Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
"Tudod azokat verném agyon szárazra vakart tevenyereggel, akik ARAM-on képesek azért dodgeolni, mert nem olyan champet kaptak, amit szeretnének, és senki nem cserél velük."
"Ez ugyanis nekem egy játék, kikapcsolódás, örömforrás."
Neki is, ha olyan hőst kap ami számára nem szórakoztató, akkor dodge-oljon."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Whynot?
aktív tag
idéznélek:
"Tudod azokat verném agyon szárazra vakart tevenyereggel..."
vs
"Ez ugyanis ...egy játék, kikapcsolódás, örömforrás."nem érzel itt egyébként némi ellentmondást?
Én viszont azt mondom, hogy aramon dodge-oljon inkább, mint egy számára rossz hőssel elrontsa 4 másik ember félóráját is. Ha kilép, te kb 1 percen belül megint játékban vagy. A többség akkor szokott dühös lenni aramon a dodge miatt, amikor egy OP hőst kapott és a dodge miatt ugrik a pentakill.
Amúgy nem is értem, miért csak a random game van van aramon, kimondottam szerettem a poro modban, hogy lehetett hőst választani...[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Én nem hinném, hogy ledobja Bronze-ig, főleg nem az aljáig. Az én egyik ismerősöm szintén nagyon elszúrta a besorolást, de Silver IV/V-ből csak Bronze III-ig dobta le a rendszer.
Végre lecsapott a banhammer. Ráadásul tipikusan az a fajta ember, akit játékban is elkerülnél, mert szólokfaternakakiariotnáldolgozikéspermbantkapsz. Nagyon halkan jegyzem csak meg, de tényleg ez a szomorú igazság, amiért nagyon sokan feladják a rankedet, vagy akár az egész játékot.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
bucketb0b
őstag
-
csipszikutya
senior tag
én most azért buktam 43 lp-t mert nem tudtam pickelni.
egymás után 2x, harmadjára pedig 10 percnél kidobott a lol, hogy szerinte nincs internet kapcsolatom, de közbe ts-en beszélgettünk duo haverral, töltöképernyön 50% mindig kidobott, hogy még mindig kellene internet a játékhoz. és igen, feedelt vayne voltam... -
Ryder1
senior tag
Nem véletlenül mondják, hogy a flame nem segít.
Ehhez a játékhoz türelmesnek és lehetőleg nem idegbetegnek kell lenni.
Én is mindig árasztom a pozitív energiát, dicsérek minden apróságot és csodák csodájára az esetek többségében működik.
Abban is biztos vagyok, hogy az emberek csak 50%-ban vannak a játéktudásuk miatt ott, ahol. A másik fele meg ugye a hozzáállás... -
bucketb0b
őstag
Nekem még múltkor szólt be egy plat osztályú (tavalyi szezon) lee sin miden, hogy miért farmolok a torony alatt és ő ezzel nem tud mit csinálni meg kell a lane switch, mert megöltem mikor azt hitte jó ötlet a fight malzahar ellen torony alatt
(#35022) Ryder1: 50% másik fele, szerintem sokan azért vannak ott ahol, mert nem odavaló játékosokat sorsol be melléjük a gép és azok úgy lehúzzák a csapatot, hogy azon már nem tudsz segíteni, majd lose. Sokan szerintem nem jó ligában vannak felfelé nézve sem, mert tavalyi szezonban is olyan világtalan gold eleje játékosokat láttam néha, hogy az az első kérdésem, hogy mennyibe fájt az acc.. Én pl. azt sem értem, hogy valaki hogyan lehet platinában úgy, hogy farmolni nem tud. Én sem vagyok jó farmolásban, de nem is vagyok max. gold közepe szinten és ezért valószínűleg nem is fogok tudni feljebb lépni, mert ott már a farm szerintem hatványozottan számít
[ Szerkesztve ]
-
Shamy
tag
Vannak fogalmatlanok, tegnap 3 ap után 4.-nek ad a csávó az enemynek egy Heca-t. WTF? 5. ad-t.
Köv meccse. Enemy ad nekünk 5 ap-t. Jah, csak abból 1 shaco, ad lett, meg nekem TwistedFate, ADC ....Fogalmuk sincs, melyik karival mit lehet játszani .....
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
Mottie
őstag
Én is kipróbáltam ma 1/2
Elsőre Singed (first time) top Nunu ellen, Elpicsázott, de 4v5 volt mert a Zac jgl-t miután Eve megölte ragequittelt, na meg Braum ADC-t épített valamiért, pedig le is hozhattuk volna - L
Másodikra Gangplank (first time) top Rumble ellen, az első 10 p 4v5 egy DC miatt. Én 3-2-1 -gyel zártam, de kikaptunk simán - L
Harmadikra Aatrox (first time) top Yorick ellen, Na ezt a meccset eléggé roflstompoltuk, a Shaco junglerünk jó volt, Aatrox meg igen fun champ, valami 8-2-7 lett a vége és - W
De a vicc, hogy alapból top a leggyengébb roleom, erre 3/3 megkaptam
@yabba: Istenem bár adnánk skillshot based (ranged) hősöket. De összesen kétféle taktika van: Nesztek supportok, nesztek melee tankok.
Általában: Alistar, Braum, Taric, Yorick, Singed, Skarner, stb.. van minden csatában
@Shamy: na még az tetszett.. Ellenfélnél 5 AP (arra is buildelnek), erre a Taricunk csak armort stackel (ez a 2., GPs meccs volt)
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
csipszikutya
senior tag
Nagyrészt a t-home. Ismerőseim nem tudnak vele játszani.
(otthon t-home van, én tudtam játszani, tesómat nem engedte fel, vagy ha fent is volt, semmit nem tudott csinálni)
Ma reggel próbaként diginél csinálta.Én ezt tapasztaltam
most jut eszembe. reggel rankeden volt egy magyar és mondta, hogy t-home netje van, szal lehet ledobálja a rendszer. 20 percig kidobta 3x fél-1 percre, de utána jó volt már...
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Igen az van, de mivel ugyanabban az időben az egyik acc működik tökéletesen a másik nem. AZ összes többi játék működik, de a lol nem így nem a T számlájára írnám ezt. Oldják meg normálisan a riotnál, hogy legyen stabil kapcsolat, nem kell a szolgáltatók felé mutogatni amikor azonos gépen azonos időben egy másik acc tökéletesen működik..
Szerintem ez olyan rendszer, mint a facebook profiloknál van. Mindenkinek van egy bizonyos szerveren "helye" és az a szerver vagy szerverrész haldoklik, belassul, leáll vagy bármi más és akkor nem tölt be vagy laggos. Köze nincs a T-hez vagy külföldön a szolgáltatókhoz csak a terelés megy a riot részéről, mert fogalmuk sincs mi a probléma. -
hugi0
őstag
Aztan ha nasus meglepi a lvl6 ot -es rak egy pinket, akkor mar elonybe kerul.
En viszont kimondottan szeretek temooo ellen, Cho-val.
Siman "megeszem".
Foleg ha abysallal kezdek, mert a mides is meg a jungleses is AP-s.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
bucketb0b
őstag
Igen ugyanaz a szerver
Minden ugyanaz, szerver, idő, gép, net minden. Csak másik acc és nem működik. Van amikor tökéletesen megy, kilépek, de már nem enged vissza.. Szerintem full random katyvasz szar az egész
Nekem úgy tűnik, hogy az accod egy bizonyos szerveren van és azon nagy a terhelés vagy haldoklik emiatt nem tölt be vagy laggol.(#36447) Zedz: digiben nem vagyok 100%ig biztos, csak annyi, hogy neki eddig semmi ilyen probléma nem volt csak pislogott, hogy nálam szar. Most fordult a kocka és neki laggol Nekem tökéletesen megy neki meg reconnect meg késik játék közben miközben nincs magas pingje. Ugyanaznap este már nekem nem volt jó, be sem töltött, chat offline minden rossz, neki meg megy rendesen.. Kiléptem vissza már nem tudtam. Másik accal meg belépett és ment tökéletesen
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Én annó vayne-t vettem meg először, és iszonyat sokáig ott ragadtam. Egyszerűen bármi más champra mentem utána lassúnak éreztem a játékot velük. Ráadásul a játék elején nem rossz, mid game-ben kicsit farmolgatni kell vele, late game-ben pedig ismét hatalmasakat üt. Nekem mai napig egyik fő champ-em.
Most Udyr az új kedvenc, néha kicsit túl erősnek is érzem másokhoz képest, nem véletlen godyr-nek csúfolják. Gyanítom hamarosan jön a patch hozzá, addig kell kiélvezniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest