Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Putyin90 #7442 üzenetére
Szia!
Ugyan nem Skynet258 vagyok, de nekem is Xiaomi Mi Pro2-m van. December óta használom, 180 km-t mentem vele. Én leginkább melóba járásra használom. Kb. 90 kilót cipel a Roller, ebben a hidegben max. 30 km. megyek el vele, de 50% alatt érezhetően csökken a nyomaték, illetve a sebesség is. Ezek az akkuk nem szeretik a hideget. Én nagyon megszerettem, nálam a kerékpárt váltja ki a hidegebb időkben. Anyaghasználata szerintem nagyon jó, bár a fellépő padja lehetne szélesebb (45 cipőméret), de még pont megfelelő. Defektre ajánlják, hogy slime-ozni kell a belsőt, és ezen kívül 4-4,5 bar körülire kell fújni a gumit, ami nyilván nem olyan komfortos mintha 3 bar-ral közlekednél, de így lényegesen kevesebb esély van a defektre. Amúgy a pro2-nél fejlesztettek a gumikon is, és elméletileg ellenállóbb a defekt-tel szemben. Amúgy megy 25-öt a Roli, csak ne frissítsd le a gyári alkalmazással a firmware-t, mert lekorlátoz 20km/h-ra. Van kérdésed írj nyugodtan, ha tudok segítek.
Látom már Skynet258 válaszolt
-
Skynet258
veterán
válasz
Putyin90 #7442 üzenetére
Szia,
megmondom őszintén nekem sem régóta van meg, csak mielőtt csinálok egy nagyobb kiadást olyan témában amiről nem sokat tudok, pár napot tanulással töltök.
Így tanultam meg fotózni, videót szerkeszteni, weboldalt összerakni meg sok mást ami érdekelt.
Szóval sok dolog ami a fejemben szerepel mint előny vagy hátrány, esetleg egyéb amit érdemes kiemelni, az nem feltétlen saját tapasztalat (legalábbis a rollerek kapcsán), hanem sok órányi infó szerzés.
Pár dolgot leírtam az oldalamon amire érdemes lehet figyelni vagy csak good to know kategória. Én elsődlegesen telefonokat és TWS-eket tesztelek, de gondoltam írok a rollerről is ha már grafomán vagyok és adott a saját felületem.
A Xiaomi-t mint márkát én kedvelem, minőség szempontjából nem csalódtam még bennük így számomra elég hamar letisztult, hogy tőlük veszem az első rollerem.
Egy alternatíva amivel találkozni fogsz hasonló árban és tudással az a Kugoo M2 Pro, de nekem a Pro 2 letisztultabb volt, a márka számomra ismertebb, és ott olvastam is azért meredek hibáról (30km/h-nál menet közben eltörik a kormány pl. bár nem tudom a hátterét a dolognak, volt-e előtte sérülés, mennyire egyedi eset, stb.). Nem is szeretném egyik másik gyártó termékét sem lehúzni mert nem ismerem őket így... érted.
Az biztos, hogy nekem 80kg-mal a Pro 2 nagyon bevált, nagyon szeretek rápattanni, teszi a dolgát eddig ahogy kell. Visszatérünk rá mondjuk 1000km után.
Az adatok alapján amit írtál azt simán hozni fogja, a defekt meg... fel kell fújni minél jobban, találni kell egy balanszot ahol már elég kemény de még nem pattog az úton (minél puhább annál simább az utazás mert itt nincs más csillapítás; de ha puha akkor nő a defekt esélye). Az emelkedők azért a gyengéi ennek a kategóriának, papíron 20%-os emelkedőt megold, gyakorlatilag ahol én mentem eddig ott nem volt emelkedő igazán, így ezt passzolom de többek szerint túlzó ez az adat).
Nem azt mondom, hogy ami nekem jó az neked (vagy mindenkinek) jó, de igyekeztem eléggé körüljárni a témát, és ennek köszönhetően sosem vagyok csalódott egy vásárlásom kapcsán sem, mert mielőtt kibontom a dobozt tudom mi van benne, mit tud és mik a kompromisszumok.
Én azt mondom hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest