- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
Plasticbomb #48712 üzenetére
Én spec alcoinokat bányászok most.Haven,wownero,stellite. Cryptoknight-on elég szépen hoz.Triton sajna wallet oldalon fix-re vár,pedig az most odabaszós lenne. Itt meg tudod nézni,mit érdemes éppen túrni.Tradeogre szinte mindent vált.SRB miner 1.68-al érdeme megküldeni,ez hozza a legnagyobb hasht amd-vel.
-
tom120514
őstag
válasz
Plasticbomb #48715 üzenetére
Értem, akkor kell egy kis idő online de meglesz
-
tom120514
őstag
válasz
Plasticbomb #48712 üzenetére
ETN már ASIC domináns, a mobil miner többet hoz mint egy rig, keress mást.
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb #46710 üzenetére
Miota kijött a V7 ezzel kezdtem de ez meg random leállt. Aztán Claymore.
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb #46703 üzenetére
Sajna azt nem tudtam megnézni de visszaváltottam jce_minerre. Érdekes ez nem irja hogy bannolva lenne az IP-m
-
cuko
aktív tag
válasz
Plasticbomb #46377 üzenetére
Csak egyet?
Lehetne ez az OSX tesztprojekted is amúgy!
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #46279 üzenetére
Egyszer mindenki lebukik
Bár ahogy nézem az avatárt... keményebb cuccal tolja .Rendben átnézegetem a dolgokat. Most kerülnek elő a régi bányászaccountok, lehet még btc-m is van valahol...
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #46275 üzenetére
Jópár millió... na nem baj
-
lafaty80
addikt
válasz
Plasticbomb #46147 üzenetére
43-as hibával végez driver telepítéskor, patcher után jó, próbáltam.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Plasticbomb #46145 üzenetére
Akkor viszont tényleg nem érdemes vesződni vele.
-
Emperor_
addikt
válasz
Plasticbomb #46077 üzenetére
Értem. Én még az elején vagyok bányászkodásnak. Némi ETH.m van.
Azt néztem, át lehet váltani BTC.re a GRC.t, alaposabban nem néztem utána a cseréjének, eladásának.
A tájékoztató videók alapján nem csillagháború belőni a bányát. -
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #46072 üzenetére
Megnézegetem őket én is, a nagy melegben lehet átpakolom BOINC-ra.
-
Emperor_
addikt
válasz
Plasticbomb #46072 üzenetére
Szabad tudnom, hogy a termelt GRC-vel mit teszel?
-
Yany
addikt
válasz
Plasticbomb #46074 üzenetére
Meg ugye a GPU-s megoldásnál még mindig ott van, hogy a hardverből nem 0-val tudsz kiszállni, ha már nem nyerő vele a bánya.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #45893 üzenetére
Vak vagyok..
-
Pioneer
őstag
válasz
Plasticbomb #45844 üzenetére
Én egy ilyet használtam (50cm-es verziót) hónapokig: Li-Heat PCI-Express Gen3.0 X16 hosszabbító kábel.
ATI R9 295X2 kártyával bányásztam ETH-t (60MH/s), alapjáraton 500 Watt-ot fogyasztott a kártya, alulfeszelve meg 400 Watt-ot. Ez a Li-Heat PCI-Express Gen3.0 X16 hosszabbító kábel soha nem melegedett, mindig szoba hőmérsékletű volt. Mindenféle mókolás nélkül használható.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #45850 üzenetére
Atit nem moddoltam még így, ott nem tudom Nvidiánál nincs, egybe van huzalozva. egy biztosítékot tennék rá, miután megnéztem a sinről mennyit óhajt a kártya. 100nano-s smd kondit szoktunk oda tenni még, zavarszűrés miatt, de érdemes konzultálni jártasabbal is.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #45848 üzenetére
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #45846 üzenetére
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #45844 üzenetére
Feltétlen kell 16X-os?
más: Valaki játszadozott már itt?
https://zecmine.pro/#/ -
Zsoca_D
tag
válasz
Plasticbomb #45648 üzenetére
Nem szeretek egy fórumon személyeskedésbe menni, de azt hiszem itt nem az én piruláimmal van a gond, hanem sokkal inkább a legalapvetőbb matematikai műveletek általad való alkalmazásával.
Ha nem értenéd, itt nem az abszolút értékek számítanak, hanem a VISZONYLAGOS értékek az AMD-k kapálási teljesítményei között.
