Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#97656) aginor válasza CharlieFirpo (#97652) üzenetére


aginor
veterán

1: Kell az új szenzor, ez szerintem nem képezheti vita tárgyát, mivel a rendszer nagyon lemaradt a konkurenciától, és a lehetőségektől. Kell-e nagyobb felbontás? Egyértelműen nem, de jobb dinamika és jel/zaj arány mindenképpen. Ugyanakkor ha 8k-ban gondolkodunk, akkor előbb utóbb megjön majd a nagyobb felbontás is, annak minden előnyével és hátrányával.
2: kell az új lencse is, mert ezzel tudod elnyerni a fogyasztók bizalmát a mostani helyzetben, nem beszélve arról, hogy lenne is mit fejleszteni még a kínálaton. Olvass vissza mire gondolok, itt most nem fejtem ki bővebben. :U
3: Háát, én ugyan elégedett vagyok alapvetően a mostani szinttel is, de tény, hogy itt is lemaradás van, és van hova fejlődni, pláne ha komolyan gondolják a madarazást. Pl. exponálás alatt is folyamatos keresőkép, szinte nulla késleltetés, stb.
4: Ez nem feltétlen, de tény, hogy lehetne rajta optimalizálni. Ugyan nálam nem elsődleges probléma, de attól még megvan, és néha bosszantott is a keszekusza, kiismerhetetlen menü.
5: Ehhez én sem nagyon, de tény, hogy egy komoly, és nagy vásárlóerejű rétegről van szó, így profitábilis lehet őket is kicsit megsimogatni.
6: Ide értendő az AF is szerintem, mivel ma egy AF rendszer sebességét alapvetően a rendelkezésre álló számítási kapacitás és az alkalmazott algoritmus határozza meg, nem a hardver. Lásd m1 vs m1x, vagy hogy az m1 és g9 mennyit gyorsultak csak szoftveres trükkökkel.
7: Ehhez nem tudok hozzászólni, mert nálunk pl. pont példaértékű a Mintabolt tevékenysége, így ezt a hiányt én nem érzékelem, de más piaconkon vagy globális szinten ettől még lehet baj.
8: Ez szerintem a minimum lenne. Ne egymás ellen harcoljanak már az Istenért, elvileg egy csónakban eveznek, vajon mikor sikerül végre felismerni?! Oly vázon nem működik a Pana rekeszgyűrű, Pana vázon csak a G90-től fölfelé működik a lencse programozható gombja (de legalább végre megy), képstab nem működik keresztben.. :Y
10. Hallgassanak meg minden ötletet, aztán csinálják meg azokat, amikben látnak rációt és kivitelezhető, pl. fókusz gyűrű af alatt legyen átprogramozható rekeszvezérlésre vagy iso/záridő/expókompenzációra tetszés szerint, ha már amúgy is csak elektromos a kapcsolat. Legyen a teljes billentyűkiosztás szabadon programozható (pár alap gomb kivételével) és még sorolhatnám.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.