Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz Reggie0 #28946 üzenetére

Abban egyetértünk, hogy nem minden elemének kell azonos minősítésűnek lenni.

És vannak elemek melyeket könnyű levédeni, pl. akkumulátor lefóliázásával az IPX6-ot is viszonylag könnyű elérni. Visszatérő csalási lehetőség, amikor webáruházakban az akku IP-védettségét jelenítik csak meg a rollernél (megjegyzés nélkül, hogy az érték csak az akkura vonatkozik, a roller egésze amúgy jóval gyengébb).

Csapágynál nem is tudom hogyan nézik az IP védettséget. A kenőanyagok víztaszítóak, így ott talán csak az első elem számít, az IP5X, nem az IPX5.

Tócsát áthaladva a kijelző jó esetben nem is kap vizet, viszont kiindulási alapnak nézzük inkább az esőt. Végig lehetne menni az összes elemen minél számít, minél nem.
    Viszont képeken láttam már sok szétrohadt villanymotort. A pára is megteszi a dolgát, ha bejut egy zárt helyre.
    Illetve nemrég láttam egy TikTok videót, ahol egy Xiaomi házat teljesen kiöntenek műgyanta szerű anyaggal. Vízállóság megoldva, de félő, hogy a melegedést nem fogja bírni.

Új hozzászólás Aktív témák