Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Igen, amíg nincs kapcsolat a pool-lal, addig nem számolsz. Általában inkább a pool hibája, de az sosem gond ha megnézed a tűzfalad naplóját. Bár, ha egyszer már átengedte a bányászt, nem nagyon szokta úgy random letiltani. Tehát inkább pool hiba.
Ilyenkor jó, ha több pool is be van állítva
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz N.Ferry #1756 üzenetére
Melyik verzió?
Egyébként nálam is előfordult régebben gyakran, de helyreáll és utána ügyködik tovább. Lejjebb vettem az intensity-t, utána ugyanolyan kH-val számolt tovább, de nem volt ilyen probléma.
Ja, meg sokszor kékhalálozott valami "reference by pointer" vagy valami ilyesmit írt ki.
-
htc07
addikt
Klassz kis diff.emelés lesz egy órán belül, ~22%
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Felmerült bennem egy hirtelen kérdés, mi történik, ha több poolt állítok be egyszerre? Eloszlik a share-arány a két poolban? (tehát statisztikailag ugyanott vagyok, a coinok felét innen, felét onnan kapnám?)
-
htc07
addikt
A kiutalást még nem próbáltam, de az egyik 80 kh/s kártyát ráállítottam a cin poolra, 1 cin/óra azért kijön vele
Az x1-es slotba is rakhatod a kártyákat.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Ha letöltöm az egyik altcoin qt wallet-et, és ahhoz csatlakozok cgminerrel solo bányászni, akkor ha mások csatlakoznak az ip-n a walletemhez, akkor gyakorlatilag minipoolt hozok létre (amin ugye én kapom a walletre az összes bányászott coint), de ugyanazt számolgatják a különböző kliensek, vagy valami alapján felosztja a blokkokat, hogy külön részeket számoljunk egyszerre (a nagyobb siker érdekében)?
[ Szerkesztve ]
-
-
htc07
addikt
válasz Reggie0 #2678 üzenetére
Jogos Jobb ötletem nincs, mint vm-ben futtatni és kiutalni netes walletba gyakran.
Szerk: valahonnan megauploadról töltöttem le én is ha jól emlékszem
Szerk2: bitcointalk glx forum topic, downloadsnál tökéletesen működik a link, csak nem kattintani kell, hanem bemásolni címsorba.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Csak szólni szeretnék, aki XPM-el szeretne foglalkozni, kerülje el ezt az oldalt:
http://www.primecoiner.com/
Akkora trójais flash playert akart velem letöltetni, hogy még én sem hiszem el
Ha ez az official site, akkor ott bizony komoly gondok vannak
[ Szerkesztve ]
-
-
htc07
addikt
maximum egy-két óra egyébként a legtöbb coinnál.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz Overlocker #3586 üzenetére
Akkor marad a ChuckyCoin
Egyébként ha rövidtávú coint terveztek: Xmascoin
Vagy 2014coin, universitycoin..
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz folditomi #3662 üzenetére
számold rá, hogy mennyit termelsz doge-ből 1 MH/s-el egy óra alatt, illetve hogy hány LTC-t termelsz hasonló teljesítménnyel ugyanennyi idő alatt, majd az így forintosított értékeket vesd össze.
Igaz, ehhez hozzájön még az esetleges árfolyamnyereség/veszteség.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
9 órával diff.váltás előtt
~ -10%
-
htc07
addikt
Az miért lehet, hogy bizonyos poolokban csak kb. tized annyi kh/s-t ír a cgminer, és laggol is a gép mellé rendesen? ugyanazzal a beállítással más poolon simán megy rendesen
-
htc07
addikt
-
-
htc07
addikt
A tegnapi táblázat sikerén felbuzdulva karácsonyi ámokfutásom következő fejezete, az árfolyamváltó
Lehet a végén még valami hasznosat is összehozok ebből a dokumentumból.
[ Szerkesztve ]
-
-
htc07
addikt
válasz flashx10 #4326 üzenetére
Attól, hogy valaki beállít 1 doge-t 0.00000300-as vételárra, attól te nem leszel se előrébb, se hátrébb..
Ha pedig valaki tényleg olyan elvetemült lenne, hogy a kínált ár többszöröséért vásárolna nagyobb tételben, akkor is a te 300 (vagy 320)-as ajánlatoddal eléggé a sor végén lennél, ugyanis ár szerint növekvő sorban történnek a tranzakciók. De ilyenre ne is nagyon számíts
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest