- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pardus
csendes tag
válasz Jacob Gibbs #77115 üzenetére
Majd az ára feloldja a disszonanciát. 37k építsd fel videó alapján.
-
pardus
csendes tag
Nem saját, csak szembejött.
-
pardus
csendes tag
válasz Tyler Durden #70680 üzenetére
Képedet jobban megnézve, tied már lehet a "fixelt" széria. Akkor csak nekem szépült meg az "eredeti" után a gyengeség kérdésköre.
Ilyen volt a nyaka nálam előtte:
-
pardus
csendes tag
válasz Tyler Durden #70672 üzenetére
Attól függően, hogy melyik/mikori kiadása volt, ennek a készletnek igényelhető volt egy hivatalos nyakcsere szettje. Enyém abba a szériába tartozik, és utána már nem nagyon maradt kifogásom e téren.
-
pardus
csendes tag
Annyiban offtopic, hogy az egy Kindle Scribe rendelésem volt Alzától. Ott is ugráltak a várható dátumok, néha nem is volt pontos meghatározva, de megérkezett. Ráadásul ott azt hiszem még az is ki volt emelve, hogy csak várható árat tudnak mondani, nincs garancia rá. Ehhez képest annyiért vehettem át, miközben oldal miután megérkezett a készlet már drágábban listázta. Ezzel csak biztatni akarom a Micimackó rendelőket, hogy tapasztalat alapján Alza nem az ördög ebben a tekintetben.
-
pardus
csendes tag
Ez Mo.-n még beszerezhető lesz szerintetek, akár plázás Lego shopban, vagy SAH-ban reménykedjek már csak? Megszokott webshopok közül egynél sem látom.
https://www.lego.com/hu-hu/product/obi-wan-kenobi-darth-vader-40547
Star Wars-os Brickheadzeket gyűjtöm és ezt valahogy relatív későn vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
pardus
csendes tag
Van valaki esetleg, aki Lego Art képhez vásárolt képkeretet? Ki szeretném tenni, megfelelő mélységű, zárt képkeretbe "por szempont" miatt.
IKEA / Jysk / etc. vonalon nem igazán találtam olyat ami passzolna és mélysége is van, hogy Lego beleférjen. -
pardus
csendes tag
Hali, van valakinek tapasztalata s@h visszaküldéssel kapcsolatban? Sajnos nem látok bővebb információt, csak ügyfélszolgálatra mutató hivatkozásokat, akik pont nincsenek jelenleg a helyzet magaslatán.
Story for short, előrendeltem balga módon ajándékba még májusban Luigit. Sorban jöttek emailek, hogy "utánrendelés" státuszban van (egy előrendelt termék, hivatalos forgalmazónál, hmm), késni fog. Tekintettel arra, hogy múlt hétvégén edigitalban jobb áron azonnal elérhető volt, ráadásul ajándékkal, ezért le akartam mondani rendelésem múlt pénteken.
Egyik telefonszámukon sem jártam sikerrel, amit azóta el is ismertek, hogy nem működtek jól. Írtam honlapon üzenetet pénteken, rendelési számon kívül mást is megadtam, bár abból már elég egyértelműnek kellett volna lennie beazaonosításnak. Ma reggel kértek még egy adatot, amit 5 percen belül akkor megadtam. Délután jött az email, hogy sikeresen feladták a csomagom...Naív kérdéseim:
1) Lehetséges-e azonnal visszaadni futárnak, vagy mindenáron külön időpont, külön ember kell aki elintézi visszaküldést?
2) Kell-e az előbbihez bármilyen fizikai nyomtatvány?
3) Lehet-e másik címről visszaküldeni, mint ahova eredetileg szállítják?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
pardus
csendes tag
-
pardus
csendes tag
-
pardus
csendes tag
@Throme [37562] Igen én is ettől tartok, köszi a választ.
@Mandi99 [37563] Nehéz kérdés, ha sikerül jóárasítva megszerezni, könnyebben meggyőzöm magam hogy nem csak impulzus vásárlás volt. :D De igen, ajándék valszeg nálam is így járna.
@LÁZ [37566] Köszi, elgondolkodom ennek fényében. :)
@zsuha [37572] Igen az idő is erős faktor tud lenni, köszi a tippet. :) -
pardus
csendes tag
Véleményetekre vagyok kíváncsi, azt hiszem kevesebb rutinom van.
Ha nagyon szemezek a 21326 ideas Winnie készlettel (kicsit megszólította a belső gyermeki ént...), akkor érdemes-e majd várnom más webshopra jobb ajánlatért, vagy inkább csapjak le rá minél korábban 40449 Répaház ajándékkal?
Répaházat amúgy magamnak nem tartanám meg, és akkor annak későbbi értékesítését kvázi felfoghatnám engedményként.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert pl. a nagy Porsche webshop árai egyelőre eléggé egy mezőnyben mozognak eredeti listaárral.
u.i.: Nincsenek jelenleg vip pontjaim, se más árcsökkentő (kapcsolatkártya). -
pardus
csendes tag
válasz Sordoran #37422 üzenetére
Igen, nekem is pont jó séta táv, meg helyben jobban meg is tudod nézni ha esetleg van bármi para. És megspórolom a plusz költségeket.
Kupont meg dettó, biztos hogy nem fogom felhasználni. Szebb gesztus lett volna konvertálni meglévő rendelésbe.
Akkor legalább összevonást megoldották nálad, az jó hír. -
pardus
csendes tag
válasz magickonfig #37412 üzenetére
Jaja, értem én hogy nekik is vis maior jellegű ez a lezárás történet. Viszont ez a legközelebbi vásárlásra kiállított kupon inkább biznisz szerzésnek tűnik, semmint jófejségnek. Gyanítom, ha nagyon akarják meg tudták volna oldani másképp is. Utánvétel költséget vajon meg lehet hekkelni úgy, hogy először online fizetésre vált az ember, majd utána állít át kiszállításos átvételre? Persze akkor 990-et kellene valahogy külön fizetni.Ja ezt írják is emailben, hogy lehet utólag módosítani fizetést is, ha már szállítás opció megvan. Akkor legalább "csak" 990 pluszköltség.
[ Szerkesztve ]
-
pardus
csendes tag
Akinek még aktuális a vadászat és Tescos lutrin sem nyert.
Edigitalban újra van Bonsai jó áron, 14.790.Én sajnos türelmetlen voltam ezt kivárni, de hátha más nem.
Igaz gondolkodtam egy plusz dobozon, akkor lehetne custom gyorsan cserélhető plusz lomb, akár 2 is. -
pardus
csendes tag
2 hete is ők voltak legolcsóbbak heves guglizás alapján. Akkor még 13.890-ért volt kiírva.
Csak aztán szép lassan kifutottak az olcsóbb ajánlatok mindenhonnan, pár napig meg talán sehol se volt. Vissza meg már legtöbb helyre emelt árral jött. Egyéb játékboltok ajánlatainál is ezt tapasztaltam.
-
pardus
csendes tag
válasz adalbert1 #36201 üzenetére
Én tegnap rendeltem, meg akkor utánam még írt készletet azt jeleztem is itt.
Ma vettem át budapesti átvevő pontjukon.De amúgy sajnos 2 hete ugyanezt játszották el velem is, hogy fel volt tüntetve készlet (akkor még ráadásul olcsóbban) majd törölték a rendelésem másnap. Szerintem nincs rendben valami náluk szoftver oldalon. 2 hete az volt a kifogás, hogy megnézték és rájöttek, hogy "selejt".
-
pardus
csendes tag
#Bonsai 15.490 https://www.jatekshop.eu/lego-creator-bonsai-fa-10281.html/hun
Ha valakit még érdekel rajtam kívül, nem annyira jó ár, mint két hete volt, de arról lecsúsztam.
Árukeresőhöz képest még így sem rossz, ott nem szerepel ez a bolt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest