Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok, ráadásul szinte egy ikerpár közül kellene választanom: DELL U2312HM és DELL P2314 között vacillálok.
Szerintetetek melyiket?U előnye:
+ USB csatlakozó oldalt a kávában, azaz használni is lehet
+ már bizonyított típus
- számomra csúnya talp, kicsit kínai formaterv - és hosszú évekig szeretném bámulni (tudom a képet kell, nem a talpat, de akkor is)P előnye/hátránya:
+ számomra sokkal szebben néz ki a talp és a nyak kialakítása (bár a régi V talp ezt is utcahosszal veri),
+ egy fokkal kevésbé durva mattító bevonat
- USB portok használhatatlanul bénán elhelyezveMindkettő közös hátránya: nincs HDMI, se csipogó (pedig TV-t milyen jól helyettesítene így...)
Azt jól tudom, hogy műszakilag (panel, elektronika) gyakorlatilag ugyanaz a két modell, azaz ilyen szempontból nem járhatok egyikkel sem rosszabbul, ha azt választom? (PWM-mentesség, input lag, homogenitás, akármi)
Ja, általános otthoni (kb. sorrendben: net, film, játék, office) felhasználásra lesz.
-
Hybryd
tag
válasz Dr. Student #43411 üzenetére
Persze, nekem 23-as Dell-em van IPS panellel, teljesen jó játékra is, nincs utánhúzás, villogás etc.
Csak a foltossága zavar -
Hybryd
tag
válasz Dr. Student #43408 üzenetére
Ja bocs, az szerkesztési időn túl jutott eszembe, hogy a csillogó, tükröződő kép nem az IPS technológia sajátja, egyszerűen a képernyőd felszíne ilyen. Matt modellt kell(ene) keresni...
Szerk: Dell P2314H
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs