Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40973) Tin_Shield válasza OceanStorm (#40971) üzenetére


Tin_Shield
őstag

A PH alaposan alaposan újratömörít, szóval ebből a képből senki sem fogja tudni megmondani. Tölts fel valamilyen tárhelyre teljes felbontásban egy képet és linkeld be. De általánosságban igaz, hogy a legjobb képeket és videokat nem automata állásban fogod kapni, Ha konkrét kérdésed van a beállításokkal kapcsolatban akkor gyere az mft topikba, ott van GX80 felhasználó.
A video AF-hez: mozgás közben a folyamatos AF nem erőssége a GX80-nak, próbáld ki a témakövető módot, de azért csodára ne számíts.
A zoomolás után pedig fókuszálj újra, akár "tapifókusszal" (az olyan objektívet ami zoomolás közben is megtartja a fókuszsíkot parfokálisnak hívjuk, de ezt a tudást ne a kitobjekítvek között keresd :) )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.