Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39751) bucketb0b válasza Mottie (#39749) üzenetére


bucketb0b
őstag

1. még mindig nem anyázom, fiatal vagyok, nem mondom, hogy kinőttem, mert benne sem voltam
2. a stop feed tőlem a 2. halál után jelenik meg a chaten (főleg úgy, hogy meghalt, visszaszalad és egyből megint meghal)
3. szoktam irkálni, hogy ne mászkáljanak egyedül meg menjenek sárkányozni egy bot gank után, semmi.
fel sem fogja a legtöbb ember aztán bőven előttem van osztályban pl. (még mindig nem érdekel a ranked csak érdekes..) holott azt várni el az ember, hogy azért van felettem osztályokkal, mert jobban tud játszani, közben kiderül, hogy csak a nagy számok törvénye meg a szerencsefaktor kegyeltje..
4. mikor meg sem szólalok kör végén jön a "harassment verbal abuse" szöveg ja jó, hogy csak úgy randomra dobálgatják a reportokat :U semmit nem ér ez a rendszer, mert ha így játszik sok ember kör végén 9 ilyen report jöhet csak, mert ő most reportol akár találomra.. kiforratlan és szar a report rendszer. Ráadásul érdemben azok ellen akik ellen fel kellene lépni semmit sem tesznek. A rage csapattársak felé nem magától jön hanem valami előidézi. Gyökerében kell ezt kiirtani magyarán úgy, hogy nem világtalan módjára játszik az ember. Én elhiszem, hogy ki lehet kapni 3-0ra, mert vannak jobban, de azt nem, hogy 2 halál után nem fogja fel az ember, hogy ne agresszívan játsszon meg próbálja az enemy dolgát legalább annyira megnehezíteni amennyire lehet, de nem.. ő meg 0-3mal előre, mert hátha most már el tudom verni. Ja oké. 0-0nál kikapott, de 0-3mal már elveri, értem :U
el tudom viselni a vereséget, azt viszont nehezen emésztem, ha hülyék miatt kapok ki akik nem értik a játék lényegét vagy azt sem tudják miért játszatják azt a karaktert vagy pl. miért választják be az ellen "counterjeként". Értem, hogy szép dolog a lolcounter.com csak tudni kellene is, hogy miért counter pl. egy adott champ egy másikra vagy miért lehetne

5. még eszembe jutott mit akartam írni. Kör közben felidegesít a sok hülye, de utána leszarom elfelejtem. Csak azt nem értem, hogy attól, mert csapatjáték vagy ha rankedeznék és feljebb szeretnék jutni akkor miért kell másik 2 ember helyett még játszanom, mert ő most menstruál és neki márpedig ne mondja meg senki!? elmegy afkolni vagy feedelni, mert a legtöbbnek ez kör közben jön elő és nem úgy megy neki, hogy most feedelni meg afkolni fog csak kör közben kialakul, mert megsértetted a lelkét.. 2015 ha emiatt megsértődik akkor hajrá. Súlyos problémái lesznek az életben, ha egy ilyen beszólástól így elszakad nála valami. Gondolom anyuci pici fia, őt nem sértegetheti senki.

[ Szerkesztve ]

(#39752) Evil Snowman válasza bucketb0b (#39751) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Dunkey videóit rég óta követem, így tudom, hogy neki alapből nem egy matyóhímzés a stílusa, DE sajnos a videójában szereplő beszólásának második felével ("...that should be gunned down in the streets like the degenerate you are") sajnos valóban átlépte azt a bizonyos határt, így jogos az 5 napos BAN. Hozzáteszemez egy lószar, mármint a BAN időtartama.

Nem tagadom korábban én is rage guy voltam, de rájöttem, hogy azon kívül, hogy egyszer lefordulok emiatt a székról mást nagyon nem fogok vele elérni. Szóval minden game előtt beveszem a méltán híres lesz@rom tablettát aztán csókolom. Tegnap is volt egy game-em, ahol Vayne-t supportoltam, kétszer belement egy 2v1-es butaságba, amiben meghalt (én épp shop-oltam). Rögtön elkezdett elnézést kérni kérni, meg önostorozni magát, hogy sajnálja, meg milyen szar. Annyit mondtam neki, hogy "nah man nevermind just a game. keep calm and play safer." Érdekes mód megfogadta és utána már kevesebbszer követett el butaságokat. Persze elkezdhettem volna flamelni, hogy noob cocksckr stb, de minek? Attól csak még frusztráltabb lesz. A direkt feedelőket meg még annyira sem érdemes flamelni, mert szerintem arra áll fel nekik ilyenkor. :DDD

Az meg, hogy miért nem bannolják a direkt feed report alapján a delikvenseket az szerintem igen egyszerű. Lehetetlen eldönteni, hogy kinek mi a feed. Mindenkinek más az ingerküszöbe. Van aki, már akkor feed-ért reportol, ha az elején két alkalommal meghalsz. Ezzel szemben egy flame-t könnyebb bekategorizálni, mert legvégső esetben szvsz megnézik a chat logokat Ritonál.

De ha mindenképp flamelni akar valaki akkor azt tegye az anyanyelvén és kész. :))

És akkor itt ragadnám meg az alkalmat, hogy aki funolni szeretne vagy bronz/silver elo-ban küzd mint én, az nyugodtan vegyen fel: Whispering Sloth.

[ Szerkesztve ]

(#39753) ClydeBeka2 válasza Evil Snowman (#39752) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

2 hetes ban amúgy. Csak a rekord kedvéért :)

Abban én is egyetértek, hogy nem kell anyázni meg ilyenek. Ezeket én sem szoktam sose, senkinek sem kivántam rákot meg ilyen finomságok. Viszont az én szintemen(D4-D5), még ha nem is high elo, már elvárná az ember, hogy ne legyenek kilométeres különbségek a játékosok tudása között. Engem csak ez zavar. És ilyenkor kezdek el "beszólni", hogy wtf ... Csak sajnos már mindenkinek ott van a fejében h toxic-flame-rage és észre se veszik, hogy igazából ki rontja el a játékukat, legalábbis ha nem tűnik ki annyira.

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#39754) yabba válasza Darwen (#39747) üzenetére


yabba
aktív tag

Nem tudom mik a pontos tulajdonságai, viszonyítási alapnak el tudom mondani nálam hogy volt.

Core i3-on (3,1Ghz), 8 giga memóriával, Intel integrált videokártyával 1920*1080-ban a legkisebb részletezettséggel kb 30 fps volt alapban, ami kicsit lejjebb esett teamfightban. Azóta raktam a gépbe egy Geforce 450 GTS kártyát, max részletezettségen 60 fps körül van teamfighban is.

(#39755) Solad


Solad
őstag

Na végül 20 nap közdelemmel sikerült S5-ből goldba küzdenem magam, már csak benn akarok maradni hogy meglegyen a keretem :D

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39756) Jim-Y válasza Darwen (#39747) üzenetére


Jim-Y
veterán

En egy Intel HD4000-el jatszom 1366x768-ban minimalis beallitasokon stabil 50FPS-el. Nem a legszebb, de legalabb nem laggol.

(#39757) gali777 válasza Solad (#39755) üzenetére


gali777
őstag

Nincs decay, szóval ha biztosra akarsz menni akkor pihenteted szezon végéig a rankedet és kész :D

(#39758) Solad válasza gali777 (#39757) üzenetére


Solad
őstag

ÁÁ dehogy csinálok olyat. Szeretek játszani :)

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39759) kenwood válasza killer095 (#39737) üzenetére


kenwood
veterán

remelem,a tobbi flamer is hasonloan fog reagalni a napos banra.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#39760) kenwood válasza Frozzy (#39724) üzenetére


kenwood
veterán

Ez azert van,mert a meccsek kb. 50 szazalekaban nalad vanaz afk/feeder (ilyenkor kikapsz),a masik feleben az ellenfelnel.
Utobbi esetben a 40 perc alatt 100-140 farm is eleg a gyozelemhez.

Ha szeretnel elorebb jutni,50% feletti gyozelmi arany kell.
Vagyis azokat a meccseket ,ahol nagyjabol egyformak az eroviszonyok,neked kell lehozni,de minimum azt elerni, hogy ne menjen el rajtad.
Ehhez kevesebb halal,sokkal tobb farm kell,de megis ugy, hogy ott legyel a teamfightokban.

Ez az egyik legnehezebb dolog a jatekban.Tudni,hogy mikor lehet (eri meg) elmenni a lanerol.
Mik azok a csatak ,ahova oda tudsz erni,van ertelme odamenni.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#39761) D1Rect válasza bucketb0b (#39751) üzenetére


D1Rect
félisten

" mert a legtöbbnek ez kör közben jön elő és nem úgy megy neki, hogy most feedelni meg afkolni fog csak kör közben kialakul, mert megsértetted a lelkét.. 2015 ha emiatt megsértődik akkor hajrá. Súlyos problémái lesznek az életben, ha egy ilyen beszólástól így elszakad nála valami. Gondolom anyuci pici fia, őt nem sértegetheti senki."

Mert van egy f@szp@r@szt a csapatukban aki mindenkinek beleugat a játékába és erősebb a késztetés, hogy őt megbüntessék(elveszítsék neki a játékot), mint az, hogy jól szórakozzanak.

(#39762) Dolby válasza D1Rect (#39761) üzenetére


Dolby
senior tag

Vagy mert szerinte kifejezetten szórakoztató, ha valakin azt látja hogy mennyire nem viseli el a vereséget, így neki az lesz a vicces, minél többet ír és szidja az illető. Ilyennel is találkoztam nem egyszer.

"miért választják be az ellen "counterjeként". Értem, hogy szép dolog a lolcounter.com csak tudni kellene is, hogy miért counter pl. egy adott champ egy másikra vagy miért lehetne"

Sosem tudom, hogy normálról beszélsz-e vagy rankedről. normálon, nem hiszem hogy countert pickelnek, inkább olyan champ-et amivel gyakorolni akarnak (főleg blind picken, ott nem is lehet ugye countert pickelni szándékosan :-D)

[ Szerkesztve ]

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#39763) bucketb0b válasza Dolby (#39762) üzenetére


bucketb0b
őstag

Attól, hogy mára már engem nem érdekel a ranked korábban rankedeztem meg játszottam draft picket is.

(#39761) D1Rect: ergo gyenge a kis lelke, mert 2 beszólás után "majd én megmutatom, hogy kinek szóljon be legközelebb csak azért, mert elvertek, mint a szart" persze a mondat második felét sosem ismerik el és csak az marad meg, hogy "flameli" az illető őt játék közben

[ Szerkesztve ]

(#39764) Solad válasza bucketb0b (#39763) üzenetére


Solad
őstag

Nezopont kerdese. Szerintem annak gyenge a kis lelke aki nem birja ki beszologatas nelkul ha a csapattarsnak nem ugy megy...

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39765) Cyberneko válasza bucketb0b (#39763) üzenetére


Cyberneko
tag

Itt szeretnem megjegyezni, mar az elso beszolas is flameles..
Es rule2: csak olyat irj/mondj a jatekostarsaidnak, amit akkor is megtennel, ha irl is ott lennenek, es 20kg-mal tobb izom lenne rajtuk, mint rajtad. Mert kulonben siman csak minosithetetlen fereg gyavasag. :)

(#39766) D1Rect válasza bucketb0b (#39763) üzenetére


D1Rect
félisten

Rossz helyen kopogtatsz, nálam nem fogod racionalizálni, hogy miért flamelsz.

(#39767) TheProb válasza bucketb0b (#39751) üzenetére


TheProb
veterán

Akkor itt már én is belépek a témába... :D

Egyet értek veled, alapvetően a 3mas és az 5ös ponttal. Saját tapasztalatom legdurvább feedelését nem is rég éltem át, pár hete. Normal draft, pickelünk, gyerek beírja, hogy midre menne. pick order szerint hozom a kis syndrámat, majd rá 1 sec-re beírja, hogy "anyám haljon meg", stb. (angolul), mondom oké..., itt csúnya feedfest lesz. (tartom magam ahhoz és ez a példa is csak erősítette a dolgot, hogy aki a legjobban flamel az lesz MVP feedelésben is.) Meccse elindul, szépen kezdem megszedni magam killekkel miden, az előbbi delikvens viszont inkább adni szereti őket... Majd jön a junglerünk full hp-n és vhogy kb 1 hiteli a fél hp-s enemy mides (aki ugye eddig még csak halt, általam)... Erre kb dettó ugyan ez, "anyám dögöljön meg". Hát mondani se kell, pislogtam, mint hal a szatyorban... és ilyen "emberek" játszanak, nyílván nem vettem magamra, de azért ez mindennek a teteje... A végén 25/5-ben végeztem, ennek ellenére kikaptunk a drága intelligens csapattársaknak köszönhetően és nem, nem vittem minden killt, próbáltam carryzni ezeket a majmokat, de hát nem hagyták...

Hozzászólva a rankedes témához, a fő gond az egész rendszerrel van. Gyakorlatilag ha megnézek egy Wooden X-es és egy pl plat I-es playert, nem nagyon vannak köztük skill beli különbségek. Ami kurva nagy gáz...,holott ezért lett kitalálva a rank rendszer, hogy aki jobb az feljebb kerül, de kb teljesen össze vannak mosódva a Tier-ek. De ahogy hallom még dia-ban sem jobb a helyzet... És oké, hogy erről az ebay és társai is tehetnek, de nekem ne mondja senki, hogy ennyi noob-szar ember vett rangjához nem illő acc-ot...

Jelenlegi saját példám, gold 4-be kerültem a rangsorolókkal, viszont MMR-em miatt kb csak plat-os társakat kapok. Ennek ellenére elég kevés volt az olyan meccs eddig ami tényleg rajtam ment volna el és ezt teljes őszinteséggel mondom. Jelenleg mióta berankoltam 2x nyertem, több mind loose...

És tényleg az is igaz, hogy hiába próbálod őket vezetni, mondani, hogy most pl sárkány, stb. szarnak rá. És hányszor igazam lett..., de persze én vagyok a hülye. Sokan azt mondják, hogy pozitív hozzáállás, meg leszarom tabletta. De ha rankedezel akkor azért rankedezel, mert feljebb akarsz jutni és akkor igen is felhúz ha valaki szándékosan szopat vagy meg se próbál hallgatni az (elvileg) okosabbra..

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#39768) bucketb0b válasza TheProb (#39767) üzenetére


bucketb0b
őstag

Ő plat te meg gold, ez eldőlt már rég.. ő az okosabb be kell látni. Legalábbis engem mindig ezzel próbálnak lerázni, hogy s4ből én ne mondjam meg neki (volt már amikor unranked mondta ezt nekem :U vagy az a teteje? nem lehet besorolni sem akkor übercsászár, mondjuk erre nem gondoltam) na ezért is van, hogy egyáltalán nem érdekel a ranked, idén elkezdtem mondom a tavalyi után most játszok még komolyabban több tapasztalattal, de mára (illetve elég régóta) nem izgat hova vagyok besorolva. Mostanában még a normal 5v5 sem érdekel csak pár aram aztán annyi, de ott is ami megy.. hihetetlen és igen.. "csak aram" legalább a lelkül nyugodt, hogy csak azért kaptak ki, mert aram és nem érdekli őket közben meg épít egy ancient-t mundonak a cd miatt (állítása szerint).. ja oké :U

[ Szerkesztve ]

(#39769) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

A jó játékosok pedig valahogy mégis mindig feljutnak. Mondom ezt úgy, hogy 2 season óta platinum vagyok, szóval nem magamra gondolok :N

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#39770) Beni97


Beni97
őstag

Egy kis hülyeség az új champről: (facebookos link)
[link]

(#39771) Evil Snowman válasza TheProb (#39767) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

"Egyet értek veled, alapvetően a 3mas és az 5ös ponttal. Saját tapasztalatom legdurvább feedelését nem is rég éltem át, pár hete. Normal draft, pickelünk, gyerek beírja, hogy midre menne. pick order szerint hozom a kis syndrámat" - Szvsz ezzel te generáltad a feszültséget. Ha azt látom, hogy valaki a champ select-be való belépés után 0,000001 másodperccel beírja, hogy melyik lane kell neki, arról azt gondolom, hogy azért írja, mert ott jól tud játszani. így ha érdek egyezés is van, akkor inkább hagyom hadd vigye, még akkor is, ha én előbb vagyok a pick order-ben.

Érdekes módon ilyen esetekben a következőt tapasztalom:

1. nincs flame
2. az esetek 75%-ban valóban lecarry-zi az adott game-et.

Engem az jobban idegesít, amikor valaki pick orde-re hivatkozva burkoltan bevallja, hogy egy lane-es játékos. Érdemes megtanulni az összes pozíciót minimum 2 champ-el és akkor ilyen helyzetekben nincs probléma. Hányszor volt az, hogy mideztem volna a kis csápossal, de más akart menni. Fogtam magam aztán elmentem supportolni, azzal is lehet szép gameket összehozni.

Mindenki sír, hogy flame megy, meg direkt feederek a csapatban, de az nem tűnik fel senkinek, hogy az esetek 90%-ban ez elkerülhető lenne, ha már a champ select-ben kompromisszum képesek vagyunk a többiekkel.

Uff, B3 vagy B2-ből már nem is tudom, hol vagyok. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39772) Evil Snowman válasza Beni97 (#39770) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Kíváncsivá tett. :)

(#39773) Beni97 válasza Evil Snowman (#39772) üzenetére


Beni97
őstag

Amikor mondja, hogy fejszével ketté vágták én Dariusra gondoltam egyből. Aztán olaf-ra.
Szerintem én egyből megveszem, mert jól nézhet ki hogy 2 valamit fogsz irányítani.

(#39774) Solad


Solad
őstag

Azért visszavehetne a matchmaking
Vagyok én Gold V, a többieg meg G3, G2, G1, P4... Lehet hogy jobbak annyival de akkor is zavar :D

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39775) bucketb0b válasza Evil Snowman (#39771) üzenetére


bucketb0b
őstag

Láttam már elég sok játékost kivégezve a jungleben miközben a picknél "jungle main" címszóval elküldte a halál faszába azt aki ki akarta választani a jungle pozíciót :DDD mondjuk lee sinnel volt, lehet szimulátorozott és vakon játszott, nem látta kibe köt bele és baronnal kezdte a junglet, más elképzelésem nincs hogyan halhat meg valaki a jungleban pusztán úgy, hogy a camp van ott és elvileg "main" szóval erre nem szabad alapozni sajnos szerintem :N

(#39776) TBT


TBT
addikt

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#39777) Nova96 válasza Beni97 (#39773) üzenetére


Nova96
őstag

Yin Yang , élet-halál ?

Vajon ma kiderül? Remélem elégé kíváncsi vagyok már.

(#39778) Beni97 válasza Nova96 (#39777) üzenetére


Beni97
őstag

Megnéztem még egyszer és nem Darius meg olaf. Csak ugye mondja hogy sötét hajú, sápadt ember meg hogy fejszével vagdos. Csak, hogy azt is mondta hogy magát vágta ketté így rájöttem hogy nem ők.

(#39779) D1Rect válasza TheProb (#39767) üzenetére


D1Rect
félisten

"Gyakorlatilag ha megnézek egy Wooden X-es és egy pl plat I-es playert, nem nagyon vannak köztük skill beli különbségek. Ami kurva nagy gáz...,holott ezért lett kitalálva a rank rendszer, hogy aki jobb az feljebb kerül, de kb teljesen össze vannak mosódva a Tier-ek."

Lulz, egyszerűen nem látod, mit kell figyelni. :)

(#39780) gali777 válasza Beni97 (#39778) üzenetére


gali777
őstag

Miért lenne egy új champion darius vagy olaf?

(#39781) Frozzy


Frozzy
őstag

DhaMa az új champ neve elvileg

youtube vidi

 iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017 

(#39782) TBT válasza Frozzy (#39781) üzenetére


TBT
addikt

Azt hittem Pikachu! :DDD

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#39783) marked one94 válasza D1Rect (#39779) üzenetére


marked one94
őstag

Akkor én csak véletlen húztam fel bronze sivleres accjaim plat-ba, ééééértem :DDD :W

You'll Never Walk Alone

(#39784) Kanczy válasza marked one94 (#39783) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

D1rect épp azt mondja, hogy igenis van különbség.

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#39785) -FLY->


-FLY->
őstag

Amúgy ez az irritáló közösség csak itt alsóbb szinteken van fejlődés közben még? Csak ledarálódnak ezek a nagypofájú, fenyegető, 0/18/0, mohó emberkék?! Nem hiszem el, hogy ezt élvezik, ezt nem lehet, kizárt. 0/5/28 supportom feeder, meg neki nézzem meg mennyi killje van, óriási az e-pénisz(3/4/1 adc), az nem lényeg, hogy direkt nem gyűjtöm, mondjuk ha én nem hozok mindig supportot, akkor konkrétan nincsen. Óriási élmény idáig a játék, remélem hamar sikerül megtiplizzek ebből a fertőből, ami itt alul van.

(#39786) Noddy válasza -FLY-> (#39785) üzenetére


Noddy
senior tag

Nyugodtan törölheted a játékot végig ilyen lesz. Megszoksz vagy törlöd :) Mennyit játszottál eddig?

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#39787) TBT válasza -FLY-> (#39785) üzenetére


TBT
addikt

Ugyan már, most volt velem egy 0-12-2-ben végzett Katarina (Plat ranked). A srác meggyalázta a karaktert. :D

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#39788) Beni97 válasza gali777 (#39780) üzenetére


Beni97
őstag

Nem arra gondoltam, hogy Darius és Olaf lenne az új champ. Arra gondoltam hogy róluk beszélnek. Azt hittem hogy valamelyik vágta ketté.
"Volt egyszer egy sötét hajú, sápadt ember"- Darius fehér bőrű és fekete hajú
"Egy fejszét ragadott és ketté hasított magát"- Olafnak és Dariusnak ha jól tudom van fejszéje. Csak ott van hogy magát vágta ketté amire én elsőnek nem figyeltem fel.

[ Szerkesztve ]

(#39789) -FLY-> válasza Noddy (#39786) üzenetére


-FLY->
őstag

lvl 14, nem sietek, nem ez a fő csapásirányom. HOTS-ra jobban rá vagyok feküdve, ott nem gázosak az emberek, max bénák vagy oroszok.:D

(#39790) Noddy válasza -FLY-> (#39789) üzenetére


Noddy
senior tag

Ha annyit játszol itt is mint a HOTS-ban, akkor rájössz hogy itt is ez van. Bénák vagy lengyelek vagy magyarok :) De ha jó vagy akkor lecarry-zed a csapatodat. A lényeg, hogy ne menjen rá az idegrendszered a trollokra.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#39791) Beni97


Beni97
őstag

Még egy kicsi az új champről:
[link]

(#39792) marked one94 válasza Kanczy (#39784) üzenetére


marked one94
őstag

Tudom én amit kiemelt arra írtam :)

You'll Never Walk Alone

(#39793) Ryder1 válasza Beni97 (#39791) üzenetére


Ryder1
senior tag

Ennek nem sok köze lesz hozzá, mivel csak fanmade hősről szól a fórum. Max egy-két ötletet átvettek belőle.

(#39794) Kanczy válasza Beni97 (#39791) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Ez egy fan concept :)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#39795) Solad


Solad
őstag

Életem meccse

Kb azt éreztem, hogy egyedül vagyok, néha Leo meg Wu is ott volt, de a másik kettő végképp semmi.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39796) -FLY-> válasza Noddy (#39790) üzenetére


-FLY->
őstag

Nem megy rá, helyén kezelem ezeket a dolgokat. Az előbb lehoztuk 4v5-ben, úgy néz ki itt is valamelyest működik a biztató optimista pszichológia. Mind a négyen el tudtunk engedni 50 hp-val champeket, ha nem volt biztos a szituáció, dőlt egy tornyuk vagy ment a sárkány a hazakergetésük miatt. Lassú előnyszerzés, feladták. Azt még hozzátenném, hogy tök jó a játék atmoszférája, isten a zene és tetszik a komplexitása is, több idő kellene rá.

[ Szerkesztve ]

(#39797) D1Rect válasza Solad (#39795) üzenetére


D1Rect
félisten

Azért csak statból Leona tényleg eléggé ott volt.

(#39798) Solad válasza D1Rect (#39797) üzenetére


Solad
őstag

Az hagyján, de ez volt az addikthozzászólásom :D

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39799) Noddy válasza -FLY-> (#39796) üzenetére


Noddy
senior tag

Akkor nagy baj nem lehet. Ahogy kiismered a játékot és rájössz mit hogy merre és szokod a szitukat akár jól is érezheted majd magad :D
Kb nekem is ezek miatt tetszik ez a játék és most főleg a grafikája miatt is, szerintem jó irányba haladnak a design-erek.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#39800) Dinter


Dinter
addikt

Engem már nagyon érdekel ki lesz az UOL ADC, soloq gamek alapján próbálom kideríteni. Freeze még mindig kaas-sal duozik, szóval nem hiszem, hogy ő. :(

Ja, most látom, hogy csak novemberben lesz, akkor még simán lehet ő, meg kéne tudni, hogy mikor jár le a szerződése.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.