Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44517) asdf_ válasza kutga (#44509) üzenetére


asdf_
veterán

Ha neki az tetszik, az jön be, nyilván azt fogja nyomni. De abban egyetértünk, hogy nem fogjátok egymást meggyőzni.

Biztosan nem fogjak meggyozni egymast, mert Econ olyan, mint egy ovodas kisgyerek aki foldrevagja magat es toporzekol, ha "bancsak" a Sony-t. Teljesen mindegy, hogy ki, teljesen mindegy, hogy hanyan, es teljesen mindegy, hogy lenyegeben mit mond a masik (es hogy annak van-e egyaltalan barmi ertelmes sulya, mint most pl. a szineken vitatkozni, neki ez tetszik, jjeah-nak -meg egy kupac masiknak meg az oly es fuji szinek aztan ennyi, foleg ilyen egyaltalan nem egzakt, szemelyes preferencian alapulo dolgon), az ovetol eltero velemeny el- es befogadasara totalisan alkalmatlan, konszenzuskeptelen ember. Ezert nem is farad senki a meggyozesenek a kiserletevel sem, csak probalja az altala terjesztett hulyeseg/valotlansag/altalanos nepigazsagkent kezelt sajat velemeny langjat oltani.
Verre meno vitara lehetne vele menni akkor is, ha en beirnam, hogy smalltitsFTW, o meg epp tortenetesen nagycsocsfan, akkor sem lehetne meggyozni, hogy letezik az ovetol eltero izlesu ember.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.