Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4493) jeni válasza Fryskitt (#4492) üzenetére


jeni
félisten

Az igazság az,hogy ha valaki vesz egy tükrös gépet nem hinném,hogy spórolás miatt ha nincs + 10-20-30 ezer Ft még rá a legolcsóbbat kell megvenni.

Ugyanis ez vissza fog ütni valamilyen szinten. mert ha mégsem tetszene és jön majd az a mondat,hogy minek siettem el a dolgot,az jobban tetszik,akkor már nehezebb eladni egy gépet nem tetszés miatt. A többség is amelyet van,hogy a Pentax K-x KIT vagy a Canon 450D KIT gépet vedd. Nikon-l azokat amelyik a régi objektíveket is tudja kezelni AF szerint Még akkor is ha 50e Ft kell még hitelbe fel venned még rá. A tudás miatt és hosszabb távon jobban megérné. Ha jól veszem az írásaidból,hogy plusz objektívet sem fogsz nagyon venni a géphez.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.