Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Laca1212
üzenetére
Nekem ugyan Pro 2 van de ha jól rémlik akkor anyaghasználatban/minőségben ugyanaz a két roller. Ár értékben szerintem jók. A 20km/h is elég lehet bár néha már gondolkozom a custom firm-en, hogy legalább 30-cal tudjak menni ha úgy van.

Én azt mondom ha papíron elég a tudása akkor első cuccnak jó lehet, aztán miután ezt kitapasztaltad és tudod miből szeretnél többet, a másodikat (ha úgy alakul) már célirányosan választod.
Két dolog ami a marketing anyagokban nem (vagy szépítve) szerepel: emelkedőre felejtsd el mert gyenge a motor, illetve a hatótáv is várhatóan kevesebb lesz a papíron lévő adatnál. Plusz ez utóbbi függ a súlyodtól is, de még a hőmérséklettől is (hidegben nem úgy teljesít az akksi mint mondjuk 25 fokban).
Nézz róla teszteket, és le fogod tudni szűrni a tudása elég-e neked.Én általában feljebb lövök az aktuális igénynél mert azt vallom aki kétszer költ, többet költ... Lehet most nem gondolsz rá, de nyáron mondjuk mennél hosszabb utakat, kevés ez a hatótáv... veheted az újat. Kevésnek érzed majd a 20km/h maxot... veheted az újat, és így tovább.
Maga az eszköz jó, azzal nem lesz problémád.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest