Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#97247) aginor válasza forceberg (#97245) üzenetére


aginor
addikt

Nem is arra írtam, hanem a masszív általános leárazásra. A technika milyensége nem mindig korrelál az eredményességgel. ;)

CharlieFirpo: háát, ez is lehet egy irány (bár az AF elég véleményes hozzá), de mivel virágkorát éli az FF, és egyesek tényleg elhiszik, hogy bármivel, ami annál kisebb nem lehet fotózni, így nem nem tudom, hogy egy valóban tehetős piacon mekkora lehet az a szegmens, ami erre vevő. Valamint ezek vesznek egy vagy két lencsét, plusz egy vázat aztán csókolom. Ebből nem él meg a rendszer. Arra alapozni pedig, hogy ha már úgyis van egy váza, akkor vesz hozzá mindenfélét, nem tudom mennyire megfontolt vezetésre utal. Szerintem nagy lehetőség van a m4/3-ban, de ehhez kell egy teljes portfólió, a belépőtől, a haladón át a csúcs technokrata cuccokig, bár lehet nincs igazam.
"értelmetlenül drágának címkézett 150-400-as obira már csak egy éves várakozással lehet benevezni, annyira népszerű. Kiválóan fogyott eddig az E-M1x is." - ezzel az állítással csak az a bajom, hogy amíg nincsen mellette egy szám mértékegységgel, addig nem jelent semmit. Nem mindegy, hogy 10-et terveztek eladni, de 15-re jött rendelés, vagy 1 millát terveztek és arra jött be másfél millás előrendelés. Értsd. minden alá lehet lőni, de attól még a várakozáson felüli igény nem biztos, hogy viszi a boltot.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.