Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130083) Luck Dragon válasza HornedReaper (#130081) üzenetére

Igen , minden márkánál előfordulhat olyan monitor ami érzékeny a mobiltelefonok által kibocsátott elektromágneses sugárzásra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a monitor rosszul működik.

Az elektromágneses interferencia (EMI) (nem összekeverendő SAR értékkel ) olyan jelenség, amikor az egyik elektromos vagy elektronikus eszköz kibocsátja az elektromágneses hullámokat, amelyek befolyásolhatják a másik eszköz működését.Döntő többségben mobil a felelős .
A mobiltelefonok intenzív elektromágneses sugárzást bocsátanak ki és ha a monitor érzékeny az EMI-re, akkor az okozhatja a problémákat.

EMI hibák ami előfordulhatnak monitor esetében lehet ; jellegzetes Képhiba, képtorzítás, elhalványult részek , szaggatás vagy furcsa hangok SSB-től vagy véletlenszerű leállás , kikapcsolás.

Az EMI problémákat általában lehet csökkenteni, ha a telefont és a befogadó eszközök távolságát növeljük, illetve az érzékeny eszközöket földeljük. Próbáld meg elmozdítani a mobiltelefonodat a monitor közeléből, ( másik szóba).
Az is lehetséges, hogy a mobiltelefonodhoz használt töltőkábel vagy töltő is okozhatja az EMI-t, így azt is érdemes lehet kicserélni egy jobb minőségű, védett kábelre vagy töltőre.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.