Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30001) Mister_X válasza ClydeBeka2 (#30000) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az a baj, hogy egyedül nem lehet megnyerni egy csapatjátékot, mert túl sok a változó. Hozhatod a legjobb karakteredet, ha arra hoznak egy countert a másik lane-re amit mondjuk elfeedelnek. Például.

Persze, sok hülyegyerek beírja, hogy ő megy midre és lehozza a menetet, aztán választ Fizz ellen egy Katarinát... ggwp. Én pl. nem szeretek Katarinával játszani, mert papír karakter és simán üthető az ultija, valamint Fizz nincs meg (és nem is lesz).

Én tudok ADC-zni, normalon most csak azt csinálom és megy. Majd veszek is párat, hogy ne legyen sehol se gond. Top megy, mid megy, support megy, jungle határeset (de megy), ADC meg még nincs.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30002) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Ezt nem hiszem el... volt két nyertes menetem egymás után, utána egy vesztes rangsorolt meneten ÉS 0 LP-m van jelenleg?!! :(( Ez biztos valami bug, mert hihetetlen... Már egyébként is elég pofátlan dolognak tartom, hogy egy győztes menet után 14-20 LP-t ad de egyből 22-t von le, DE még így is kéne LP-mnek lennie :F :W

[link]

Annyi, hogy az utolsó menet kifagyott Victory képernyőnél, azaz be lett ütve a nexus, de már az animáció nem futott le, hanem lefagyasztotta csontra a gépet...

Hol lehet ticketet kérni, mert ez sehogy sem fair...

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30003) Mister_X válasza Mister_X (#30002) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A következő menet után pedig ledobott bronze II-be :W Valaki elmagyarázná ennek az értelmét?? :(((

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30004) Mister_X válasza Mister_X (#30002) üzenetére


Mister_X
nagyúr

No comment kategória.

Bronze II első menet: [link] Vereség, 37 perc, -22LP
Bronze II második menet: [link] Győzelem, 28 perc, +11LP
Bronze II harmadik menet: [link] Győzelem, 49 perc, +11LP
néhai Silver IV kitudjahanyadik menet: [link] Győzelem, 43 perc, +22LP

Nem értem a lényegét a rendszernek :W

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30005) Noddy válasza Mister_X (#30004) üzenetére


Noddy
senior tag

[link]

Itt tudsz írnia a supportnak. Bár szerintem nincs semmi gond az LP elosztással. Ez egy ilyen rendszer. Hol több pontot vesztesz, kapsz. Van benne logika, hogy kikkel és kik ellen játszol, és ezek alapján kalkulál. Bár az a bug tényleg fura amit a többiek mostanában tapasztaltak, hogy egy promó meccs után kidobta őket... :/

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30006) glacious válasza Mister_X (#30004) üzenetére


glacious
addikt

Ezüstbe gondolom 6-4-gyel tett be és onnan folyamatosan háromból két meccset veszítesz. Mivel nem tudom a képletet, de kb. reális, hogy kettőt kell nyerned, hogy ugyanott legyél, miután egyet veszíttettél.

(#30007) Solad válasza Mister_X (#30004) üzenetére


Solad
őstag

Az aktuális MMR-ed alapján kapod illetve veszted az RP-t. Ha magas az MMred, sokat kapsz és keveset vesztesz, ha alacsony, fordítva.

A korábbi hozzászólásodra: ha jobb vagy, megnyered. Ha sokkal jobb vagy, akárkivel megnyered. Ha nem sokkal vagy jobb, akkor nem mindegyiket, de a többséget nyered meg. Ellenben ha csak azt hiszed hogy jobb vagy, közben pedig ugyanazon a szinten vagy mint akikkel játszol, na akkor szoktak jönni az elohell, meg hülyeacsapat és társai nyavalygások.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#30008) Tewe013 válasza Solad (#30007) üzenetére


Tewe013
őstag

LP-t.*

(#30009) OddMan


OddMan
őstag

Pár napja elkezdtem játszani a lol-al, jelenleg 8-as szinten vagyok. A gondom, amiért írok, hogy egyszerűen képtelen vagyok ellenséges hősöket megölni. Co-op vs. AI kezdő beállításokkal játszom jelenleg. Általában 16-os szintre is fel szoktam tornászni a karakteremet, eléggé sok ajánlott cuccost szoktam vásárolni és a képességeimet is fejlesztem, de mégis hihetetlenül kevés vagyok. Az ellenséges hős csak rám néz és már végem is van. Én alig sebzek valamit az ellenfél pedig egy ütéssel kivégez. Általában csak minionokat meg kisebb szörnyekkel szoktam ölni, így tudok szintet lépni és aranyat keresni. Több karakterrel is próbálkoztam, de mindegyikkel gyenge vagyok pl.: Ashe, Garen, Jinx, Mordekaiser.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma: :U

''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''

(#30010) Solad válasza Tewe013 (#30008) üzenetére


Solad
őstag

Jogos, köszi :)

(#30009) OddMan: Az eleje ilyen. Gyakorolt a minionokra bevitt utolsó sebzést hogy több pénzed legyem így több itemet tudsz venni -> erősebb leszel.

Előbb-utóbb beletanulsz a játékba és menni fog :)

[ Szerkesztve ]

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#30011) WinnerB0Y válasza OddMan (#30009) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Ha nem gond, adj egy ingame nevet és elmagarázok pár dolgot hogy gördülékenyebben menjen a játék és élvezd is :)

EUNE: iNeeko

(#30012) Devas válasza OddMan (#30009) üzenetére


Devas
őstag

Játék alapjai:

-Ha a minionoknak te viszed be az utolsó halálos sebzést, kapsz értük pénzt. Ezt hívják minion farmnak, a megölt minionok számát pedig CS-nek. Aki jobban farmol több pénze lesz, jobban öl.
-Próbálj nem meghalni, és az ösvényen maradni a minionok gyűrűjében, ugyanis abban a körzetben ahol minionok, monsterek, championök halnak meg az általuk járó tapasztalat szétoszlik. Aki magasabb szintű az jobban öl.
-Ha egy játékos megtámad egy másik játékost, akkor a környezetben lévő minionok ellenük fordulnak és szétsorozzák alacsonyabb szinteken. A minionok a legközelebb álló ellenfélre támadnak, ha ellened fordulnak, fuss túl a minionjaid mögé, hogy abbahagyják az üldözésedet.
-Torony rommá lő, ha minion támogatásnélkül támadsz neki. Fordított esetben a minionoket veszi célba, amíg azok el nem fogynak. Ha ellenséges játékosra támadsz a torony hatósugarán belül, akkor téged fog célba venni (és megöl hamar).
-Próbáld legalább fél vagy harmad életre lepiszkálni az ellenfeledet, majd ha az összes képességed újratöltődött, próbáld egy jó sorozással kivégezni.
-Sose támadj neki túlerőnek, mindig fuss el ilyenkor. Ha az ellenfél többen van de sérült, akkor sem célszerű hősködni.
-Közelharcosként, célszerű megpróbálni az ellenfél mögé kerülni a dzsungelen keresztül és hátbatámadni, így létszámfölényben könnyen legyőzhetitek. Ezt hívják Gank-nek.

Ez csak pár alap tanács. A játék ennél sokkal összetettebb. :)

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#30013) Noddy válasza Devas (#30012) üzenetére


Noddy
senior tag

+1

Ha a játékosok csak ezt a néhány alaptanácsot vennék figyelembe, már sokkal jobb lenne :)

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30014) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Életem egyik legélvezetesebb meccsén vagyok túl.

Elfeedeltük az ellenfél mides Fizzt, nekünk meg egy mozdíthatatlan betonfal Shenünk és Braumunk (én) volt. Midgameben az addig szétvert enemy Akali elindult, és már alig bírtunk velük, amikor elkaptuk őket, és egy pajzs-, és CC orgazmus (Caitlynre ment az Akali-Fizz, Shentől kapta az ultit, tőlem a pajzsot és a resisteket az egyik ellen az exhaustot, és mindkettő az ultit) keretében megnyertük a tf-ot, majd lebaronoztunk.

Szépen elkezdtük tolni a laneket, beütöttük a mid inhibet, de túl sokáig maradtunk, úgyhogy homeguard-dal megérkezett az ellen, mi pedig megnyalogattuk a kuki végét. Akkor ők szedtek mid inhibet, majd elkapták a Ziggs-ünket, és lebaronoztak ők is. Kidefeltük, megnyertünk egy tf-ot, megint leszedtük baront, majd amennyire tudtuk, bepusholtuk mindhárom lanet, és vártuk az utsó harcot. A végjátékban az ellen Jinx nem volt elég óvatos, úgyhogy egy siege minionra ráugrottam, utánaflasheltem, lassítás, ultival knockup, beflashelt a Shen is, letauntolta, soha nem jött ki a CC-ből. Emiatt kiace-eltük őket 5-0ra, és beütöttük a Nexust.

Nagyon durva volt, rég élveztem ennyire LoL-t :C

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30015) devilinsid3 válasza ClydeBeka2 (#30000) üzenetére


devilinsid3
addikt

[link]
akkor gondolom ez a maradék 10%ba esik.. nekem a játékaim 60-70%ban ez történik, még be sem érünk már lockolja szinte a lane-t, meg premade bot.. na itt van az eredménye 1-6 után lelép a másik meg 0-8..
ja meg igen.. pls jungle (mert ő ott a legjobb) majd 0-6 szarul gankkel, mert ott van ahol mi toltuk be a sort, de legalább odajön és meghal torony alatt..
akármilyen jó lehetsz, teamfightban szarrá szednek focussal és igen, platinumként is szarrá szednek, ha van eszük és veled (illetve azzal) foglalkoznak aki már kis feedben van, de mindenképpen előrébb tart a többieknél az adott körben
az tény, hogy junglezni nem tudok, de nem is megyek oda.. a többi lanen adc/top-ként sortartósban elvagyok, mid/supp jól megy, de amikor a gyerek 1 top/1mid/1jungle/1supp mellé beválaszt egy xin zhao-t majd 0-6 után mikor elküldöm az anyjába olyan válasszal jön, hogy "hát bocs én egyedül vagyok, hogyan tudnék jól teljesíteni?" na igen.. hihetetlen sok gyökér van és igen azért szopok én is bronze I-ben, mert a tard csapat miatt nem tudok feljebb kerülni.. ha látom, hogy szerencsétlen az adc inkább elviszem a kill-t morgana suppként, mert tudom, hogy legalább nekem lesz sebzésem és hozhatok valamit tf-ben, ha már az adc retardált

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30016) ClydeBeka2 válasza devilinsid3 (#30015) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Morganával tényleg nem fogod egyedül "lekerrizni". Ahhoz olyan karakter kell (pl. Trynda, Akali), amivel lehet snowballozni, vagyis ha beszedsz 1-2 killt, akkor a teamfightban megöli mind az 5 embert, mert igen, neked kell megölni mindenkit, a többiek csak pajzsnak vannak ott, így kell rájuk tekinteni. Sajnos ha elot LP-t akarsz szerezni, akkor ilyen karakterekkel kell menni. Én is Platina szintre kb. only Tryndával jutottam fel, mert az feküdt leginkább az 1v9 meccsekre, ahol splitpushal egyedül lehoztam a meccset. Nem egyszer az egész teamem meghalt 4v5-ben, de én meg beütöttem a Nexust. (worth ;] )

szerk.: Enyém a 30000. hozzászólás ;]

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30017) devilinsid3 válasza ClydeBeka2 (#30016) üzenetére


devilinsid3
addikt

most is belép egy majom premade mid/top team.. pick order, mert őt nem érdekli, hogy én mit írok.. erre 0-3al kezd, toppon is meghal a csávó 2x, mert ő "laggol".. na szartam is a körbe.. ráadásul még retard supportot is kaptam, majd a jungeles lelépett.. megnézném azért ilyeneket, hogy hoznak le emberek.. ha a csapatnak van esze egyből kifókuszál és kész akármilyen tryndad meg akalid van.. 1 snare és meghaltál utána meg foglalkoznak a csapat többi tagjával akiknek semmi sebzése..
ja és megint premade pick order teamet kaptam.. már várom hogyan fognak kiszopni és megint bukunk mindent.. az ilyen kis 10 éveseket nyáron táborba vigyék le szépen a szüleik és kész.. legalább amíg suli volt egy bizonyos időintervallumba nem kaptam mindig retardáltakat, de most már csak azokat kapom.. hurrá, irány a bronze 5

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30018) Kanczy válasza devilinsid3 (#30017) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Tök vicces, hogy ezt mind megmagyarázod, de attól még másoknak sikerül kijutni. Pedig más is majom premadet kap és retard supportot.

"1 snare és meghaltál"

Akkor ne kapjon el snare. Amúgy még jó, hogy pick order szerint választunk, legalább ad valami struktúrát a csapatnak. Tudod mi az alternatíva? Az "okay, double mid then". Az jobb lenne?

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30019) Tewe013 válasza ClydeBeka2 (#30016) üzenetére


Tewe013
őstag

Ha már úgyis szóba esett Trynda nem tudnál egy jó kis buildet mondani? :)

(#30020) ClydeBeka2 válasza Tewe013 (#30019) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Én ez a build alapján jutottam fel platinába :)

http://www.lolking.net/guides/140436

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30021) Solad válasza ClydeBeka2 (#30020) üzenetére


Solad
őstag

Számomra érdekesen hat egy IE nélküli Trynda,bár tény hogy S2ben játszottam vele utoljára.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#30022) ClydeBeka2 válasza Solad (#30021) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Az a 3./4. item. Csak rendesen el kell olvasni a buildet :P

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30023) Dinter


Dinter
addikt

Most hallom, hogy Pierce és Arwyll külön kiképzést kaptak a magyar fejezések használatára?

(#30024) ClydeBeka2 válasza Dinter (#30023) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Igen, erre irtam, hogy voltak Dublinban. Bár nem tudom minek :'D Mert még rosszabbak lettek szerintem.

Most nézem, neked CR7 az avatarod? :D

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30025) WinnerB0Y


WinnerB0Y
senior tag

[link]

Ki ismer magára? :D

EUNE: iNeeko

(#30026) Tewe013 válasza ClydeBeka2 (#30020) üzenetére


Tewe013
őstag

Köszi, majd próbálgatom. :R

(#30027) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

2/3/13 Leona loss - 0/10 Vi, 2/10 Trundle, 4/9 Ziggs
0/2/8 Thresh loss - 0/8/1 AP Zed mid (troll)
8/3/14 Ziggs loss - ez legalább jó meccs volt
4/3/8 Ziggs loss - 1/8/2 first time Shyv top, 1/11/4 Vel'koz supp, 4/10 Cait
0/1/8 Braum loss - 5. perctől afk Wukong top

És ezzel ledobott plat 5-be. Hol (vagy mikor) az igazság :F

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30028) cbr688 válasza Kanczy (#30027) üzenetére


cbr688
senior tag

én tegnap kipróbáltam 3 karaktert rankeden először, meg amúgy is kb. 3x és mind3 win:D az ön gépében van a hiba:D

(#30029) Noddy válasza Kanczy (#30027) üzenetére


Noddy
senior tag

Valahogy sejtettem, hogy nem benned lesz a hiba :) A legutóbbi 20 meccsemen amit vesztettem bőven benne voltam a lossban, kevés farm, rossz embert focusoltam, soloban mentem be jungelbe, de lehet hogy te ezt nem így csináltad, de lehet csinálhattad volna jobban.

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30030) Kanczy válasza Noddy (#30029) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Tudom, hogy csinálhattam volna jobban minden gameben valamit, és hogy csak a saját játékomat tudom kontrollálni, de lássuk be, hogy a többiek gyakorlatilag nem csinálhatták volna rosszabbul. Úgyhogy arányaiban semmiképp nem mondanám, hogy az én hibám bármelyik vereség, de nyilván benne voltam én is :)

Ezért nem is vagyok mérges, inkább szomorú.

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30031) cbr688 válasza Kanczy (#30030) üzenetére


cbr688
senior tag

figyelj ameddig ezt a szintet nem ütöd meg addig ne búsulj:https://www.youtube.com/watch?v=558txsAdZNQ
2 percnél azt a kacajt kivágnám és bedobnám vmi bolond főellenségnek mondjuk far cry 4:DDD

(#30032) WinnerB0Y válasza Noddy (#30029) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Miért nem lehet elismerni soha, hogy nem mindig éppen az adott emberben van a hiba, hanem mondjuk valamelyik másikban? :D
Úgy rühellem ezt... Csak nézz rá a statokra. Nem hiszem, hogy benne lenne a hiba. Hanem mondjuk az 1/11 Vel'koz supportban. Meg az afk toposban. Mikor vesszük már észre, hogy ilyen esetben ez relative high elo. Nem silver. Ott még magadban keresd a hibát, de platinumban nehogymár tudjak nyerni 1v9 ben.

EUNE: iNeeko

(#30033) devilinsid3 válasza WinnerB0Y (#30032) üzenetére


devilinsid3
addikt

ezt viszont én nem értem.. miért kéne Silverben magadban keresni a hibát? nem mondom, hogy plat szintű játékos vagyok, de nehogy már az én hibám legyen az amikor úgy megyek rankedre, hogy 5v5 és nem úgy, hogy 1v9.. e miatt nem is úgy választok hőst (de lehet nem is tudnék lehozni 5v1eket)
sort ritkán szoktam bukni azonos feltételek között (1v1,2v2), max. szinten tartom és kész (bár ez lehet az én hibám, hogy nem mindig tudok dominálni egy adott lanen), de ez szerintem akkor sem elvárt dolog minden körben amikor ez elvileg 5v5.. amikor úgy csatlakozol be egy pickbe, hogy azzal nyitnak, hogy "prefer jungle" meg "bot premade" majd 3 halál után elkezdi a botos szidni a junglest, hogy nem gankel (mert talán máshol van dolga?!) majd a jungles ezért többször lemegy botra, de már meghal, mert előtte a premade bot team lazán elfeedelte ott lent őket és akkor te próbálj valamit csinálni topposként vagy midesként.. még midesként/topposként (bár főként midesként) le-le hozok 2v1et is olykor feedelt botok ellen, de amikor egy komplett csapat jön feléd és persze a feedelt adcarry csak hátul szaladgál, hogy még esélyed se legyen a focusra akkor azt nehezen írom a magam hibájára.. persze, ha meg elküldöm őket, hogy premade botként szarul játszanak akkor jön a szöveg, hogy mimimi meg nem érdekli őket.. ezeket egyik ligában sem hiszem, hogy saját hibának kéne felfogni, mert kétlem, hogy te platként egy kicsit is értelmes csapat ellen akik mid game után már együtt mozognak lehozod.. már ne is haragudj.. láttam már olyan unrankedet aki 100%, hogy smurf volt és szarba alázott 3v1be bárkit, ha nem jól kombóztuk a spelleket, de teamfightban meg sem tudott mozdulni 1 snare/stun kombó után.. utána meg szépen szétszedtük a csapat többi tagját, mert azoknak semmi sebzésük nem volt.. majd megnyertük

[ Szerkesztve ]

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30034) n a x v i L


n a x v i L
aktív tag

Miért ver az insten engem AP Nidalee-lal? :O :DDD

Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.

(#30035) ClydeBeka2 válasza devilinsid3 (#30033) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Márpedig pontosan úgy kell elmenni rankedre, hogy ez 1v9. :D És az is igaz, hogy úgy nem fogsz feljebb jutni, ha csak tartod a lane-t, mivel nem vagy annyival jobb a társaidnál, hogy feljebb juss. Ezek nagyon alap dolgok.

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30036) WinnerB0Y válasza devilinsid3 (#30033) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Silvert és goldot gyakorlatilag olyan 80% 1v5 ben nyerni lehet (tapasztalatból mondom, mert nem egyszer fordult már elő), de mindezt úgy, hogy úgy kezeled a csapatot mintha 1v9 lenne. Nagyon odafigyelve, koncentrálva és irányítani őket. Ha jól csinálod akkor megnyerted. Platban csak akkor működik ez ha közlöd, hogy challenger smurf vagy koreai szerverről.Ott vagy van teamwork vagy nincs, ez a két lehetőség adott. Urambocsáss, nem lenne egy fasszopó "/all THIS TEAM DON'T OBEY ME THEY WON'T DESERVE TO WIN" emberke. (Igen, konkrétan az OBEY szócska fogott meg mindenkit, hogy mégis milyen körülmények között nőtt fel vagy milyen rabszolga kereskedőnek érzi magát). Ilyen emberek meleltt nekem ne mondja senki, hogy nyerhető egy game. Vagy amikor belépsz és afk az adc és csinálj 1v2 ben valamit boton. Ilyenkor keresd magadban a hibát, hogy mi az istenért kezdtél el játszani ezzel a játékkal.

EUNE: iNeeko

(#30037) Kanczy válasza cbr688 (#30031) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Emlékszem, hogy sacc/kb tíz éve, mikor nyolcadjára lőttek ki AWP-vel CS-ben ugyanonnan, felálltam, és izomból elkezdtem húzni a füles kábelét, úgyhogy szétváltak a fémszálak, és kettéhúztam a kábelt. Elég durva arc lehettem :C

naxvil: Nid legalább úgy-ahogy scalel AP-ból ;]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30038) devilinsid3 válasza ClydeBeka2 (#30035) üzenetére


devilinsid3
addikt

nézd mint mondtam, nem vagyok plat szintű, de értelmes csapattal egységes körülmények között (és itt azt értem, hogy a bot nem 0-10ben van, vagy nincs afkunk) tudnám hozni szerintem a gold végét, de a silver I-et biztosan
és ezért is bosszant, hogy pl. ha aramozok vagy valami más mindenki okoskodik magának, hogy hah csak bronze vagyok miközben ő Silver III-IV.. mondom gyere akkor megnézzük mit tudunk egymás ellen 1v1ben(mert a játékban mutatott teljesítménye, mozgása, spellezése alapján lazán lejön, hogy ő a csapatának vagy a jobb picknek köszönheti a jobb ligát) és ezért sem úgy megyek minden meccsre, hogy 1v9, mert mondom Goldnál nem vagyok jobb, vagy max. Gold vége.. de az igazat megvallva nem is akarok (bár nem tudom, hogy tudnék-e jobb lenni)
ez a játék számomra szórakozás (lenne), hiszen nem érzem magamban azt, hogy én ebben kurva jó vagyok, viszont az adott körben megteszek mindent a csapatért és elvárnám másoktól is ezt a hozzáállást, de a játékaim fele tényleg abból áll, hogy vagy van 1 troll, vagy 1 full gyökér, vagy olyan csapat ami mid game után nem mozog együtt, nem wardol és az enemy szétszed.. persze mostanában szerencsés csapatot kaptam és az 5 gameből 1x kaptam szar teamet, 1x én voltam szar miden, de ebből az 5ből 4et megnyertünk és öröm vót meg bódottá szóval itt egyből nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a csapattól sok minden függ..
pl. miden tudom a sort tolni, mert nincs az, hogy a jungles, de már volt olyan időszak is amikor a support is középen csücsült, hogy ne tudjam a sort tolni, mert lent botot 2v1ben hozta az enemy adc fent is be volt tolva a sor és hát akkor 3v1 mid.. ráadásul a magam 1 kis wardjával..

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30039) zeli válasza Kanczy (#30037) üzenetére


zeli
aktív tag

Ez azóta sem változott, a CSGO pont ugyanilyen. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#30040) Lokids válasza ClydeBeka2 (#30035) üzenetére


Lokids
addikt

Márpedig én Oriannával arra törekszem, hogy tartsam a lanet. Farm lane legyen. Mert late game-re azonos feltételek mellett Orianna jobb. :)
Máig meglepődök, hogy egy jó ulti a vesztes tf-et (és a gamet) is megfordítja. :)
Persze amikor 30-0-ra feedeltünk egy katarinát, azzal nem tudtunk mit tenni. :D

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#30041) Noddy válasza WinnerB0Y (#30032) üzenetére


Noddy
senior tag

Rüheld nyugodtan... :U Ha szeretne platban feljebb jutni akkor kezelje 1v9-ben, ha nem akkor meg miért csodálkozik, hogy nem tud feljebb jutni? De értem, hogy ha neki ennyi a skillje és nem tud feljebb jutni akkor miért gond, ha elveszít néhány meccset, mert nem tud érdemben hozzátenni a csapat sikeréhez. Szerintem ha megnéznénk az ellenfél csapatát ott lenne mindig egy ember aki lecarryzte a meccset... de persze mindig csak arról van szó, hogy a mi csapatunkban volt x noob.

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30042) Kanczy válasza Noddy (#30041) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Miért kell mindig az én hibámnak lennie? Nem az 1/11 Vel'koz Support, az 1/8 Shyvana, vagy az AP Zed, hanem én. Elfogadom, hogy nem vagyok elég jó ahhoz, hogy egyedül carryzzem ezeket a meccseket, és EZ az én hibám de hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy nem teszek hozzá érdemben a csapathoz, mikor ilyenek vannak. Nem játszom tökéletesen közelről sem, sőt sokszor rosszul is játszom, de EZEKET a meccseket megnyertük volna, ha nem negatív hozzájárulása van a csapatomból legalább egy-két embernek.

Persze előfordul, hogy 1 ember carryzik az ellenfélnél, de általában nem így van. Azt is elfogadom, hogy ennek az MMR-nek a környékén van a helyem, de ezeket a meccseket így egyhuzamban nem érzem fairnek.

1, 2, 3, 4 , 5

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30043) Noddy válasza Kanczy (#30042) üzenetére


Noddy
senior tag

Értem, akkor csak az a gond hogy éppen egy más után vesztettél meccseket és ezt érzed igazságtalannak. Azt hittem a vesztett meccseket érzed igazságtalannak.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30044) ClydeBeka2 válasza Kanczy (#30042) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Sajnos ez a játék nem fair, tudom nehéz elfogadni. Amikor 3 nap alatt NYOLC darab 4v5 játékom van, akkor már egy 5v5 is űdítő játéknak számít, mert legalább megvan az esély a győzelemre. Arról már nem is beszélek, hogy ezen idő alatt az összes 5v5 játékot megnyertem... Nem akarom sajnáltatni magam, de majd szóljon valaki ha 8 afk game miatt elveszitett 7 promot :D

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30045) Kanczy válasza Noddy (#30043) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Vesztéssel nincs problémám, szerintem most vagyok kb. a szintemen, szóval ha itt maradnék, el tudnám fogadni, csak így, hogy leesem egy divisiont, mert egymás után jön a sok durva arc, így kicsit nehéz lenyelni a békát.

Ha már béka, akkor Clyde: részvétem :R

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30046) zeli válasza Kanczy (#30045) üzenetére


zeli
aktív tag

Majd jön valószínű egy jobb streak és simán vissza fogsz jutni. Szerintem a többiek arra gondolnak, hogy lehet hibáztatni a csapattársaidat, de értelme nem sok, mert változtatni nem fogsz rajta, amin tudsz az a saját játékod. De amúgy megértem, mert zsinórba sokat veszíteni idegesítő. De hát ez van, simán benne van, így működik a solo queue.
AFK-ba azt nem értem amúgy, hogy ha valaki be se connectel a játékba, akkor mi a francért kezdődik el egyáltalán a meccs?

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#30047) Kanczy válasza zeli (#30046) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

"AFK-ba azt nem értem amúgy, hogy ha valaki be se connectel a játékba, akkor mi a francért kezdődik el egyáltalán a meccs?"

Az egyik olyan dolog (szerintem csuklóból tudnék mondani húszat), amin egy új kliens javíthatna. Ez az Air egy nagy rakás hulladék... tényleg ANNYIRA nagy meló lenne csinálni egy újat :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30048) zeli válasza Kanczy (#30047) üzenetére


zeli
aktív tag

Ez nem a kliens hibája, simán csak implementálniuk kéne egy olyan módszert, ami ez ellen véd. A Riot ezt direkt nem akarja megcsinálni, nem értem miért.
Amúgy igen, a kliens egy hulladék, igazából én annak is örülnék, ha a hatszáz bugot ami benne van javítanák, mert ahogy az egész navigáció, meg minden ahogy működik, az borzalmas. De legalább lenne valami jel arra, hogy a klienst foltozgatják, de ugyanazok a bugok évek óta megvannak.

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#30049) ClydeBeka2 válasza zeli (#30048) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Nem "nem akarják", csak szarnak rá. Amig dől a lé, addig minek...

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30050) cbr688


cbr688
senior tag

ez is meg van végre irány a diamond:D

igen mint látszik ez nem volt nehéz meccs ezelőtt majdnem kitéptem a hajam troll irelia 6 killt ad renektonnak majd afk, reméljük följebb nincsenek hülyék... :P

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.