- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Dagadtak vagytok mind ez a bajotok! Irány edzeni!!!!

Én edzéses cuccaimmal együtt nyomok 100kg-ot kb. Saját súlyom 88kg. Plusz 10-12kiló cucc rajtam szokott lenni.
eFeMeR74 mint írtam "HA!!! jó minőségű akku van benne" Nem azt mondtam hogy minden rollerben egyforma típusú akksi van.
És igen, álltalánosságban elmondható, hogy drasztikusan tud merülni "HA" full gázzal nyomod, "HA" nem egyenes szakaszon vagy, "HA" sokszor kell kigyorsítani megállni és sorolhatnánk a sok sok "HA" jelzőt. Én a saját tapasztalatomról beszéltem fentebb is mint írtam. TWOW boosterrel mentem télen nyáron. Télen minus fokba 16km-re lévő edzőhelyemre lakhelyemről simán oda tudtam menni csutkagázzal lámpával mindennel viszonylag kevés megállással mert végig bicikli út volt.
Nyáron simán megvolt a 20-25km ir vele.Szóval elmondható, hogy igen, romlik a hatótáv de nem annyira drasztikusan és ugyebár ezekkel számolni kell.
DE jó, legyen felezzük akkor az akku távot, és akkro mindenki boldog lesz.devil-k neked nem is adnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 32GB DDR4 3200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest