Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Abban egyetértünk, hogy nem minden elemének kell azonos minősítésűnek lenni.
És vannak elemek melyeket könnyű levédeni, pl. akkumulátor lefóliázásával az IPX6-ot is viszonylag könnyű elérni. Visszatérő csalási lehetőség, amikor webáruházakban az akku IP-védettségét jelenítik csak meg a rollernél (megjegyzés nélkül, hogy az érték csak az akkura vonatkozik, a roller egésze amúgy jóval gyengébb).
Csapágynál nem is tudom hogyan nézik az IP védettséget. A kenőanyagok víztaszítóak, így ott talán csak az első elem számít, az IP5X, nem az IPX5.
Tócsát áthaladva a kijelző jó esetben nem is kap vizet, viszont kiindulási alapnak nézzük inkább az esőt. Végig lehetne menni az összes elemen minél számít, minél nem.
Viszont képeken láttam már sok szétrohadt villanymotort. A pára is megteszi a dolgát, ha bejut egy zárt helyre.
Illetve nemrég láttam egy TikTok videót, ahol egy Xiaomi házat teljesen kiöntenek műgyanta szerű anyaggal. Vízállóság megoldva, de félő, hogy a melegedést nem fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Foxpost
- Robogó, kismotor
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Licencek
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest