Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz
Exorsized #21049 üzenetére
Ma is meselhetnek par championselectet.
Nem reszletezem csak egy statisztikat irok: 10 game 7 olyan valasztas, hogy megy a hadakozas.
Nekem epp ezert van 8 runapgem es 20 champom, hogy barhova mehessek.
Es ne nidale AD sup legyek.Ha sup vagyok kisebb az eselye, hogy nyerek.
Szoval hiaba is csinalnam jol a supportkodast, azzal nem lehet lehozni.
Volt jatek ahol 23,000 nel tobb healt toltam - es elbuktuk. -
Exorsized
tag
válasz
Lokids #21048 üzenetére
Boots of Swiftness és jóvilág
arra van a Q hogy utolérj mindenkit / menekülj
és egy jó kis silence.
-
-
Lokids
addikt
Garen jó valamire? Mert eddig akárhányszor megpróbáltam vele játszani, levertek, mintha ott sem lettem volna.
A legutolsó szutyok is elvert 1v1-ben, de még ha mi voltunk túlerőben sem tudtam vele semmit sem okozni. -
zone
őstag
-
sasa311
veterán
válasz
ClydeBeka2 #21041 üzenetére
Itt arról van szó, hogy 0 visszatartó ereje van.
Csak azt nem értem, hogyha leniggerezel valakit a játékban akkor simán kapod a permabannt, ha elcseszed mások játékát akkor kapsz egy warnt...
-
Dinter
addikt
Előbb toltam egy 54 perces meccset. Az ellenfélnek kb a 30. perctől már csak Nexus tornya volt, alig később már az se. Teamfightot sose tudtunk nyerni, ezért elhúzódott a meccs. Egyszer aztán kijjebb engedtük őket, mindegyik ment lane-t pusholni, külön elkaptuk a fiddlet, ott nyertük meg. Hogy lehetett volna gyorsan befejezni?
-
adamkaa777
senior tag
Dotában már a 3. leave után jön a 2 napos bünti. 6. nál már 3 nap stb.. Ide is áthozhatnák az a rendszert. (persze nem bann-t kapsz 2 napra hanem csak leaverekel játszhatsz + nem kapsz xp-t ami itt az ip nek felel meg talán )
-
sasa311
veterán
válasz
ClydeBeka2 #21030 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/league_of_legends/hsz_21031-21031.html
De amúgy én azt is kibannolnám a francba permabann, akinek 100-ból 10 leave / afkja van. Akinek nincs türelme vagy nete a csapatjékokhoz az Mariozzon offline.
zeli:
Leavebuster sz@rt nem csinál kb. ilyen 3 napos bannokat osztogat ki tudja hány (száz) leave után. 0 visszatartó ereje van.
-
zeli
aktív tag
válasz
sasa311 #21028 üzenetére
Ez amúgy most is így van. A leave buster megbünteti azt, aki gyakran kap leave-et. Eddig arról volt szó, hogy a csapattársait ne büntesse a rendszer azzal, hogy kikapnak. Amúgy ezzel én is egyet értek, tanyáról nem kell lolozni.
Btw, pont egyik nap nyertem egy 1. perctől 4v5 rankedet, annyira rossz volt az enemy, hogy így elvertük őket.
De egész héten laggoltak a szerverek, inkább nem is rankedeztem. -
Kanczy
Topikgazda
válasz
ClydeBeka2 #21030 üzenetére
Nem a játékosoknak kell látnia, hanem a Riotnak
-
chosa921
tag
Annyi ilyen ember van itt amúgy megfigyeltem már ( a fórumon ) aki ügyes és sosem az ő lane-je az amelyik elbukik, ha akar valamelyikőtök egy hasonló képessőgű playerre duozni akkor vegyetek fel, SILVER V-be vagyok eu westen általában mid és adc pozición.
-
Solad
addikt
válasz
Dinter #21019 üzenetére
Ha feltételezzünk, hogy te sosem leavelsz vagy vagy afk, akkor statisztikailag öt a négyhez arányban többször játszol 5v4-ben mint 4v5-ben ergo neked ez tiszta nyereség (kiindulva abból hogy neked az xp és ip a lényeg).
Ne hisztizz hanem élvezd a játékot. Ha nem az XP-ért, IP-ért és ratingért játszol akkor meg úgyis tökmindegy a dolog.
szerk: elírás
-
zeli
aktív tag
Így van. Valószínűleg a Riotnál is gondolkodnak ezen a problémán, de nem olyan egyszerű ezt megoldani. A másik probléma az, hogy még mindig nem lehet meghatározni, hogy a neted ment el, vagy csak kihúztad az UTP kábelt. Gondolom azt se szeretné senki, hogy azért levonjanak tőle egy rakás pontot, mert véletlenül elment a netje, amiről nem is tehet.
Nyilván ha valaki ragequitel, az más kategória, azt tudnák kezelni. -
Dolby
senior tag
És mégis mit csinálsz ha valaki azért megy el afk-ba mert látszik hogy a csapat valószínűleg veszíteni fog? Az eredmény annyi, hogy így a nyertes csapat nem nyerhet sehogy hiszen volt afk. Ezt képtelenség lenne levédeni.
Akkor meg azért morgolódnátok mert hülye ellenfél elment afk-ba amikor 1-20 körül járt a csapatotok és így nem nyertetek... -
-
Dinter
addikt
válasz
sasa311 #21012 üzenetére
Most nincs is semmi afk-ert, mert ha bedurcizott es nézi a meccset, néha megmozgatja az egeret, abbol a rendszer semmit se vesz észre, Max reportokbol. Azt sztem egyszerűen el lehetne kerülni, hogy a meccs elejétől 4v5 legyen: oda is kéne egy ellenőrzés, hogy itt van e mindenki.
-
Aldo Novares
aktív tag
Valaki nézi esetleg ?
-
-
Noddy
senior tag
Kellene írni a riotnak, hogy afk csapattag esetén legyen érvénytelen a mérkőzés mindkét csapat számára, ranked esetén mindenképpen, de normálban is. Nem tudom ezt eddig miért nem vezették be.
-
n a x v i L
aktív tag
Lucian meddig lesz 7800?
-
KYZRR
őstag
Vegre sikerult nyerni egyet ma.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
kexksz #20992 üzenetére
Updated the rules around displaying Season 2 loading screen borders in each queue
Normal and co-op games now show the higher reward from either ranked solo or the appropriate ranked team queue
Custom and Dominion games now show the best reward achieved in any queue
Ranked games still show the reward from that specific queue3.02 patch óta így van elvileg.
Normalba,customba és dominionba a legjobb keretet látod, rankedba meg a megszerzettet. Ha jól értelmezem.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest