- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #9261 üzenetére
Nem is igazából arra értem hogy hány A-t lehet kivenni belőle, hanem hogy nagyobb terhelésre mennyire melegszik, elvileg jóval több ciklust is bír ki mint az eddigi li-ion akkuk, meg hasonlókra gondoltam.
Pontos számokat a saját rolleremnél nem tudok, de mondjuk 18650 helyett ha ilyen akkuk férnének be arra a helyre, akkor mennyivel nagyobb lenne a kapacitás.
A töltés úgyis csak 0-80% között menne 1.3kW-tal, utána úgyis belassulna. Viszont jah, kérdés hogy egy egész pakknál ez mekkora hővel jár.Illetve akkupakk gyártással kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Li-ion akkuból van nekem aránylag sok itthon, illetve ismerem is őket. Tudom meddig szabad tölteni, meríteni, terhelni, vannak védelemmel ellátott meg védelem nélküli celláim. Viszont akkupakkokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Elsőre ha mondjuk a horgászatnál (12v led szalag) használt ólom akkut akarom kiváltani li-ion akkukkal akkor milyen eszközök kellenek hozzá, illetve van valamilyen útmutató?
Forrasztani tudok, multimétert tudom használni. De ugye kell ponthegesztő, meg egyéb dolgok. Van esetleg olyan weboldal amin össze van szedve minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest