Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia! Tudnál írni a Xiaomi Mi Pro 2-es tapasztalataidról? Én is ezt tervezem venni, mert ebben az árkategóriában ez tűnik a legjobb választásnak. 90 kg körül vagyok, boltbajáráshoz meg kisebb távokra (10-20 km), bicikli kiváltására használnám normális minőségű aszfaltozott úton, járdán, kisebb emelkedőkkel. Sebesség terén megelégszem a 20 km/h-val, a hatótáv fontosabb lenne, de ha 20-25 km-t elmegy egy töltéssel az már nekem elég. Ezzel a súllyal, ezekkel az elvárásokkal megfelelő lesz nekem ez a roller? A defekt mennyire jellemző? Mire kell figyelni, hogy elkerüljem? Normális aszfalton is kaphat csak úgy defektet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Metal topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI RC2 drón távirányító
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest