Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot,jelenleg 7-es szintű vagyok,és van egy db champem:Master Yi ,elég jó kis karakter pedig csak 450 ip(?)-be kerül.Egyenlőre csak Emberek vs Mi-ben mentem kb van 3 kezdő, 5 a kezdő utánlévő de most nem jut eszembe,meg 5 középhaladó győzelmem és egy vereségem 3v3-ban
Egyébként amikor azt írja ,hogy különbségek kiszámítás akkor frissít?
-
törölt tag
Köszönöm szépen a válaszokat,az igazat megvallva csak egy két menetben volt összhang a csapat társaimmal legutóbb most előbb ,nagyon jó volt ment az egész csapat a jungleban azt a sárkányt megölni ha valakinek szüksége volt segítségre akkor mentek szóval ja nagyon élveztem
-
törölt tag
Ok egyelőre marad YI de azután szerintetek kit vwgyek meg?
-
törölt tag
Kipróbàltam Corkit ès nagyon tetszik,olyan 8. Szinttől legyőzhetetlen
-
törölt tag
12-es vagyok és most szerztem 2 PVP wint
-
törölt tag
Ez a Draius milyen champ? Kettő embert megölt az imént full HP-ról...
-
törölt tag
Csak ki akarom próálni ezt a spoiler dolgot -
törölt tag
De miért dob be 30-asokat amikor én csak 17-rd vagyok???Egymás után 2 meccsbe is enemy be volt egy hát nem kicsit
széjjel....szopatott -
törölt tag
Amint tudjátok nézzétek meg a UOL-Fnatic meccset nagyon durva.....Nem spolerezem le,nagyon megéri megnézni
-
törölt tag
Ti melyik champekkel szoktatok játszani?
Én mostanában velük szoktam menni:
ADCorki
Supportlitzcranc
Mid: Cho'Gath,bár ide ki szeretném próbálni LB-t.
Top-ra nem szeretek menni de ha nagyon kéne akkor szintén Cho'Gath
Mostanában legtöbbet Jungelban töltöm Sejuanival és Fiddlelel.
Bár van még egy csomó karakterem pl:Tristina,Sivir stb... -
törölt tag
A kiskarimon (ami 7-es),megvettem a kezdő RP-ért Karthust nagyont fun Első meccsen Triple kill az ultijával
-
törölt tag
Ti melyik 6300-as champet vennétek meg Midre vagy topra?(vagy esetleg jungelba bár oda van egy Sejuanim,akit most eléggé legyengítettek viszont még így se rossz,csak jobban kell célozni)
Egyelőre Hecarimon(ő ugye jungelba is jó lenne),Aziron,és Lissandrán gondolkodom.Köszi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok ! Aki sokat jungelezik az tudna adni pár tippet,pl. hogy hol kezdjen stb... (Első sorban Sejuanival,Reksaijal ,Nunu val játszik azoktól kérdezem Köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #36497 üzenetére
-
törölt tag
Ti melyik ADC-vel szoktátok tolni?Én régen nagyon sokat Corkiztam csak most már nem nagyon tolom vele mert hívott a jungle Az a lényeg hogy vissza szeretnék térni az ADC-hez és ahhez Corkin, Gravesen kívül kit ajánlotok? Jó lenne ha védekezésnél nagyon sok miniont rövid idő alatt meg tudna ölni (mint pl Jinx)Ja és szeretem ha van valami jó kis menekülő képessége (mint pl Corki W-je).És aki sokat ADC-zik mondana pár tippet/trükköt?
Köszi
-
törölt tag
válasz ujlakany1993 #36720 üzenetére
Hát ja,megnèzem majd Piercet rózsaszìn szakállal.GG
-
törölt tag
Sziasztok!
Lejátszottam mind a 10 ranked meccsemet és nyolc winnel gold III-ba kerültemEl se tudom hinni mert 126 normal winem van,és február első hetében kezdtem el a játékot -
törölt tag
Jungelba kit ajánlotok sejun kívül? Mivel őt már általában bannolják azért kéne valami alternatíva Köszi (Szeretem a sok-sok cc-t és a tankosságot)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Evil Snowman #36869 üzenetére
Godyr megvan el kéne vele kezdeni játszani Nautilust azt csak suppnak próbáltam de ott eléggé fun Rammus freere meg akkor várok Udyrral lvl2 gank az tetszik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy ti hogyan gyakoroltak egy champpel,mert a midet normalon kb nem lehet(vak és draft módban),mert mindig valamit be instalockol valakit és akkor már nem nagyon mehetek oda...Ha jól gondolom az a csapatépítő van erre kitalálva?
-
törölt tag
Sziasztok! Erre a bizonyos csapathétre szeretnék embereket keresni,itt a nevem: Robeszkácskalínó.Ja ami még fontos nekem nincs mikoronom szóval a TS3 meg a skype kilőve
-
törölt tag
Szerintem a Shen pick -legalábbis nekem- elég meglepő és új (főleg hogy még Csacsi mondta egy streamjában hogy szerinte nem túl jó)
Egyébként lehet ,hogy csacsi újra fogja hozni Poppyt,mert mostanában nagyon sokat játszik vele
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz marked one94 #37921 üzenetére
Én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest