Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62001) Yodamest válasza Bennyboy (#62000) üzenetére


Yodamest
addikt

Kicsit én is megtörtem most, sok meccs lejátszása után az körvonalazódik, hogy egyik csapatban (de inkább az ellenfélnél) mindig van egy Vayne vagy Diana, aki őrület fed lesz 15 perc után és megállíthatatlanul vergődünk még kb 20 percet a meccs végéig, amikor egyértelmű, hogy nyerhetetlen.... ezek döntenek mindig, hogy melyik botlane vagy mid nyer, nekem mint toposnak tök irreleváns a jelenlétem, mert ha nem jön a jungler nemnagyon tudok mit csinálni. Enemy farmol torony alatt és még ha toronydöntővel alá is megyek néha, hogy beleverjek, túl lassú a folyamat, ahhoz, hogy a 15. perc előtt betoljam az egész toplanet, és addigra már legtöbb esetben enemy Vanye 12-2-ben van. Ráadásul valahogy az enemy jungler mindig tökre ráér a sárkány és a herald között velem is foglalkozni, látszik, hogy semmi pressure nincs rajta, így hát kitámadni sem szabad nekem, mert instant kapom a ganket. Másik véglet meg, amikor olyan jó csapatom van, hogy lénegében afk farmolva is nyerjük a meccset... szóval nem érzem azt hogy én játszanék, az én érdemem egy győzelem vagy éppen egy vereség az én bűnöm lenne. Mintha csak ott lennék és keringenék mint gólyafos....

Lehet erre mondani, hogy hát nagy kihatással kell lenni stb, de nehéz így amikor minden meccsen van egy ember vagy egy duo pár akik jóóval silver szint felett játszanak (mint akiket linkeltem is az előbb) és ők dominálják a meccset. Az számít csak, hogy ezek az ex platos, diás emberkék kihez kerülnek, te nem tudod az ő teljesítményüket árnyalni semmiképpen sem.

[ Szerkesztve ]

(#62002) Sordoran válasza Yodamest (#62001) üzenetére


Sordoran
addikt

Szerintem top dolga problémásabb low elo-n mint a supportnak. Top nagyon rá van utalva többi lane-re, ha klasszikus top-os működést nézzük. Split push-nál ha a csapat nem tudja kezelni helyzetet, erőlteti csapatharcot 4v5-ben, majd hibáztat téged, sokat nem tudsz tenni. Illetve ha nincsenek mélységi ward-ok, akkor teleportolni se tudsz megfelelően kialakuló teamfight előtt. Ezért is népszerűek a lane bully hősök (pl. Vayne, Quinn) akikkel nyered a lane-t early game-ben, utána pedig már hiába kevésbé hasznos, addigra már fejben feladta másik csapat, és nyertek. Kivételek persze mindig vannak, de sok meccsre rá lehet vetíteni.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#62003) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Én is pont ugyan ezt érzem top lanerként, h igazából nincs beleszólásom a meccsbe. Hiába nyerem top-ot ha amire vége a lane fázisnak akkor az enemy adc, mid laner már fed. Ellenük meg nem tudok mit csinálni mert nem assassinokat játszom hanem bruisert. Csomószor van az, h kb tökmind1 mit csinálok a csapat nyer v veszít. Tegnap volt ellenünk egy top trundle (itt poppy support voltam) aki egyedül megnyerte a game-et, mondjuk az is kellett hozzá, a jhin hagyta afk farmolni egész meccsen meg kapott pár killt is és a csapatunkban nyilván nem volt egyetlen ap-s sem így nem volt nehéz dolga. Azt érzem problémának, h annyival nem vagyok jobb képességű játékos, h az egész csapatot lehozzam de még is jobbnak gondolom magamat mint ahol most vagyok. Csomószor látom mit kéne csinálni de ahogy már ti is leírtátok ez nem erről szól mert ha a csapat harcolni akar, akkor is amikor nem kéne akkor ott kell lennem mert hátha (hiába inkább defelni kéne a lan-eket). Ezen a low elon rengeteg buta harc van szinte egyfolytában, nem számít, h sokkal fontosabb objectivek vannak a pályán. Vagy velük mész meghalni vagy reportolnak amiért a lane-t tolod vagy visiont csinálszt. Ebből nem azt akarom kihozni, h mindig szar csapatot kapok, hanem, h majdnem mind1 hogyan teljesítek top-on a többi lanetől függ mennyire feedelnek és nyerünk-e.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#62004) Yodamest válasza Bennyboy (#62003) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát ahogy mondod is, gyakori hiba, amit máig nem tudok kezelni rendesen, hogy amikor van egy teljesen értelmetlen félcsapat vagy csapatharc valahol a közelemben, abba most belemenjek-e ha tudom, hogy rossz döntés és hátha megússzuk vagy inkább hagyjam meghalni mondjuk a junglerünket aki pl. totál idiótán bement a Khazix redjére miközben látom, hogy pl. mid Syndra már hátulról mögékerült. Ilyenkor van az, hogy hiába lennék jó nem látszik a statomon sem, mert a hülyeségek miatt belekényszerólök olyan helyzetekbe, amitől a végén mondjuk 0-5-5-ben leszek és úgy tűnik totál noob voltam közben csak ezek voltak a lehetőségek.

Ennek az ellentéte ugye, amikor van egy jó csapat jó döntésekkel akkor baromi könnyű MVP-nek lenni és 10-3-10-es statot csinálni, szinte erőfeszítés nélkül.

Tipik ilyen még amikor Heraldot elkezdem mondjuk vagy a sarit, egy jó csapatnál jönnek és segítenek és megöljük mire az enemy észbekap, egy rossz csapatnál meg azon kapom magam, hogy a Herald ott van 5% hp-n de nem tudom megölni, mert ellenfél toposa, midese, junglere rámjön, megölnek és elviszik.... a csapatomból meg senki arra sem néz.

[ Szerkesztve ]

(#62005) Yodamest válasza Bennyboy (#62003) üzenetére


Yodamest
addikt

Még amiatt is top a legszopóbb, mert ott futsz bele legkönnyebben counterbe. Tehát én választok mondjuk egy Mordét, de enemy jön egy Quinnel vagy Teemoval az azt jelenti, hogy jobb esetben is max egálra tudom kihozni a lanet és végig ott kell legyek farmoljak torony alatt, nem fogok tudni menni semerre sem. Ez már predesztinálja, hogy minden a csapatomtól függ, semmi kihatásom nincs a meccsre azon kívül, hogy 1v1-ben tartom a lanet fent.

(#62006) grimm2015 válasza Sordoran (#62002) üzenetére


grimm2015
senior tag

Hát pont nem így van. Low eloban a legkönnyebb a mid és a top, majd a jg, ezután jön a support, és az adcnek van legnehezebb dolga. Dia fölött azonban ez megfordul.

High eloban a syndra, cassiopeia, yasuo az S meg az OP tier, meg kb minden, ami nem adc.

Az, hogy valaki hasznavehetetlen/nincs befolyása a meccsre az nem ugyanaz, hogy nehéz dolga van. És akkor most ne azt nézzük, hogy miután a jg és a mid AP, ezután a support is ap-t választ, majd a top nasus ellen egy teemot hoz a top... Már több száz lp-m bánja a kilépéseket....

Battlenet: Grimm#22690

(#62007) Sordoran válasza grimm2015 (#62006) üzenetére


Sordoran
addikt

Kiemeltem, hogy a klasszikus top-ról van szó. Supportnál is lehet hozni Brand-et, Veigar-t stb. amik se nem védenek, se nem healelnek, hanem +1 carry, nincs ezzel semmi gond. Top-ra is ugyanígy lehet pickelni, és más megoldással játszani, de klasszikus, split push + ellenfél mögé teleportálós játékot nehéz játszani vele. Persze ha nem gyakori az ilyen játékos, úgy a klasszikus top elég fura hangzású lehet. Ha többség nem így játszik, akkor ez a klasszikus top nem az a top. Ezzel sincs baj lényegében. Nem ugyanúgy játszanak különböző divíziókban az emberek, így nem lehet ugyanazzal a szemmel nézni se.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#62008) Yodamest válasza Sordoran (#62007) üzenetére


Yodamest
addikt

Hehe na én akkor classic topos vagyok, mert kb pont ilyesmit játszok. Már a hőseimból is látszik, tehát nem egy ad carry egyik sem: Maokai, Sion, Orn, Tahm, Renekton (tankosan), Poppy, Urgot, Garen (jó ő most iszonyat broken, de amúgy nem lenne tipik carry)

(#62009) Sordoran válasza Yodamest (#62008) üzenetére


Sordoran
addikt

Erre gondoltam, hogy sokak fejében ezt jelenti a top. Viszont tény, hogy más hősökkel lehet gyorsabban tudnál te is climbolni, eltérni a klasszikus mechanikától. Pl. egy Quinn-el lvl6 után elkezded szekálni a mid-et és jg-t, elfeedeled magad, és ilynekor már az ellenfél saját chat-jén egymást szidja (főleg top-ost aki tehetetlen volt) és fejben eldobják. Holott az ő csapatuk lehet late game-ben sokkal erősebb lenne, mert nálatok nincs tank/front line. De itt a pszichológia megteszi már a magáét, és nyertek. Ez pedig low elo-n jellemzőbb, mivel itt kevésbé ismerik mélységeiben a játékosok egymás hőseit, és nem látják be ezt.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#62010) Yodamest válasza Sordoran (#62009) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát lehetne Yi-t is játszani, meg Annie topot pl. elvileg elég broken, de én nem akarok aktuális patch S tierek meg állandó broken counterek miatt feljebb jutni, az nem én lennék. Nagyon akarnék már szerintem lehetnék goldban, annyit kéne tennem, hogy Garent hozok akár midre is, (mindig a midünk feedel) szétszednék bárkit, de nem akarom eladni a lelkem. Én akkor élvezem a játékot ha úgy tudok nyerni, hogy a saját hősömet hoztam tök független az ellenféltől, max a rúnákon meg a tárgyakon variálok ha kell.

(#62011) Jim-Y válasza Yodamest (#62010) üzenetére


Jim-Y
veterán

Azert az vicces, hogy "aaa en nem hozom XY champet mert tul eros, vele mar reg nem itt lennek, helyette inkabb hozom azt amivel nem jutok feljebb majd utana sirankozom, hogy a tarsaim miatt nem jutok feljebb".

Tudom, hogy nem fogod magadra venni, nem is bantasbol irom, csak ez a Garennel inkabb nem jatszom mert meta-slave-nek ereznem magam dolog vicces :) Hozd azt akivel stabilan tobbet tudsz nyerni mint 50%, lehet az 1-2 divizioval magasabbra fog vinni majd elkezd nem mukodni, akkor ugyis mast kell majd vinned. Ne misztifikald tul, ha csak for fun jatszol akkor jatssz azzal akivel szeretsz, ha feljebb szeretnel jutni akkor eroltesd azt akivel nyerni tudsz. Ilyen "egyszeru"

[ Szerkesztve ]

(#62012) ClydeBeka2 válasza Jim-Y (#62011) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Igen, ezen most jót nevettem. Annyira tipikus, itt a topikban is... :))

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#62013) nuke7 válasza Yodamest (#62001) üzenetére


nuke7
veterán

tudod, hogy csak az jut feljebb, aki kb. egy league-el feljebb tud játszani, mint ahol van... :U

ha nem tudsz feljebb jutni, akkor a sztinteden vagy - a tudásodhoz megfelelő rangon játszol.

https://youtube.com/user/nuke7

(#62014) nuke7 válasza Yodamest (#62005) üzenetére


nuke7
veterán

teemo-t morde megeszi... (quinn-t nem ismerem annyira)
hol lenne az counter..? :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#62015) nuke7 válasza Jim-Y (#62011) üzenetére


nuke7
veterán

hát ezt én se értem... :D

(#62010) Yodamest:
miért nem viszed a garen-t amíg oda nem kerülsz ahova valónak érzed magad..? :U

https://youtube.com/user/nuke7

(#62016) mouzrr válasza Yodamest (#62010) üzenetére


mouzrr
őstag

Ez nem így működik hogy a saját hősödet kell mindig hozni. Olyan karakter kellbaki jó az ellenség ellen vagy jól illik a te csapatodba. Persze legelső és legfontosabb dolog hogy tudj vele játszani, nem szabad csak azért pickelni egy hőst mert countereli az ellenséget.
Minél több karakterrel játszol, annál jobb leszel és ki tudod használni a helyzeteket, 2v1 eket is simán nyersz ha számolsz a cooldownokkal, kb. sebzésekkel.

Előttem helyesen írták, ha nem mozdulsz a ligából, jó helyen vagy ott, tudásnak megfelelően. De a játék nem arról szól hogy a kedvenc hősöddel feljutsz magas ligákba.

Nyomasd a support lanet, szerintem ott lehet legtöbbet tanulni mert egyszerre 4en vagytok lane en, kiismersz rengeteg játékstílust és karaktert, megtanulod hogyan kell mozogni és jó döntéseket hozni (rá leszel kényszerülve, rossz döntésnél haltok az ADCvel).

Skillshotok gyakorlására is fontos, főleg a farmolás és a jó időben való hazateleportálás ismerete különböző helyzetekben.

(#62017) csoki46 válasza Yodamest (#62010) üzenetére


csoki46
aktív tag

Az utóbbi hetekben tényleg arról szól a fórum, hogy milyen hős ellen játszottál éppen top-on és az milyen OP. Eddig se értettem, hogy akkor miért nem játszol ezekkel a hősökkel és élvezed a free wineket...

(#62018) Bowser válasza Yodamest (#61999) üzenetére


Bowser
aktív tag

Engem úgy istenigazából egyszer aláztak szét mikor tényleg nem tudtam mit csinálni. És ez bronzban volt a besorolók után.
LUX és ZILEAN páros. De abból a fajtából akiknek ez az élete. Lux Q és Zilean dupla bomba + egy Lux E. Ez pont elég volt egy halálhoz. Szét aláztak minket.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#62019) Nammarci


Nammarci
csendes tag

Nekem két kérdésem lenne úgy mindenkitől aki tud segíteni.
1. Mi a counter(akár champ akár vmi taktika stb) wukong ellen(főképp topon). Alapvetoen mid-jungler vagyok de régen sokat topoztam és néha szoktam mostanában is, főleg normal-flexen(a nehezebb karakterekkel;fiora,irelia,aatrox) tegnap mentem is egy mordet gondoltam jó lesz az wukong ellen. Hát nem.. oké nem vagyok top main, tudom H morde level 6ig nem a legerősebb, épp ezért freezeltem is a lanet a tornyom előtt. De attól függetlenül H az enemy jungler így is legalább kétszer begankelt(inkább már dive) és megöltek a wukong így is agyonvert. Később már torony alatt is. Hiába vettem ninjatabit + még vagy 50armort a liandry mellé semmi. A q+blackreaver azonnal leszedte az e-jet nem lehet dodgeolni mert point and click, visszatradelni nem lehet mert elmenekül és klonja van ami szintén üt. Ultival még kétszer fellok. Nagyjából tudom mit tud a hős de egyszerűen meg voltam love. Szóval mit tanácsoltok?
A másik a nocturne mid.. ami ellen nem tudok vagy utálok midezni azt mindig bannolom (yas,heimer,lb) de néha bejön ez és lekaszabol.. egyszeruen minden szinten olyan sebzese,healje van plusz cc,shield stb h nem tudok vele mit kezdeni. Ötlet?
A második kérdés pedig H ki honnan v kit szokott nézni tanulás szempontjából vagy saját szórakoztatására akár yt,akár Twitch stb. Kíváncsi vagyok tud e valaki ajánlani valami jót(lehet magyar vagy külföldi is de lehetőleg angol azért :D)
Köszöntem :R

(#62020) mouzrr válasza Nammarci (#62019) üzenetére


mouzrr
őstag

ProGuides/SkillCapped youtuben. Rengeteg videó, lehet elofizetni is tobbert hogy fejlodj ha ennyire érdekelne.
De amik ingyen fent vannak azok is elég jók szvsz, pl hogy mit csinálj a lane n ha ranged az enemy, vagy pont ha te vagy az es ellened melee.

(#62021) kistusik válasza Nammarci (#62019) üzenetére


kistusik
tag

Hát nem tudom milyen divben vagy, de itt most Goldban Jax top nagyon megy. Top nem is az én lanem. Nocturnen meg soha nem láttam még miden:DDD
Tanulásra? Arra szerintem az a legjobb, ha a saját meccsedet nézed vissza. Meccs után higgadtan és idézöjelben "kívülállóként" nézed vissza, látni fogod mit hibáztál, vagy hogy mit kellett volna másképpen csinálnod. Én is ezt csináltam egy ideig. Meg ha más höst akarok megtanulni, akkor letöltök egy olyan meccset ahol az a karakter kurva jo volt, és a tradeket leglassabban nézem vissza. Mikor mit nyom el stb. De például van egy csávo youtubon (magyar) TechnovikingTV azt hiszem. Lol alapok videosorozata van. 5-6-7 video. Vannak külön champekről videok ahol egy e-sportolo kommentálja a videokat és tanitja a srácot. (Irelia, Fiora) nagyon jo videok. Ezeket tudom ajánlani.

(#62022) Yodamest válasza Jim-Y (#62011) üzenetére


Yodamest
addikt

Most így elsőre viccesen hangzik elismerem, de arról van szó, hogy Garennel felmennék goldba oké, tök jó, fasza csak ahogy elkezdek más hőst játszani visszaesek, szerintem ennek nem lenne értelme. Egyébként akikkel többet játszottam idén, Sion, Renekton, Tahm, Morde, Maokai, mindenkivel 50% feletti a winratem, szóval nincs baj amúgy se, csak így lassabb a climb.

[ Szerkesztve ]

(#62023) Yodamest válasza nuke7 (#62014) üzenetére


Yodamest
addikt

Quinn underító counter minden meele champnek, mivel ha rámész azonnal disengage (csinál egy hátraszaltót) és blindol valami 3 secre, amíg nem látsz semmit. Szóval totál támadhatatlan, mert ráadásul elég kicsi a cd rajta. Konkrétan semmit nem tudsz vele kezdeni ha te Sion, Morde hasonló hősökkel vagy.

Nem tudom, hogy eszi meg Morde a Teemot, amikor a közelébe sem tudsz menni, letépi a fél arcod és szintén blindol, tehát nemt udod autoattackolni sem, az pedig kell ahhoz, hogy a passzívod bekapcsoljon, pláne ha nem talál be valamelyik skill, amire jó esély van, mivel kicsi is fürge fajta a hörcsög.

(#62024) Bennyboy válasza kistusik (#62021) üzenetére


Bennyboy
őstag

köszi az ajánlást, elkezdtem nézni a videóit és tetszik amit csinál a srác. Értelmes és jó tanácsokat ad.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#62025) kistusik válasza Yodamest (#62023) üzenetére


kistusik
tag

3 sec azért durva lenne:D de most kapott buffot 10.9 updatebe 1.5 ről 1.75sec-re növelték a blind időtartamát. Amugy ja elég broken. Nekem 70%-os winratem van vele 10 meccs alatt. Az összes meccsen 10+ killem volt. Szeretem, de nem vagyok top main:D

(#62026) Yodamest válasza kistusik (#62025) üzenetére


Yodamest
addikt

akkor csak olyan mint a Morgana Q egy örökkévalóságnak érződik, mert ő addig leszedi a félHP-mat, amíg blindolva vagyok, főleg a press the attack rúnával. :W

Hát jah erős hős, főleg ha toppon simán tud farmolni, mert bevagyok nyomva torony alá, jungler meg nem jön segíteni vagy akkor jön, amikor low HP-n állok a torony alatt egy minionwave-el a nyakamon és még ő van utána megsértődve, hogy nem mentem azonnal segíteni neki. Sokszor nagyon rosszul tudják belőli azokat a ritka gankeket is, aztán meg jön a : "oké többet nem jövök topra" duma, hát mondom így ne is gyere barátom, inkább elfarmolok egyedül a torony alatt, aztán majd kiszednek heraldal úgyis.

(#62027) kistusik válasza Yodamest (#62026) üzenetére


kistusik
tag

Morgana Q viszont tényleg 3 sec fullosra kirakva xD De ilyenkor meg kell nézni lobbyban, hogy milyen hősöket pickelt az enemy, és tenacityt berakni rúnába, meg olyan cipőt kell venni. És azt hiszem máris van 45% tenacityd ami majd felére csökkebti az összes CC-t:D

[ Szerkesztve ]

(#62028) Yodamest válasza kistusik (#62027) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát ez a tenacity megérne majd egy tesztelést, mert azt tapasztaltam, hogy nem sokat ér. Nemtudom valahogy sokszor mindegynek érződik, előző példával élve, ha mondjuk betalál rám egy Morgana Q, és van ott több ellenfél is, tök mindegy lesz, hogy van-e 20-40% tenám vagy nincs. Ha már talál egy cc akkor valahogy nem érzem relevánsnak azt a csökkentést. Blind ugyanez, mercury boots után egyáltalán nem érzem, hogy a Teemo kevesebb ideig vakítana, mint azelőtt.

(#62029) kistusik válasza Yodamest (#62028) üzenetére


kistusik
tag

Érdekes amugy, mert pl. A magic resistes cipőnél ugye 30%-ot ad mindenre. Stun, fear, blind, taunt, silence. Mindenre. Van rúna, azzal megint elérhető 30%, + van még 1 runa, ha a summoner spellek cd-n vannak akkor még 10-10% elérhető. Szoval ha jó a matekom, akkor ez már 80% reduc. Sőt van poti is ami 3 percre ad 25%-ot. Az már 105% xDDD. De amugy a max amit ki tudtam hozni az 61%.

De.
Egy külföldi oldalon viszont azt olvastam, hogy csak stun, fear, slow meg ilyenekre jó és a blind-ra nem. De játékon belül is azt irja, hogy mozgásodra és a spellekre való korlátozást csökkenti. És hát a blind sem a mozgásodat, sem a spelleket nem korlátozza:D ja és elvileg bármennyi tenacityd van, 0.5 secnél jobban nem tudod csökkenteni egyik hatást sem. Valószínűleg működik, mert egyszer találkoztam egy Dariussal, és nem tudtam rányomni a Lux combomat. Q E R. Mire az R-t nyomtam, addigra már vígan futott tovább:D

[ Szerkesztve ]

(#62030) kenwood válasza kistusik (#62029) üzenetére


kenwood
veterán

Szerintem ez ugy mukodik, hogy az elso tenacity item csokkenti a legtobbet, a tobbi mar a csokkentett ertekhez kepest csokkent csak.
tehat ha 25% item melle veszel meg 10-et,az nem 35 lesz,hanem 25+ 10-nek a haromnegyede.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#62031) kistusik válasza kenwood (#62030) üzenetére


kistusik
tag

Igen. Voltam bent gyakorlóban, kipróbáltam. Ha minden megvan, akkor 61% volt. Szóval ja. Nem egyenesen arányosan növekszik :D

(#62032) nuke7 válasza Yodamest (#62028) üzenetére


nuke7
veterán

még szerencse, hogy nem érzésre számolják ki :D

(#62031) kistusik: ezért írnak %-ot :K

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#62033) Nammarci válasza mouzrr (#62020) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Azokat ismerem és nézem is, valóban elég hasznosak.
@kistusik kipróbálom majd, régen játszottam vele nagyon de jó lehet
Ritka a noc mid de undorító is. Level 6 után meg kb fixen kap egy killt legalább boton, lanen meg úgysem tudod megölni meleevel. Egy syndra,xerath, lux hasonló jó lehet mondjuk..
Technot ismerem persze és nézem is, meg a másik srácot (Hiponixx) is, hiánypótló volt eléggé

(#62034) Nammarci válasza kistusik (#62031) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Az a runa amúgy nagyon broken szerintem. Elég nagy érték van benne és kb bármelyik hősnek jó ha primary vagy secondaryban hozod a precision treet. Ha más nem triumph mellé.
Azt nem értem hogy a counqueror hogy nem tűnt fel a riotnak mennyire erős és népszerű.. és hogy ez mennyire nem normális h 10hosbol általában legalább 5ön mindig ez van

(#62035) Yodamest válasza Nammarci (#62034) üzenetére


Yodamest
addikt

Conquerort én nem érzem túl erősnek, alapvetően endgameben lesz erős, szóval earlyben gyenge, ráadásul a healt a meccs végére simán lehet csökkenteni thornmail, morello stb itemekkel, amiket amúgy is vesznek a játékosok.

(#62036) pengegyerek


pengegyerek
aktív tag

Koronás lett a játék szerintem xD uccsó 20 meccs közül 16 vereség és 4 győzelem ebből 1 aram xD az összes többi ranked duo vagy flex
Kicsit lélekromboló tud lenni xD :W

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#62037) kistusik


kistusik
tag

(#62038) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Sziasztok. Clash csapat lesz? Jelentkeznék suppnak.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62039) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Én nem tudom mi lett ezzel a report rendszerrel, de valami nem stimmel..Már harmadik eset, mikor a csapattársam szándékosan feedel, megöleti magát, az egyik 2/20/4-ben végzett, a többire nem emlékszem, de valami ilyesmi lett..Troll build, és a többi.
Reportoltam többet is, (elvileg mások is) és semmi visszajelzés azóta egyre sem..Ilyen szinten tesz rá a Riot már :(((

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62040) nuke7


nuke7
veterán

Tegnap azért megnyertük a vigaszágat egy jól kalkulált infernal dragon soul-al ... :DD

https://youtube.com/user/nuke7

(#62041) grimm2015 válasza nuke7 (#62040) üzenetére


grimm2015
senior tag

Eben mi volt a kalkuláció?
Az én szemszögemből...

Elnyomtál egy kegyetlenül rossz ultit evelinre, senki mást nem kaptál el vele,
majd nekimentél veigar falának, annak ellenére is, hogy a q képességed mellé ment, és nem az húzott neki.
Ezután kimenekültél az egyetlen rossz irányba, és egyik harcba sem szálltál be, így a 2részre szakadt harcba semmi beleszólásod sem volt, az egész csapatod meghalt melletted, (zedet még megtudtad volna talán menteni, ha ráijesztesz veigarra, és nem a bokorbabújkálsz) Majd otthagytak téged 0wardal...

Majd jött evelin és el számolta magát, hogy nem tudott megölni egyből (ne vegyük figyelembe a melletted elhaladó vladot), és ezek után nem tolta el a smite-t a sárkányra, amíg te a charm alatt semmit sem tudtál csinálni. Úgy tudta volna elvinni a sárkányt, hogy semmi beleszólásod sem lett volna, csak hát ő téged akart megölni.

Ez kimerült abban, hogy mit nem csinált az ellenfél, itt a te kalkulálásod semmit sem számított.

Battlenet: Grimm#22690

(#62042) Kanczy válasza grimm2015 (#62041) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Szerintem viccelt...

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#62043) ChrystianHUN válasza Enigma1945 (#62039) üzenetére


ChrystianHUN
csendes tag

Volt ido amikor mukodott jol a report rendszer? :D

(#62044) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Tyler1 stream közben afk-olt és le se szarta a riot pedig őt sokan nézik. Jó lenne ha nem szarná le a riot mi van a lol-al :(

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#62045) Bowser válasza Bennyboy (#62044) üzenetére


Bowser
aktív tag

Érdekes példa a Tyler1 :D Szerintem az elsők közé tartozott aki a Riottól visszakapta a jogot a játékhoz, miután annyi mocsok fűződött a nevéhez és bannolták. Átlagba 10k nézője van, az ilyet nem büntetik meg csak úgy :D

Itt is az érvényes ami az élet többi területén. Ha nagy ember vagy megúszod, ha kisember vagy akkor nem, akkor neked gatya.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#62046) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Miért van az, ha silver 1-ben vagyok, olyan agyatlan társakat kapok, hogy már 15-nél surr, de ha vissza esek silver 2-be, rögtön más a felállás? Esküszöm, így van! Mintha a gép direkt azt akarná, hogy Silver 1-nél ne kerüljek feljebb, de Silver 2-ben se legyek. Állandóan ez megy: Silver 1 40-50-60LP, majd vissza Silver 2-be, egyenes út fel Silver 1-be, majd vissza kettőbe.
Vicc

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62047) ChrystianHUN


ChrystianHUN
csendes tag

Velem ugyan ez van jelenleg :D . Mar legalabb 6-8x ugratltam fel le s1 es s2 kozott

(#62048) csoki46 válasza Enigma1945 (#62046) üzenetére


csoki46
aktív tag

:DDD :DDD Szerintem valaki pipa rád és írt egy scriptet az accodra a riot-nál.

(#62049) kistusik válasza Enigma1945 (#62046) üzenetére


kistusik
tag

Ma vagy tegnap. G3 vagyok. Összedobott egy full S2 teammel. De az enyém is és a enemy is S2 volt. Wtf riot?:D

(#62050) Nammarci válasza Enigma1945 (#62046) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Nem tudom de ezzel a ranked szezonnal most bajok vannak. Elozoben g1 lettem most meg itt stuckolok silverben de úgy H kb 6-8szor buktam az s4-3 közötti promot és hetekig kinlodtam ott. Aztán egyszer csak(pedig ugyanazokkal a hősökkel mentem) hirtelen 13as winstreak és most már s1.. néha nem értem.. (ha lehet egy tippem a diana/kata mid+ pyke/thresh support igencsak hatékony tud lenni climbra)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.