Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Reggie0 #8892 üzenetére

Én mernék így menni. Mindig adódhat egy olyan helyzet ahova még a normál fék is kevés lehet, nem hogy egy motorfék. Ez már pénztárcafüggő hogy mi fér bele a keretedbe.
    Nyilván ha "korlátlan" keretem lenne akkor a NAMI Burn-e -t vettem volna meg.
    2x1500W motor (8400W peak), 72V 35Ah, 100km/h, 11"-os kerekek, szóval durva egy jószág. Persze teljesítmény terén lekorlátoznám mert nem meghalni venném. :D

DigitXT
    Gondolom mikor megvetted akkor nem gondoltad hogy ennyi mindent fogsz rajta fejleszteni? Csak szimplán az erő kevés volt, meg amit nyújtott?
    Az akkut vezérlőt meg egyéb dolgokat mind külön helyről szerezted be és úgy raktad te össze, vagy esetleg külön vettél pakkot amibe van motor akku vezérlő kábelek stb.?
    Számolgattad amúgy hogy a roller árán felül mennyit kellett ráköltened?

Először mindenképp csak úgy fogom kipróbálni hogy visszaveszem a tempót és megyek vele pár kört hogy kiismerjem a tudását illetve a féket. Mivel első roller így azért óvatosan fogok hozzáállni. Nyilván elsőnek egy 300W környéki is tudna meglepit okozni, nem hogy egy 2x1000W-os (peak 3200W) roller. De a szamárlétrát nem akartam végigjárni mert pénzkidobás lett volna egy kis teljesítményű a súlyom (105kg) miatt.

45-nél azért szépet lehet perecelni! :( Bukó kesztyű volt rajta? G2 Pro 800W-os, az azért szintén nem kezdő szint. Nálunk szerencsére az utakkal nincs gond így attól nem félek hogy kátyúba mennék. A községen kívülre meg úgyis autóval megyek ha menni kell valahova esetleg.

Új hozzászólás Aktív témák