Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46001) kenwood


kenwood
veterán

Eleg komolyat fejlodott az NA LCS.
Tavaly meg sehol nem voltak az EU-hoz kepest,mostanra ott tartunk,hogy a TSM-nel legnepszerubb jatekosukat (Dyrus) elveszitve kezdenek koreai szintre jutni.
Mar tavasszal is durvak voltak, az utobbi par meccsen mar ugy toltak, mint az skt : 1v3 szituaciokba alakitottak ki masodpercek alatt 4v3-as nyertes teamfightokat.
Ha ezt a format tudjak tartani,akkor realis eselyuk van a worlds dontore is.
A g2,fnatic szintu csapatokat pedig sima 3-0 val zavarjak haza.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46002) Beni97 válasza kenwood (#46001) üzenetére


Beni97
őstag

Azért én a g2 ellen eltudok képzelni egy 3-2. Az fnatic-nak ha éppen jó kedve van akkor talán hoz egyet. Bár ha jól emlékszem a tavalyi vb-n ha már az elsőt vesztették eléggé elszomorodtak. Vagy ez a mostani IEM előtt volt? Már nem emlékszem. Az a lényeg hogy az fnaticnál nagyon hangulat függő az egész.

(#46003) Sordoran válasza FoLey-v (#45997) üzenetére


Sordoran
addikt

Én ki is próbáltam, és nagyon adja, egész fun hős. :K Úgy voltam vele, hogy Nidalee-t veszem meg előbb, és mid/jungle role-t megyek (meguntam a supportot, a hülye ADC-k miatt), de így lehet kivárom míg meglesz IP Rek'sai-ra, addig is héten tolom még vele. Simán le carryztem vele meccset, nagyon mozgékony, de ez nem is engem vagy a hőst minősít fel, hanem a többieket le... Komolyan rossz volt nézni mit szenvedtek a többiek...

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46004) Hamuuuu válasza Beni97 (#46002) üzenetére


Hamuuuu
tag

Kenwood :Szerintem már tavasszal is bőven erősebb volt NA. Eu nagyon meggyengült a csapatok sok változtatgatása miatt. Immortals és TSM megint dominálnak. De ahogy tavasszal,most is jöhet meglepetés.(immortals gyors kiesése)

Beni97: G2 mióta Kikis helyett Except játszik, szerintem gyengébb lett. Nagyon sok hibát csinálnak,nem annyira jó a csapatmunka,teamcomp se mindig a legjobb. De megvan mindig azaz egy egyéni teljesítmény ami kell, hogy nyerjenek.
Megnéznék már egy jófajta Kikis junglert :D
World-n pedig remélem nem ázsiai csapat nyer....unalmas már. :W

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46005) Scrake^;DD


Scrake^;DD
aktív tag

Hali! ha veszek egy darab rúnát azt ugye csak 1 rúnahelyre tudom betenni, nem tudom az összeset kitölteni vele. már elfelejtettem nagyon rég játszottam :)

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#46006) FoLey-v válasza Scrake^;DD (#46005) üzenetére


FoLey-v
addikt

Igen pontosan úgy van. :)

Off: Kipróbáltam újra rek'sait hát durva jobb vele farmolni és menekülni enemy elől. :D

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#46007) Scrake^;DD


Scrake^;DD
aktív tag

kép :)

hát a skill még mindig megvan :/

ui: ha nem adok 3 killt earlybe a katának akkor nem lett volna ilyen easy. ja meg a 2v5 pentáról ne is beszéljünk :)

[ Szerkesztve ]

Sempre... al tuo fianco! 1926.

(#46008) Hamuuuu


Hamuuuu
tag

Nagyon sokan játszanak mostanában Hecarim jungle-t, így elővettem én is. Bár régen játszottam már vele...kb S4-ben főleg,de brutális most. CInderhulk + trinity force és unstoppable. Bár egy xin-l easyn lehet counterelni ahogy észrevettem.
Ebből felindulva elkezdtem elővenni a régi jó jungle champeket. Noctrune szintén brutális most. 2 meccset is játszottam,bár másodikon mid-ztem vele zed ellen. Zed azt se tudta mit csináljon :D :DD
Harmadik karakterként Udyr volt, mostanában nem nagyon hozzák,pedig most is nagyon jó. Master yi volt ellenem....lvl2-n próbálkozott egy invade-l.....lett is egy first blood-m. Ezután már totál fun volt. CInderhulk+wit'end+thormail+trinity force+blade of the ruin king comboval iszonyat erős lett.

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46009) Sordoran


Sordoran
addikt

Látszik, hogy javában tombol a nyár, hihetetlen milyen embereket fogok ki... És mindig akinek legnagyobb a szája a legrosszabb. Meccs elején rögtön megy az okoskodás, hogy ki hova megy, mit hozzon, azt hinné ember akkor ő ért hozzá. Francokat, 0/14/2 kda-val egy dolgot ért el, feedelt ellenséget miden. Jungeles szintén 0/9/0, topos 3/9/1. És hiába haladtunk szépen boton, volt 4/0 is nekem, végén 6/8/4-ben zártam, mert feedelt enemy-vel én se tudtam mit kezdeni early game után. És persze értem én, hogy nem mindenki ügyes, de miért mindig a csapatomba kerülnek, és nem az ellenfélnél vannak. :U
És elgondolkodtató, hogy a feeder midesünk tényleg ellenfélnek segített, ott táncolt folyóban, szembe a feedelt MF-el (azt hittük afk), és nem nyúltak egymáshoz, majd amikor közeledtünk akkor MF megölte gyors őt, majd még kettőnket, mert nem tudtunk már mit kezdeni ultijában, saját csapattársunk bait-elt be minket. :W Nem akartam reportolni, gondolom biztos nem szándékos, de amikor könyörgött chat-en végén, hogy "don"t report please", akkor éreztem, hogy tényleg troll volt. (akinek nincs vaj a füle mögött, nem is törődik a reportolással)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46010) Bowser válasza Sordoran (#46009) üzenetére


Bowser
aktív tag

Most egy kicsit én is hanyagolom rankedet.

Supp vagyok, 2 lehetőség van:
-Vagy nálunk feedelődnek el
-Vagy az enemybe feedelődnek el.

Nem kiegyensúlyozottak a meccsek. Vagy nyerünk. Vagy nem. De korántsem 50-50% az esély. Valaki az egyik csapatban brutális. Nincsenek elosztott killek. Csak feed van. Vagy ott. Vagy itt. És akkor megint: Nincs mostanában kiegyensúlyozott meccs. 1/9 Jayce topon? Na az van. Segített a Jungleres neki? Igen és kapott egy killt. De utána megölte az enemy topos 9x.

Túl sok gyerek játszik. Nagyon sok. Én Zyra main vagyok , általában suppként viszem. Platba felháborodnak néha a Zyra suppon. Persze csak nappal. Nappal. Gyerekek ébren.

Beszéljünk egy kicsit az éjszakáról( EUNE):

Kiegyensúlyozott meccsek. Idiótáknak nyomát sem látod. Nincsen. Mert a gyerekek alszanak. Meg a retardáltak is. Meg azok is akik nem a meccs elején afkolnak ki hanem a közepén. Könnyebb nyerési esély.

Mi marad?

-Éjszakai ranked. Csak éjszaka
+
-Normál Draft. (vegyesen bronzosokkal és Diamondosokkal néha Master tieresekkel)

GG

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#46011) Jazz válasza Bowser (#46010) üzenetére


Jazz
veterán

Hozd át te is az accod euw-re.:)

free your mind

(#46012) kenwood


kenwood
veterán

Igen,
Easten nappal kapja az enemy a rosszabb csapattarsakat,westen meg ejszaka ;]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46013) Methionyl válasza kenwood (#46012) üzenetére


Methionyl
senior tag

Tegnap zsinórba egymás után 3 meccsen nálunk afkoltak..szerencsére a 3. letudtuk hozni.
Pedig oly közel a cél.. :D

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#46014) Hamuuuu válasza Jazz (#46011) üzenetére


Hamuuuu
tag

West se jobb....folyamatosan a trollkodás,3 percet nem tudnak túléllni illetve folyamatosan jönnek a trollpickek. 20 percnél 80 farm és csak a flamelnek és flamelnek........Se wardolni se jó buildet építeni nem tudnak.

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46015) Dolby


Dolby
senior tag

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem sokkal jobban érdekel, hogy én mit produkáltam a meccsen. Ennek nagy hátránya, hogy a nyert meccsek kb 20-30%-án bosszankodok egy picit, cserébe viszont az elvesztettek 60-70%-án nem különösebben. Ilyen módon nem is nagyon tudok olyan hiperpontos statisztikákkal szolgálni mint itt páran, hogy 100-ból 32x troll pick, 22x afk és 36x feeder miatt veszítenek, de szerintem sokkal többet élvezek a játékból :-D

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#46016) micafighter válasza Dolby (#46015) üzenetére


micafighter
nagyúr

+1

Amúgy ez a troll pick nagyon tág fogalom, mert vannak dolgok amik működnek de lcs-be nem viszik, attól még lehet jó. Egyik meccsemen kog junglenk volt, premade társam azt hitte trollpick, egészen addig amíg el nem kezdte vinni a triple killeket a kog. Másik meccsen platina barátom ellen twitch jungle volt, twitch egész csapata feedelt, egymaga lecarryzte a 4 feedelöt.

De mondhatnám példának azt is amikor sionnal első wave előtt megyek enemy buffot lopni, rendszeresen írják hogy wtf meg mit csinálok, már azzal kezdem a játékot hogy le irom chatbe hogy enemy jungler valószínűleg "a" buffnál kezd, odamegyek "b" buffhoz és megpróbálom ellopni a passzívommal aztán feltpzek toppra. Ez 80%ba össze szokott jönni és kék vagy red buffal kezdek lanen ami baromi nagy előny, arrol nem is beszélve hogy az enemytöl meg elloptam ezt a buffot, de a társaim is kb ilyen arányban írják chatbe hogy wtf csinálok, ha nem írom le nekik hogy mit csinálok.

[ Szerkesztve ]

(#46017) kenwood válasza Dolby (#46015) üzenetére


kenwood
veterán

Alapvetoen azok szoktak tudni, hogy mikor erdemes jatszani, akik 10 bol 7X elveszitik az 1v1 lanet.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#46018) micafighter válasza kenwood (#46017) üzenetére


micafighter
nagyúr

:DDD

(#46019) Hamuuuu válasza micafighter (#46016) üzenetére


Hamuuuu
tag

Troll pick alatt speciel én - a tegnapi napom okán - egy leona top-t értek mondjuk....Mégha tudott volna is vele, jól müködött volna a teamcomp-ban. Csak sajnos nem igazán volt tapasztalt. Megnézve accountját, csak midet játszik.
Nem mondom magam túl jó játékosnak, de legalább tudom,hogy mikor és mit ne csináljak.
Amúgy mostmár nincs is olyan,hogy trollpick kb. Szinte mindent lehet mindenhova. A lényeg,hogy tudjon is aza dott személy a champ-l játszani. :DD
Sion buff lopás miatt nem értem miért irnak neked. Régi bevált trükk,csak nem sokan használják.
Nekem a Yorick pickre szokták modani,hogy trollkodok.

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46020) Sordoran válasza Dolby (#46015) üzenetére


Sordoran
addikt

Alapból én is így voltam vele, de mostanság mindig support vagy jungle vagyok (ha vak draft akkor nem állok le veszekedni, viszem ami marad, normál draftnál meg hiába mid és support vagy jungle, mid-re nem hív be), és így egyéni sikereket is nehéz elérni. Supportként az adc-m béna, vagy ha jók vagyunk, akkor a többi lane lose-ol, és minket vesznek célba mid game-ben, jungelesként meg pl. most Rek'sai-al mit érek azzal, hogy kitankolom nekik frontvonalat, ha nem áll mögém senki aki sebezne is. Így annyiból áll, hogy táncolok torony előtt, várnám, hogy többiek felálljanak mögém, de nem, ők elmennek ide-oda, szaladgálnak, azt se tudom most fightolni akarnak, vagy csak valami, engem meg berántanak 1v4-be.
De megtaláltam tökéletes megoldást, ami megnyugtat: Teemo. Leszarom hova jutok vele, mindenhol jó (na azért jungle-t nem néztem még), és rakom a gombákat, lopom a killeket, az ellenség és a saját csapat is le van tojva. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46021) SkiDev


SkiDev
senior tag

Akinek van most kedve rankedezni és unatkozik, illetve bronze és silver jönne velünk? :D
#SkiDevMon

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#46022) Ryder1


Ryder1
senior tag

Aki fent van EUW-n, vegyen fel, konkrétan 0 ember van a friendlistemen. :D BurlinveGJ

(#46023) RangerFox válasza Hamuuuu (#46019) üzenetére


RangerFox
veterán

A leona top nem trollpick, játszható. A játékos a tudatlansága miatt ír ilyeneket. Meg ezért sír hogy az egész szerver sz*r, megyek westre, meg ilyenek Nem kéne :DDD

(#46024) Hamuuuu válasza RangerFox (#46023) üzenetére


Hamuuuu
tag

Easten,westen,Na-n is játszok....hidd el egyik se jobb.
Persze,lehet játszani vele,csak nem mindegy milyen szinten. Mint minden karakterrel. lehet az én "tudatlanságom",de nem véletlen,hogy nem sűrűn viszik topra :DD

[ Szerkesztve ]

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46025) #53932800


#53932800
törölt tag

Na csináltam magamnak EUW-re egy accot...Az normális ,hogy EUW-n kevesebb a pingem mint EUNE-n?:D (jó nem sokkal, 5-tel de akkor is meglepődtem) :R

(#46026) FoLey-v válasza #53932800 (#46025) üzenetére


FoLey-v
addikt

Nekem lagosabb volt EUW-n mint EUNE-n.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#46027) Beni97


Beni97
őstag

Mikor bejött az, hogy kevesebb xp kell a 30-as szinthez az azokra az accokra vonatkozik amit utána csináltak vagy azokra is amelyik már megvoltak előtte is? Mert én még ez előtt csináltam a kis accot de nem tűnik gyorsabbnak a fejlődésem.

[ Szerkesztve ]

(#46028) Beni97


Beni97
őstag

Az első uol meccs most egész jó volt, főleg a végén nagyon ügyesen tolták.

(#46029) Beni97 válasza Beni97 (#46028) üzenetére


Beni97
őstag

2. meccs még szebb volt. Elég sok sarit és baront is hoztak. GG UOL. :C

[ Szerkesztve ]

(#46030) hugi0 válasza Beni97 (#46029) üzenetére


hugi0
őstag

yeahh

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#46031) hugi0 válasza hugi0 (#46030) üzenetére


hugi0
őstag

Most kezdodik az SKT T1 vs KT Rolster

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#46032) Hamuuuu válasza hugi0 (#46031) üzenetére


Hamuuuu
tag

1-1 eddig :D kiváncsi vagyok ki nyer
Faker anivia :D epic

Beni97: végre UOL win :DD

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46033) Beni97


Beni97
őstag

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én imádom, a játék kb legjobb része az mikor olyanokat versz el akiknek nagy a szája, 140%-ban agresszíven játszanak, mutogatják a lvl5-6-7-et, tolják az izi-t.
Most is hasonló eset volt. Bannoltam egy yasuo, mert nem mertem megkockáztatni hogy az én csapatom elhozza mert akkor elég esélyes lett volna hogy szar lesz az illető vele, mint szinte mindig. Én poppyzok topon, bemegyünk, ellenem egy gnar aki egyből írta, hogy "who ban yasuo?", "i report him" "yasuo my main" stb, mondtam neki hogy én voltam, és jött azzal, hogy szétrektel és reportol. Írtam a rengarnak hogy az elején jönnön fel párszor, jött is kétszer egymás után, meg is halt a gnar mind kétszer, és jöttek az oltások, hogy mekkora szar vagyok hogy nem tudok vele 1v1-ezni. Ja meg én előbb nyomtam rá az E-met mint ő ultizott és én fogtam le őt, úgy hogy én meg se mozdultam a helyemről szóval nem csúsztam vele és kiment a gnar ulti animáció is. Akkor olyan hisztit lenyomott, hogy jött ez a haljon meg a családom, egy nyomorult vagyok aki nem tud 1v1-ezni 5/0-ba is a torony alatt farmoltam. Aztán elkezdtem neki nyomni hogy sírjál még erre ő nem sírt csak ő smurf és csak élvezni jön a játékot. :D :D
Végül afkolt és direkt halt meg. Tényleg élvezetes lehet. Bár nekem az volt.

UI. Jött is a jelentés, hogy meglett büntetve a gyerek :C

[ Szerkesztve ]

(#46034) jUUh válasza Beni97 (#46033) üzenetére


jUUh
addikt

Számomra ennél még az a jobb, amikor All chatbe miután megöltél valakit elkezd magyarul oltani, de mint az állat... :DDD

Samsung Galaxy S23+

(#46035) Yodamest válasza Beni97 (#46033) üzenetére


Yodamest
addikt

"Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én imádom, a játék kb legjobb része az mikor olyanokat versz el akiknek nagy a szája"
És a legrosszabb része is ez a játéknak, amikor olyan ver el akinek nagy a szája! Mégpedig azért, mert nem a te hibádból teszi, te hozod ellene a lanet, kinyirod, kigyilkolod, de elmegy és szed 8-9-10 killt a csapattársaidon és gg.

Most is volt egy ilyen fent emlitett meccsem: topon Yasuozott a gyerek és elképesztő jól tolta. Látszott hogy smurf, mert majdhogynem egálban volt az én Illaoimmal, ami nagyon nagy szó. Persze őt is megöltem 2-3X és beszoritottam torony alá, csak nehezebben mint amit megszoktam másoknál. Lubickolt a Yasuoban, látszott hogy baromi nagy lelkesedéssel és elszántsággal játszik. Ezzel is nagyon ingerelt :)

Na és utána jött persze az elkerülhetetlen, nálunk 1-2 AFK a többiek meg valami 10-3 ba feedelték a Yasuot egy pillanat alatt. nyilván le is hozta a meccset, persze mondom szokás szerint emberhátrányban kellett játszanom, de már megszoktam.

http://eune.op.gg/summoner/userName=Bortozila
Ő volt az, érdekes igy az adaplapja alapján nem mondanám meg, hogy smurf, de az biztos hogy legalább gold vagy plat szinten játszott. Ezt egyébként miből lehet látni ilyen esetben?

UI: am mi ez a rengeteg afk? KB minden 4. meccsemet tudom teljes látszámú csapattal végigjátszani, mindig kilép valaki. És persze lose....

[ Szerkesztve ]

(#46036) Beni97 válasza Yodamest (#46035) üzenetére


Beni97
őstag

Nálam ilyenkor már az is elég ha lanen elverem és tudom, hogy én jobb vagyok nála.
Az viszont ha a csapattársak elfeedelnek egy ilyet gyökeret az már sajnos a őket minősíti le.

(#46037) Sordoran


Sordoran
addikt

Egy gyors kérdésem lenne: ugye hősökre és kinézetekre szokott lenni 50% kedvezmény, viszont feltűnt, hogy a rúnák között is akad 50%-al leértékelt 3. szintű rúnák, ezek is rotálódnak mint előbbiek, vagy hogy működnek pontosan? Érdemes gyors lecsapnom rájuk, ha olyanok, amikre szükségem lenne? (azért lvl27-esként IP hősökre is jó, de 50%-al csábító a dolog)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46038) Beni97 válasza Sordoran (#46037) üzenetére


Beni97
őstag

Hát rúnákra nem szabad sajnálni az ip-t. Amúgy hősökre csak RP-ben van 50% kedvezmény.

(#46039) micafighter válasza Sordoran (#46037) üzenetére


micafighter
nagyúr

Runa akciók nem rotálódnak. A legalapvetőbb rúnák kaptak nemrégiben akciót tier 3-ból, illetve mivel rájöttek hogy a tier 1 és tier 2 runa röhejes áru volt IP-ben, ezért jelentősen csökkentették az árukat, igy már konkrétan értelme is van a tier 1 és tier 2 runáknak. Ezek az akciók már meg is maradnak ha minden igaz.

(#46040) Sordoran válasza micafighter (#46039) üzenetére


Sordoran
addikt

Tier 1 rúna már nem elérhető boltból, a Tier 2 pedig egységesen 1-1 IP-be kerülnek (a bolt nem tudja lekezelni az ingyenességet), ezekhez képest mondjuk a Tier3 nevezhető nagyon drágának is. :DDD De persze rankeden, aki komolyan gondolja játékot attól elvárás a dolog, annyi, hogy még nem vagyok 30 se, és rankedet se fogom rögtön elkezdeni, ellenben hősökből nem ártana nagyobb pool. De ha ez az 50% kedvezmény hosszú távú rajtuk, akkor nem rohanok megvenni őket még.
Köszi a tippeket, biztos meg fogom őket venni, csak nem prio egyelőre (esetleg az akciósokat igen).

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#46041) Lokids


Lokids
addikt

Srácok, hogy van ez a remake?

Csak mert toltam most egy 3:13 hosszú rankedet. nem járt érte se ip se semmi.
Azt írta ki, hogy az enemy feladta.

És megvolt már a 1st kill.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#46042) glacious válasza Lokids (#46041) üzenetére


glacious
addikt

Ha valaki a 3. perc előtt, de nem a first blood után megy AFK-ra, akkor van remake lehetőség.

(#46043) Hamuuuu válasza glacious (#46042) üzenetére


Hamuuuu
tag

tegnap csináltam egy firstblood-t 3min előtt és tudtunk remake-t csinálni

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#46044) FoLey-v válasza Beni97 (#46029) üzenetére


FoLey-v
addikt

Kezdenek már összeszokni jó csapat lesz. A midesük is kezdi már leszokni erről a yasuoról.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#46045) Yodamest válasza FoLey-v (#46044) üzenetére


Yodamest
addikt

Jah biztos soloQ-ban megszokta milyen fasza, aztán rájött, hogy lcs-en már nem adja annyira. :)

(#46046) Yodamest


Yodamest
addikt

Hát komolyan srácok, tudom irtam már, de nem birom ezt a folyamatos 4v5-öt. 5/4 meccsem ilyen, most is az előzőn még esetleg nyerhettünk is volna, mert csodák csodájára nem volt noob a csapatomban.

Tök jók voltunk, minden fasza, erre jön aminek jönnie kell, a Lee közli, hogy laggol és kilép. Persze 4v5-ben meg már csak húztuk a belünket egy bő 30 percet, ami egy jó száraz szopással ért fel kb. Ellenfélnél alap, hogy se noob, se troll, se afk nincs.... mindenki teszi a dolgát és nyernek.

Nem vagyok egy ragelős fajta, tényleg mindig magamban keresem a szálkát először, hogy jobb lehessek, de ezt igy nem lehet. S5-ben vagyok, de nem látom az esélyét a feljebb jutásnak, mert baromi sok az a 20 pont amit levon az ilyen afk meccsek miatt, igy egy helyben toporgok csak. Lehet mondani, hogy ha igazán pró lennék 4v5-ben is lehoznám, mert egy jó platos lehozná, de én nem vagyok platos. Én csak egy egyszerű gold5-ig akarok feljutni és kész. Szerintem egy optimális csapatban afk nélkül tudok is a mainemmel olyan szinten játszani, de nem tudok egy trollt vagy afk playert is helyettesiteni már, ahhoz diamondnak kellene lennem.

(#46047) FoLey-v válasza Yodamest (#46046) üzenetére


FoLey-v
addikt

Szerintem egy kicsit hanyagold a rankedet,mert nyári szünet van és érted a többi lényeget. :(((

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#46048) Methionyl


Methionyl
senior tag

Ezen besírtam... :DDD :DDD

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#46049) Imilenni


Imilenni
addikt

Sziasztok!
Ládát nem akkor kapunk ha valaki a csapatban S-t ér el?? (meg win persze meg minden..)

Press "F" to pay respects.

(#46050) Yodamest válasza Methionyl (#46048) üzenetére


Yodamest
addikt

ez kurvajó :DD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.