- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz po1son #85874 üzenetére
Gyerek szájából az XWinget!
Crus Ettől a fajta kompenzálástól el is lehet búcsúzni most, hogy magyarosch lett az az üzletlánc is.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Crus
őstag
válasz po1son #85874 üzenetére
Hogy neked nem a gyereked (ha van) a fontos, az legyen a te gondod. Nekem meg van egy SW fanatic fiam, akinek minap rendeltem 2 db. SW fogmosópoharat, nevetséges 400 Ft volt darabja, de 2k szállítási költséget kellett fizessek rá, ráadásul bele is kellett írjam a rendeléskor a megjegyzésbe, hogy elnézést, rendelési összeg limit alatt vagyok, de ez van, gyerkőc a fontos és se közel, se távol nem találtam ilyen nyomorult poharat.
Az Auchanos kompenzációhoz még annyit, hogy NEM kértem tőlük, hogy fizessék ki a különbözetet! Ők ajánlották fel miután annyit írtam nekik, hogy más ismerősök megkaptak a raktáron levő terméket mi meg nem és ez nem fair. Erre felajánlhattak volna nekünk is egy 20%-os kupont, de nem így döntöttek.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz po1son #85869 üzenetére
Tehát evvel a szép mesével azt szerettem volna mondani, amit mondtam: Az Auchan nem feketelistás. Teljesítenek amikor tudnak. Kompenzálnak, ha vered az asztalt. Az áraik meg gyakran nagyon jók.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
backdraft81
csendes tag
válasz po1son #85746 üzenetére
Szia,
Köszönöm a tippet! A csillagvizsgáló tornyot régóta nézegetem, de sokkal drágább mindenhol. Ha kiküldi az Auchan, pláne, ha nem, akkor sincs katasztrófa. (Ugyanis, nekem rendszeresen nem küldik ki az ilyen jó áru dolgokat, mert kifogyott a raktár, stb.) Meglátjuk.Mindenesetre köszönöm!
Sokat gondolkodtam, hogy mit vegyek mellé, de mivel semmi sem kellett, így inkább hagytam a 25.000-es értékhatárt. Így is kellemes az ár. -
nyul105
senior tag
válasz po1son #85746 üzenetére
nekem akárhogy büvészkedtem (2-3-4) berakásával sem lett 1ft a szálítás
pedig társasjátékrendelésnél 1ft volt…Major lion: azt jelenti, hogy 29e óta a Bp raktárukban van a 2 csomag, az egyik státusza néha megváltozik, hogy leltározták, de ki nem mozdul…
RapaNui1: nekem nov24 a rendelés, akkor remélhetőleg megvan a csomag csak nem mozgatják.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
-
-
addikt
válasz po1son #83320 üzenetére
Elmúlt 10 év készletére szerintem ez kb igaz lesz. Olyan szinten sok van mindenből, hogy ez a betárazás szerintem nem lesz kifizetődő, főleg ha inflával is kalkulál az ember.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
apholyon
aktív tag
válasz po1son #77162 üzenetére
Ma egye penész alapon belenyúltam 3 dobozért a kis kódosból, lett egy barbár, egy hárpia, meg egy ugyanilyen vonatos fiú. Barbárnak örülök, megy a vikingek közé, gyerkőcnek meg nagyon tetszett a vonatos. Egyébként nekem mind tetszik, kivéve a sprinter / testépítőnő, de a kislányom azt mondta, neki az tetszik a legjobban, meg persze a gombalány
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
-
Vesa
veterán
válasz po1son #75842 üzenetére
Kockastore-nak utoljára kb. a 90-es évek végén volt értelme, amikor még nem indult meg az online alkatrészértékesítés és a Bricklink. Akkor örültünk mint majom a farkának Dániában, hogy vehettünk külön elemeket MOC-hoz és nem kellett készletekből összevadászni. Na de ma már ezzel akarnak dobbantani? 30 éves lemaradásban vannak.
A tudomány a valóság költészete!
-
sb
veterán
válasz po1son #75545 üzenetére
20-án este voltam a Róbert Károly körúti Alzában, akkor ott volt legalább 4-5 doboznyi vonat az átvételi térben. Ha jól gondolom azok az "azonnal vihető" készletek ott.
@HellGreg
Ezért én is fanyalogtam 2 éve. Azóta nem mondom, hogy nem lett szarabb, mert ha pl. a több évvel ezelőtti nagy Rendőrségekhez és hasonlókhoz nézzük akkor ez tény. De azóta azért voltak használható készletek is ahhoz képest, hogy teljesen reménytelennek tűnt.
Mondjuk azt most is tartom, hogy Friendsben jóval több az érdekes készlet. Az újakból 3 nagyobb készlet is elég ütős, ott a Botanikus kert, a most kifutott belvárosi készlet, de a szintén kifutott Művészeti iskola sem rossz moc alap. (Meg a korábbi iskola sem).Ez a Creator főutca is jó ennyiért. Eléggé elnagyolt készlet az is szvsz, listaárban nálam inkább a Creator vonal fekete bárányát képviseli. Ennyiért viszont korrekt.
Fóti Auchanban ma elég foghíjas Lego polcok voltak de ebből volt vagy 3-5db.[ Szerkesztve ]
-
Nono_ka
csendes tag
-
crocy
tag
válasz po1son #75545 üzenetére
lol. behuztam en is egyet. 40-ert kb ajandek volt. jelenlegi kinalatbol a legjobb train set es elmeletben jövöre vonultatjak vissza.
dec 13-an rendeltem , es most 28-ra irja a varhato kiszallitasi idöt.
mind1. nalam nem gaz, hogy nem erkezik meg karacsonyra. polcra kerül majd megörzesre a krokodil melle. aztan majd eldöntöm kibontom-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
válasz po1son #73973 üzenetére
[brickfanatics lista] , de idén meglepő módon kb az összes a [lego.com] -ra is fel van töltve
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
válasz po1son #73791 üzenetére
Nálam volt már ilyen. Ami nem csak serult dobozos, hanem bontott/talan bontott, erdemes atszamolni. Utana meg tok szar reklamalni, olyan mintha te loptad volna ki. Mondjuk nem kinoztak vele, visszavették (emag).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
czanga
őstag
válasz po1son #72832 üzenetére
Nincs mit, de az érdem igazából a MOC tervezőjé.
Egy olyan is van rebrickable oldalon 75300-as szetthez köthetően, amihez azt hiszem kellenek még plusz elemek, de az sokkal jobban is néz ki, csak nem akartam azzal vesződni, mert nem voltam biztos benne, hogy a fekete ömlesztett dobozban van e minden hozzá, de érdemes megnézni az egyes terveket.
-
-
Djuree
félisten
válasz po1son #72817 üzenetére
mótvá, 1 hete már ennyi...az összes legóra van 25%...
bár ez konkértan ennyit se ér, kisebb mint a régebbi tie, megvettem én is a gyereknek, de nagy csalódás[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mauzes
addikt
válasz po1son #72105 üzenetére
No offense, nem ellened vagyok, de:
- ha külső sérülés van a dobozon, akkor megteheted, hogy nem veszed át, de ha átveszed, akkor utólag már kevésbé jogos hibáztatni a futárcéget (ettől még frusztráló, de így van)
- a DPD amúgy 1 órás idősávokkal dolgozik és be is van lőve előre. A rendszerük ettől még szar, ha nem küld értesítést, de azért jó tuni róla
- a csomagkövetés nálam mindig működik, mydpd-vel a kiszállítást is mindig látom előre
- a többi futárszolgálat sem jobb szerintem
- érdemes panaszt tenni a Lego ügyfélszolgálatán, nekem volt már, hogy ingyen kicserélték (ez persze több szopás a futárral), vagy kaphatsz VIP pontot is kárpótlásul[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz po1son #72102 üzenetére
Ez fura, mert a rendszer azonos de nálam fordítva van: A GLS üzenetben csak nap szerepel de legalább beleírják a futár telefonszámát így el lehet érni.
DPD-nél viszont 1 órás időintervallum szokott lenni az emailben és általában nagyrészt aszerint is jönnek. (Nincs viszont telszám, csak netes link a követésre, nap/helyszín áthelyezésre.)Aztán, hogy melyiktől mikor jön üzenet egyáltalán az random, de ott is a GLS a ritkább nálam. Régebben a DPD-től jött rendesen, az utóbbi 4-5 csomagnál talán ott is kevesebb mint a felét írták meg.
(A minőség meg végképp változó, az már teljesen futárfüggő.)
szerk: Ott a Camaro doboz belső felülete hogy tud kiszakadni, volt ott külsérelmi nyom a külső dobozon? Vagy a belsők nyomták meg? Ilyet én is kaptam már de akkor valószínűleg eleve sérült volt a Lego doboza mert semmi nem utalt rá, hogy kívülről így benyomták volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Crus
őstag
válasz po1son #70629 üzenetére
Nagyon jó szándékkal, ez pont az az ár, amit max. ér.
835 db-os szettért, a 45k-s induló árat én nem is értem, hogy gondolták, amikor még csak nem is licencelt cucc...
-
apholyon
aktív tag
válasz po1son #70592 üzenetére
Micimackó van?
Viccet félretéve túl nagy dolgokat én nem láttam első blikkre...
@balint82: kár, néztem a Ninjago-s szettet (rákeresve kiderült, hogy Dieselnaut a neve), nagyon bejött, Mad Max feeling... De a 3 vagy 4 az egyben Batman meg a Krokis verda, vagy a Marveles űrhajó is ajándék annyiért. Persze már mindent elvittek mire láttam a hirdetést. Ezek jók lettek volna akár játszani is a gyereknek. Mondjuk majd 300 km-t én sem autóztam volna... Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor nincs személyes átvétel... Az mindig gyanús...
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dyson akkumulátoros porszívók
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest