- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
Hú, elsőre nagyon nem, igazából másodikra sem.
Van egy olyan érzésem, hogy ennek nincs hátulja . - viszont ti is észrevettétek, hogy egyre kevésbé ház formájúak a házak? Lassan nincs már mélységük, egyik másik akár lehetne képeslap is.Ezektől a különálló részektől nekem elveszik a varázs, pl:
A ház akár Friends is lehetne, a motoros szán egy 3000 Ft-os kicsi city szett, a koripálya (?) meg a pár évvel ezelőtti GWP.A büdire azért kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
HUN_Sector
őstag
City 60330 kórház 25289ft
Úgy fest a coop is betör a lego piacra
[link][ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Kovácsműhelyből épített szélmalom és két creator várból épített nagyobb vár. Mindkettő a rebrickable oldalról. Ezzel sikerült megoldani azt a problémát, hogy a kovácsműhely túl magas
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
RapaNui1
aktív tag
Nekem is tetszik, bár így elsőre azért 2 észrevételem lenne.
Az egyik, hogy nem tudom miért erőltetik ezeket a külön álló részeket, mert számomra sokat nem tesznek hozzá, nincsenek túlzottan jól sem kidolgozva, mértre sem nagyok, elemszám növelőnek és ezáltal árnövelőnek viszont tökéletesek.
A másik, hogy elég vékonykának néz ki ez az épület, ezáltal kissé olyan csúnyácska lett a formája, azt a két kiegészítőt elemszámban akkor inkább fordították volna az épület jobb kidolgozására vagy 1-2 studdal történő megvastagítására.
Úgy látom, hogy áttértek a modernebb alpesi stílusú városok felé kezdve a tavalyi szettel.
Ettől függetlenül meg fogom venni, mert a winter village téma talán az egyetlen amit gyűjtök kirakási céllal és befektetésként, inkább örökségként.Az új SW UCS szett valahogy nekem sem jön be. Olyan mint egy nagy szürke doboz amibe valahova belepakoltak 5500 lego kockát. Ettől függetlenül azért élőben megtekintenék egy komplett UCS sorozatot azért az biztos eszméletlenül jó lehet akinek a polcán ott figyel az eddigi összes UCS szett
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Nekem tetszik.
10325 Winter Lodge
1517 pieces - $99.99 US
Release date 10/1[ Szerkesztve ]
-
Melezor
csendes tag
Jön a Venator (Class Republic Attack Cruiser), Instán már van kaputelefonos kép.
Engem szerencsére hidegen hagy Az új battlepackot viszont lehet beszerzem a gyerkőcnek.[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
munkatársal beszabadultunk helyi játékboltba volt egy boxnyi marvel minifigura pack, pár db hiányzott csak belőle, MÉRLEGGEL , majd megmértük mindet és válogattunk, hogy majd milyen jól járunk, AHA, akkora fail lett én vettem 5öt ő 4et de egyik sem lett az amit akartunk, mind1 fun volt, legalább megpróbáltuk és nem is jöttek oda közel hozzánk hogy mit is csinálnuk
nekem lett 2db Werewolf 2db Beast meg 1db Wolverine
ő vett 4et már nem rémlik mik lettek de az is fail, neki adtam free 1db Werewolf-ot -
sb
veterán
válasz apholyon #70682 üzenetére
Bizony, ezt első kézből tudom!
A fenti miatt nálam sem voltak annyira fontosak a figurák, pár kivételt leszámítva. Ami mégis, ott viszont nagyon jól jött a segítséged! Űrhajósom már csak nepper áron lett, ellentétben a solymásszal, de hát előbbi szintén musthave volt a gyerkőcnek.
-
sb
veterán
válasz bordi10 #70679 üzenetére
Viszont mivel a buggy kifutott így necces lehet a beszerzése, most 4+8db-ot ír már csak a BL itthon.
Ha már BL, a héten olvastam a MOC Pop-Up Store-ról. Érdekes szerintem több szempontból is.
- BDP (nem nyert) készletek elemlistája és leírása kerül fel.
- A leírást meg lehet venni.
- Az alkatrészekre ajánl boltot, ami új, hogy nem csak BL-ről, hanem keres PaB-ról is és összerakja.A PaB-os összevetés jó lenne, már sokszor hiányzott, de nem látom az átjárhatóságot BL és PaB között.
A BL boltok csereberélése is alapból hiányosnak, nem használhatónak tűnt nekem.
Szóval az ötlet jó de mintha eddig jutottak volna.Pedig már látom lelki szemeim előtt az új üzleti modellt:
- BDP-s userek ontják a modelleket, kapják a pénzt a leírásért, a Lego végtelen számú olcsó tervezőt kapott. (Vagy amit beadtak az már Legoé, a tervező semmit nem kap? )
- A PaB-ról rendelik az egyedi szetteket a userek. Ha esetleg nincs megfelelő alkatrész akkor jó a BL is, onnan is jön jutalék.
- A távoli jövőben a rendelt egyedi szettek szerint alakítják az gyártást is egyedileg, bárki, bármit megkaphat és csak azt gyártják 100%-os hatékonysággal a megmaradó gyári szettek mellett. -
addikt
válasz apholyon #70683 üzenetére
Hja hát nekem is pár régi készlet olyan, hogy nagyon bánom, hogy akkor épp nem legoztam. Van amit azóta beszereztem olcsóbban vagy tényleg nagy véletlen árán, de vannak olyanok amiket már nem fogok, mert egyszerűen elszállt az árazása.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
apholyon
aktív tag
válasz Tyler Durden #70672 üzenetére
Kevés szettek egyike, ahol igazán bánom, hogy nem éltem a hobbinak ismét, mikor még normál áron futott... ezen kívül csak a Barracude Bay és az SC Audi, amit nézegetek, de mind az eredeti ár többszöröse... bontottan is... úgy meg elvből nem kell...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
Én sem gyűjtöm külön a figurákat... ami megtetszik. + klasszik SW-ből ami hiányzik... de nekem teljesen mindegy, hogy milyen a lába, meg a törzse... Többször felajánlottam már, hogy bevásárolok és árában küldöm bárkinek szívesen, csak ugye a pk. miatt nem annyira megérős... bár ha nincs, akkor még mindig olcsóbb így, mint a nepperektől / BL-ről...
-
pardus
csendes tag
válasz Tyler Durden #70680 üzenetére
Képedet jobban megnézve, tied már lehet a "fixelt" széria. Akkor csak nekem szépült meg az "eredeti" után a gyengeség kérdésköre.
Ilyen volt a nyaka nálam előtte:
-
addikt
válasz bordi10 #70679 üzenetére
Ezaz, nagyon köszi! Emlékeztem, hogy badass képek voltak, ezért is ragadt meg bennem (:
pardus: hát hja, csak gondolom ez már 1000+1 éve lecsengett, így marad a saját erőből megoldás, azért köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
bordi10
senior tag
[link]
én voltam
Bricklinkről rendeltem a 4 felnit, amiről a rendeléskor ki is derült, hogy a kocka.hu árulja...ott is vettem át személyesenSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
pardus
csendes tag
Attól függően, hogy melyik/mikori kiadása volt, ennek a készletnek igényelhető volt egy hivatalos nyakcsere szettje. Enyém abba a szériába tartozik, és utána már nem nagyon maradt kifogásom e téren.
-
addikt
válasz Throme #70676 üzenetére
Az is megvan, 1x beállítottam azóta nem piszkálom
HUN_Sector: ahh köszönöm, körbenézek, hogy itthon vmelyik boltban esetleg ahol árulnak darabra lego-t nincs e elfekvőben.
sb: hja hát sehol se, de én világszinten is megnézném azért, sokan hőbörögnek a szet árakon nyugati honfitársaink is..
-
Throme
veterán
Nekem meg a Grut szettel van hasonló bajom. Annyira fejnehéz lett a figura, hogy az a gyenge nyak kialakítás nem tartja meg rendesen, úgy kell egyensúlyozni vele.
Végtag ízületek se túl combosak. -
sb
veterán
válasz apholyon #70668 üzenetére
Nem vagyok nagy figurás - ami rájöttem, hogy hazugság, mert most néztem szét és tucatjával vannak már azok is itthon - csak gyerek szinten veszegettem őket: többnyire ami nekik tetszhet/rámutatnak, hogy milyen jó lenne.
Újságban amikor 1-1-et kinéztek szinte soha nem kaptam, Batman is csak 4. alkalomra lett a Müllerből. Oké, csak akkor néztem amikor arra tévedtem, de így is lehetett volna egyszerűbb.
Azért persze itt összességében jobb az elérés, ahogy bármiben. Nem erre akartam kihozni a dolgot. De a kifosztás ellen itt sincs semmi. Én sem vagyok olyan aki beáll boltnyitásra, az az egyszeri említett Auchan végigjárás is elég volt tanulságként. Megyek mikor ritkán van időm, vagy amúgy is ott vagyok, de így már kevés babér terem.
@Tyler Durden
Kisker forgalomban olyan a visszaesés, hogy csak pislogunk, akkor a Lego hol lehet a sorban? -
HUN_Sector
őstag
A 42124 off road buggynak volt egyedül fehér felnije, onnan rakta át
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
tettem fel a táblázatba eladó készleteket, nézzetek rá, hátha érdekel titeket, ha többet visztek akkor tudok engedni valamennyit.
lesz majd még de most nincs több időm rá meg szét kell néznem mi van még.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
Nahh ez se mostani vásárlás, de végre időt szántam rá és kiraktam. Építés nyílván nem egy nagy szám, viszont a végeredmény nálam mindent visz. Egy nagy hibája van, amit nyílván aki már ránézett valaha is, akkor 1000 helyen olvashatott a neten, a nyaka az szó szerint nyeklik-nyaklik. /ezt meg lehet erősíteni, ha lesz időm energiám, akkor majd rárepülök/ Nyílván aki szerette a rajzfilmet is, annak fog ez igazán nagy örömet okozni, illetve hihetetlen, hogy anno 15-20k körül volt egy ilyen készlet, bárcsak mostanság is bele lehetne futni ilyesmibe.. /tudom bilibe lóg a kezem/
HUN_Sector: ezt karácsony fele be akarnám szerezni. Kimondottan tetszik a design ill a szín.
Volt vki aki kirakta és postolt is képet fehér felnivel, a felnit honnan lehet lőni hozzá fehér színben?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #70669 üzenetére
A szolnokiban meg szerintem még soha sem láttam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
HUN_Sector
őstag
Ford GT alza.hu
33k
[link] -
HUN_Sector
őstag
Fehérvári auchanban nincs creator tésztázó, 9 fele voltam bent. Címkéje sincs kint, holott 5-6 napja volt egy tucat
-
apholyon
aktív tag
Mondjuk az elvitathatatlan, hogy nálunk pl. újságból minden boltban van szinte, alig viszik... Igaz, közel sem mind jut el ide, 2 figurások pl. egyáltalán nincsenek, de klónokból meg Batmanből Dunát lehetett rekeszteni...
-
addikt
válasz RapaNui1 #70662 üzenetére
Pont az van, amit hónapokkal ezelőtt vizionáltunk, szerintem kutyaszar évet fognak zárni itthon a legoboltok. Talán a karácsonyban még reménykedhetnek, de ennyivel ennyi..
-
sb
veterán
válasz RapaNui1 #70662 üzenetére
Ezt már írtam régebben, hogy itthon egyáltalán nem divat a kedvezménnyel indítás, míg a németeknél szinte minden készlet kedvezményes előrendeléssel indul. Amíg itthon vártunk, hogy mikor esik az ár, majd fél év múlva talán... ott azon az áron veszed ha még megjelenés előtt rendeled.
Sőt itthon a bevett szokás a nyitó bünti, lásd pl. SC Skyline: megjelent és elkapkodják? Adjuk drágán! Ehhez képest igazán kontrasztos.De ami durvább sztem az nem a webshop, hanem a Store. Az ugye hivatalos (márka szerint) bolt és arról írtam, hogy jöttek a -15-20%-os új szettek. Plusz a téma szerinti -20-30% nyár eleje óta megy folyamatosan.
szerk:
@Mauzes
Igen, van tér. Az árfolyam azért most elkezdett felfelé kúszni, de 370-nél az év bő első felében 10% felett volt csak abban tartalék. Egyébként a Storenak nyár elején volt egy 30%-os, talán Technic akciója... azóta álltak be a 20%-ra, lehet, hogy azzal még fogyott elég.@maross
A tésztázó már megvan nekünk is rég és össze is van rakva, de moc-ok is tetszenek belőle és ez is sláger készlet az akciós listákon. 10k-ért így nekem is erős volt a késztetés, hogy elférne még belőle pár darab. Most meg már 10k alatt...
Gondolom ezt se viszik. az akciós készletek eléggé egybecsengnek a boltok között, és nem csak országon belül. De ez is kezd elég kiterjedt lenni, lassan általános.[ Szerkesztve ]
-
-
RapaNui1
aktív tag
Azt megfigyeltétek egyébként, hogy jó pár új készlet rögtön 20% kedvezménnyel indít a magyar webshopokban? Roxfort dioráma, Disney kamera, de sorolhatnám még a listát és ezek frissen megjelenő új készletek, hol van még egy akció, egy ajándék szett bármi
-
sb
veterán
válasz apholyon #70653 üzenetére
BP-n minden van! 15 perc a legközelebbi Auchan. Vagy 20p a másik és onnan pl. lehet menni egy kört: +15-10-10 perc a köv. 3db Auchan onnan zsinórban az M0 mellett.
Ezt egyszer tettem meg vmi akció alatt és egyikben sem volt végül.
Szóval BP-n tényleg minden van! Nepper is.(Kifosztás ellen nincs gyógyszer, mondjuk sűrűn nem járok oda de általában is igaz, hogy szinte mindig lesöpört polcokat látok. Sok 10 méteres polcon az 5-10-20db piros árcímkés rész üres csak, a többi tömve.
Talán 2-3 készletem van onnan, a kalózhajó tuti, abból is az utolsót vittem el. Azon felül a legnagyobb zsákmányom 4-5 polybag 2-3 év alatt, többsége normál áron. )@RapaNui1
A Balatonnál szvsz soha nem volt túl sok minden, ott inkább a minimál környezet adott: szezonra koncentrálva, de csak ami szükséges és azon felül... ?[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
válasz Borgirfan #70658 üzenetére
A tudatosabb vásárlás is elosegitett. Mivel nincs minden kozel. Ezert a nagy bevasarlasok sokkal ritkabbak. Impulzus vasarlas is csak online tére hangsulyozodik. +mindenki ott él ahol akar vagy tud. Utobbi egyre nehezebb igaz sajnos.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
RapaNui1
aktív tag
válasz apholyon #70653 üzenetére
Nehogy azt higgyétek, hogy a Balaton part különebb. Hozzám a legközelebbi Auchan Székesfehérvár vagy Zalaegerszeg, mindkettő kb 80-90 km plusz pálya díjak. Nekem marad teljes egészében az online vásárlás különböző vonalakon keresztül. Nálunk még a bolt is bezár délben és délután kettőkor nyit ki és mire hazaérek már újra zárva van, moziért 50km-t, nyitva lévő boltért 25-öt kell utazni, szóval aki azt képzeli hogy a Balaton part és környéke kánaán az nagyon tévúton jár.
-
-
po1son
addikt
Budakalászi Auchan Városi tésztázó (31131) - 8500 Ft
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Throme
veterán
válasz Djuree #70639 üzenetére
Legóban én szent vagyok!!
Még micimacit se vettem.
Nem adok el legót.
Áruházi polcsöprésekből is kimaradok.
Anno a kocka.hu és a Lego márkabolt (Allee és tsa) koprodukció előtt a márkaboltos ajándék szettekről is lemaradtam...
Áldozat vagyok#70636sb
Semmi gonoszság. Itt tanultam.
A legó nem drága, csak a kalkulációs módot kell jól megválasztani.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
A "kéne" sok mindentől függ. A lista/start ár röhejes, ez nem vitás, de majdnem minden készletre elmondható sajnos.
A 30-35k-t ha úgy nézed, hogy van benne alsó hangon 10k pneumatika (3 dugattyú, 1 pumpa, 3 váltó), de ez nagyon az alja, inkább 15k-ba hajlik... máris jó árnál vagyunk.Ha negatívan akarom nézni és más a referencia akkor melléteszem a Technic vontató emelés előtti árát, 120 vs 150 EUR (most 180) 800 vs 2000db. Mindkettőben +pneumatika. Ahhoz képest vicces a loader.
De hát a régi ár már annál sem játszik... meg inkább az volt brutál jó áron, már akkor is így tartottam. Az anyagrakodó indulási árán meg én is kiakadtam anno.
Régenmindenjobbvót. -
LÁZ
Topikgazda
nohabra feljebb postoltam, hogy sikerült megoldani, matricaívhez van kontakt, aki megcsinálja, elemlista is össze lett dobva, az összerakási, ami ilyen ad hoc, amit a srác csinált 10 évvel ezelőtt , de össze lehet rakni belőle.
bricklink kb 35k-ra írja az elemeket, azon esetleg közös rendeléssel lehetne faragni, de majd megkeresek 1-2 itthoni helyet, hogy ők mennyiből hoznák ki a sztorit.
ha kell az anyag, átküldöm mailben vagy fészbukon
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Crus
őstag
A start árral volt leginkább a bajom... meg persze azzal is, hogy ennek official kéne max 35-ről indulni és ez a 30k-s ár ez HL ár, sose volt ez alatta, pedig ez kéne legyen az egyéb webshopok normál ára erre a készletre.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Öööö... hát szent az biztos nem vagyok én se, mert folyamatosan figyelem az akciókat, de engem Lego-val kereskedni nem láttál és egyet veszek mindenből, vagy annyit amennyi a MOC-hoz kell. (Már ha a duplás Muppets figura csere(!) ugye nem számít annak.)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Djuree
félisten
válasz apholyon #70640 üzenetére
nem csinálom ezt, ha akarnám se tudnám, mivel itt Borsodban lószar sincs, ha máshol van akció itt általában sosincs, Miskolcon, ha el is jutok oda nagyritkán és volt akció azok már elfogytak...de ezután fogom ha épp kifogok valami nagy akciót. legót amúgyse veszek már magamnak, ezek az árak már pofátlanok nem kicsit, áttérek teljesen a kínaira.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
apholyon
aktív tag
Félreértés ne essék, én szintén nem szeretem, hogy szinte semmiből nem jut, és kérlek ne vedd támadásnak, de részedről elég furcsa megnyilvánulás, miután jelezted, hogy te is ezt csinálod...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mikor kijött még nem lehetett olcsóbban beszerezni, én még akkor vettem, így utólag persze már nem tűnik olyan jónak. meg a figek amúgy sem érdekeltek, viking falu mocom van, ahhoz kellettek hajók is.
Dilikutya: hát ez engem őszintén szólva hidegen hagy. nem tudtam venni a gyerekeknek sehol dupla figes újságot, mindenhol lerabolták, 2 újság kellett volna a 2 gyereknek, nem több. itt sírtak nekem szegények. innentől kezdve tudod kit érdekel hogy nem marad másnak...nagy ívből lefosom...a micimackóval is ez ment, 1-et akartam az asszonynak, innen is többen vettek nem csak 1 db-ot...szal megint csak leszarom. teszi itt mindenki a szentet...lófaxt.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sb
veterán
Ezt küldtem én is a múltkor, én odáig használtam, hogy kis, creator jellegű készleteket eégsz jól javasol a scannelt halomból, de komolyabb modellen szerintem necces. Meg még önmagában annyi jó, hogy szellős elemekből egész jól scannel.
Itt most az elemlista rész nem tiszta, a cél készlet listája van meg? Gondolom ha scannelni kell... vagy a forrásé is előkereshető scan helyett?
szerk: Ja és a Nohabra mi volt végül a működő megoldás? Ha nem kézi akkor érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
A kb. 30db/Ft nem elrugaszkodott ár, sőt, ma Legonál jónak számít, alatta már elég megérős szettek vannak. Ez kb. megvan a 30k-s árral, viszont itt még pneumatikát is kapsz ami nem 2Ft.
Szóval 30-ért ez szerintem már bőven megérős kategória.
(A listaára meg a szokásos, az sem kiugró, hogy érthetetlenül drága... )Ha már Technic, akkor a Bolide méretű autók szoktak kiugróan jó akciós áron futni. 8-900db és 12k körül is elhozhatóak sokszor.
@Throme
De gonosz már megint!
Azért összefüggés ott is kell legyen. K* nagy elemek vannak benne. A Dots is jóval olcsóbb darabárra mint egy normál készlet, normál méretű(súlyú) elemekkel... és pl. az új 70cm-es City kutatóhajót se várjuk, hogy 60Ft-ért adják mert csak 2db-ból áll.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Cheesus #70628 üzenetére
ezt vágtam én is, most megnéztem, szkennelni szkenneli, de kb azokból dobál fel építési opciókat, meg saját készleteket lehet feltölteni, hogy utána az elemekből szintén feldobjon építési opciókat, kb ennyi a free része.
valszeg az elemlista lesz a megoldás, ha megvan még a manual az ismerősnél, ha meg nincs, akkor online megkeresem neki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Crus
őstag
válasz Djuree #70631 üzenetére
Ugh... 12k figek nélkül szerintem nagyon rossz deal volt. Igen, tudtam a Verebes Teszkós árról, de én lecsúsztam róla akkor.
Nagyon jók a figek! Thor + "Thorné" együtt 3-4k megérnek simán és akkor még hol a többi.
-
Djuree
félisten
miskolci auchan múltkor tele volt vele, 12k volt, én figek nélkül vettem anno annyiért.
csak azért nem vettem meg mindet mert nagyon nem pörög most a biznyic...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Crus
őstag
válasz po1son #70629 üzenetére
Nagyon jó szándékkal, ez pont az az ár, amit max. ér.
835 db-os szettért, a 45k-s induló árat én nem is értem, hogy gondolták, amikor még csak nem is licencelt cucc...
-
po1son
addikt
Euronics LEGO® Technic Anyagrakodó (42144) - 30.399 Ft
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Cheesus
senior tag
Nekem elsőre ez az app ugrott be, de én magam még nem teszteltem.
https://www.twitch.tv/csehla
-
LÁZ
Topikgazda
van arra app, hogy ömlesztettből szkenneljen, adott készlethez elemeket?ergo mutassa, hogy abból a kupacból melyik elemek kellenek.
vmi szkennelős cuccra emlékszem, kérdés, hogy működik e , vagy marad az elemlista a manual végén .
-
Dilikutya
félisten
válasz Borgirfan #70622 üzenetére
Jó ideig az előző szám is az volt, a klónkatona, nagyobb helyeken nem is láttam, de mondták is, hogy 1-1 ember vitte az egészet.
Akit érdekel, 502-es klónkatonát múlt héten láttam a kecskeméti Tescoban.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz apholyon #70617 üzenetére
16k-ért vettem Alzától, de egyik legnagyobb pozitív csalódásom, de annyira, hogy kiemelt helyen figyel a polcon. (Ráadásul nagyon nem vagyok Marvel rajongó.)
5 minifig + 2 kecske, utóbbiakat építeni kell. A hajó, sokkal nagyobb, mint gondoltam. A hajókabinba, jutott néhány aprócska berendezési tárgy is. A hátsó részén van szabad hely, oda a pótalkatrészekből építettünk fáklyát, meg varázsbotot extraként. ^^
Az építési élménye jó volt, gyorsan és élvezetesen lehetett haladni és a végeredmény mégis nagyon egyben van. Jópofa a sárkányos eleje + kígyós hátulja, de a pajzsok is nagyon jól mutatnak rajta. Engem teljesen levett a lábamról... az ár/érték aránya nálam a szenzációs kategória. Szerintem előbb-utóbb szerezd be.
-
Mozaart
aktív tag
válasz Mozaart #68772 üzenetére
[ Star Wars ] magazin :
- 07.14. : [link]
- 09.08. : [link]Obi-Wan Kenobi - Reddish Brown Robe and Hood
- megjelent korábban : 75333
.
.
BL szerint nem = ezzel. Valójában a csuklya a különbség, amit a Starfighterben is hozzá adtak.[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Kövi számban oni garmadon lesz
-
petya86
tag
válasz HUN_Sector #70614 üzenetére
Én ezekkel már egy ideje megvárom a 3-as pakkokat, gyereket egyedül a figura érdekli úgy igazán, és 2000Ft-ot már sajnálok rá, még akkor is, ha egyébként elég különleges figurák vannak általában.
-
HUN_Sector
őstag
Új nyinnyago újság
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
sb
veterán
válasz Throme #70604 üzenetére
Nekem a hajóból építhető ház jutott eszembe elsőként a falu mellé. Bár talán kicsit nagy hozzájuk és akkor az alapot is meg kellene oldani, de egyébként máris nagyobb lenne a falu és nem csak mini épületek lennének.
Ha már kieg, ebay-en a lenti jött szembe. Már az eredeti készletet is linkeltem egyszer, hogy tetszetős városépítési hajlandóságot mutatóknak, de itt tök jól össze lett rakva szvsz a két épület. Átjárás is van ofc.
Az más kérdés, hogy a Jazz Club és az így megtoldott pizzéria nem annyira harmonikus, de önmagában a merge-elt, átdolgozott pizzéria szerintem igen jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Llew
senior tag
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
-
Mozaart
aktív tag
válasz Borgirfan #70599 üzenetére
Mi elvisszük a helyi Charity-be, hátha valamely kisgyereknek jó lesz. Ingyen persze. Ahol persze ár alatt tovább adják, de a célközönség nagyobb eséllyel lehet kisgyerek, mint fb csoportokban felnőtt, aki nem gondol a gyerekére. Tisztelet kivételnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest