Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teaway
veterán
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok, ráadásul szinte egy ikerpár közül kellene választanom: DELL U2312HM és DELL P2314 között vacillálok.
Szerintetetek melyiket?U előnye:
+ USB csatlakozó oldalt a kávában, azaz használni is lehet
+ már bizonyított típus
- számomra csúnya talp, kicsit kínai formaterv - és hosszú évekig szeretném bámulni (tudom a képet kell, nem a talpat, de akkor is)P előnye/hátránya:
+ számomra sokkal szebben néz ki a talp és a nyak kialakítása (bár a régi V talp ezt is utcahosszal veri),
+ egy fokkal kevésbé durva mattító bevonat
- USB portok használhatatlanul bénán elhelyezveMindkettő közös hátránya: nincs HDMI, se csipogó (pedig TV-t milyen jól helyettesítene így...)
Azt jól tudom, hogy műszakilag (panel, elektronika) gyakorlatilag ugyanaz a két modell, azaz ilyen szempontból nem járhatok egyikkel sem rosszabbul, ha azt választom? (PWM-mentesség, input lag, homogenitás, akármi)
Ja, általános otthoni (kb. sorrendben: net, film, játék, office) felhasználásra lesz.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem segítség. 24" vagy 27"-es monitort szeretnék venni. Lényeg: Szép kép, alacsony válaszidő (játékhoz kell, max. 6ms), legyen nagyon szép maga a monitor, minél keskenyebb kávával. Játékra és filmre lenne használva. TN természetesen kizárva, HDMI hangszóró stb. jöhet, de nem feltétel.
A 24 colos mezőnyre 50.000, a 27"-esre pedig max. 75-80.000Ft-ot szánok.
Ezeket néztem ki:
24"-esek:
- LG 23EA63V-P
- LG 24EA53VQ-P
- BENQ GW2460HM
27"-esek:
- PHILIPS 274E5QHAB (ez a legszimpatikusabb, keskeny káva, gyönyörű, hangszóró is van, HDMI, mobil képét rá tudom küldeni. Annyi, hogy a színe remélem nem ilyen nőies lilás, hanem fekete...)
- AOC i2757Fh
- ACER S275HLbmii
- ACER S276HLtmjj
Az utóbbi kettő között mi a különbség?
Mindegyikről jöhet tapasztalat, vélemény minden. Más ötletet is szívesen fogadok.
Köszönöm!,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
m0car
csendes tag
Sziasztok!
FHD, IPS paneles monitort szeretnék vásárolni max 24" méretig. Elsősorban játékra, semmi professzionális dolog, meghajtásról a következő fog gondoskodni: i5-4570 + gtx 760 vagy 280x még nincs eldöntve.
Vmi masszívabb, nem lötyögős szerkezetre gondoltam (koliba lesz, és nem szerencsés ha egy kis asztalhoz koccanásra felborul )
A keret: 50-60k között.
Köszönöm szépen előre is a tanácsokat!
-
titán
válasz haypro #39409 üzenetére
A 23-24"-os LG-k rendben vannak.
Melléjük befér az U2312HM és a P2314H. Ez utóbbiak előnye a PWM mentes fényerőszabályzás, ami villódzásmentes képet eredményez.
A BenQ 2460 ugyan PWM mentes, de a képminőség igencsak hagy kivetnivalót. Nem használhatatlan, csak éppen nem igazán jó.A Philipsről nem tudok nyilatkozni.
ACER-t, mint monitormárkát kerülném, mint ördög a tömjénfüstöt.A 8ms IPS-től egyáltalán nem sok játékhoz, kicsit se tarts tőle.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
safy
tag
Sziasztok,
BENQ GW2250 monitort nézegetem, és véleményt kérnék, hogy aki használ ilyet, vagy ismeri mondhatna véleményt.Jók a betekintési szögek, szép kép...az ára most 30.900 az Extremedigitalnal...ilyen paraméterekkel ennyi pénzért..buktató van benne vajon? Szeretnék pár véleményt, merrt tesztet inkább külföldi oldalakon láttam, azok értelmében nem tűnik rossznak..
G
Xbox one X + LG oled 65" c2
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Ha megveszem a Dell P2414H-t szerintetek mennyiért lehetne eladni a jelenlegi BenQ G2420HD-mat 'baráti áron' 1 pixelhibával? Nem tudom mennyit kérjek érte..
Lehet nem a legjobb topicba írtam
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Átlag felhasználásra ( youtube, kevés játék, stb. ) U2713H vagy HM, ha kb. 15k HUF a különbség?
-
ChromeX
addikt
Üdv, egy 27, 24 inkább 27-es monitort szeretnék nagy betekintési szögu panellel. Jatszom filmezem rajta. a samsungnak a s27c570-est néztem ilyesmiket aruklok nekem eléggé bejön, de ha van jobb vétel max 90kért akkor mondjatok.
-
kalozhun100
őstag
Hello! Ha veszek egy p2414h monitort, ahhoz elég egy hd7790es kártya?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
stranger28
addikt
válasz kalozhun100 #39430 üzenetére
Mire gondolsz?
-
kalozhun100
őstag
-
Hexaa
aktív tag
-
stranger28
addikt
válasz kalozhun100 #39432 üzenetére
-
Isual
veterán
Jobb monitornak tartom, nem akar többnek látszani, mint ami, nagyon szép, szaturalt képe van, arra a felhasználásra - meg nagyjából mindenre a nyomdára való munkat leszámítva - felesleges a wide gamut, magasabb a kontrasztja. Ezen kívül én nem vagyok oda a wcg-ért, filmezést leszámítva. Az U2713HM az, aminek kinéz, de abból az egyik legjobb, se több, se kevesebb. Ezért venném ezt akkor is, ha ugyanazért a pénzért H-t is kaphatnék.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
crysis88
tag
Sziasztok.
Melyik lenne a jobb választás , DELL S2340L vagy DELL U2312HM ?
A felhasználási terület játék + netezés.
Nagyon ritkán 1-1 film de azt többnyire a TV-n nézem.
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
jim bcs
nagyúr
válasz crysis88 #39443 üzenetére
U2312HM
- nagyon sok kollégának van, nagyon bevált játékok alatt az alacson input-lag miatt
S2340L
- viszonylag új széria, picit magasabb az input-lagja mint az U2312HM-nek de játékra ez is kiválóaz S-P-U szériáról Isual kolléga csinált egy tesztet_Dell IPS áttekintés 2013
ez volt az én véleményem miután megvettem: [link]
Melyik is a legjobb választás? Tulajdonképpen mindkettő ezt már neked kell eldönteni. Ha számít hogy vékony és modern legyen valamint nem zavar hogy tükrös akkor S2340L.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
slyowich
csendes tag
Sziasztok!
Erről a monitorról mi a véleményetek?Megéri az árát?Ha valakinek van ebben az árban jobb ajánlata szivesen fogadom !
[link] -
sube
aktív tag
Hejhó
Várható a közeljövőben (hetekben) valamilyen bejelentés, bármi akármi, új széria, új dell gyár, részvényár esés (kis spekulálás) ami miatt a P2414H egyedek ára csökkenésbe kezdhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG 27MR400 Monitor
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest