Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45615) Terapeuta válasza PuMbA (#45611) üzenetére


Terapeuta
őstag

Nem mondom, hogy olcsó mulatság, canonnál talán 7000/obi, de akit ez zavar, annak simán megéri, nagy megnyugvást ad, ha tudják javítani (én a canonra csak canont tettem). Szokták mondani, hogy 1-2 évente illik állítani, de én egyszer állítottam nem is emlékszem mikor és azóta sem kellett. Nekem ez amúgy beégett probléma, mert az első gépemnél (350D) a szervíz sem tudott javítani (de ez még valami extrem digitalos szürkecucc volt, hazai szervíz nem foglalkozott vele), de az tuti vázgond volt, mert a vázcsere után az obik "meggyógyultak" a kalibráció után. Akinek eladtam, elégedett volt.
Én ismerek olyat, aki sokat nyomtat magának, és szerintem nem érdekli, hogy nem pont ott éles, mert max A5 méretnél nem látszódik a képen.

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.