Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38151) bucketb0b válasza Kanczy (#38150) üzenetére


bucketb0b
őstag

Úgy, hogy nem láttak semmit miért haltam vagy mi történt? Nem hiszem :N
De akkor ezentúl leszarom, hogy ha pl. a jungles bajban van vagy valamelyik csapattársam és nem segítek neki ;) Elárulom, hogy a legtöbb halálom ebből fakad, hogy próbálok másokon segíteni..

[ Szerkesztve ]

(#38152) Kanczy válasza bucketb0b (#38151) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Rendben, akkor továbbra is mindenért mások a felelősek. Én feladtam, többet nem írok az ügyben, további sok szerencsét :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#38153) ClydeBeka2 válasza bucketb0b (#38151) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Akkor ne segits. Öld meg a lane ellenfeled és erősebb leszel mindenkinél. Ha mindig segitségből halsz meg, akkor ne segits, pontosan jól látod. Nem kell, hogy 2 ember haljon meg, jobb ha 1.

ÉN most toltam a westes smurfömön egy gamet. 4-15ben voltunk. Én 3-0 voltam 2 tornyot bedöntöttem topon 12. percben. És végig splitpusholtam a gamet, és lehoztam. 1-15ben volt a csapatom nélkülem.

Amúgy te tuti valami beni vagy... Milyen is ? Segits kérlek. :DDD

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#38154) Dinter válasza ClydeBeka2 (#38153) üzenetére


Dinter
addikt

Mivel? Trynda, yi?

(#38155) hugi0 válasza Dinter (#38154) üzenetére


hugi0
őstag

Soraka ! ;)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38156) ClydeBeka2 válasza Dinter (#38154) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Trynda. Azzal mentem fel platba is régebben. Lvl1 140es crit(35%) brutális, nagyon sokszor megvan a first blood és utána snowball.

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#38157) #53932800 válasza ClydeBeka2 (#38156) üzenetére


#53932800
törölt tag

Trynda szerintem a legeslegundorítobb karakter a játékban,nagyon utálom :W :R Mind az early-je nagyonon jó mint a lategameje. :R

[ Szerkesztve ]

(#38158) Dinter


Dinter
addikt

Van most működő lol replay rendszer? Az meg elég gáz, hogy a ritonak még mindig nem sikerült megoldani több év alatt, amikor az op.gg meg a lolking is megb tudja oldani egy batch fájllal.. :U

(#38159) yabba válasza Dinter (#38158) üzenetére


yabba
aktív tag

Én az MK-LOL-t használom. Nálam működik.

(#38160) bucketb0b válasza Kanczy (#38152) üzenetére


bucketb0b
őstag

Nem mondtam, hogy mindig mások a felelősek, de ameddig úgy néz ki a dolog, hogy 10 vereségből 9 nem rajtam megy el akkor nehéz mit tenni. Azt sem mondom, hogy 10ből 10x nyerek annyival, hogy carryzek, de 10ből max. 1x bukom el a lanet, hogy ténylegesen miattam megy el a game, mert elmászkál a mid vagy akkora damagere tesz szert, hogy már nem igazán bírni vele. Vagy legyen ez más lanen is akár. Szerintem a 10/9 arány úgy, hogy nem feedelem az ellenfelet szerintem a bőven megfelel/jó kategória. Illetve a fórumon nem rég volt egy illető aki ha jól emlékszem gold1 promoból esett vissza gold5-ig talán, mert volt a csapatában mindig (vagy szinte mindig) troll, afk, balfasz. Akkor most ő is helikopter vagy mi van? Én nem játszok sokat, mint szerintem itt legtöbben, hogy letolnak napi 10-12 kört is. Nekem a napi 10 kör ha összejön az már a "sokat játszottam a lollal" kategória, de az is már mindennel együtt (normal, 3v3, aram), tehát nem 12db 40 perces meccs.. Szóval a nagy számok törvénye alapján elvileg kiegyenlítődik, de mivel én nem játszok annyit akkor mi van, ha én ezalatt sokszor inkább csak a szopó ágon vagyok. Hihetetlenül hangzik? Nem hiszem ;) Utóbbi 2 normál 5v5ben jó junglerest kaptunk, meg is lett a meccs (az egyik mondjuk lehet nem ha jól emlékszem), viszont amikor valaki elhoz egy nunu junglet és az enemy lee sin cipő nélkül 3x gankeli midet, 2x botot, 2x toppot 1x sárkányozik addig a mi nununk mobilitys cipővel sem képes gankre, sőt legalább meghal a saját junglenkben. Ennyire pofon egyszerű, hogyan megy el egy meccs egy emberen, mikor a botlane nem feltétlenül brutál rossz, de nem is jó mivel3 gankből 2x meghalnak kb. hiába wardolnak, meg a sárkány felé képtelenek orientálódni mikor pontosan tudják, hogy ott viszi lee sin a sárkányt az enemy bot lanenel és a létszám meglenne, de nem fogják fel, hogy nem a minionokat kellene farmolni ilyenkor. Ezek ellen mit tudsz tenni? Vagy mikor megcsinálunk jól egy teamfightot ott marad egy fél hp-s jungles smite-tal meg én midként illetve az adc és már chat restricted fogad annyit pingeltem, hogy méltóztassanak már segíteni és vigyük el a sárkányt.. ezek ellen mit tudsz tenni? Semmit megmondom akármilyen jó vagy meg vezető meg akármi, ha egyszerűen hiányzik belőlük a józan ész és nem fogják fel.

(#38153) ClydeBeka2: én próbálom magam erre rászoktatni, de
sajnos nem vagyok olyan típus így nehezen veszem magam rá, hogy ne próbáljak meg segíteni, illetve ha nem megyek oda felém jön a flame, ami kibaszottul nem érdekel, mert pont leszarom ki miért akar vagy fog reportolni csak ha ezután még emiatt le is afkol akkor ott vagyunk ahol a part szakad :U de tudom megint csak nálam vannak afkolók..

[ Szerkesztve ]

(#38161) rongyi válasza bucketb0b (#38160) üzenetére


rongyi
aktív tag

Nem szoktam hozzászólni, inkább csak olvasom a topikot, de most hagy legyen pár észrevételem. Szerintem túl komolyan veszed ezt a játékot. Az lenne a lényeg, hogy szórakozz, kikapcsolódj, meg legyen benne az örömöd. Ha folyamatosan rá stresszelsz,hogy "Úristen, az a hülye jungeles már megint hol mászkál? Miért nem gankel?" vagy hogy a "Az enemy midese miért van ekkora feedben?" akkor egy idő után nem fogod élvezni a játékot és csak a negatív dolgokat veszed észre. Ritkán van olyan (legalább is nálam, mert nem rankedozok, szóval nem tudom, hogy a magasabb ligákban, hogy megy), hogy összejön az optimális csapat értsd: mindenki teszi a dolgát, nincs feed, afk, flame stb. Persze, amikor ez létrejön, akkor is előfordul, hogy az ellenfél (nem ellenség, kettő között szerintem nagy különbség van) jobb, ez egy ilyen játék, el kell fogadni. Sokszor van olyan, hogy egy-egy csapat tagunkon megy el a meccs, van amikor rajtam (is). ADC-ként játszom, szerintem nem valami (megnyert meccsek aránya kb. 46-47 %). Persze a flame (főleg ha barátnőmmel flamelnek) engem is zavar, ilyenkor általában higgadt szoktam lenni, de amikor ötödszörre emlegetik anyukámat, akkor megy a report. Egy szó mint száz azt szerettem volna ebből kihozni, hogy szerintem a vesztett meccs kapcsán is lehet jó érzése az ember fiának, pláne ha megtett mindent a győzelem érdekében. Illetve még annyit, hogy mi nem vagyunk profik, nem kapunk ezért pénzt, nem játszunk hetente nézők, kamerák előtt szóval nem ezen múlik a mindennapi kenyér. Lényeg, hogy élvezzük a játékot elfogadva az árnyoldalait is, ha pedig nem megy, akkor ott van még számtalan más kikapcsolódás lehetőség is :) :R

(#38162) bucketb0b válasza rongyi (#38161) üzenetére


bucketb0b
őstag

Mondom én is sorban az észrevételeimet:

- nem veszem komolyan a játékot és legfőképpen sem stresszelek rá én csak röhögök, hogy képes ennyi khm fogyatékos khm a mindennapokban élni, úgy, hogy "elvileg" jóval jobbak nálam, de mégis világtalanul mozog stb. (és nem.. nem having fun, mert az látszódna rajta..). Ezek csak észrevételek amiket itt is és ott is leírok nektek, nekik. Ez van, szerintem ez nem tiltott ;)

- számomra az a kikapcsolódás és az ad örömöt ha nyerek (tudod versenyszellem ;)) én ezért játszok, ha ez nem állna fenn egy adott pillanatban el sem indítanám a játékot, hiszen engem ez hajt, nem a RB meg a Hell 2 lol kör közben.

- észreveszem a pozitív dolgokat is, aki már azt teszi amit kell az kapja a honort tőlem, sajnos eddig kevés honort osztottam ki, pedig nincsenek nagy elvárásaim, de amikor a jungles úgy kezd, hogy "kivégezve" akkor engedtessék meg nekem, hogy nem jár honor, sőt még meg is említem, hogy mi volt ez a pusztító alpáriság.

- optimális csapat ritkán jön össze, na most itt kicsit megcáfoltad az eddig hsz-eket, hiszen olyan sosem lesz, hogy egyenlő csapat az tény, viszont azt nem igazán tudom megérteni, hogy pl. toppon meghal valaki visszamegy teleporttal és rögtön meghal megint, ez nem "erősebb ellenfél" hanem szimplán hülye toppos. Vagy a jungles kivégezve ugye.. és hasonlók

- tudom mi az ellenfél és ellenség közti különbség ;)

- anyázni nem szoktam, már kinőttem egy jó pár éve ebből, és még így is fiatal vagyok ;) a fking noob az jár azt nem tagadom, ha full sötét a csapattárs. Ha ezért reportoljanak, pont letojom én tudom, hogy béna volt ő meg elhiszi, hogy jó játékos majd és várja mástól a carryt, de csalódni fog.

- engem nem zavar ha kikapok, pontosan tudom mit tettem a körben, min ment el és, hogy miért nem az én hibám (vagy ritkán igen) csak ugye amikor most is felvetik a statisztikát mondhatsz nekik bármit.. kár, hogy semmit nem ad szinte vissza a stat. Ja meg a lol nem is arról szólna (csak ugye a stat kell a győzelemhez, de nem feltétlenül kell 20-2-12 elég egy 9-6-12 is ha azokat tökéletes időben teszed, csak ugye megint az szarul mutat statban és mondhatsz bárkinek bármit.. nem nézik úgysem illetve nem tudják mi volt, de beszólogatnak, ami mondjuk engem special kibaszottul nem érdekel, mert én tudom mi volt a körben) és hidd el sokan akik azt írják, hogy "get life" ha leszólod vagy csak ránézel a játszott meccs számaira rájössz, hogy ő a legnagyobb nolifer, nem te aki "legégézed" a végén a jó kört és jön a flame az anyázás meg stb.
na így ennyi első körben, remélem nem hagytam ki semmit. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#38163) Ryder1


Ryder1
senior tag

Van egy világmegváltó ötletem. :D Megbeszélünk egy időpontot és játszunk egy meccset közösen. Utána meg szépen mindenki elmondhatja a véleményét a másik játékáról-normális hangnemben-, és eljöhetne a világbéke, megnyugodna mindenki. :C

(#38164) bucketb0b válasza Ryder1 (#38163) üzenetére


bucketb0b
őstag

Én teljesen nyugodt vagyok, szerintem a hangulat is. Vagy ez másképp látszik? :F

(#38165) Jim-Y válasza bucketb0b (#38162) üzenetére


Jim-Y
veterán

Miert nem csinalsz egy uj accountot, ha olyan kiraly vagy mint allitod, akkor a placement ugyis egy olyan division-be fog tenni ahol mar kevesebbet hibaznak az emberek, nem csinalnak boduletesen nagy hibakat igy kevesbe leszel ideges?!

(#38166) bucketb0b válasza Jim-Y (#38165) üzenetére


bucketb0b
őstag

1. nem érdekel a ranked és az, hogy milyen divbe vagyok, már mondtam ismerem a képességeimet, nem ez fog dönteni, hogy oda silver vagy gold vagy bronz vagy diamond van írva
2. csipke bokor vessző
3. már mondtam, hogy keveset játszok, mire felhúznék egy accot elég sok idő lenne, ráadásul itt visszaugrunk az 1. pontra, miszerint nem is érdekel milyen divben vagyok ;)
4. az meg a halálom amikor plat herok 5-6 accot csinálnak és unrankedként verik magukat pl. mert mekkora fun már lowakat verni, gondolom ott saját szinten nem ellenfelek ;)

amiket leírok nem idegességből írom le, hanem vélemény nyilvánítás céljából, megjegyzésként. Szerintem nem tiltott, az hogy kinek mi jön le belőle az meg..

[ Szerkesztve ]

(#38167) rongyi válasza Ryder1 (#38163) üzenetére


rongyi
aktív tag

Nem rossz ötlet, talán benne is lennék, csak félek, hogy én nagyon béna vagyok :B :DDD

@bucket: Gyengébb képességű (szigorúan a játékra értendő) játékosok mindig lesznek. Persze az amikor teszem azt egy Voli vagy egy Teemo begőzöl és elkezd trollkodni, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni. Egyébként én azt szeretem, amikor van egy "vezérünk" és ő mondja meg hova menjünk, kit támadjunk, melyik tornyot hozzuk le stb. stb., sőt az se baj ha lehozza a meccset én ennek csak örülök :)

(#38168) Ryder1 válasza rongyi (#38167) üzenetére


Ryder1
senior tag

Nem baj, elviekben azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, nem? :D

Egyébként jól írtad, kell egy vezér. Ha jobbnak érzed magad és ki tudod érdemelni ezt a pozíciót, akkor lényegesen könnyebb győzni.

(#38169) #53932800 válasza Ryder1 (#38168) üzenetére


#53932800
törölt tag

Benne vagyok én is,csak az baj hogy én is béna vagyok:D Pár fórumtárs már játszott velem a teamupnál :R

(#38170) FireLord


FireLord
aktív tag

Sziasztok,

Nem tudom hogy ilyet szabad-e, remélem igen.
Amatőr/közepes csapatot keresek idősebb (25+) korosztállyal: Top, Dzsungel, Mid pozíciókra EU East szerveren. Van west-en is 30-as karakterem, de eastet jobban preferálnám.

>> Lolking profilom <<

:R

(#38171) bucketb0b válasza rongyi (#38167) üzenetére


bucketb0b
őstag

Nem a gyenge képességű játékosokkal van bajom, sosem azokkal volt. De amikor a jungles 2x hal meg "kivégezve" a jungleben vagy egy lanen halál után ugyanolyan agresszívan játszik valaki és megint meghal és megint és megint, az nálam nem a gyengébb képességű hanem idióta, a dolgokat felfogni nem igazán képes egyén. Én kattingatok, pingelek mindig objectekre, sokszor nem követik. Emiatt lenne gyenge vezetői képességem, hogy hiába pingelek meg megyek előre nem követnek?! Sokan fel sem fogják, hogy teamfight után mikor az ellenfél csapatából 3 halott, minimum 2 object mehet, 2 torony, 1 sari 1 torony, vagy akár baron. De ezeknek mintha már a munkájuk véget ért volna elégedetten backelnek vissza. Az ilyenektől kiégek, teamfight majd egyből back. Hatalmas dolgot csináltunk ismét, szereztünk 300 aranyat és semmi nem történt gyakorlatilag :U
ezek számomra nem a gyengébb képességű játékosok, hiszen azokon látszik a fejlődés akár a körön belül is, ezek szerintem menthetetlenek.

[ Szerkesztve ]

(#38172) rongyi válasza bucketb0b (#38171) üzenetére


rongyi
aktív tag

Ilyen nálam is szokott lenni. Beütjük a középső tier 3 tornyot és simán elhozhatnánk az inhibitort, mert az ellenfélnél négyen meghaltak 1 supp van középen és mindenki recall... :)

Egyébként nagyon fun az új champ :) Mentem egy bot gamet és folyamatosan ettem a csapat társakat meg a botokat :)) :DDD

(#38173) csilisz válasza Ryder1 (#38163) üzenetére


csilisz
tag

+1 részemről is. Kellene valami időpont, és játszhatnánk. :)

(#38174) hugi0


hugi0
őstag

Dinter nezted ?

Ez az UOL volt valoban ? - nem almodtam ? ;)

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38175) Beni97 válasza hugi0 (#38174) üzenetére


Beni97
őstag

Én is csodálkoztam. De gg.

Amúgy reggel felkelek és látom patchel(tudtam hogy jönni fog,szóval nem lepett meg). Megnézem az UOL mecscet megyek fel 1gb-s patch(na ez meglepett). Mi van abban a patchben hogy 1 gb?

[ Szerkesztve ]

(#38176) hugi0 válasza bucketb0b (#38171) üzenetére


hugi0
őstag

"a jungles 2x hal meg "kivégezve" a jungleben"

Bronz 5 ben tolom de ilyen meg nem volt !!!

Olyan mar volt, hogy troll pick jinx, mert nem akart jungelezni aztan megis hozott smite-ot, es a keknel behalt.
- de hogy egy jatekban valaki 2x is ? - olyan meg nem volt !!!

Es ennek az egyszeri halalnak is a valosznusege 200 jatekbol 1.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38177) Dinter válasza hugi0 (#38174) üzenetére


Dinter
addikt

Persze. Azért egy CW ellen nem kell elájulni. :) Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ilyen jól ment volna-e, ha nem egy Viktor, hanem Varus/Jayce az enemy midlaner.

(#38178) bucketb0b válasza hugi0 (#38176) üzenetére


bucketb0b
őstag

Pontosan nem emlékszem, de a legutóbbi 100 játékomban biztosan volt 1x egy nunu akit kivégzett egy camp, lvl2-3 környékén, illetve volt egy rengar aki meghalt 2x a jungleben, egyszer lvl2-3 környékén meg aztán lvl5-6 környékén is. És akkor ettől még várja el az ember, hogy wardol, sárkányozik meg gankel? jó vicc :D ultit csak menekülésre használta, bár a legtöbb rengar ilyen akikkel találkozok.

[ Szerkesztve ]

(#38179) Dinter válasza bucketb0b (#38178) üzenetére


Dinter
addikt

Mert általában az emberek normalon olyan champpel játszanak, amikkel nem tudnak, hogy gyakorolhassanak vele. De lehet csak én vagyok ilyen elvetemült. :)

(#38180) bucketb0b válasza Dinter (#38179) üzenetére


bucketb0b
őstag

Hidd el láttam már olyat kivégezve aki elég sokat rankedezett csak az adott champpel.

(#38181) Lokids válasza Dinter (#38179) üzenetére


Lokids
addikt

Ez így van. Tegnap Zedként mentem normálra és játszottam a világtalant, mert még csak tanultam zedet. Persze a társaim elvárták tőlem, hogy elsőre (na jó 2-ra) már profiként kezeljem. Elbuktam midet, de teszek rá. Normal. Azért van.

Amúgy miért nem képesek már kijavítani azt a hibát, hogy patcheléskor elszáll a rnedszer majd utána fél óráig fájlokat ellenőriz?
Annó még a 4. szezonban ezt valamikor javították, de 5. szezon óta nekem ugyanúgy szar.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#38182) gali777 válasza hugi0 (#38176) üzenetére


gali777
őstag

Bronze 5-ben még duo top a menő, nem? ;]

(#38183) hugi0


hugi0
őstag

Egy baron fight a 38. percben -> 10 sec end game.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38184) hugi0 válasza FireLord (#38170) üzenetére


hugi0
őstag

Your name on my list !
- blacklist. ;)

Az uj munkahelyem: sirkoves.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38185) Beni97 válasza Lokids (#38181) üzenetére


Beni97
őstag

Nekem most valamilyért jobb a patchelés mint volt. Régen letöltött 200-300 mb és elkezdett kivizsgálni 2000-4000 fájlt. Most letölt 200-300mb majd elkezd vizsgálni, 30-ig se jut el, mert "ismeretlen hiba történt", majd mikor újra kezdem akkor elmegy kb 100-ig (se)majd megint letölt 200mb. Így hát kb 20-30 percet megspórolók.
Viszont nálam az aram az szar. Mikor ott tartok hogy megtudjam hogy kivel lettel befagy és csak akkor tudom meg mikor már töltök be, ami nem gáz csak hát se rúnát se masterit nem tudok váltani(se champet ha úgy van).

(#38186) ClydeBeka2 válasza bucketb0b (#38162) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

"nem veszem komolyan a játékot és legfőképpen sem stresszelek rá"

Pont azzal bizonyitod, hogy márpedig mégis, hogy oltogatod az embereket. Ha nem idegesitene, akkor elmennél ezek mellett és játszanál nyugodtan.

Tipikus flamer ragerkid vagy azok alapján amit olvastam, csak kicsit próbálod cicomázva előadni. Attól még az maradsz. Én ezzel le is zártam ezt a témát. Normal gamekről amúgy sincs sok értelme érdemben beszélni, hogy ki mennyire nem jó.

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#38187) bucketb0b válasza Beni97 (#38185) üzenetére


bucketb0b
őstag

Szerintem pontos "jé" :U

(#38186) ClydeBeka2: miért nem lehet véleményt nyilvánítani? Attól még nem feltétlenül érdekel komolyabban, mert leírom neki. Tudja meg hátha legközelebb nem fog feedelni ;)

(#38188) Lokids válasza Beni97 (#38185) üzenetére


Lokids
addikt

Nekem sajnos majdnem 8000 filet böngészik át. Fél óra. :(

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#38189) Imilenni válasza Lokids (#38188) üzenetére


Imilenni
addikt

Nekem is..de annyira jó hogy már másodjára kell ezt megvárni :U

Press "F" to pay respects.

(#38190) HoaryFox


HoaryFox
őstag

Hmm... ez gyors Origen win volt :Y

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#38191) Lokids válasza HoaryFox (#38190) üzenetére


Lokids
addikt

Ti ezekről a gamekről honnan tudtok egyáltalán? Valami linket nyomhatnátok már a meccsekről, mert fogalmam sincs honnan szeditek, hogy mikor ki ellen megy az UOL.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#38192) ClydeBeka2 válasza bucketb0b (#38187) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Na jó tényleg az utolsó.

Másik flamelése =/= véleménynyilvánitás. Kérlek ne szépits, köszönöm! Kérlek ne válaszolj erre.

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#38193) bucketb0b válasza ClydeBeka2 (#38192) üzenetére


bucketb0b
őstag

Én nyomatékosítva nyilvánítok véleményt ;)
hátha hamarabb felfogják

[ Szerkesztve ]

(#38194) Dinter válasza Lokids (#38191) üzenetére


Dinter
addikt

Minden csütörtökön és pénteken hattól. Vagy lájkold a magyar lcs fb-n, ott is mindig kiírják.

(#38195) hugi0 válasza Lokids (#38191) üzenetére


hugi0
őstag

http://eune.lolesports.com/

Magyar kommentatoros kozvetites.

Ha nem lenne fb-od (ahogy nekem sincs).

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38196) hugi0


hugi0
őstag

Na most latszik gondba vannak Fnatic-nal "az utolso pick mi legyen ?".

WOW REKETTYE VAN !!!!

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#38197) Dinter


Dinter
addikt

Fnc ráfaragott az invadere :D

Jó nagy hypejuk lesz, ha ezt most megnyerik. Mármint az h2k.

[ Szerkesztve ]

(#38198) Dinter


Dinter
addikt

Fnaticot nem láttam még ennyiszer és ennyire kijátszva egyik meccsen se eddig.

(#38199) Lokids válasza hugi0 (#38195) üzenetére


Lokids
addikt

Youtube-n nem adják? Nem szeretem a twitchet. Gigás nettel is lassú.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#38200) Dinter válasza Dinter (#38198) üzenetére


Dinter
addikt

De, lolesports, rámész a profilra, és rögtön a legelején ott lesz az élő alatt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.