Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Dagadtak vagytok mind ez a bajotok! Irány edzeni!!!!

Én edzéses cuccaimmal együtt nyomok 100kg-ot kb. Saját súlyom 88kg. Plusz 10-12kiló cucc rajtam szokott lenni.
eFeMeR74 mint írtam "HA!!! jó minőségű akku van benne" Nem azt mondtam hogy minden rollerben egyforma típusú akksi van.
És igen, álltalánosságban elmondható, hogy drasztikusan tud merülni "HA" full gázzal nyomod, "HA" nem egyenes szakaszon vagy, "HA" sokszor kell kigyorsítani megállni és sorolhatnánk a sok sok "HA" jelzőt. Én a saját tapasztalatomról beszéltem fentebb is mint írtam. TWOW boosterrel mentem télen nyáron. Télen minus fokba 16km-re lévő edzőhelyemre lakhelyemről simán oda tudtam menni csutkagázzal lámpával mindennel viszonylag kevés megállással mert végig bicikli út volt.
Nyáron simán megvolt a 20-25km ir vele.Szóval elmondható, hogy igen, romlik a hatótáv de nem annyira drasztikusan és ugyebár ezekkel számolni kell.
DE jó, legyen felezzük akkor az akku távot, és akkro mindenki boldog lesz.devil-k neked nem is adnék
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest