Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz DigitXT #9261 üzenetére

Nem is igazából arra értem hogy hány A-t lehet kivenni belőle, hanem hogy nagyobb terhelésre mennyire melegszik, elvileg jóval több ciklust is bír ki mint az eddigi li-ion akkuk, meg hasonlókra gondoltam.
    Pontos számokat a saját rolleremnél nem tudok, de mondjuk 18650 helyett ha ilyen akkuk férnének be arra a helyre, akkor mennyivel nagyobb lenne a kapacitás.
    A töltés úgyis csak 0-80% között menne 1.3kW-tal, utána úgyis belassulna. Viszont jah, kérdés hogy egy egész pakknál ez mekkora hővel jár.

Illetve akkupakk gyártással kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Li-ion akkuból van nekem aránylag sok itthon, illetve ismerem is őket. Tudom meddig szabad tölteni, meríteni, terhelni, vannak védelemmel ellátott meg védelem nélküli celláim. Viszont akkupakkokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
    Elsőre ha mondjuk a horgászatnál (12v led szalag) használt ólom akkut akarom kiváltani li-ion akkukkal akkor milyen eszközök kellenek hozzá, illetve van valamilyen útmutató?
    Forrasztani tudok, multimétert tudom használni. De ugye kell ponthegesztő, meg egyéb dolgok. Van esetleg olyan weboldal amin össze van szedve minden?

:R

Új hozzászólás Aktív témák