Amíg a Vega durván dupla áron van, mint az 570, 580, addig az normális is, hogy Monerot éppen dupla teljesítménnyel kapálja. Ehhez képest az ETH-t csak 50%-al jobban. Ez igenis (viszonylagosan) béna ETH bányászás. Aki Vegával ETH-t túr, az szintén elég béna és egy csomó pénztől esik el.
Ráadásul az eggyel alacsonyabb kategóriás AMD-k (550,560), szintén követik a sort, és 570-hez képest fél áron (sőt még kicsit kevesebben is), érdekes módon éppen fele teljesítménynel kapálják a Monerót, és az ETH-t is.
Tehát a duplázások szintjén (ár, Moneró teljesítmény, ETH teljesítmény) egyetlen kakukktojás van, mégpedig a Vega (VISZONYLAGOS) béna ETH bányászási teljesítménye.
550, 560: 14-15 MH/s ETH és 480-500 H/s XMR
570, 580: 28-30 MH/s ETH és 900-1000 H/s XMR
Vega: 45-46 MH/s ETH és 2000-2050 H/s XMR -
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #45646 üzenetére
Akkor örömest vennék vagy2-őt
-
ktg3
őstag
válasz
Plasticbomb #45606 üzenetére
Nem pörög fel semmi, nem változik semmilyen state.
P0-ban marad a GPU és P1-ben 500MHz-n a HBM. Memóriában konstans 203MB van írva. Amúg yérdekes, hogy a GPU-Z-t is nagyon lassan tölti be.@Emperor_: Igen, tuti, hogy valami software-es gebasz van, de úgy végképp nem értem, hogy miért nem jó ha újrahúztam tisztán a windowst.
-
ktg3
őstag
válasz
Plasticbomb #45604 üzenetére
Mint írtam, a legfrissebb verziót is próbáltam, mindnehol ugyanaz.
Összes másik rigen hibátlanul megy ez a felállás ugyanilyen lap + vegák, vagy akár 580-ak tökéletesen mennek a blockchain driverrel. -
törölt tag
válasz
Plasticbomb #45586 üzenetére
Aha, akkor inkabb varok vele es valami mas megoldast keresek.
-
cuko
aktív tag
válasz
Plasticbomb #45577 üzenetére
El tudod képzelni, hogy valaki olvassa ezt a fórumot, és nem érdekli, mennyi az annyi? Mert én nem.
Halljuk-halljuk!
(már ha nem túl indiszkrét)
-
válasz
Plasticbomb #45460 üzenetére
dual threat-re van beállítva. 1800hs/s -t hoz a két kártyám kereken.. most azért az esetleg pár hs/s -ért hogy fullon legyen használva a ram, nem biztos hogy RX580-nál megérné feltennem.. vagy próba cseresznye?
devfee van benne? -
válasz
Plasticbomb #45455 üzenetére
Így van, nincs SSL, illetve a webes része is fapad egy claymore vagy XMR-STAK-hoz képest.
RX 570 esetén is van némi javulás, de nem számottevő, Vega esetén viszont sokat hozott.
Mondjuk ha a Claymore is ráfeküdne kicsit a vegára egyik közelgő frissítésében, és hozná azt amit ez visszaváltanék rá.
A weboldalát még mindig blokkolja nekem a NOD
Amúgy épp most jött ki 1 hete kb az 1.0Version History
Cast XMR Version 1.0.0 (2018/4/24)
- Support for Aeon (AEON) CryptoNight Lite variant set --algo=3 to mine
- Support for Turtlecoin (TRTL) CryptoNightV7 Lite variant set --algo=4 to mine
- Support for Interplanetary Broadcast Coin (IPBC) CryptoNight Lite IPBC variation set --algo=5 to mine
- Up to 3% performance improvement with new option --maxmem to allocate the maximum memory of the card. For Vega cards the "HBCC Memory Segment" has to be disabled in the Radeon Settings to use the option. Disadvantage is a higher risk of hash rate drops when the --maxmem option is used. -
válasz
Plasticbomb #44693 üzenetére
Akkor lehet jott valami uj firmware vagy verzio amit a gyarto tesztel
-
válasz
Plasticbomb #44689 üzenetére
Spekulációs céllal - mint ahogy mi is - átálltak sokan Monero-ra.
Én pl. NiceHash-től is béreltem erőforrást, amit a supportXMR-re küldtem.A hashrate változások csak kis idő múlva jelennek meg. A network hashrate 24-48 óra alatt állt be, illetve a difficulty is tegnapig folyamatosan csökkent, azóta már növekszik, és a legalacsonyabbhoz képest már megduplázódott.
-
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb #44686 üzenetére
Hamar ki lehet számolni, mi lehet a háttérben. Ha a nagyobb coinok hashrateje nem csökkent, akkor valami asicos sumákolás lehet a háttérben. Pl gyorsan üzembe helyeztek párezer eth asicot, stb. Vannak vad elképzeléseim, de az asic arányokat figyelembe véve lehet még nekem sem elég vadak a realitáshoz képest.
-
válasz
50 MH/s körül volt a pool hashre supportXMR-en. Ez a fork után egyből leesett 17 MH/s-re.
A network pedig 1,13 GH/s volt, most 390 MH/s körül van, tegnap 180-200 MH/s körül volt.December 10-e óta bányásznak a Cryptonight ASIC-ok, onnan ez a hatalmas mennyiségű kapacitás. Plusz botnetek.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Elnézve Nanopool-on a Top Miners szekciót, úgy tűnik, hogy a nagyok is beszálltak pár napja. Ők nyomták fel a hasrate-et.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Plasticbomb #44684 üzenetére
Hivatalos Monero blogban/hírben olvastam, hogy ők úgy látják, hogy 70% ASIC, 30% GPU arány volt, míg meg nem történt a hard-fork.
Tegnap este durván 5-6x-os volt dollárban a jutalom, ha XMR-t bányásztál ETH helyett. Most is jobb az arány, de már csak 2x annyit hoz az XMR.
Gondolom sokan ráugrottak. Most már whattomine is konstans az első helyen hozza.
[...]
SupportXMR hasrate is nőtt az elmúlt 24 órában:
-
mgy
senior tag
válasz
Plasticbomb #44525 üzenetére
Huhh, nekem úgy, hogy visszavettem 20%-ra (más algónál kb kizárt lenne) a venti min-t, 50 fok alatt van minden kártya, a fogyasztás is fele(!), mint eth-nál.
szerk:
viszont baromira nem szereti a visszavett proci órajelet, sokkal jobban (gyorsabban ÉS hiba nélkül) megy 1250mhz core-nál. Az amd-s gépen a claymore megy, vegyesre nyilván nem lehet. -
Qrcy
csendes tag
válasz
Plasticbomb #44532 üzenetére
Ahogy néztem vannak körülöttem szintén nem konfirmált utalások, van aki 4000-10k coint mozgatna de nem mozdult.
Remélem megoldódik.
Akkor várok holnapig, köszönöm! -
válasz
Plasticbomb #44511 üzenetére
Cast-XMR csak GPU miner, AAntii pedig láthatóan csak CPU-val akar bányászni.
-
válasz
Plasticbomb #44480 üzenetére
Jogos, az is támogatja. Lehet van még más is, nem terveztem teljes listát írni
Nah, elvileg megtörtént a Monero hard fork, a network hashrate-en még nem látszik, mert az nem realtime elvileg, de rengeteg pool-nál látom, hogy a hashrate-jük/bányászuk bőven több, mint a felét elvesztették, van ahol a 2/3-át, szóval ebből talán általánosíthatunk.
Persze benne van a pakliban az is, hogy sokan nem frissítették még a bányász programjaikat.Lehet kell még 1-2 nap, mire a difficulty is követi. A network hashrate-et is érdemes lesz majd nézni.
-
tom120514
őstag
válasz
Plasticbomb #44393 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, egész télen nullán voltak a radiátorok a pincében
... persze nyáron más lesz, de ez van. Esetleg termeszteni kell trópusi virágot, ida befújni a meleget nyáron -
CoDWaW07
őstag
válasz
Plasticbomb #44385 üzenetére
Továbbra is az egyik legnagyobb probléma az energiával a megfelelő tárolása.
Nem véletlen olyan olcsó Norvégiában, Izlandon stb az energia, mivel nem tudnak mit kezdeni vele, annyit termelnek.Az a VGA hiszti meg szánalmas volt szerintem, hirtelen minden gamer 3 Way SLI-t akart építeni 1080 Ti-ból, vagy mi? Most meg már csendbe vannak és lehet nem is fogynak a karik.
-
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb #44385 üzenetére
Szerintem hasonló a helyzet, mint az európai vízfogyasztással. Azzal, hogy itt én fél literrel kevesebb vízzel mosom meg a kezem az etióp kisgyereknek nem lesz több ivóvize. A perpetuum mobile videokártyán kell dolgozni, a bányászoknak is mennyivel jobb lenne ha nem fogyasztaná, hanem termelné az áramot.
-
Reggie0
félisten
válasz
Plasticbomb #44380 üzenetére
Miert problema a megtermelt ho? A globalis felmelegedes nem arrol szol, hogy sok hot termelunk, hanem sok szendioxidot es hasonlo uveghazhatasu gazt, ami miatt a napbol erkezo hot nem tudjuk visszasugarozni a vilagurbe. A napbol jon negyzetmeterenkent 1 kW a talajra. Mekkora is a fold felszine(amit egyszerre besugaroz a nap)?
-
szazbolha
addikt
válasz
Ha nem vagy bölcsész saccold meg hanyad része annak amit a nap a földre sugároz.
-
Iginotus
addikt
válasz
Norvégiában? Kinyitjuk az ablakot
Jaja az meg a globális felmelegedésnek nem tesz jót...
-
válasz
Plasticbomb #41394 üzenetére
Nem mozgok azokban a témákban így nem tudom mi megy ott. Nagyon ritkán van az amikor teljes threadet kell törölni (trollokat/klónokat ill az arra érkezett postokat azért muszáj)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plasticbomb #41345 üzenetére
Régen próbáltam a Setit még az Athlon 64-es gépemen. Sajnos 2 órás keresés után sem találtam idegeneket, így feladtam a dolgot
-
Dexar007
veterán
válasz
Plasticbomb #41345 üzenetére
Mennyit hoz?
-
válasz
Plasticbomb #40765 üzenetére
Azt akartam írni, hogy az 1150 MHz-t sem ajánlják már nagyon.
Én CryptoNight-ot szedek az enyéimmel kezdetek óta. Soha nem jött ki úgy a matek, hogy Ethash-t jobban megérje. Gondolom azért, mert CPU-val együtt tolom.
-
válasz
Plasticbomb #40761 üzenetére
VEGA 1200 MHz?
Érdekelne azt hogyan, nekem 3-ból kettő megy 1100-on, de a harmadik csak 1050-en.
Úgy olvastam, hogy 1150-et nagyon ajánlják, mert nagyon terheli a kártyát. -
Yany
addikt
válasz
Plasticbomb #40012 üzenetére
Amazonon sokkal jobb a megítélése az Acceleronak, mint a Morpheusnak, bár mindegyik elég drabális állat. Hogy-hogy a Rajinteknél kötöttél ki, pedig ha jól látom ahhoz gyári venti sem jár?
@tisn: csak, mert amikor rákérdeztem, hogy hol érdemes, ez az egy tipp jött, de egyébként nagyon tetszik, letisztult és jók a hash rate-ek, meglátjuk 1-2 hét múlva mit mutatnak a számok.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Plasticbomb #39989 üzenetére
Ezt a freki dobálást nekem is elkezdte pár kártyám windows alatt. SMOS lett a megoldás, de ott meg nem mennek annyit, mint win alatt
-
hajbel
addikt
válasz
Plasticbomb #39437 üzenetére
Legalább annyi emberség volt bennük, hogy pont akkor mentek amikor a gyerekek nem voltak otthon. Kb. £700k fontnyi bitcoint utaltattak át velük.
-
Janou
őstag
válasz
Plasticbomb #39438 üzenetére
Jó az a pár cent pár dollárnak is... Nekem pl. a Pascal napi 2-3$-t hozott változatlan ETH sebesség mellett ( dcri-vel beállítva). Azért azt akárhogy számolod 60-90$ közötti összeg havonta. Szerintem nem elhanyagolható.
-
hajbel
addikt
válasz
Plasticbomb #39394 üzenetére
Munkatársam
sógoraveje -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Plasticbomb #39328 üzenetére
Ha ilyesmi baja lenne, akkor zet-et nem turna tokeletesen, hanem azt is eldobalna, nem budos, minden ep, es tokeletes, riser stb.
-
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb #39328 üzenetére
Az eth bányászat jobban hozott 1100/0.12 dolláros árfolyamok mellett is, ehhez képest a nehézség nem csökkent. Nem fél óra elteltével vártuk a nehézség csökkenését
De ahogy szokták mondani, a jutalom lehet jelen esetben a büntetés elmaradása, azaz a nehézség stagnálása lett a pozitív következménye az átmeneti(?) gyengélkedésnek. Egyébként mióta megemlítettük kb. 13%-ot erősödött, ha sokáig beszélünk róla lehagyja a bitcoint is!!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plasticbomb #39324 üzenetére
Legalább a nehézségi szint csökkenne, akkor legalább jól meg lehetne magunkat szedni belőle
AAntii
A gond az hogy az új váltókat folyamatosan ígérgetik, de még mindig sehol semmi. A top100-ban szerintem az egyetlen olyan coin aminek csak egy váltója van (ami mondjuk szép ezzel a hiányossággal is hogy ennyire elöl van, de léphetnénk már valamerre) -
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb #39324 üzenetére
"Val sokan teszik át másik coinba, pánikroham. Majd visszamászik."
Vagy nem. Ha felkerült volna legalább egy top váltóra, akkor nagyobb esélyt látnék benne, de simán végezhet a shitcoin mezőny alján is, egy előnye volt eddig, jól lehetett vele keresni, de az eth erősödésével ez elúszott pláne hogy mindkettőt a radeon kártyák szeretik jobban. A cryptopia only miatt még váltók közötti utalásra is alkalmatlan sajnos. Ha még esik egy kicsit, akkor végképp nem éri meg eladni a felhalmozott készleteket, hanem bízni kell benne, hogy majd egyszer a spekik megrántják.
@Dr. Romano: igen, hiába az árfolyam gyengélkedése, a nehézség majdhogynem konstans.
-
dvd_R+
őstag
válasz
Plasticbomb #39318 üzenetére
ŐŐŐ
Azt nem ismerem... eléggé "newbee" vagyok a témában
Jelenleg 16-19mhs el bányászik a 2 vga
és mindenhol 30 van feltüntetve szeretném ehhez közeli értékhez varázsolni de nem tudom milyen értékek kellenek hozzá..Msi after burner-el nem működik hozzá? mert akkor letöltöm amit írtál, csak jelenleg hiába töltöm le ha nem értek hozzá és nem is tudom hogy milyen számokkal játszak..
-
dvd_R+
őstag
válasz
Plasticbomb #39313 üzenetére
a fesz alatt mit értesz? msi afterburner -ben powerlimit van és temp limit
Illetve xfx vga -ról van szó és egy sapphire-ről -
vizimento
senior tag
válasz
Plasticbomb #39217 üzenetére
Ez esetleg?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39220 üzenetére
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39217 üzenetére
Coinok: [link] Ez jó?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39214 üzenetére
Vannak szép dobozos monitorok aminek a házába belefér direktbe tudod hajtani az lvds-t csak a hűtés fog kilógni szupi projekt
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39211 üzenetére
Én ezt betenném BTCZ vagy HUSH-nak. Winminer? had váltogassa magának az algokat.
Van vagy 10db ilyen "pici" notim fele Q9300-as de nem tudom mire kellene őket beállítani.Iginotus : Pörögnek ezek szépen de ahogy nő a nehézség, a bányászók növekedése és a kitermelt coinok arányában úgy fog egyre kevesebbet termelni, majd kuka, hacsak át nem tudja valaki moddolni, amin épp dolgozom, de ezt könnyebb mondani mint csinálni.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39208 üzenetére
Huuu Q9300? vagy nagyob? ez MXM2 ha jól látom ?
Acer Desing.. de lehet tévedek.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39206 üzenetére
Ezért kérdeztem: [link]
egy BTC minert át lehetne alakítani, akár.. De ez még 2-3 hét mire megjönnek az ASIC hip-ek kínából
Nincs benne valaki FPGA-ba?GTX675MX GTX770M
Ha integrált rá ne engedd, nekem MXM3.B cserélhető...
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39204 üzenetére
Minden eszik memóriát, kérdés mennyit..
10KB? 1MB? 15MB?
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39184 üzenetére
Nem vesződöm vele. Linux alatt nem megy a saját minere se AMD se NVIDIA val.
claymore se viszi. sg hez meg nem találok pascal kernelt.Tudnám minek kellett ennek saját minert írni? Milyen faja lett volna dualban....én dobtam egyenlőre
-
Yany
addikt
válasz
Plasticbomb #39187 üzenetére
Az volt az, de nem értem, akkor mért írja, hogy az alapértelmezett a localhost:4009? (facepalm) Mindenesetre köszi.
Asszem öregszem, de mégegy dolog, amit nem értek, a honlapról:
"Hogyan kaphatok számlát?
Számlát két módon kaphatsz: minden kibányászott blokkért jár neked öt számla, így bármikor bányászhatsz magadnak. A másik lehetőség pedig az, hogy kérsz, vagy veszel magadnak egyet. Hamarosan itt a honlapon is tudsz majd számlát igényelni."
Kérek? Kitől? Hol? Hogy? Ez a "hamarosan a honlapon is..." erre vonatkozik, vagy a "kérek egyet" mellett még az is lesz?
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39184 üzenetére
fordítani kell . eltart egy darabig.
szerk: nem is találom githubon a te verziodat
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39181 üzenetére
az én sgminerem nem ismeri a pascalt
keresnem kell kernelt hozzá -
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39181 üzenetére
Nálam 4004 van neki nyitva.
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39178 üzenetére
azzal nem próbáltam bár le van fordítva.
kipróbálom. pill -
Yany
addikt
válasz
Plasticbomb #39169 üzenetére
Nekem a procit és a GPU-t is 100%-on pörgeti, de annyira, hogy bezárás után is megy 100%-on és még a gépet is lehalasztotta 2x, majd 3-4 perc után magára talált. Valami még nem stimmel a cuccal. Ráadásul a konzolba semmit nem ír, csak hogy localhost-ra megy. A Walletben pedig van egy miner gomb, ami nekem semmit nem csinál.
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39174 üzenetére
csak a claymore és a saját minere.
saját minere elszáll hibával. Clay meg nem hasel de csatlakozik
tuti pacsal ez a cucc?
-
Janou
őstag
válasz
Plasticbomb #39169 üzenetére
Értem. Akkor ez egy hazárd játék egy új coinnál. Vagy bejön és baromi sokat nyersz vele, vagy nem és akkor 0.
Ha ez Pascal algos, akkor be tudom lőni Claymore-ban az ETH mellé? -
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39161 üzenetére
A walletra llehet RPC csatlakozni .
-
klykkly
tag
válasz
Plasticbomb #39142 üzenetére
nekem se megy linux alatt próbáltam miningre bírni külső walletra kapcsolódva.
Exception at 0000000000000000: EAccessViolation:
Access violation.error
-
szazbolha
addikt
válasz
Plasticbomb #39152 üzenetére
Köszi! Nekem ezzel a parancssorral nem indul:
** Platforms and devices available: (Total 3)
-p 0 -d 0 Name:GeForce GTX 1060 3GB Compute Units:9 Max Freq.:1771
-p 0 -d 1 Name:GeForce GTX 1060 3GB Compute Units:9 Max Freq.:1771
-p 0 -d 2 Name:GeForce GTX 1060 3GB Compute Units:9 Max Freq.:1771MicroCoinMiner.exe -p 0 -d 0,1,2, -s localhost:4009 -n szazbolha
Exception at 00007FFADA8E4B84: EAccessViolation:
Access violation. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #39152 üzenetére
8389-es blokkot vagy 25-30 percig csákányoltuk, de végül csak meglett..XD
A 8390hez meg csak pár másodperc kellett...XD
-
szazbolha
addikt
válasz
Plasticbomb #39149 üzenetére
Nekem nem sikerült elindítani 64biten.
Csináltam egy start.bat-ot a -h opciónak megfelelően és vagy kifagy csontra, vagy "Acces Violation" az üzenet.Na erről ennyit.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Plasticbomb #39142 üzenetére
Én nem tudtam működésre bírni.
Pedig van 32-bit változat is. -
Janou
őstag
válasz
Plasticbomb #39134 üzenetére
Nekem most 4 rész ETH 1 rész BTC van, azok is több helyen... Az ETH-ban jobban bízom hogy megy majd felfele mint a BTC-ben.
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb #39118 üzenetére
Nekem is ez volt azzal a frissítéssel
Aztán kött az A4 és feldobtam rá nyersen egyet ami már tartalmazta... NEm kell mindent egyből feldobni... amir épp szükség van... Ma már egy telepítés 1-2 perc
-
Bossp
addikt
válasz
Plasticbomb #39114 üzenetére
Szeritnem vedd meg azt az AM4-es configot
470-es lapok semmivle nem tudnak majd többet! És kapard egy 1700-al az ETN-t
-
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb #39109 üzenetére
Lassan a 10.5 centes árfolyamon fogunk járni úgy, hogy szerencsére a btc nem esik. A sorsjegyes hasonlat arra utalt, az átlag 12-12.5-es árfolyamhoz képest most eléggé lent jár, tehát 20% plusz minden további nélkül benne van (változatlan btc árfolyam mellett is), de persze lehet beesik felére.
-
válasz
Plasticbomb #38979 üzenetére
Ez azért algoritmustól is függ. Nekem is van VEGA-m, és CryptoNight algoritmusra beállítva tökre le kell venni a Core Clock-ot, meg persze szépen undervolt-olni is lehet.
A 1080 Ti-nél észrevettem, hogy 100% és 120% Power Limit között kb. csak 2%-nyi teljesítmény növekedés volt, de mindenképp növekedés, nem csökkenés.
Akkor használjam inkább 100%-os Power Limit-el a hosszabb élettartamért? Persze tök jó lenne, hogy csökkentett Power Limit-el több lenne a teljesítmény, de én úgy vettem észre nem így van. -
válasz
Plasticbomb #38967 üzenetére
Nem akarom kinyírni, csak a maximális teljesítményt és profitot szeretném kihozni, amit csak lehet. Tudom, hogy a felső határon nem optimális a fogyasztás/teljesítmény, de az jelenleg nem érdekel
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Plasticbomb #38967 üzenetére
Köszi, azt látom, de most siralmas a hozam. Arra gondoltam, hogy valamilyen dual miningos történetet kellene beizzítani.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Plasticbomb #38546 üzenetére
Koszi, megnezem, de sajna banyaszat kozben sem ugrott fel, 100% os hasznalaton, azt tudom, h csokkenti a teljesitmenyt idle modban, de itt terheles alatt sem valtozott, ezert nem ertettem.
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
Plasticbomb #38535 üzenetére
Egy sorban volt, csak a foto miatt huztam egymas ala. Mar csak azt nem ertem, h ha az afterburnben allitom a proci orajelet es ok zom, a hardvare monitorjaban kiirt orajel miert nem valtozik egy dekat sem? Oc s a karim, az elobb el kezdett banyaszni 750h/s el, 1950 mhz en, de visszaugrott magatol 1650 re pedig 55 fokos volt csak a kari. Tdp 85 re van allitva, de 100 on sem megy ujra 1950 re. Core voltaget is felraktam 100% ra, de ott sincs valtozas. Otlet esetleg valakinek?
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Plasticbomb #38377 üzenetére
@zsolti_20: igen, lehet a VGA, CPU és HDD -vel történő bányászatot 1 gépen párhuzamosan futtatni.
@Plasticbomb: HDD-vel is lehet bányászni, pl. a Storj nevű altcoin-t: https://storj.io/
-
aleister
veterán
válasz
Szerintem ezt Sanzi89 topictársnak akartad.
A nevében is köszi!(#38376) NoX1
Valahol olvastam, hogy magánszemélynek, az egyéb jövedelme után csak akkor kell adózni, ha éves szinten a nyereség meghaladja a 200.000 forintot vagy a bevétel eléri a 600.000-et. Így simán meg lehet azt csinálni, hogy mindig más közeli rokon (barátnő, szülők, gyerkőc, stb) számlájára megy a kiutalás, és így éves viszonylatban a bevétel elmaradhat az adókötelestől. Nyilván egy szinten túl ez már nem megoldás. -
Krix
őstag
válasz
Csak megjegyzem, van olyan alt amit hdd-vel kell bányászni.
-
szazbolha
addikt
válasz
Én floppy-val is szeretnék bányászni! Igen alacsony a fogyasztása.
(#38376) NoX1 Ebből a legneccesebb, hogy évi 1M felett adószám alapján kell jelenteni. Ez az ami nem megy. Havi 83 bevételt gyorsan el lehet érni. Az 5-6 db VGA
-
tisn
addikt
válasz
cpu+ram van rajta, szovla miert ne lehetne?
-
aleister
veterán
válasz
Plasticbomb #38368 üzenetére
Áhá. Köszi az infót!
-
golya87
őstag
válasz
Plasticbomb #38299 üzenetére
My bad, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest