Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #58535 üzenetére
mikrokapcsoló típusa és a burkolat kialakítása. ugyanannak a switch-nek lehet teljesen más hangja két különböző egérben, ahogy egy egérnél is teljesen más érzése lehet két kapcsolónak.
nálam a favorit eddig az Omron D2F-01F a 2007-es krait-ben. határozott nyomása és hangja van, talán kicsit hangos, de nekem így tetszik, nincs vele véletlen klikk soha, de kényelmes használni. de ugyanezt a kapcsoló G100s-ben, ott viszont kissé "olcsó" az érzete.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MaTpr0F
senior tag
válasz ribizly #58535 üzenetére
Sajna a Mionix valami borzasztóan vékony műanyagot használ a konkurenciához képest emiatt a kínai kapcsoló még hangosabbnak hat bennük.
G500(s)-re meg:
A lézeres szenzor hátrányait az összefoglaló taglalja elég részletesen. Ahol ez kiütközik az az fps játék.
Nyilván single playerben mindegy, de kompetitív multiban eléggé hátrány, plusz az izommemóriának sem tesz jót. -
törölt tag
válasz ribizly #58544 üzenetére
Hétköznapi használat, nem baj ha van 1-2 programozható gomb, játék de nem online azért lehet pontos. A wireless egérről nekem sem volt jó tapasztalatom és a legfontosabb a némaság.
A tapipadot már notin sem használtam engem idegesít.
Az az igazság, hogy ezidáig nem merült fel bennem különösebb igény az egér iránt, 1-2 ezer forintosat használok már vagy 20 éve. Most elkezdte zavarni az asszonyt a kattogás este, ezért keresek egy csendes egeret, de ha már így belemerülök szeretnék egy nagyon ügyes egeret kifogni. -
lionskull
tag
válasz ribizly #58610 üzenetére
Igen, elnéztem a formáját, jól kézre illeszkedő lenne. Kösz, tippnek jó. Annyira a méret oké ha nem túl nagy, csuklótámaszos padon használom a mostanit. Súly nem izgat, nem emelgetem, jó teflontalpai legyenek. G300S ha nem elég széles, akkor a gombok útban lennének mivel hajlamos vagyok "terpeszkedni" a füleken, ezért nézegetem mi azt amit esetleg érdemes lenne számításba venni.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz ribizly #58627 üzenetére
Gondoltunk rá, de túl nehezen generalizálható mindegyik.
- Fogás nagyon kézméret-függő, és még adott kézmérettel is sokat lehet bárhogy fogni.
- Csak pár nagy múltú egérnek van méltó utóda, és azoknál is attól függ, milyen tekintetben kell utód...
- Külső tesztekben nem nagyon bízunk, talán Ino és qsxcv OCN-ről. RJN nekem nem elég szakmai.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
kemotox
addikt
válasz ribizly #58750 üzenetére
Berakod a komplett nyákot azt jóvan. Ha a a szenzoros nyák rész, a gombos nyák rész külön van, akkor jó eséllyel megoldható.
Kinzuaddernek nézz utána, SS Kinzu tok + Razer Deathadder bél. dobragab (meg talán jaffa is?) már csinált egyet, illetve nálam is készül, már több, mint egy éve
Hopp, vagy most látom, pont felettünk Panír izé ő Vanir kolléga linkelt egy másik féle frankenmouse-t, csekkold le.
A legkirályabb az lenne, ha meg lehetne szerezni a felső burkolatok terveit, és hozzáértő emberek át tudnák modellezni, majd legyártatni/leháromdényomtatni a módosított változatot. Csak le kell adni a rendelést.
Mittomén pl csináljatok X egeret Y külsővel. Fogják összehekkelik Y külsőt úgy, hogy rámenjen X-re, csavar helyek jó helyen legyenek, meg a görgő/gombok helyei, stb, azt jó is.Mobal undorító az aláírásod, épp most szenvedek C-vel meg Assemblyvel, hogy jövőhéten átmenjek aláíráspótlón, az utolsó esélyem ebben a félévben. Marha jó még itt is ezt látni
Szerk.: és képes voltam kipróbálni, az eredményt kiírattam a 7szegmenses kijelzőre... 007, nájsz[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz ribizly #58756 üzenetére
Jóhát nyilván nem lehet 100%-osan megcsinálni, nem fér el minden gomb, stb. Annyi erővel akkor már vadi új egeret is lehetne csinálni 0-ról. Nincs erre akkora igény, hogy megérje ennyit szarakodni vele. Teljesen saját (indie) egér sokkal életképesebb ötlet, volt is már rá sok példa.
-
dobragab
addikt
válasz ribizly #58778 üzenetére
Esse ért hozzá. Pozitívum a szenzor, negatívum a kis talp.
Egyszer már megemlékeztem a neten talált random review-król.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
hemaka
nagyúr
válasz ribizly #58866 üzenetére
Nekem a lecserelt FSP mai napig mukodik, 6 eves, a coolert mar en cserletem benne ki, mert az zorgott, de egyebkent semmi baja, csak azota fejlesztettem a gepet es megnott az etvagya, az FSP meg nem birta volna. A be quiet is jo marka, csak az a szeria egy rakas szar es pont azt sikerult megvennem. Mindegy, levasarolhattam az arat, most vettem egy FSP hydroX-et, ez mar minosegi bellel van megaldva, ha szerencsem van nem kell tapot vennem megint egy jo ideig.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #58879 üzenetére
az enyémen mondjuk a balos meg a jobbos lenyomási ereje és a hangja is eléggé eltér egymástól. remélem csak a kapcsolók ilyen szarok, azokat úgyis cserélni fogom, és nem a burkolat miatt ilyen...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
[Prolixus]
addikt
válasz ribizly #58992 üzenetére
Vanirnál a pont, elképesztően király ez a festés. Ha nem egy gigakonszern elnök-vezérigazgatója lennék, szóval nem lenne munkahelyi kötelesség a éjfekete autó, akkor a kocsimat is ilyenre pingáltatnám ki.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
guftabi96
addikt
válasz ribizly #58992 üzenetére
Az a festés élőben baromi jól néz ki
Ma adom fel a Minos X3-at.
Bátrak próbálkozhatnak vele, másnak nem ajánlom.
Bátrak = akik nem bánják a talpcserét, és hogy esetlegesen a nem egy szintben lévő korábban mutatott élt esetleg eltűntessék. Szövetpadok nem hiszem, hogy túlságosan szeretnék.Amit korábban linkeltem Imo1.1-et, arról senkinek nincs tapasztalata?
#KeepFightingMichael
-
-
gtamate2
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #59324 üzenetére
én a 403-at venném. nem tudom, mennyire hajaz az 518 vonalra, de jobb a szenzora mint a 402-nek és nincs annyira túltolva a dizájnja mint az 502-nek.
ADAM1337: a DB nem szar ám
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz ribizly #59324 üzenetére
Az általad felsorolt Logitech egerek közül nekem mind megvan. MX518 már halott sajna, és a g402 öcsémnél van, de mentem vele több ideig is.
Ennek ellenére én sem tudok neked megfelelő választ adni, mivel teljesen egyik új logitech egér sem olyan mint az mx518 vagy g500.
Szenzorilag mindegyik hibátlan, a g402 a legnagyobb ezek közül, kicsit hosszabb mint a g500 de laposabb.
A g502 picit keskenyebb és kisebb mint a g500, nem tölti ki úgy a tenyered mint a g500, de a görgője jobb a g500-nak.
A g403 kb olyan magas mint a g500 de mivel rövidebb, így valamiért mégis magasabbnak érződik picit. (gondolom mert meredekebb a hátulja)Munkára inkább a g502-őt ajánlanám, játékra a másik kettőt. De egyikkel se lősz mellé, én a helyedben azt választanám ami a legszimpatikusabb.
-
törölt tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ribizly #59441 üzenetére
mx518-am kopott utána a g5-öm is, a razer hámlott a diamondback, a deathadder is hámlik.
Sajnos hiába gamer nem tartós termékek, én speciel 2-3 évente biztosan cserélek egeret, bár a diamondback-emet 8év alatt zúztam le.
Ha lehetne újra kapni, tuti vennék.
A chroma-t lehet bepróbálom majd, mert annak volt a legjobb formája számomra. -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ribizly #59591 üzenetére
amit vanir írt megoldás működhet. az egyes profilokra állíts be egy-egy fix dpi-t, és a profilváltást állítsd be a DPI váltóra.
hardline: nézd meg mi a szenzor típusszáma. nem biztos hogy rossz.
-
-
illes0102
aktív tag
válasz ribizly #59556 üzenetére
igen, hogy miért nem találtam rá előbb Ha a görgővel meg tudsz barátkozni szerintem nincs más kifogásolható benne. nehezebben lehet lenyomni mint egy átlagos egéren
Ma érkezett meg MM-ből 21,5k. Sokat gondolkoztam milyen egeret vegyek R.A.T 5-öt cseréltem vele le. Szegény tönkrement KÉP. Rival 700 és ez volt a kiszemeltem, de arra már sokalltam a pénzt, és sok gombra volt szükségem így lett ez. Mondjuk Én nem tudtam kipróbálni előtte, szóval látatlanba vettem és nagyon kényelmes. szenzor számomra hibátlan és az egér tökéletesen összedolgozik a g510s billentyűzetemmel. + amin meglepődtem, hogy a "sniper" és a "dpi fel/le" állító gombok is programozhatóak KÉP. Tehát mindenképp ajánlom ha megteheted.Köszönöm szépen mindenkinek, akinek munkája van ebben a topikban.. sokat segítettek az utóbbi hetekben rengeteget olvastam külön köszönet az ajánlott egerek listáért ahonnan végül megtaláltam ezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest