Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
tegnap megjött a cooolermaster masterkeys pro L rgb billentyüzetem
egy ismerősöm elsőre is ezt ajánlotta,mert ő régóta használja,maximális elégedettséggel,de én mégis elcsábultam egy g910-re...nem kellett volna.
semmiképp nem rossz a g910 se,személyes problémáim voltak vele,sok +gomb engem zavart,legalábbis bal oldalt mindenképp,és a romer switcheket nem éreztem valahogy,és halk volt nekem nagyon.(nekem olyan membrános érzete volt,50-60k értékű billentyüzettöl nem ezt várnám)
a cm-et barna switchel rendeltem,fullra magyarositva
és első pillanattol imádom.
semmi sallang nincs,csak a bill. és nagyon jó rajta gépelni,játszani,kellemes a hangja,még nem zavaró,de azért hallani hogy mi ez.us verzio,nagy enter,kis shift.
a magyarosito készlet rengeteg kupakot tartalmaz,szinte mindent a régi magyar billentyüzethez lehet igazitani.
ez sem olcsó,de remélem sokáig fogja birni[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest