Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
valaki aki regisztrálva van coinbase-n, meg tudná mondani, mennyi a btc withdrawal fee?
hopp, rossz topik
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
Hello.
Nicehash megallt a benchmarknal. A kartyak null terhelesen vannak es 17/20nal all mar 2 oraja a teszt. Anelkul meg nem lehet elinditani. Ilyenkor mit csinaljak? Amd 1.8.2 -
-
fogtunder
nagyúr
-
-
r3dsnake
nagyúr
2-3 napja venni szeretnék ETH-t kb 17ezer értékben, de ahelyett hogy lenne pici esés, folyamatosan felfelé megy. Szerintetek várjak még, vagy ugorjak most? Tradelni szeretnék vele krakenen utána.
-
Ghoost
tag
Hali! Nekem ma úgy sikerült kb 2 perc alatt a verification, hogy az sms-ben kapott linket elküldtem magamnak e-mailben. Megnyitottam gépen a linket, ahol már az előre bescannelt, megszerkesztett személyim elő- és hátoldalát feltöltöttem (körbe vágtam és csak a személyim volt rajta, nulla "üres" hellyel).
Battle.net: Mcghoost#1381
-
MODERÁTOR
válasz Ghoost #35911 üzenetére
Mobil appból képtelenség megcsinálni, sír, hogy nagy a kép mérete de nem tudom állítani, hogy hány mpx legyen. A verifikáció amúgy a coinbasen való tradehez kell csak vagy ahhoz is, hogy btc atm-ből adott esetben felvegyek pénzt?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Janou
őstag
Your limit has been increased
Good news! You can now buy more digital currency on Coinbase.Your new credit/debit card buy limit is €750.00.
Ennyit tudok róla eddig.
-------------------------------------------------------------------------------------Még mindig Coinbase. Ezt a 4. lépést a kiutaláshoz kell megcsinálni?
Add a payment method
Use a bank account or card to make your first purchaseHa rányomok írja, hogy: Use any Visa or Mastercard to make small investments. Akkor a Maestro kártyámmal mehetek a francba?
-
senior tag
válasz Dr. Romano #35917 üzenetére
Nem tudom sajnos. Coinbase-t ismerem csak valamennyire.
Amire figyelni kell, hogy az utalás feladója ugyan az legyen, mint a regisztrált profil. -
Vigilante
őstag
easyhash-ről mik a vélemények? Sumo Easy Miner (CPU), nagyon megbarátkoztam.
A poolról egyébként: [link]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
r3dsnake
nagyúr
Krakenen van valahogyan lehetőségem ETH-t USD-ra váltani? Vagy csak fordítva van opció rá?
-
Mosqu!to
addikt
Az egyik rigemnél az egyik kártya konstans WATCHDOG: GPU 0 hangs in OpenCL call, exit hibával elszáll.
Ami fura, hogy ha kikapcsolom a kártyát, és csk a többi bányászik, akkor is!
RX570 Hynix, a kártya alap órajelen van, flashelt rommal (a rigben minden kártya teljesen azonos). GPU memory errort nem ír.Mi lehet ennek az oka?
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Dr. Romano
veterán
Van valami lista valahol ami felsorolja a coinok tranzakciós díjajit? Melyikbe érdemes váltani küldéshez stb...
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
AAntii
őstag
válasz Dr. Romano #35926 üzenetére
Doge és litecoin. A dogenál olcsóbb transaction fee-vel olyan coin,
ami azért elterjedt szerintem nincs.a zec sem drága.[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Dexar007
veterán
Mar napok ota az egyik 6os riggel szivok. Teljesen random modon szeret leallni,van amikor az ejszaka kozepen,igy 8 ora kiesik cakkpakk (legalabb nem tolom fel a nehezsegi szintet ) van amikor pedig 24 orat hibatlanul elmegy.
Log file szerint egyik pillanatrol a masikra leesik az egyik gpu hashija. 29 rol 7 kornyekere,a homerseklet kozben emelkedik 90 fokig,majd kikapcsol a gep. (megkimelt vga elado )
Otlet?
Kabeleket ellenoriztem,masik biossal probaltam,masik driver,masik slot..holnap meg kiprobalom masik tappal hatha.Give me your cum,bull!
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #35930 üzenetére
Ha más nem, akkor legalább a hibakeresés idejére templimitet állíthatnál neki, tudom, az r9 290-eknél ez nem volt ritka, de más idők járnak. A másik bios a gyári? Tennék azzal is egy próbát, samsung ram ide vagy oda, nem mindegyik bírja az utolsó mikrohasht is kinyomó biost. A venti fordulatszámát nem lehet logoini valamivel? 90 foknál leáll a videokártya, már nem is tudom hol láttam ezt a határértéket, vagy az amd driverben, vagy a polaris bios editorban, tehát lehet bios szintű beállítás. Gondolom melegszik, melegszik, droppol, ezért a hash visszaesik majd pedig eléri a 90 fokot és leáll,
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Dexar007
veterán
válasz AAntii #35931 üzenetére
Ez mar a modositott bios,de az elozovel is fos volt.
Nemnem. Elobb droppol 7-re ( ekkor szerintem a ventik mar allnak) majd le nullara,par perc alatt elerjuk a 90 fokot a gep pedig kikapcsol.
Templimit overdrivntoolban 65 fokra van allitva. Ahogy nezegettem a logot kb 60-65 kozott tanyaznak fagyas elott ,majd par perc leforgasa alatt droppol az egyik kartya,tulmelegszik,majd pedig a gep leall.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Fiddlestick #35923 üzenetére
Köszi megvan!
Aki rendszeresen tradel krakenen mivel szokott leginkább? Ahogy elnézem az ETH inkább csak növekszik, nincs olyan nagy fel-le mozgás napi szinten.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mosqu!to #35924 üzenetére
Na most 8 órája megy. kapott egy kis undervoltot, úgy tűnik alapórajelen is képes volt megfőzni magát.
@Dexar007: Ezt a helyedben megnézném én is. Vedd kicsit vissza a feszültségeket és a kakaót. A jelenség nálam is ugyanez a kifagyás volt, csak előtte nálam dobott még hang-et.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
tisn
addikt
na rendeltem 1060-bol 2 palitot meg 2 msi gaming-et
netshopon van (allitolag) evga meg msi aero viszonylag jo aron, ezekrol tapasztalat?
meg giga mini ocmind egyventis ahogy nezem
[ Szerkesztve ]
-
madpapa
senior tag
Bányászik dwarfpoolon ETH-t valaki? Mintha le volna állva.
-
btomi9
aktív tag
ETH-t és még valamit szeretnék dual bányászni, egyelőre 2 darab RX 580-al amíg meg nem jönnek a tápjaim. Melyik pool most az ajánlott?
-
Danex
addikt
válasz AAntii #35862 üzenetére
Megnéztem, szimplán dualthredel 896-os intensityvel, holott pl 912-t simán mennek az enyémeim (talán többet is), illetve többet is fogyasztott a gép.
Claymore
896-os intensityvel, 970 H/s-t hozott 1 kártya,XMR-Stak
912 intensity, 1010H/sIlletve 5 kártyával a Claymore 705-735W-ot fogyasztott, addig az XMR-Stak 710W-ot.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mosqu!to #35936 üzenetére
RIP, ment 10 órát, megint GPU 0 hangs, pedig alapórajelen ment, csak undervolttal
Lehet hogy valami hibás? Riser, kártya? Vagy nem bírja a oneclick timinget?
[ Szerkesztve ]
-
madpapa
senior tag
válasz Mosqu!to #35943 üzenetére
Próbálj meg komplett risert cserélni alatta! Vagy lődd vissza a kártyád a gyári BIOSra és úgy futtasd és teszteld.
Amúgy nekem rengeteg bajom volt riserekkel. Amióta kiszűrtem őket, atomstabilak a rigjeim. Mi több, kontakt sprayvel letakarítottam a kis risereket. Használt.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz LógaGéza #35834 üzenetére
Lustaság. Most még ki akarok veni 1000 ETN-t, szal fusson, aztán vissza ETH-re. Vagy ami az akkori értékek szerint jól fog kinézni.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sondi1986 #35907 üzenetére
az összes képen, amit találtam, Samsung RAM volt rajta, az elejtett infók alapján, amiket össze bírtam kukázni, nagy százalékban azok. de ha mégsem, elég jó 1060 verzió lett, könnyebb lesz eladni, mint egy Palit/Gigabyte verziót, ha oda jutunk. a tápot, procit, RAM-ot már megvettük decemberben, csak riserek kellettek, egy pendrive, meg a 6 VGA. sajnos nem rendeltem meg múlt hétfőn a Gigabyte WF verziót, mikor 70-ért volt fent kb. 3 órán keresztül, de ce la vie, még addig felépítem, amíg lehet egyáltalán bármit kapni és amíg vissza tudja termelni az árát.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
az a bajom ezekkel az olcsó cuccokkal, hogy egy csomóról nem találtam rendes tesztet, hogy vajon hűti-e a RAM-ot, ami nem mindegy, a legtöbb olcsóbb hűtésben max 1 hőcső van, a VRM hűtés sem elhanyagolható, ezek azért mind fontosak hosszú távú üzemeltetésnél.
plusz én nettó áron veszem, úgy elég jó a megétrülési még mostani árak mellett is. de múlt héten láttam 4db EVGA 1060SC-t 70K körül, Samsung RAM-osat, nyilván nincs már megI hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest