Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59001) Callisto válasza grimm2015 (#58999) üzenetére


Callisto
őstag

Supportként nincs ebben semmi vészes szerintem. Az a dolga, hogy haljon meg a többiekért, ha megmentheti őket. Főleg Leona. :D Ezt lehet úgy is nézni, hogy az ADC/team túl bátor és agresszív és állandóan fel kellett áldozni a supportot értük. :D

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#59002) PuMbA válasza Callisto (#59001) üzenetére


PuMbA
titán

Kevés a KP-ja :) Nekem Bronze 1-esként 40-60%-om van / volt átlagban Supportként.

[ Szerkesztve ]

(#59003) Gentlelelele


Gentlelelele
aktív tag

Nekem tudom ki néz LCK, defurcsa dolgokat játszanak a srácok. First item Sterak Sion mid, Redemption olaf jg és társai. Érdekes liga és mellette lehet köszönthetünk egy új és fiatalabb SKT-t a Griffin személyében. (Bár Fakerek és elég jól néznek ki egyenlőre). Az előző év nagykutyái most hátul kullognak (AF, GenG, KZ).

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#59004) nuke7 válasza Gentlelelele (#59003) üzenetére


nuke7
veterán

sterak szerintem sion-nak jó...

https://youtube.com/user/nuke7

(#59005) Gentlelelele válasza nuke7 (#59004) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Ahogy a full lethality is. Viszont nem szokták ilyen módon építeni, pont ugyan úgy, ahogy nem szokták kiépíteni a sterak-ot első itemnek.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#59006) Gentlelelele válasza Gentlelelele (#59003) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

A redemption Olaf-ra a magyarázat :

Olaf doesnt need cinderhulk rush, he wants to clear at low HP, and he clears quickly without bamis cinder. Given that hes skirmishing all the time he gets more hp with redemption due to ingenious hunter making the CD so low. He said that he heals everyone for around 300 and then does 300 dmg, so a fight becomes a 600 hp swing which is arguably more efficient than cinderhulk. If you watch the VOD of game 2 GodSmithy gives us the real and it makes sk much sense.

Időközben pedig Trudnle redemption is megjelenet JAG vs GEN meccsen. :C

Másik téma lassan kirajzolódik mit szeretnének kezdeni szegény adc-kkel. Lassan kirajzolódnak teljesen, hogy hová fognak fejlődni a crit itemek. Régi ER és EI; PD first item, ha sok a burst az ellenfélnél (240-600 pajzs szinttől függően, ha 30% hp alá esel), az új EI passzív át kerül egy új tárgyra (Spear of Shojin) és nagy eséllyel fiora, jax, renekton típusú hősöknek lesz jó. Statik, Rapid pedig nem változik sokban (kevesebb crit), illletve a armor pen tárgy első fele erősödik.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#59007) PuMbA


PuMbA
titán

Sylas ADC, Kai'sa mid. Készen vagyok. 0/4-gyel kezdett a bot lane mindkét tagja, amikor még rajtuk kívül senki sem halt meg és természetesen duo-ban nyomták. Aztán meg próbálták a jungle-re fogni, hogy nem wardozik.

[ Szerkesztve ]

(#59008) PuMbA válasza PuMbA (#59007) üzenetére


PuMbA
titán

Felfüggesztem a Rankedet :) 19/2-es Miss Fortune feed a boton. Írom a gyereknek, hogy lehetőleg ne haljon meg többet, hanem defeljen, 5 halálnál, erre negyed hp-s Lux supportként nem megy haza, hanem beugrik a fightba. Hihetetlen, hogy botról felmegyek top-ra, hogy a toppos 90%-ban ne legyen fed, erre boton jön a feed. Sajnos a Rankedet jól szétverte a RIOT a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#59009) nuke7 válasza PuMbA (#59008) üzenetére


nuke7
veterán

lehet h nem tudott magyarul :DDD

https://youtube.com/user/nuke7

(#59010) PuMbA válasza nuke7 (#59009) üzenetére


PuMbA
titán

Tudott, tök jól eldumáltunk :) A végén azt mondta, hogy nem tudja, hogy miért feedel és reportoljuk, sajnálja. Mivel a tavalyihoz képest még lejjebb csúszok az év eleji hátrasorolás miatt és nagyjából Iron 1, Bronze 4 leszek, ezért semmi értelme Rankedeznem, mert még nagyobb elo hell-be kerülök. Normálozgatok majd néha.

[ Szerkesztve ]

(#59011) grimm2015


grimm2015
senior tag

Nem jó hősökkel játszol, shen meg braum is C tier jelenleg, nem is nagyon tudnál rosszabbat választani.
Poppy is csak egy picit jobb, de igazából ő vele sem fogsz meccset nyerni.

Én is vinnék más hősöket is, de nincs értelme, (pláne rankedre).

https://p1.picsto.re/rOVKI.jpg

A zyrás vereségnél 1500-3000 pingel játszott az adc, aztán kilépett...
Igazából Zyrával még csak jól sem kell játszanod, mert baromi sok cc-t tud kiosztani, volt meccs ahol 98 volt a cc, a másik meccsen meg 2/12 statra kaptam 4 kitüntetést...

[ Szerkesztve ]

Battlenet: Grimm#22690

(#59012) hugi0 válasza PuMbA (#59008) üzenetére


hugi0
őstag

Ne fuggeszd fel. Jatsz csak rankedet.
Most B4 be dobott ennel rosszab mar nem leszel.
Igy a nagyobb szamu jatekkal elobb-utobb feljebb jutsz.
Most idegeskedtel - kihagysz - ev vegen megint idegeskezdsz.
Ha csak rankedozol: minden patch kiadasanal felirod az aktualis ligadat, pontszamod valahova.
Igy majd lathato, hogy lassan de biztosan eloreb jutsz.

Minnel tobbet jatszol rankeden annal tobb pontot tudsz szerezni.
Raadasul minnel tobbet jatszol, annal jobban kijon a 20%-os elony is, ami abbol adodik, hogy mig az enemynel 5 (100%% az eselye a feed vagy trollnak, nalad csak 4(80%).

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#59013) PuMbA válasza grimm2015 (#59011) üzenetére


PuMbA
titán

Ezt értem, de ez nagyon furcsa. Miért van 130 hős, ha csak 10-zel játszhatsz Rankedet? Elég unalmas így. Most a Yi mellett bejött a Lux support, állandóan azt hozzák és rohadt unalmas már nézni, hogy szenvednek vele, mert kevés a HP-ja és ezt sokan elfelejtik, hogy instant meghaltál ha elkapják, azaz elég jól kell vele játszani, hogy használható legyen.

(#59012) hugi0: Akkor játszok Rankedet, de tét nélkül. 2 évig csak Rankedeztem eddig is (most preseasonben kezdtem normálozni), de csak lefelé csúsztam, szóval nagy reményt nem adok neki.

[ Szerkesztve ]

(#59014) tenaijo válasza tenaijo (#58973) üzenetére


tenaijo
tag

Mint kiderült, valami köze csak van a preseason rankednek az s9 besorolókhoz.
Adott acc 1: P4-ben végzett az account, preseasonben P2 tetejéig felment -> G1-ben kezdett az első meccs után
acc 2 pedig: P2-ben végzett jó mmr-el, viszont preseasonben D2 lett ~D1 mmr-el, és az első meccs után P1-ben kezdte a provisional-eket. (Ami átlagban az S8 dia tetejére jellemző)

Btw.. Coinflip a besorolók nagy része, az egyik csapatban mindig intelnek. 20 game-ből csak egy tartott tovább, mint 25 perc.

Másik kérdés: a 9.2-óta nálatok is előfordulnak furcsaságok? Pár visual bug a sok közül: volt egy olyan meccsem, amiben a jinx ultim mindig abból a pontból indult ki, ahol épp a kamera volt a mapon (rendesen kilőtte, csak a champ és a kamera pozíciója közt "láthatatlan" volt az ulti), swain az e-t látszólag mindig maga mögé lőtte, mégis rootolta az előtte állót.
Mellesleg a patch óta alt+tab-ból néha képtelen visszajönni a játék, kompletten kifagy.

(#59015) PuMbA válasza tenaijo (#59014) üzenetére


PuMbA
titán

Nálam teljesen jó az Alt+Tab. Nem lehet, hogy videókártya drivert kéne frissítened? :) Egyébként biztosan bugosabb a játék, mert a LEC-ben is temérdek bug volt látható eddig, de én nem találkoztam még vele.

[ Szerkesztve ]

(#59016) tenaijo válasza PuMbA (#59015) üzenetére


tenaijo
tag

Elméletileg a legfrissebb nvidia driver van fent.

(#59017) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Igy a szezon eleje, atya jo isten. Gold teteje ELO: elindul a jatek, a mides AFK. 3 percnel remake vote. Mondjuk itt en is ludas vagyok, sosem szeretem feladni, kiveve az ilyen esetekben amikor valaki mar elejetol fogva DC, de most kapasbol veletlen a no-ra szavaztam, rajtam kivul meg valaki igy nincs remake. 4v5 game. Kozepen ellenfelnel LeBlanc, senki nem zavarja, free farm, free roams, veszett meccs. Es tenyleg 15. percben mar 6-0-3-al all LeBlanc. Topot hoztuk, a mi Renektonunk ellenfel Vlad ellen 3-1-0-val all, mi botot hoztuk, kiveve amikor 4man gang-bang, itt (is) szedte meg magat LeBlanc, ettol fuggetlen mienk volt boton a first tower. Na de a lenyeg, 16. percben visszacsatlakozik a mid Velkoz, 0 farm -> rossz volt a launcher ujra kellett tennie (wut?). Miutan belepett, elso 4 percben mar 0-5-0 volt, nyilvan, LeBlanc tower alol is kiszedte. Ennek ellenere valahogy mindenki a csapatomban tok chill volt, mintha elfogadtuk volna, hogy ez egy vesztett meccs ez van, meg a DC midest sem szapulta senki, csak valahogy erzodott, hogy mindenki "for fun" jatszik.

De ami ezutan jott, ne kerdezzetek, hogy, de egyreszt a Velkoz kezdett szintekben feljonni. Tudom, hogy Riot valtoztatott ezen, es konnyebb alacsonyabb szintrol behozni az XP-t es tenyleg ez tortent Velkoz felzarkozott 16 perc hatranybol. Az ellenfel annyira bena volt hogy 5v4 nem tudtak befejezni a jatekot pedig meg csak benaknak sem tuntek, nem volt DC-juk sem egesz egyszeruen a matchmaking egy vicc igy szezon elejen es a vegen megnyertuk a meccset. Wow

Ha engem kerdeztek egy szegyen, hogy high-gold ELO-n egy csapat elfeedelt assassinnal 5v4-ben nem kepes befejezni egy jatekot.

Durva volt..

match history

[ Szerkesztve ]

(#59018) PuMbA válasza Jim-Y (#59017) üzenetére


PuMbA
titán

LeBlanc 136-ot farmolt egy AFK-s mid-es ellen :DDD Én 1 hónap topolás után már stabil 140-180-nál járok Bronze-ban. Ultralol.

[ Szerkesztve ]

(#59019) Gentlelelele válasza PuMbA (#59018) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Nem a meccsekre kell lebontani, hogy mennyit farmolsz. Farmolhatsz 120-at 15 perces meccs alatt, de farmolhatsz 120 egy 40 perces meccs alatt is. Az idő a kérdés, vagyis a cs/min, ami nagyjából 5 felett elfogadható, 6 felett pedig már jó.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#59020) PuMbA válasza Gentlelelele (#59019) üzenetére


PuMbA
titán

Tudom, akkor úgy mondom, hogy Poppy-val most 5.1/min-em van. Shen-nel csak 4.5, mert a hülye animációja és a kis sebzése miatt még szokni kell vele a dolgot. A Platina / Goldos LeBlanc meg hozott 3.5/min-t, pedig mással 6/min körül tolja, szóval valószínűleg gyakorlás nélkül, tök új champként játszott vele :)

[ Szerkesztve ]

(#59021) olloczky


olloczky
senior tag

Fú ez a szezonkezdés életem legrosszabbja volt... 3-7ben végeztem és szerencsére a kezdeti bronz 1-ből bedobott silver 4-be. De most kajak az volt, hogy idióta feedereket kaptam SŐT az utolsó meccsemen a csávó trollkodott és szándékosan feedelt, MIUTÁN kibannolta az én választott champemet. Bár ezt érdekes módon megnyertük.. úgyhogy mélyről indulok mind rangban, mind pedig lelkileg :D

Mondjuk most nem is érzem annyira a póvert.. nem érzem magam egyik lanen sem jól. Bár az utolsó meccsemen (már nem promo) toltam egy sivir adc-t az egész jó volt. Lehet adczek kicsit.

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#59022) grimm2015


grimm2015
senior tag

Ez valami újítás? Átlehet ugrani egy egész divíziót?
Flexet eddig nem játszottam...

https://p1.picsto.re/A8VQu.jpg

Battlenet: Grimm#22690

(#59023) Imilenni válasza grimm2015 (#59022) üzenetére


Imilenni
addikt

Ilyen eddig is volt :)

Press "F" to pay respects.

(#59024) grimm2015


grimm2015
senior tag

Még soha sem kaptam ilyen gyenge besorolást, b3ból indultam.
https://p1.picsto.re/NWEtA.jpg

A velkoz valami smurf volt, 10mecs alatt 7+kdaval van... (nem silver szinten van)

Battlenet: Grimm#22690

(#59025) kenwood válasza grimm2015 (#59024) üzenetére


kenwood
veterán

akkor te is smurf vagy most :)

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#59026) Jim-Y válasza grimm2015 (#59024) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szerintem ez az eddigi legjobb besorolas, G4-ben vegeztem a szezont es a besorolok vegen G3 voltam/vagyok, 6-4-el.

(#59027) nuke7 válasza Jim-Y (#59026) üzenetére


nuke7
veterán

:Y grat! :C

https://youtube.com/user/nuke7

(#59028) grimm2015 válasza kenwood (#59025) üzenetére


grimm2015
senior tag

Fenét, ez csak azt mutatja, hogy mekkora hiányosságok is vannak a besorolásnál.
Solo az valami förtelem, 2játékban játszottam 3v5 ben, másiknál 15perc alatt 3/20 a játék állás.
Már akkor gyanús szokott lenni a dolog, amikor a csapatban senkivel sem tudok hőst cserélni.

Igazából annyi, hogy flexen magasabb besorolású játékosok közt 15meccsből 14 nem volt troll, meg űber szar, egyik csapatban sem. A soloba, egy rakat kis szintűvel, aki 20játék alatt 1.4 kda-t tud produkálni... csak ők már játszottak előző szezonban, így most nem ironból kezdenek. De már most elég sok 20-30% győzelmi rátás játékos van :U

Soloba csak 5/5 ment, ebből 1nél mondom azt, hogy megérdemelten kaptunk ki... a többi az mind a játékos hátrány miatt afk meg negatív stat. Az egyik vereségnél jött egy lv7 token :DDD
Láttam más is írta, hogy előzőben goldban zárt, most meg bronz 1-2-ből kezd :DD

A besorolás nem működik jól...

[ Szerkesztve ]

Battlenet: Grimm#22690

(#59029) kenwood válasza grimm2015 (#59028) üzenetére


kenwood
veterán

"másiknál 15perc alatt 3/20 a játék állás."
Azt en szeretem. Allok fenn topon,0-0 ban,vagy 1-0ban,es csak azt hallottam,hogy killing spree,double kill,godlike,legendary. Ilyenkor nyugodtan hatradolok,mert tudom,hogy rajtma biztos nem fog elmenni a meccs :D
Dota 1-ben erre meg ratett egy lapattal az,hogy nem csak egyeni killing spree volt,de ha az egyik csapat beszedett 5 vagy 10 killt ugy,hogy a masik egyet se, akkor valami iszonyat demoralizalo hang bemondta minden kill utan, hogy OWNAGE :DDD

Gondolom, a kettobe nem kerult be, mert az az owange duma sokszaz billentyuzet eletet kovetelte ;]

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#59030) Imilenni


Imilenni
addikt

Gold promo.
S8 challenger :U

Press "F" to pay respects.

(#59031) Ganz-[HUN]


Ganz-[HUN]
addikt

Na akkor én is elmondom a jelenlegi helyzetet:

Adc/supp kórusban: REPORT MY F*CKING JUNGLE TROLL NO HELP IDIOT RETARD KYS

Mindeközben a jgben az én pespektívámból:
Adc: 1/4/x xe[0-3]
Supp: 0/5/x
Enem adc: 12/1-ben mert még roamol is. Mindez negyed óra alatt.

A botlane rendszeresen kiszop. Szóval rajtam és a pre-made társamon áll hogy még tudjuk e menteni a meccset. Mivel BII-ben vagyok, és az enemy jelentős esetekben rosszabb mint én, és a pre-made társ, így nem bonyolult a taxunk: nem tudnak mapra figyelni. Én sejuval 4v5-ben tankolom a csaparnak a sebzést, míg ők sebeznek (vagy se mert eszébe sincs legalább egyet beleütni) míg a srác tpvel pusholja topot és elhoz egy inhibet. Force fight, push, öblít, ismétel. Win.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59032) PuMbA válasza Ganz-[HUN] (#59031) üzenetére


PuMbA
titán

Nálam is "no help jungle" megy szinte minden meccsen :) Ekkor beírom nekik, hogy nekem anno boton ugyanúgy nem segítettek, még sem feedeltem vagy írkáltam a chatbe és tudtam normálisan játszani, nem voltam olyan, hogy az enemy adc-ből 12/1-et csinálok a meccsek 95-98%-ában. Tegnap is 6/0/3-ba voltam topon a meccs közepén, a jungle 0/8-ba, a boton 15-ször meghalt Vayne összesen, én 8 halálig jutottam a meccs végére és egyébként vezettünk, de 50 perces meccsen aztán kikaptunk, mert olyan erős volt az enemy mind az 5 tagja, hogy mindenkire szükség lett volna nálunk a nyeréshez.

A játék legnagyobb baja szerintem, hogy olyanokkal rak össze a játék, akikkel nem akarsz játszani. Miért rak be mellém olyat, aki statisztikailag átlag 10-szer hal meg minden meccsen, amikor én 4-szer? Miért gondolja a RIOT, hogy én akarok vele játszani? Egyáltalán nem akarok. Tegnap kezdeményeztem az account delete-et, mert 1 év alatt semmit sem javított a RIOT, csak rontott a helyzeten.

[ Szerkesztve ]

(#59033) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Azt ugye tudjatok, hogy ennel a cegnel szinte csak rosszabb hozzaallasu cegek vannak. Szerintem el vagytok kenyeztetve (jatek ugyileg), hogy nem jatszotok olyan jatekkal, ami alapjaban veve jo jatek, de egy olyan fos mindent leszaro ceg all mogotte, hogy ihaj.

En olvasom itt allandoan RIOT-nak a szapulasat, es nem ertem, szerintem ez az egyik legjobb ceg mind hozzaallasban mind minden masban.

- folyamatosak a frissitesek meg X ev utan is
- regi hosoket sem felejtenek el, folyamatosak a reworkok
- fejlodik alapjaiban a jatek, mindig mas a meta, jonnek uj hosok
- kaptunk uj klienst

Igen, vannak problemak, vannak bugok, de csak abban a szoftverben nincs bug amit meg sem irtak. Ami meg itt sok embernek a szivfajdalma, hogy milyen jatekosokkal sorsol ossze a rendszer arra nincs jo megoldas. Ha te lennel olyan helyzetben, hogy valtoztathatnal rajta te sem tudnal, fogadd el.

Most kepzeljuk el, ha a RIOT olyan lenne mint nagy atlagban a cegek:

- a championokat nem megvenni tudnad in-game valutabol, hanem loot boxokbol kiporgetni. Tiszta RNG lenne az egesz lenne olyan hos amit sosem kapnal meg mert RNG. Darius abszolut meta, 65% w/r minden poszton, tokre kihasznalnad te is, de mivel rng, sosem porgetned ki mert nincs szerencsed.
- ha fizetsz, tobbet nyersz. Jelenleg ugye itt ha fizetsz akkor csak kozmetikai bonuszokat kapsz es a jatekmenetre nincs hatassal. Nos ez nem igy lenne, ha fizetnel, sokat koltenel, akkor megkapnad az osszes champet igy azt is aki eppen meta es 65% w/r -> easy game easy life
- regi champek sosem lennenek reworkolve es az ujak tovabbra is olyan OP-k lennenek, hogy ha lanen osszefutsz veluk egy regi championnal szo szerint eselytelen lennel. Miert? Ez is masik game koppintasa: kepzeld el, hogy az uj champ olyan, hogy a sebzes 99%-at passzivan healeli azonnal, csak akkor van eselyed megolni egy ilyen champet ha olyat hozol ellene akinek a kepessegeiben van heal-block, vagy heal-reversal egyeb amivel eselye van. Az osszes regi champ nem ilyen csak egy masik uj champ de mivel RNG hogy milyen champeket kapsz, es te free to play vagy ezert nincsenek uj championjaidat szoval insta loose a lane barmit csinalsz.

Es meg sorolhatnam. Mas jatekok ilyenek sokkal, de sokkal rosszabb modellel dolgoznak mint a RIOT. Arrol nem is beszelve, hogy RIOT jelen van a community-ben, redditen egyeb csatornakon, csinalnak dev-post videokat ahol community kerdesekre valaszolnak. Sok dolog azert kerult be ugy a jatekba ahogy, mert a community azt kerte. Ha masra nem is gondolunk akkor az ezer meme-skinre (pizza delivery sivir, beemo, stb)

De persze a legegyszerubb szapulni a jatekot az olyan dolgok miatt amire nincs megoldas. A feederekre, rossz napot kifogo csapattarsakra nincs megoldas. Ezek miatt a jatek kiadojat hibaztatni nem oke.

/RANT OFF

(#59034) Lokids válasza PuMbA (#59032) üzenetére


Lokids
addikt

Tegnap SoloQ-ban nekünk se segített a jungler. Sőt, mivel mindenáron invadelni akart adtunk 3 kill-t az enemynek. Ennek ellenére nyertük a bot lanet. Cserébe topost és a junglert úgy megfeedelte a mi Sylas toppunk, junglerünk, (mi a fasznak hoznak egy ilyen gyenge champet topra?), hogy a végére nem számított, hogy milyen erős vagyok Tahmmal, mert körülöttem mindenkit kinyírtak. :(

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#59035) feri1014 válasza Jim-Y (#59033) üzenetére


feri1014
senior tag

- kaptunk uj klienst

Bárcsak ne kaptuk volna meg ezt a ... klienst. :DDD Egyedüli érdeme, hogy jobban néz ki.

(#59036) kenwood válasza Jim-Y (#59033) üzenetére


kenwood
veterán

abszolut egyetertek,sok evnyi wowozas utan elmondhatom, hogy a riot mind hozzallasban,mind minosegben klasszisokkal a blizzard felett all.
A wowot 10 eve takoljak ,ganyoljak, de sokkal surubbek a leallasok,rosszabbul van optimalizalva,es 1.5 evente kiadnak egy patchet,ami ilyen 30-50 euroba kerul,ez a 13 euros havidijra jon ra,termeszetesen.-.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#59037) Jim-Y válasza feri1014 (#59035) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ez szubjektiv. Nekem sosincs vele bajom es jobb mint az elozo. Akinek bugos annak nyilvan rosszabb :)

(#59038) Ganz-[HUN] válasza Lokids (#59034) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Sylas OP ha tudsz vele játszani. Ha van nálunk Sylas, és campelem, akkor tuti win.

Jim: a kliens tényleg szar, de a többivel egyet tudok érteni. Új procival nincs baj. De olyan CPU intenzív, hogy 2609v2-vel kikapcsolt csicsával is rendre nem bírtam champet szeletelni. Új procival ez még nem fordult elő de ami késik nem múlik. Ráadásul kliens bug elhárító gárda megalakulása is ezt jelzi, hogy szeretnének lépni, és egy jó klienst csinálni. S9 végére szerintem lesz egy elég jó kliens.

Overall, rito is love.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59039) Imilenni válasza Jim-Y (#59033) üzenetére


Imilenni
addikt

-folyamatosak a frissitesek meg X ev utan is
Néha még mindig lvl 1-es Neeko a 20. percben is :U Pedig azóta van egy újabb hős.
- kaptunk új klienst
A régivel még mindig kevesebb volt a baj

Melyik az a játék egyébként ahol csak ládából kapsz hősöket? :Y

Még jó hogy bekerülnek azok a skinek amit a community akar, Te nem árulnád a kolbászos fagyit, ha többszázezren kérnék?

Press "F" to pay respects.

(#59040) Ganz-[HUN] válasza Imilenni (#59039) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Kolbis fagyi: Jim annyit értett ez alatt, hogy igyekeznek az embereknek megfelelni. És ez sikerül is több kevesebb sikerrel.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59041) Jim-Y válasza Imilenni (#59039) üzenetére


Jim-Y
veterán

Még jó hogy bekerülnek azok a skinek amit a community akar, Te nem árulnád a kolbászos fagyit, ha többszázezren kérnék?

Gondolnad, de van olyan ceg aki nem. Nem vicc.

En pl jatszom egy mobilos jatekkal, MCoC, revenue-ben talan top3 mobilos jatekokat illetoen, es ennel fosabb egy ceget meg managementet el sem tudnek kepzelni. A jatek alapjaiban eszmeletlenul jo, jo grafika, jo mechanika, de a ceg es a hozzaallasa kritikan aluli. Es igen itt a hosoket loot-boxokbol kapod meg es random az egesz. Egy napig tudnam sorolni, hogy mennyi nagyobb gond van azzal a jatekkal mint a LoL-al pedig mint mondtam, mobilos berkekben az is top kategoria.

Vagy vegyuk a Blizzardot es a Diablo szeriat, par havonta jon egy patch amiben kisebb nagyobb dolgokat frissitnek, de a kozeleben sincs a LoL-nak. Ezt szerintem minden nagyobb Diablos (nalam) megerositi.

(#59042) Gentlelelele


Gentlelelele
aktív tag

Senki sem játszott cs:go-val vagy Hs-el? A HS teljes egészében pay to win játék. Persze ha képes vagy napi 10-12 órát beleölni, akkor a kövi kiegészítőig meg lehet az előző kieg minden lapja :DDD Cs:go? Heti szinten kaphatsz 4 centes skineket, amiket eladhatsz 1 centért. Hébehóba kaphatsz ládát is persze ahhoz, hogy kinyisd kell hozzá egy kulcs, ami 2 euro :D A Cs commutiny az elmúlt 3-4 évben csak a sírásról szól. Nincsenek evenetek már. Eddig fel évente volt most a legutóbb majdnem másfél éve volt. Sok a segéd programot használó játékos 8 év alatt most sikerült valamit lépni ellenük. Addig mehettél FAceit vagy esea-t játszani, ami havi díjas.

Lolban azért is megy a sírás, ha afk nézek egy profi ligát, akkor kapok belőle valamit. Semmiért valamit. Ilyen minden event. Épp csak annyi a dolgod, hogy játsz a játékkal és kaphatsz free lootot, ami nem mindig 1 centes hulladék lesz.

Esetleg fortnite? Van/ volt benne olyan opció, hogy egy kis raköltéssel (20eu?) elég szép kis ingame valutát tudtál kifarmolni magadnak 3 naponta 2-3 óra játékkal.

Valve hosszú évekig le sem tojta a commutinyt. A HS épp ahogy elemnet, de ha valamit elronottak várhattál 2-3 hónapot az updatere.

Az Epic és a Riot is kifejezetten olyan cég, akik meghallják közönségük hangját és próbálnak tenni értük.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#59043) grimm2015


grimm2015
senior tag

Szerintem a lolban az a legpozitívabb, hogy valós pénzért JÁTÉKBÉLI ELŐNYT nem tudsz szerezni.
Persze vehetsz tp boostot meg skint meg minden szart, de igazából a játékmenetet ezek nem befolyásolják.
Lehetsz bronzos több százezer ft ráköltéssel, meg semennyivel is :DDD

Battlenet: Grimm#22690

(#59044) nuke7


nuke7
veterán

sok idő óta játszottam megint xerath-al - aram-on - és megtetszett, gyorsan meg is vettem... ő most miért nem valid SR-en..? :DDD :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#59045) Jim-Y válasza nuke7 (#59044) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ki mondta, hogy nem valid?

(#59046) nuke7 válasza Jim-Y (#59045) üzenetére


nuke7
veterán

hát mindig szokott lenni valami, ami miatt nem valid pl. zyra mid/supp nem elég jó, vagy lux mid, stb.

Vannak champ-jeim amikkel szeretek játszani de kíváncsi vagyok a feedback-re, hogy miért nem a legjobb választás, mi a gyengéje, és úgy könnyebben mérlegelek, hogy végül vigyem-e ranked-re vagy ne...

https://youtube.com/user/nuke7

(#59047) adrian360 válasza Imilenni (#59039) üzenetére


adrian360
őstag

pl World of Tanks-ban az idei karácsonyi lootboxból eshetett csak IS-3A kb 1% eséllyel, és sehogy máshogy nem tudod most megszerezni. pár embernek régről megvolt, de akkor se lehetett simán megszerezni csak valódi pénzért.
és az a játék tele van olyan tankokkal, amik csak pénzért elérhetőek, és jobbak, mint a szimplán xp-ből kihúzható társaik.

(#59048) nuke7 válasza Jim-Y (#59033) üzenetére


nuke7
veterán

Az van, hogy igaz is meg nem is.

A játékos bázis szapulása megy, amit a riot ki tudna gyomlálni - de az a saját számaikat rontaná....
Ezért a legnagyobb gondtól eltekintve minden másban igyekeznek a játékosok kedvében járni ;) :K

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#59049) kenwood válasza nuke7 (#59046) üzenetére


kenwood
veterán

Jo a Xerath,de nem mobilis,szar a roam, nem tud menekulni,ha jobb az enemy jungler,akkor csunyan buntetik.
Csereben van brutal ranged,egy kis disable es massziv dmg,aoe.
Szerintem meg diamondban is teljesen eletkepes.Syndrahoz hasonlitanam.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#59050) Ganz-[HUN] válasza nuke7 (#59048) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Én pont ellenkezőleg vagyok. High elo rankednél a toxot nem kéne szűrni mert felesleges. Emberek jelentős része rankeden hogy úgy fogalmazzak verbálisan beszámíthatatlan. És hol van a leg több só? Dia és felette. Ott le se kellene szarni, és inkább autómatikusan /mute all.

Mondom ezt külső szemlélőként.

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.