Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
-
Kanczy
Topikgazda
Na végre megvan a 20 Alistaros match history: 16-4, egy hét alatt 21-4. Mennyivel élvezetesebb a soloqueue, ha nyer az ember
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Nemtudja valaki hogy miért nem működik a Riot Girl Tristanas dolog??Press "F" to pay respects.
-
bivalyolo
őstag
Hali
Az miért van, hogy eu westre pikk pakk be tudok jelentkezni, de eune-re meg nem sikerül..
próbáltam dns-t üríteni, javítani a játék fájlokat beépített javítóval, router reset de semmi..volt már ilyen de akkor ismeretlen hibát dobott, most viszont már azt se.
"Let's agree to disagree!"
-
Jim-Y
veterán
Gondolom ez, es a vegkimenetele erdekes lehet valakinek. https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3hknr6/upc_users_are_not_able_to_play_on_eune_since_june/
En UPS-s vagyok, euw-n es meg mukodik
[ Szerkesztve ]
-
yabba
aktív tag
A megoldásra én is kíváncsi leszek, tekintve, hogy nekem egy másik szolgáltatónál (kis mikrohullámú cég, aki /ahol lakom/ a Deninet segítségével éri el az internetet) van hasonló jellegű problémám.
Én EUW-re nem tudok belépni, EUNE-re igen, de ott is csak champ selectig jutok el, amikor indulna a játék már kapcsolódási hibát kapok. Most annyi a kerülő megoldás, hogy a szolgáltató csinált nekem egy VPN-t egy olyan szerverükre, ahonnan másik szolgáltató /Datatrans/ segítségével érik el az internetet. Hogy még szebb legyen a csavar, egy másik mikrohullámú szolgáltatónál, aki szintén a Deninet-et használja, de egy másik útvonalon (traceroute) jutok el a LOL szerverig, ott működik minden.
(Igen már írtam ezt egyszer régebben.)[ Szerkesztve ]
-
str.mate
csendes tag
Sziasztok!
Röviden és tömören ranked teambe keresünk supportot. A csapat 80%-a személyesen ismeri egymást és a fő célunk , hogy jól érezzük magunkat játék közben
Lassan goldban van a team, egyénileg pedig 4 platinum 1 diamond, többi gold és silver, az átlagéletkor 25TS alap és ami a lényeg, hogy nem kell,hogy 7/24 online legyél, viszont amikor megbeszéljük előre akkor legyen 1-2-3 órád játszani.
Egyéb "elvárások"
-Közelítsd meg az átlagéletkorunkat és legyél legalább gold eleje vagy plat divízióban.(igen igen jöhet a flame mint 2 hónapja )
-Legyél tisztába a metával és lehetőleg azokkal a hősökkel amik benne vannak és tudjál is jól játszani velük (Support mint említettem esetleg + 1 másik role, ha szeretnél máshol is játszani)
-Tudjál veszíteni és ne ragelj, főleg ne a csapattársakat ,mert az instant ban. (Ilyen még nem fordult elő és maximum egyszer fog.... )
Ha érdekel írjál in-game nevet és felveszlek, aztán ott megbeszéljük a többit illetve TS-en...
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Nem tudom azokat a retardáltakat miért nem lehet jelenteni, akik champ selectben trollkodnak.
-
Beni97
őstag
Úristen. Én nem tudom miért vagyok így de amikor lassan összegyűlik annyi ip, hogy bármelyik champet meg tudnám venni nagyon nehezen döntök. Most jelenleg egy adc-t szeretnék venni. Igaz nem igen szeretek boton lenni, mert rankeden jobban megvagyok solo lanen, de mivel van 4 adc-m(ashe, tristana, sivir, kalista) így gondoltam vennem kéne egyet. Csak most annyira megtetszett gnar és még gondolkodok aziron (mert elméletileg nehéz megverni bronzban), jaycen, dariuson, hecarimon, lulu-n. Csak mid-re és topra már van egy csomó champem. Jungle-n már nem is gondolkodok, pedig ott van seju, voli. Szóval nem tudom. Adc-k közül is nehéz mert vayne és jinx elméletileg hyper carry, de mivel én inkább biztonságosan játszok így egy cait is jól néz ki a range miatt. Nehéz döntés.
-
Kanczy
Topikgazda
Leona, Lucian, Fiora már biztos, a maradékról még mennek a találgatások
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
törölt tag
Valaki a napokban ajánlotta az AP Amumut,kipróbáltam(rankedon) tényleg nagyon fun(monjuk én nem teljesen AP-ra buildeltem) Egy hete kb leestem Gold5-ből Silver 1-be,ennek örülök ,Goldban sokkal jobb játékosok voltak mint én,szóval mostantól lehet valami sikerélményem is
-
HoaryFox
őstag
válasz Beni97 #39171 üzenetére
Jinx egy jó ADC csak kell mellé a jó supp mert ugye nincs menekülő spellje.
Vayne early-ben még nem annyira OP, de ha megkap 1-2 kill és megvan botrk, akkor onnantól elég jól lehet vele aratni."A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
gali777
őstag
Gratulálok az ilyeneknek... gondolom ez is bőven belefér a normálba amikor 3 ilyen majom bejön a csapatba és ők "funolnak"..
-
MODERÁTOR
Játszottam ma egy rankedet... fejjj de elvertek. Meg szarul is ment.
Viszont valamelyik nap láttam ARAM-on egy srácot.. komolyan ilyen nickeket...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
gali777
őstag
válasz marked one94 #39182 üzenetére
Nem ezé' linkeltem
-
Kanczy
Topikgazda
Csak tudnám, hogy működik... a 25-4 után ma mentem egy 0-6-ot és visszaestem plat3-ba, pedig nem játszottam szignifikánsan rosszabbul
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Valami manaless champet keresek, és lassacskán gyűjtögetem az Ipm... szóval tanácot szeretnék kérni.
Kennen milyen döntés? Érdemes megvenni? Vagy inkább menjek rá Mordekaiserre, őt mostanság úgyis szeretik updatelni?Samsung Galaxy S23+
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tud valaki valamit, hogy a kliensben esetleg lettek az elmúlt ~2évben olyan változtatások eszközölve ami megöli a "portable" mivoltát a kliensnek? Lassan 2 éve, hogy nem játszok rendszeresen, azelőtt ha pl winfos reinstall volt akkor utána simán lehetett játszani kliens reinstall nélkül. Az utóbbi időben (kb félévente letolok 5 meccset), meg mikor indítanám a klienst akkor nekiáll fájlokat vizsgálni, majd hibával elszáll... 2 dologra jöttem rá, hogy admin joggal indítva ez megoldódik, viszont van, hogy egyszer csak ez se segít neki... Pár hónapja csináltam full reinstallt, de hát itt vagyok megint ahol a part szakad...
Ami még érdekes, hogy tegnap és tegnap előtt simán tudtam még játszani.
Valakinek valami ötlet? Nincs sok kedvem folyamatosan újra telepítgetni, leszedni ha netán újra pakolom az OS-t, még ha gyors is a netem...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz glacious #39193 üzenetére
értem, köszi.
Más: Mik ezek a random skin/hős osztogatások? mióta nem játszok, de néha-néha belépek szinte mindig kaptam a hosszabb szünetek utáni első belépéskor vmit. pl.:
Régen nem kaptam soha semmit, most meg, hogy nem játszok sorra ad vmit a rendszer
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Beni97
őstag
Szerintem nagyon el lett cseszve ez a patch. Nekem és havaromnak is később írja ki amit írni szeretnénk chatbe kb 2 másodperccel. Csak ha vagyok a kliensben akkor furcsa hangok jönnek. Mint mikor vége egy meccsnek és belépsz oda ahol tudsz reportolni meg ilyenek. Meg most mentem egy gnar meccset egy gnar ellen. Ha én vagy az enemy gnar átalakult akkor beakadt a játék. És nem csak nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest