enyémen is ami 8 éves és mostanában jelent meg rajta?
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Remiel #111585 üzenetére
Sziasztok,
én is az új konzolos témában utaznék.
Van egy Dell P2414H-m (FHD és IPS, semmi extra, ezt szeretem) és egy olcsó 43 colos 4K tévém (se HDR, se jó panel).Amire gondoltam:
- 4K monitor, legalább 27 colos, de ha nagyobb, az is jöhet.
- Legyen valamilyen HDR benne (nem tudom, ez a 400-as szabvány jó-e valamire)
- A képfrissítés másodlagos, távolról sem akarok semmi kompetetívet.
- Ha IPS, az jó, nekem bevált.Pl. egy LG 27UL850-W (bár ebből van 600-as meg 650-es is, de nem látom, mi a különbség), vagy
DELL U2718Q (ebből van már újabb szerintem).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest