Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39501) Dinter válasza yabba (#39500) üzenetére


Dinter
addikt

Szerintem fontosabb ő a csapatnak annál, minthogy pár havi fizetést megvonjanak tőle. :)

(#39502) IstvánLászló


IstvánLászló
senior tag

Segítségeteket kérném szépen loginnal kacsolatban, remélem nemzavarrom a beszélgetéseteket és szép napot kívánok mindenkinek.
A lolal van gondom, loginnal kacsolatban nemtudok beloginozni 5 éve még betudtam lépni és kérdezném is újlogint szeretnék csinálni semmi huncutkodásra ne gondoljatok.
Egy másik régióba szeretnék regisztrálni, vagy használhatom mostani loginomat másik régióban??

Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

(#39503) Solad


Solad
őstag

22-7 a W-L arány a héten, 27-28 Lp-t kapok egy winért. Promo van, ha most nem ugrok két divet akkor soha :D

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39504) Kanczy válasza Solad (#39503) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nekem nem volt div. ugrás a 21-5-tel :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#39505) IstvánLászló


IstvánLászló
senior tag

Talán erre (#39502) Hsz-re esetleg valaki válaszol majd amit köszönök előre is.

Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

(#39506) Dinter válasza IstvánLászló (#39502) üzenetére


Dinter
addikt

Újat kell regisztrálnod.

(#39507) Solad válasza Kanczy (#39504) üzenetére


Solad
őstag

Szomor leszek. S3-ban vagyok, de minden meccsen legalabb 3-3 gold 4-5 van mindket csapatban.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39508) Ryder1 válasza Solad (#39507) üzenetére


Ryder1
senior tag

Akkor vagy ők vannak silveres szinten, vagy te goldoson. :D

(#39509) yabba válasza Solad (#39507) üzenetére


yabba
aktív tag

Az teljesen jó! Vigyél support role-t, vagy segítő karaktereket, játszál defenzíven, és majd a goldosok lehozzák a meccset a te segítségeddel. :)

Én is Silver 3-ban vagyok még (majd leszek lejjebb is), de nálam már a Silver 1, Bronze 5-ök vannak. Itt nekem kellene carry-znem, de annyira nem vagyok jó.

(#39510) Solad válasza yabba (#39509) üzenetére


Solad
őstag

Már miért vinnék segítő karaktereket amikor 18-6 az elmúlt hét ADC ratiom? :D Pont azért kezdtem felkúszni mert eldöntöttem, hogy amikor csak lehet a legjobb roleomat játszom, ami az ADC, utána a supp.

Igazából rankedet játszom csak, akkor is ha van kedvem koncentrálni meg akkor is ha épp ideges vagyok, ezért jelentős az ingadozás. Voltam mér goldban és bronzeban is, nem igazán érzek olyan borzasztó nagy különbséget hogy ki lehessen jelenteni hogy a "goldosok lehozzák". Season elején amikor platosokkal dobált össze, ott már éreztem.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39511) bucketb0b válasza yabba (#39509) üzenetére


bucketb0b
őstag

Aki komolyan akarja venni a rankedet és előre is akar jutni látható időn belül szerintem legalább gold közepéig carryt kell vennie. Felesleges a nagy számok törvényére alapozni meg arra, hogy majd lesz (legalább 2 olyan) értelmes csapattárs, mint te akivel lehet playeket tolni teamfightban. Sokan 2-0 után azt hiszik, hogy már megvan a csapat carryje, mehet 1v2ben is, leütik 2x és vissza is jött az enemy csapat kb.
Akit nem érdekel a ranked annyira, hogy zavarja hol van annak mindegy, de ha előre akarsz jutni, mert jól esik azt nézni, hogy s1 s4 helyett vagy g2 b1 helyett akkor carryzni kell. Sajnos nagyon sok világtalan van akik nem gyenge játékosok, hanem világtalanok és nem értik a játék lényegét illetve azt, hogy bizonyos karakterekkel hogyan lehetne összedolgozni, illetve ha van egy jungle ww a csapatban azzal nem a leona supportot kellene leultizni a teamfight kellős közepén.. vagy ha Kalista adc van akkor nem össze vissza dobálni a csapattársat az ultival..

(#39512) TBT


TBT
addikt

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#39513) Dinter válasza bucketb0b (#39511) üzenetére


Dinter
addikt

Én pont hogy supporttal mentem fel silver1-ig (meg jungle), azzal is bőven lehet carryzni. Simán le lehet carryzni botot ill. a teamfightokat.

(#39514) bucketb0b válasza Dinter (#39513) üzenetére


bucketb0b
őstag

Szerintem azért egy carryvel könnyebb. Vagy olyan support akivel el lehet kezdeni egy fightot (zyra, lux pl.) akivel ha elkapsz valakit szinte meg is halt. Egy alistar, nautilus supp már jobban csapatfüggő. Blitz tresh meg olyan, hogy oda kell skill is eltalálni az enemyt, sokuknak ez nincs meg vagy ott szaladgál előttük közben meghal, de nem történik semmi. Voltam már párszor blitz support és hiába rántottam be valakit az enemy elkapott mire a csapatom megtorpant én meghaltam ők meg legyalulták a csapatot is utána. (bár normal volt, azt meg ugye nem veszi senki komolyan csak én a tryhard blitzcel)

(#39515) crey válasza bucketb0b (#39511) üzenetére


crey
MODERÁTOR

A carry sokak lázálmával ellentétben nem azt jelenti, hogy te szeded le a létező összes fraget, illetve a KDA arányon százzsillió.

Egy support/jungler sokszor többet hozzá tud tenni egy adott játékhoz, azzal ha megfelelő időben a megfelelő hívásokat meghozza, illetve hogy tudja kontrollálni az enemy ADC/midest.

Én is legutóbb játszottam rankedet, kaptam goldost top lanere, 4 user az enemy teamben gold. A miénkben három. Előző seasonben a toppos ellenfelem platos. Én Silver II-ben csücsülök. Ja és olyan babysittet kapott, hogy rossz volt nézni. Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#39516) gali777 válasza crey (#39515) üzenetére


gali777
őstag

Én is általában platinákat kapok enemybe topon, azoknak mindig az a passzívjuk, hogy a premade pajti babysitteli :D Nehogy már a szargold5 elverje a platinát, hogy néz már az ki :D

(#39517) crey válasza gali777 (#39516) üzenetére


crey
MODERÁTOR

az a baj, hogy előző szezonban unranked voltam, és a top nagyon nem a main role-om. Support vagyok, és kaptam egy premade adc+support párost, természetesen átengedtem nekik. Aztán olyan haszontalanul játszottam, hogy az már nekem fájt.... :DDD

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#39518) bucketb0b válasza crey (#39517) üzenetére


bucketb0b
őstag

gankre:
Gondolom azt szokták meg, hogy mindig babysittelik őket (lehet, hogy ott már kicsit jobb csapatjáték folyik és nem afk farmol a jungles 29 percig sárkány nélkül hanem gankel ahol szükséges) és ha nincs akkor nem megy úgy a játék vagy sírnak érte.. én 10 játékból 1x kapok olyan jungles aki tényleg gankel.. amúgy esélytelen, de nem is érdekelne ha máshol ott lenne meg segítene, de az számomra nem jungles ha csak afk farmol 28 percig és sehol sem látni.. ráadásul az enemy a mi junglenkat is farmolja és már onnan jön gankelni.

(#39519) DarkByte válasza crey (#39517) üzenetére


DarkByte
addikt

A jótékonykodás nagyon veszélyes dolog. Ha nem adod át akkor azért lehet elrontva a játék mert duzzognak, trollkodnak, ha pedig egyébként tudnál az adott helyen és átengeded olyannak aki lehet csak állítja hogy jól tolja, vagy te leszorulsz olyan helyre (amit írsz is) ahol nem tudsz érvényesülni akkor pedig azért. Igaz az utolsóra igazából lehet készülni mert minden lane-re kell lennie valaminek amivel tudsz menni. Én pl. nem vagyok se jó support, se jó mid, de azért mindkettőre van valamim amivel nem csak annyit teszek hozzá a játékhoz mint egy főt tojás. :D

[ Szerkesztve ]

(#39520) crey válasza DarkByte (#39519) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Jungle kivételével minden lanere tudok hozni olyan champet amivel elvagyok. A probléma az volt, hogy Hecarimot hoztam, amivel még nem normáloztam előtte soha (ez az én hülységem volt). Amúgy topra általában Garen/Mundo/Teemo/Nasus kombinációból válogatok.

Csak annyira immobilis volt a csapatunk, hogy úgy voltam vele, kellene valami szaladgálós, csapkodós - mégis tankos champ. Sajna arra nem számítottam, hogy kit kapok ellenfélnek, arra pláne nem, hogy laning phase végén 2/7-ben leszek.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#39521) DarkByte válasza crey (#39520) üzenetére


DarkByte
addikt

Én mostanában Maokai-al vagyok így. Régen mintha jobban tudtam volna vele jungle-ben érvényesülni. Most azt érzem hogy mire már gankelni kellene vele még mindig el vagyok maradva jelentősen.

Egyébként kínozza itt magát bárki az OG-UOL meccsel? :DDD Bár végülis most annyira nem vészesen rosszak, az elsőt még nyerhették is volna. Most a másodikban nem igazán övéké a kontroll.

[ Szerkesztve ]

(#39522) TBT


TBT
addikt

Stomp time 2.0

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#39523) crey válasza DarkByte (#39521) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Hát.. rossz nézni ahogy kikapnak. Egyszerűen teamfightig sem jutottak el, annyira poke heavy volt az ellenfél. Leszedegették őket egyessével.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#39524) DarkByte válasza crey (#39523) üzenetére


DarkByte
addikt

Ez a második katasztrófa. De nem is tudom miben bíztam, őszintén. OG majdnem megverte az FNC-t, olyan szinten nincsenek a srácok. Kasza, majd jövőre újra próbálják.

[ Szerkesztve ]

(#39525) crey válasza DarkByte (#39524) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Amíg nem képesek fejlődni, és újra meglepetést okozni egy-egy pickkel, addig ebből nem is lesz semmi. Sajnos amíg PoE-n múlik minden, neki meg marhára nem metába illő a champ poolja, addig sem lesz ebből az UOL-ből semmi.

Csacsit nem használják eleget, sokszor lehet jobb lenne ha valami sebzőbb topost tudna hozni, és inkább a jung/supp lenne tankosabb.

Vardags meg.... nem hiszem el, hogy nem tud ennél többet. Ez nagyon karcsú, és már annyira, hogy meccsek óta látom, hogy Hyli mást sem csinál, csak ott hagyja egyedül lanen, oldja meg ahogy akarja, és inkább kihasználják Hyli jó roamjait. Sajnos mostanában ezek sem jönnek be, mert már számítanak rá.

Nem tetszett ahogy Kikis otthagyta őket, de nagyon kellene valami olyan, amire Ő volt képes. Jó zone controll, és a meglepetés ereje.

Továbbá tényleg ki kellene találniuk hogy ki lesz a shot caller. Továbbá csókoltatom Sheepyt, de valamit vele is kezdeni kell. Valahogy nem képes a játékokat olvasni, és a megfelelő compot összerakni a csapatnak. De most már ez megy hetek óta.

Végre Azir és GP!!

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#39526) DarkByte válasza crey (#39525) üzenetére


DarkByte
addikt

Én is azt érzem hogy a kicsi trükk tárjuk mostanra már nem okoz meglepetést egyetlen csapatnak sem. :( Kár, mert egyébként a wtf pick-jeiket és nyeréseiket jó volt nézni még tavasszal.

Meglátjuk mire lesz elég az a GP + Azir kombó. Bár ha 2:0-ából kell feljönniük 2:3-ba, az már régen rossz.

(#39527) Dani_kp válasza DarkByte (#39526) üzenetére


Dani_kp
őstag

Ugyan az előző kettő meccset nem láttam, de szerintem ezt most az UOL behúzza :K .

https://ingatlan.com/33821564

(#39528) Dinter


Dinter
addikt

Harmadik meccs felénél jöttem haza, de kb. ez volt várható.

Draftban egyébként egyértelmű előrelépés látható. Vardagsot nem tudom már hányszor ölték meg 1v1-ben. Azt hiszem nem csak az ADC, hanem az edzőváltásnak is itt az ideje. Ennek a "stílusnak" már nincs létjogosultsága, semmit nem lehet vele elérni.

(#39529) Dinter


Dinter
addikt

Wow, Sheepy apja válaszolt :DDD

Én: #newcoach #newadc
-> UOL still struggling with new lineup. Kikis leaving 2 weeks bf PO back stabbed UOL.

Nem hiszem, hogy Sheepynek nagyobb tudása, rálátása lenne a játékra, mint bármelyik játékosnak.

(#39530) DarkByte válasza Dinter (#39529) üzenetére


DarkByte
addikt

Igazából ez már mindegy is. Csak abban bízok hogy egy ekkora pofon (három 3:0-ás játék egymás után zsinórban) után nem adják fel végleg és kitalálják mely dolgokon kellene változtatni. Kár lenne pár játékosért, pl. Csacsiért is.

[ Szerkesztve ]

(#39531) #53932800


#53932800
törölt tag

A hibái a UOL-nak mármint amit én (és sokan mások észrevettek)

1. H0r0-n kívül mindenkinek ez az első LCS-es szezonja,magyarul tapasztlanok.
2.Az edzőjük egy Diamond IV.-es,ha többi edzőt ha megnézzük akkor ők minimum egy Master/Challanger szintű player,nagy részük volt LCS játékos.
3.Nincs Shootcaller,azt hiszem H0r0 az jelenleg,de szerintem nem annyira bíznak benne,kéne egy olyan ember mint a FNC-nál YellowStar.
4.Vardags gyenge mint a harmat.Én csapat helyében mondanám neki ,hogy gyakoroljon valami nagyon brutális ADC-t (lásd Vayne,Draven,Kog'Maw) ,és akkor lenne plusz egy kompozício (Védd meg az ADC-t),ezz által Poe-nak, Csacsinak, Hylissang-nak is bővülne a Champ poolja. Itt elsősorban Lulu-ra és esetleg Soraka-ra gondolok.
5. Kevés kompozíciójuk van.
6.Kevesebb az Off Meta pick( azért előfordul például Kayle,meg esetleg GP [asszem csacsi hozta el elösször az EU-ban] meg Kikis hoza még az Elis-t de be is zárult a lista)

Ha ezeken tudnának változatatni ,akkor az OG-vel minimum felvehetnék a versenyt,talán meg a FNC-t is megtudnák verni.De azt se felejtsük el,hogy ez egy tök szép eredmény,ennyi tapasztalattal is borsot törtek a "nagyok" orra alá.

[ Szerkesztve ]

(#39532) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Meg a carry temahoz kapcsolodan: Szerintem platinaig Janna freelo. Abban a champ-ben az a nagyszeru, hogy egy atlagos ADC-bol jot, egy jo ADC-bol istenkiralyt kepes csinalni. Ha pedig egy szar ADC-t fogsz ki akkor mesz ahhoz aki kepes carryzni a meccset es abbol csinalsz istenkiralyt. Kozben te pedig a champ kit-e miatt nem halsz meg csak passzivan segited a csapatod. En a placementekben Janna-val osszesen (egy jatekot kiveve ahol volt egy rengar) 8meccsbol 13x haltam meg. Cserebe vegig tudtam a jatekra figyelni es nem a fountain-ben szotyiztam :))

(#39533) Solad válasza Jim-Y (#39532) üzenetére


Solad
őstag

Egyszerűen gyűlölöm ha Janna van velem.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39534) Jim-Y válasza Solad (#39533) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hat lehet nem volt meg veled jo Janna :D

(#39535) Ryder1 válasza Solad (#39533) üzenetére


Ryder1
senior tag

Pedig nem igazán van nála jobb support jelenleg. :D Tényleg csak azon múlik, hogy tud-e vele játszani az illető, mert ha igen, akkor kb nyertél.

(#39536) Solad


Solad
őstag

Epp ezaz. Skill kell hozza, ami nelkul lenyegeben 2v1 a lane. Vannak olyan supprtok is akik kozepesen jatszva is hazsnosak lehetnek a lanen es kesobb is. Pl egy gyenge blitz tobbet arthat mint hasznal. Kosz nem akkor mar inkabb egy soraka, a healt nehez elbaltazni.

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#39537) hugi0


hugi0
őstag

C9 megtaltosodott ? felult egy rozsaszin lovacskara ? ;)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#39538) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

A cheese-zel már nem nagyon tudnak nyerni, valódi játéktudásban pedig gyengébbek egyéni és csapatszinten is a jó csapatoknál. Csacsi és H0r0 nem elég konzisztens, a macro-juk, a draftjuk és a teamfightjuk pedig elég tragikus, bár ez utóbbiak főleg az analyst és a coach hibája.Vardags és Sheepy kuka, a többieknek pedig össze kell szokni a következő szezonra egy rendes lineup-pal.

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#39539) Dinter


Dinter
addikt

Kíváncsi lennék egy TL-H2K meccsre :)

(#39540) hugi0 válasza Dinter (#39539) üzenetére


hugi0
őstag

Mingyart a suppok is full buildon. :)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#39541) VitaD5 válasza Solad (#39536) üzenetére


VitaD5
tag

Soraka azért nem csak ilyen egyszerű... Az a W nehezebb, mint gondolnád. Valahogy meg is kell azt tartani.

[ Szerkesztve ]

Yar Har fiddle di dee

(#39542) Zivos válasza #53932800 (#39531) üzenetére


Zivos
tag

Szerintem már a második, de mindegy. Sokkal egyszerűbb a probléma: Amíg ment a szekér addig a tudásuknál többet hoztak ki magukból, most meg vita mehet köztük. Természetesen nem tudom, de: PoE mondja Vardagsnak szar vagy, Vardags Hilyngnek szar a supportom, Hilyng szar az ADC inkább megyek másnak segíteni, Csacsi mit erőlködjek úgyis vesztünk, HoRo úgy sem figyel rám senki akkor mit törjem magam? 2 hete nem tudtam mi lenne a jobb azonnal cserélni, vagy megvárni ezt a meccset, kiderült hogy cserével sem jártak volna rosszabbul. Azt látom ami nekem is hibám: Kimondtak magukban egy ítéletet és Hyling úgy gondolta: Nem mindegy hogy Vardagsnak segítek úgyis béna, megyek máshova. Hát nem mindegy, mert így még gyengébbek lettek. PoE szintén úgy gondolja egyedül kell neki megnyerni a meccset, mert a többiek gyengék. Csacsi csinálja ami a dolga, de nem egy topos fogja megnyerni a meccset elenyésző kivételtől eltekintve (Huni). HoRo -t meg nem tudjuk milyen, hiába játszott 9 meccset nem derült ki. Ez tisztán edzői felelősség, ez nem mai keletű probléma. Óriási változtatás kellene, már írtam legalább 2, de inkább 3 játékost cserélnék. Egy összeszokott ADC-support párost és egy junglerest. Valamint felvennék egy elemzőt ha már az edző nem képes rá. Van fél évük rá hogy rendbe rakják a csapatot, mert ha nem jövőre kiesnek.

(#39543) szupermacs


szupermacs
veterán

Sziasztok. Nem rég elkezdtem LoL-ozni, de nagyon nem értek hozzá.
Először Alistarral kezdtem el, AI ellen egész jól is ment, de pár meccs után feladtam pvp-ben, mert nagyon gyenge voltam vele. Legutóbb pedig Cho'gath-tal kezdtem játszani és ő is nagyon bejött stílusra AI ellen, de félek, hogy pvp-ben megint leszerepelek és nooboznak majd. Esetleg valaki tudna adni pár hasznos tanácsot ehhez a két karakterhez?
Nem nagyon tetszik a többi karakter, tipikusan az a láma játékos vagyok aki nem nyúl olyan karakterhez, akinek nem tetszik a külsője (ázsiai fazonok, női karakterek, cuki kisállatok). :DDD Remélem nem gond, hogy ezzel a kéréssel fordultam hozzátok, de hátha van itt olyan, aki szintén ezekkel a karakterekkel tolja.

(#39544) LLaci89 válasza szupermacs (#39543) üzenetére


LLaci89
tag

Helló, ha adsz egy summoner nevet és east-en vagy, akkor felveszlek es tudok tanácsot adni.
Ja es bocs az ékezetek hianyaert, telefonról írok.
Szerk.: Hülye telefon miért irja át az angol szót, valami hasonló magyarra, :D

[ Szerkesztve ]

(#39545) szupermacs válasza LLaci89 (#39544) üzenetére


szupermacs
veterán

Ugyan ez a nickem ott is. Köszi előre is a segítséget!

(#39546) bucketb0b válasza szupermacs (#39543) üzenetére


bucketb0b
őstag

Alistar bot lanere való inkább adc mellé supportnak. Chogath pedig topra egyedül.

(#39547) szupermacs válasza bucketb0b (#39546) üzenetére


szupermacs
veterán

Mi az az adc és mi az a support? Nem nagyon értem még ezeket a kifejezéseket.

(#39548) bucketb0b válasza szupermacs (#39547) üzenetére


bucketb0b
őstag

Gondolom magyarul játszol a lolban. A lenti lanen kétféle karakter van. Lövész és támogató. (vagy mi a péló a neve)
adc= lövész, farmolja a minionokat a lenti lanen
support= támogató, segíti a lövész játékát, nem viszi a farmot, próbálja blokolni az ellen lövészét a farmolásban, ha meg már nagyon ügyes vagy akkor mindig kicsit csipkeded miközben a lövészed is üti és leszeditek. Ha az ellenfél supportja nem papír akkor célszerű inkább az adc-t fókuszálni, amúgy a supportot is ki lehet szedni ha nem tankosabb és akkor az adc megint csak nem fog 2v1ben nagyot alkotni, míg visszaér a supportja.

[ Szerkesztve ]

(#39549) Jim-Y válasza szupermacs (#39545) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szia, az OP.GG profilod alapjan meg jatszanod kene par bot meccset a normal elott es olyan dolgokra figyelned mint a farmolas. Amikor Alistar supporttal vagy farmolsz (nem kene, csak amennyit a relic shield megkivan), amikor pedig nem supportolsz akkor alig-alig farmolsz valamit. Lvl 14 Malphite 29CS az baromi keves. Ugy latom, hogy azt nem erzed, hogy ha meghalsz 1-2x akkor aki megolt mar olyan elonyben van hozzad kepest, hogy ha visszamesz a lane-re akkor az ellen kozelebe se kene menned de nyilvan valoan belemesz utana is a harcba. Pedig ez a jatek nem igy mukodik. Ha te meghalsz valaki altal akkor az penzt kap erte amitol meg erosebb lesz mint te igy egyedul nem leszel kepes utana legyurni. Ilyenkor sokkal ovatosabban kell jatszani es kerulni kell a konfliktust. Illetve ami uj jatekosoknal legjobban megdobja a fejlodest az az, hogy gyakorlod a farmolast ugyanis azert kapsz aranyat amibol itemeket veszel amibol elonyre teszel szert.

Szummazva:
bot jatekosok ellen gyakorold hogy CS/min-ed 5.0 vagy 6.0 korul legyen. Ez meg mindig tavol van a jotol de a mostani 2.0-hoz kepest mar nagy javulas lenne. :)

Az itemization nem olyan rossz legalabbis Alistaron nem.

Ha mar a farmod jo, es azt is megtanultad, hogy hogyan kell biztonsagosan jatszani akkor lehet azzal foglalkozni, hogy minden jatekban vegyel trinketet es az felfejleszd, hogy vegyel minden supportnak Sightstone-t stb.. de ezt majd kesobb :)

(#39550) szupermacs válasza Jim-Y (#39549) üzenetére


szupermacs
veterán

Megnéztem én is a profilomat amit linkeltél, de nem sokat értettem abból amit mondtál. Tehát ahogy bucketb0b is mondta érdemes farmolnom egész játék alatt és majd utána próbálkoznom gyilkolással? Botok ellen túl könnyű a játék, úgy érzem, hogy ott nem nagyon fogok arról többet tanulni, minthogy maradjak távol mindenkitől és farmoljam a minionokat. Csak a farmolással meg teljesen úgy érzem, hogy amíg mások folyamatosan zúzzák az ellent és sehol nem tartok mert 14-es szinten is csak minionokat ölök. Sajnos az ajánlott felszereléseken kívül nem tudom miket érdemes venni. Úgy érzem, hogy ezzel nem veszem ki a részem a játékból. Nem tudom milyen karakternek milyen statos cuccok kellenek akkor sem, ha le van írva, hogy az ajánlottak miket tudnak.
,,Amikor Alistar supporttal vagy farmolsz (nem kene, csak amennyit a relic shield megkivan), amikor pedig nem supportolsz akkor alig-alig farmolsz valamit. " Ezt viszont egyáltalán nem értem, hogy mit jelent, ne haragudj. :(

Próbálkoztam nézni a bajnokságból videókat, egyik srác Alistarral tolta, de egy szót sem értettem a kommentárból és kegyetlen hosszúak a felvételek és már nem volt türelmem végignézni 5-6 órányi gémpléjt. :D
Mindig úgy voltam vele, hogy nyomás alatt nő a pálma és minél nehezebb módban próbálok megtanulni Lolozni, annál jobb lesz. De úgy látom ez már sokkal bonyolultabb, mint a DotA.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.