Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11012) reki9 válasza R (#11003) üzenetére


reki9
újonc

Jók voltatok,ezért írok még pár sort...
R...te voltál a legjobb! :C
Hogy nem számít a sok km? ez nem így van fiúk! Bécsből gyere haza fék nélkül! Én ezt nem egyszer megcsináltam! És tartottam a tempót,csak mindig megtartottam a követési távolságot! Pl.ha egy kamion előzte a másikat,akkor én időben levettem a gázról a lábam és amire beértem én is 90-el haladtam mint a kamion! Aki nem tudja megtenni Bécs-Budapest távot fék nélkül,annak még nincs elég gyakorlata. Ha valaki úgy vezet,hogy váltogassa a jobb lábát a gázpedál és a fékpedál közt, az bizony nem tapasztalt vezető! És elég ha a féklámpáját nézed az előtted haladó autónak: tudni fogod,hogy az a volán mögött ülő személy rendelkezik-e elég tapasztalattal és kell-e attól tarts,hogy balesetveszélybe kerülhetsz általa. Biztosan érti néhány ügyes vezető( aki írta nekem,hogy már majdnem annyit vezettem mint ő :)) ) ,hogy miről írok!
Az egyik autóm most 3 éves,137.000.km-ben van,még nem cseréltek rajta fékpofát!

Egyébb: Egy hónappal ezelőtt láttam az M3-on egy zsigulit száguldozni kb.110-el,szélvédő nélkül,esőben!! 3-an ültek benne 2 srác és egy csaj...tetszett nekük! :K

Szerintettek az jól vezet aki úgy halad reggel a hungárián(05:30-kor orakor,senki az uton),hogy az egyik pirostól a másikig nem tud fék nélkül elmenni? Én mindig ezeket figyelem....a féklámpát...hiddjétek el nekem,hogy 10-ből 9 autós nem teszi meg a távolságot(zöld jelzéstől a másik lámpáig) fék nélkül!

Na jó éjt nektek!![OFF][/OFF]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.