Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz ribizly #78350 üzenetére
Igen, ez komoly tény, szabadon lehet mókolni benne forrasztás nélkül. Mondjuk nekem van egér-kábel - asztal vége között vagy 70cm, így túlzottan nincs igénybe véve, nem hajlik sokat.
Köszi a három linket is, idáig még nem jutottam velük. Megrágom és ...fej vagy írás lesz szerintem(#78349) Zaied t.imi (#78348)
Általában / mindig fél képernyőn van a böngésző. 1-1 nagyobb képnél, vagy ha nem tördel rendesen könnyebb megnézni a hiányzó részeket. Illetve fotók szerkesztésénél is egyszerűbb jobbra-balra mozgatni a képeket. Több éve használom ezt, így ha lehet nem szívesen mondanék le róla.
Bár, a szabad cserés kapcsolók erősen csábítóak.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
Logi G203-as egerem van amit alapvetően kedvelek (bár néha kicsit talán kicsi, mármint széltében), de a hangos kattintást kezdem megunni. Milyen egeret javasoltok ha néha néha játszom csak, kell az oldalsó két gomb és a(z értelemszerűen) halk kattintás? Igazából csak ez utóbbi miatt cserélnék. ROG Sica láttán felcsillant a szemem, cserélhető kapcsoló okés ár... de nincs oldalt a két gomb.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #78354 üzenetére
Pontosan. Nekem van is egy ilyen. Elég frankó. Csak sajnos a puha kapcsolók miatt hamarabb fáradnak az ujjai vele.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
spanyoll
addikt
Wow nem akartam ilyen flamet kirobbantani a kérdésemmel
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek; azt hiszem a logi mellett adom le a voksom.
DE előtte lenne egy kérdésem. Ez is a G HUB segítségével működik csak rendesen? Gondolom a két plusz gomb miatt.
Csak mert legutóbbi rendelésem szintén logi volt, kellett hozzá a G HUB, amit én sem és a support sem tudott nálam működésre bírni 13 nap alatt, úgyhogy kézhezvételtől számított 14.napon ment vissza hozzájuk az egér."Super perfundo on the early eve of your day."
-
milan07
tag
válasz spanyoll #78356 üzenetére
Hát nézd, nekem eddig ez a tapasztalatom.
Persze az is lehet, hogy csak több idő kell a megszokáshoz. Sőt, valószínűleg ez lesz a probléma.
Világosan leírtam, hogy még csak 11 órát teszteltem (aimbooster). Pont azért, hogy ez alapján mindenki tudjon mérlegelni. Úgy látszik, ez nem ment át néhány embernek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bevadulnak.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz milan07 #78357 üzenetére
Hogy tisztább legyen: azt javasoltad, hogy vegyen egy 20 éves használt Swiftet egy új középkategóriás autó helyett, mert neked az jobban bejött...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gilfoyle
őstag
Haldoklik a Steelseries Kana V2 egerem... Általános irodai munka napközben és esténként WoT, ez az egérigényes játék.
Ahogy itt olvasgattam a Logitech G102 egészen jó, a mérete van akkora mint a régi egeremnek? Vagy mit javasolnátok a régi helyett?
Keretet 10k körül, de ne ezen múljon, az extra gombokat eddig sem használtam, a kezem elég nagy. A V2 pont jó volt/hozzászoktam.[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz ribizly #78362 üzenetére
Ez eddig szép, csak - maradva a hasonlatnál - neki egy 7 személyes családi kellene, mert a 3 ajtós sportmotorosban nem fér el és nincs pénze szalonból venni egy középkategóriásat.
Tudom, nincs ilyen ajánlott, csak ha valaki megszokott egy fogást, vagy méretet, akkor az se túl jó tanács, ha ráerőltetünk valamit ami 50%, hogy nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
jeges
senior tag
sziasztok,
tölthető (=nem elemes)wireless egeret keresek, elsősorban munkára.
ami szempont: stabil kapcsolat, üzemidő.
nyilván logi ms master 2s/3 lehet opció, de ha létezik olcsóbban, nem feltétlen költenék rá 30k-t.
előre is köszönöm a segítséget -
tom_tol
addikt
válasz milan07 #78366 üzenetére
Ez a teszt nekem teljesen más eredményt ad ugyan azzal az egérrel hétfő vs vasárnap. Függ az időjárástól, a hold pillanatnyi helyzetétől és még sok más egyéb tényezőtől. Arra jó hogy felmérjem az adott pillanatban a reakcióidőmet de egér tesztelésre nem ajánlanám senkinek.
-
milan07
tag
válasz tom_tol #78369 üzenetére
"Ez a teszt nekem teljesen más eredményt ad ugyan azzal az egérrel hétfő vs vasárnap. "
Igen, de minél többet használod, annál pontosabb képet mutat. Előbb-utóbb kitudod hozni a maximumot, és azt kell figyelembe venni Nyilván ehhez nem elég egy-két alkalom. A régi egeremből már kihoztam a maxot, a logiból még nem, tud még azért jóval többet is.
-
gaben22
senior tag
válasz MaTpr0F #78240 üzenetére
Biztos jók meg gondolom tartósak is, csak lehet kevés/kevesebb egérrel kompatibilisek. Most a nagy
fertőtlenítőegértalp felhalmozási lázban én is beújítottam pár dobozzal, de jobban utánaolvasva jó eséllyel a most általam használt Glorious Model O max LOD-ja kevés lesz. Lehet le kell csiszolni alját, ami a méhsejtszerkezetes egérnek nem biztos, hogy annyira fekszik... Valakinek esetleg gyakorlati tapasztalata Lexip + Glorious ügyben?Egyébként 3 dobozzal vettem és mindegyikben van 2 alkoholos törlőkendő, akkor most hirtelen gazdag lettem?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
∂яσнυη
senior tag
válasz gaben22 #78377 üzenetére
Sziasztok!
Még 2016.06 ti ajánlottátok a Deathadder 3.5g-t megvételre. Nagyon jó szolgálatot tesz, amiért köszi. Most mikrokapcsoló csere, és teflontalp csere előtt áll. Foglalkozik ezzel valaki?
Azértkitöltöm.
1. Mennyi a keret?
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. Mire használnád az egeret? 3D modellezés, CAD, MOBA
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm/fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1880?
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) előre visszát hasznáűlnám, de különösebben nincs, nem baj ha nincs -
ribizly
veterán
válasz ∂яσнυη #78378 üzenetére
Teflontalpat már csak amazon/ebay-ről rendelhetsz (pl. takasta-tól).
Mikrokapcsolócserével sem nagyon foglalkoznak már (persze lehetsz szerencsés).Ha bevált a DA 3.5g, akkor érdemes ránézni a DA V2-re, mert minden szempontból előrelépés (jobb kábel, teflontalpak, optikai kapcsolók, onboard memory, alacsonyabb tömeg).
Ha annyit nem költenél, akkor még ezek jöhetnek szóba a DA formája alapján:
G-Wolves Hati
Glorious Model D
XRTFY M4
Logitech G403
Zowie EC2-B
CM MM531
...A kezed és fogásod alapján meg még ezeket pattintanám a listához:
CM MM710
Logitech G102
Glodious Model O-
Razer Viper (Mini)
Steelseries Rival 3
...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
∂яσнυη
senior tag
válasz ribizly #78379 üzenetére
Köszi az ajánlást, ebből költekezés lesz.
Gondoltam megnézem geizhals-on, csak közben elfelejtettem, hogy elszállt a forint.Kényelmesnek kényelmes a 3.5G, de mivel ez volt az első értelmes egerem, így nincs összehasonlítási alapom. Most ha ráteszem a kezemet, olyan, mintha kicsit nagy lenne és fájni is szokott a csukló, ezért egyhuzamban max. 2-3 meccset tudok játszani, mert megmerevedik a kezem. Ez attól helytelen fogástól vagy a nagy mérete miatt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje új egeret vennem. Talán már 10 éve is lehet, hogy használom a mostani Mionix Naos 3200-at de van egy olyan hibája, hogy single bal klikkre rendszeresen dupla kattintást regisztrál. Teljesen random módon de 10 kattintásból kb 6-8-szor csinálja ezt. Nagyon idegesítő tud lenni. Probáltam már kitakarítani de nem használt semmit.
Mit ajánlanátok ami kábeles, és hasonló kategória? Nem árt ha van rajta néhány progamozható gomb.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-FLY->
őstag
Lecseréltem pár hete a Rival 300-at, Sensei Ten váltotta. Nem mondom nincs nagy méret difi a kettő között (nah jó, azért laposabb érezhetően), de a szímetrikus forma miatt igényelt bőven megszokást. Szvsz nagyon patent, tök jó, hogy nincs gumírozva, így is simán jól emelhető és nem fog foszlani. Könnyű, pontos, jók a klikkek, görgő is jól tagolt. 20k környékén megéri szerintem, boxing napon vettem az emag-ról.
-
-FLY->
őstag
válasz -FLY-> #78385 üzenetére
Azt még hozzá akartam tenni, hogy a leválasztott gombok sem lődörögnek észrevehetően, teljesen normálisan a helyükön vannak. Ugye a két fő gomb meg egyben van a házzal, itt ilyen szempontból nincs is miről beszélni (szerintem ez alap lenne, hideg ráz a leválasztott megoldástól).
-
-FLY->
őstag
-
rup1u5
nagyúr
Cooler Master MM830-ről mi a vélemény? Most 40%-al olcsóbban vehetném meg.
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest