Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz Viktor0610 #140800 üzenetére
Ezt még meg kell rágni. 65 pénzem lesz a történetre.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MODERÁTOR
-
Trailblazer
veterán
válasz Viktor0610 #140805 üzenetére
Tudom, láttam.
-
han_lev
senior tag
válasz Trailblazer #140804 üzenetére
Csak ajánlani tudom.
A barátom nagyon meg van vele elégedve.
Ha NFC-t nem használsz - úgy tudom nincs benne, de Rrdmiben sincs..?? - akkor semmi sem fog hiányozni, viszont lesz egy PISZOK GYOR csúcstelód..Poco F5/pro
-
Pityu.
nagyúr
válasz Trailblazer #140801 üzenetére
Írtam privátot
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
maczera
aktív tag
válasz Trailblazer #140804 üzenetére
Amit használtan 65 k-ért megkapsz azt én nem venném meg, mert nagy valószínűséggel leharcol/buherált/külföldről rendelt/garancia nélküli készülék (nem kívánt törlendő). De a döntés a tied, természetesen...
-
togvau
senior tag
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Megéri még Samsung Galaxy S8-at venni? A Telenornál most 125.000 Ft. Mennyivel rosszabb az S9-nél és meddig kap még frissítéseket? -
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #140814 üzenetére
Nem tudom, találsz-e belőle még bármelyik üzletben/neten, de ha igen, akkor vedd nyugodtan.
Hiába "régi", emlékeim szerint most kapott Pie és One UI frissítést. Bár a köv. droidot talán már nem kapja meg, azért a 9-cel el lehet lenni még sokáig.Xiaomi 13T
-
mrptomi
csendes tag
válasz timelord1987 #140814 üzenetére
Az s8 -nál a 2év gyártói támogatás lejárt így fő android frissítést már nem kap a biztonsági frissítések is már ritkábban jönnek.Amúgy nagyon jó telefon.Az s9 nem sokkal tud többet.Ha fontosak a frissítések akkor szerintem az s9 válaszd.
-
Ármester
válasz togvau #140812 üzenetére
Ha ennyire zavar a micro usb akkor vegyél egy magneskabelt, aminek a csatlakozója folyamatosan be van dugva a telefonba
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #140811 üzenetére
Nos, Poco lett használtan. Elégedett vagyok vele.
-
Ermac
tag
-
juve600
nagyúr
üdv
Mi8-at cserélném le Pixel2XL-re,nem bírom megszokni a miui-t, pro-kontra érvek kellenének a csere mellett illetve ellen
-
Ájvé
veterán
válasz Ermac #140823 üzenetére
Az összes szolgáltató használja a B20-at Angliába, de ha nagy városba vagy akkor nem valószínű hogy gondod lesz ez miatt. Minden esetre szerintem nem éri meg a Redmi Note 7 Pro a simával szemben, de te tudod.
juve600:
Van Pixel 3a XL is már, elég jó hardverrel és szerintem olcsóbb mint a 2 XL. Ha nem tetszik a MIUI akkor nincsen pro és kontra, ez van, cserélj és kész.[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
-
maczera
aktív tag
válasz Trailblazer #140822 üzenetére
Használd egészséggel!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Fiamnak szeretnék venni egy telefont, mert a mostani kezdi megadni magát (iPhone 5s). 10 éves és leginkább a barátaival és velünk tartja a kapcsolatot és játszik, videót néz rajta. Ennek megfelelően jó lenne ha nem törne darabokra egy-egy leejtéskor.
- Árkategória. - max 60eFt
- Használt vagy új? - lehet bármelyik.
- Hol vennéd meg? - Függetlenül, boltban nem szolgáltatótól vagy a használtat, akár aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - olyan 2 évre, nem a legjobb a cél, de ha tartós (nem törik össze ha leesik az előny)
- Mire használnád? - alapjátékok, Messenger, képek, videók nézegetése
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5 col körül.Köszönöm
-
Ájvé
veterán
válasz juve600 #140834 üzenetére
Egy használt Pixel 2 XL-ért rá kell fizetned a Mi 8-ra? Vagy lehet rosszul értelmezem.
Én nem tenném, de drágább a Pixel 2 XL az biztos.hitman77:
Mi A2 Lite vagy Redmi 6 esetleg, Redmi 7 jobb lenne, de az jóval nagyobb már. Nagyon sok választás nincsen ilyen megkötésekkel, korábban említett A40 még.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz juve600 #140837 üzenetére
Magyarul használt az is, még ha csak kicsit. Hát ezt neked kell eldönteni, Mi 8 jobb hardveresen (845 vs 835), kamera a 2XL előnye meg az üzemidő, ip védelem ha számít. Újonnan is drágább a 2XL, ha van rá legalább 1 év garancia még akkor szerintem megfontolandó, de amúgy én nem fizetnék ennyit rá.
hitman77:
Mindkettő jobb nála, Redmi Note 7 jobb választás szerintem, főleg a Huawei jelenlegi helyzete miatt is.[ Szerkesztve ]
-
xyzikeee
aktív tag
válasz hitman77 #140841 üzenetére
Sziasztok!
60-70 ezer körül maximum, mely telefon(ok) számítanak jó választásnak?
Használat:
Általános, telefon, sms
Netezés
Néha fényképezés
Fontos a megbízhatóság, időtállóság (nem 1 évre lenne véve)
Méret: 5-6 col maxSamsung A40-t néztem
Márka: Samsung, Huawei
Köszi előre is!
-
Ájvé
veterán
válasz juve600 #140840 üzenetére
De nem hivatalos ha jól sejtem, nyugati országokban van hivatalosan Pixel csak.
xyzikeee:
Én Redmi Note 7-et venném ennyiért. Huaweit pedig most nem vennék, várd meg még legalább hogy mi lesz a sorsa.[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Új telefont vennék: Samsung A70 (60e) vagy Mate 20 Lite (50e).
Második telefonnak használnám. 2 ország SIM-vel lenne használva. Az üzemidő fontos, valamint a gyors, pörögös rendszer. Gyorstöltés és ha lehet vezetéknélküli töltés legyen.
Melyiket ajánljátok?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
bizonytalan
tag
Üdv mindenkinek. Lumia 930-ról milyen készülékre lehet érdemes váltani, ha 5"-nál nem szeretnék nagyobbat és a kamera minősége fontos szempont? Nem nagyon találtam ilyet a jelenlegi felhozatalból...
Köszi.
-
kekedi
senior tag
válasz bizonytalan #140845 üzenetére
Szia.
A LUMIA azért rendelkezik nem kicsi kávával. Bár az tény, nem nagy telefon. A mai telefonoknak meg már alig van kávája.
Ellenben ha jó kamerát akarsz (bár ha meg nem sértelek, ettől már csak jobbat találsz), akkor azt nem ekkora méretben fogod megtalálni.Itt egy link. Bele tettem a LUMIA-t valamint egy Samsung A40-et, valamint egy S10e (ennek jó a kamerája és még nem túl nagy). Össze tudod hasonlítani a méreteket.
[link][ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz bizonytalan #140845 üzenetére
Mennyi lenne rá a keret?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
140-150e körül vennèk telefont. Fontos a jó kamera ès kijelző illetve a megbízhatóság(2 èvre tervezem) Xiaomi Mi9-et nèztem ki magamnak, először az akku elrettentett de aztán teszteket nèzve nem olyan rossz. Kèrdès hogy van-e esteleg jobb választás nála hasonló specifikációval ès árral? Illetve hol èrdemes megvenni? Kingtel ad rá kèt èv garit de az bolti garancia nem pedig hivatalos, estleg ebből kèsőbb lehet baj?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest