Hirdetés
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- bitpork: Balcsis tali 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- KISDUCK: WhatSUP?
- PSti: Elit Liga - Titkos prím szám
- Lalikiraly: Derail Valley - Hírek! #2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-23 12:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Budapest XIII. kerületi webshopból rendeltem csomagot, a XI. kerületi címemre. A bolt május 22.-én adta át a Foxpostnak és azóta körbejárta a fél országot.
Többször írtam e-mailt, de semmi. Június 29.-én küldtem a boltnak levelet, hogy nézzenek már utána. Rendesek voltak és újra összeállították a csomagot és 3 nap múlva megkaptam GLS kézbesítéssel. Ma meg kaptam a Foxposttól levelet, hogy átvehetem a csomagot. Igaz, nem a XI. kerületben, hanem a IX.-ben.
Gondolom most, ha nem veszem át akkor visszaviszik a boltba. Érdemes megnézni a képet, hogy majd 2 hónap alatt mennyi utat tett meg a csomag, az eredeti kb. 10 km. helyett.
[kép] Ugyan ez volt velem is, annyi különbséggel, hogy kb. 1,5 hónap volt, mire előkerült a csomag.
-
t.imi
addikt
Budapest XIII. kerületi webshopból rendeltem csomagot, a XI. kerületi címemre. A bolt május 22.-én adta át a Foxpostnak és azóta körbejárta a fél országot.
Többször írtam e-mailt, de semmi. Június 29.-én küldtem a boltnak levelet, hogy nézzenek már utána. Rendesek voltak és újra összeállították a csomagot és 3 nap múlva megkaptam GLS kézbesítéssel. Ma meg kaptam a Foxposttól levelet, hogy átvehetem a csomagot. Igaz, nem a XI. kerületben, hanem a IX.-ben.
Gondolom most, ha nem veszem át akkor visszaviszik a boltba. Érdemes megnézni a képet, hogy majd 2 hónap alatt mennyi utat tett meg a csomag, az eredeti kb. 10 km. helyett.
[kép] Ez mekkora szégyen már! Szánalom lett ez a cég....
-
Lalee
aktív tag
[kép] -
janeszgol
félisten
Én még gyakran választom a Foxpostot, eddig nem volt kirívó gond vele. Persze volt olyan, hogy nem tudtam fizetni, mert olyan lassú volt a terminál, hogy eldobta a fizetést a bank. Volt ilyen kijelzőgond, amire 1 hetet kellett varni, mert külföldről rendelték hozzá az alkatrészt.
De csak Aboxot választok. a Zboxtól (regi Packeta) hányok. Anno egyszer akartam packeta automatába rendelni, amit applikációval lehet irányítani. Elolvastam a kommenteket és inkább letettem róla. -
oba
addikt
Nálunk a buta egysoros kijelzős régi packeta automata is piros, nem fehér. Jó lenne pedig egységesíten, de ha tippelnem kéne több packeta mint foxpost automata van, biztos nem lenne olcsó dolog.
-
bolic
őstag
Nem az a fehér színű Packeta automata, hanem ugyanolyan FoxPost csomagautomata régen is, csak részlegesen újat kapott, ennyi.

De láttam felújított fehér színű FoxPost Z-BOX automatát a Fehér úton, sajnos ugyanolyan buta egy soros kijelzője van.
-
oba
addikt
Ez régen packeta automata volt? Mert akkor van remény, hogy a régi "buta" automatákat is felújítják így. Az nem lenne rossz.
-
bolic
őstag
Végre rendbe rakták a lerobbant legközelebbi FoxPost csomagautomata elektronikát, úgy tűnik, hogy teljesen új érintő kijelzőt kapott, a többieket pedig fogalmam sincs.
-
Dorien
veterán
A vevő ezt kérte, szóval maradok ennél.
A vevő valószínűleg nincs tisztában vele, hogy mekkora fosch lett ebből a cégből... Elkallódó csomagok, elérhetetlen ügyfélszolgálat. Én rábeszélném a GLS / MPL-re.
A kérdésedre válaszolva: Vannak olyan régi Packetás automaták, amik azóta Foxpost automatává avanzsáltak és ezek nem tudják a helyi bankkártyás fizetést. Ezért kell most a webes felületen / app-ban előre kifizetni a csomagfeladást.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Dorien
veterán
Sziasztok!
Szerintem 2-3 hónapja nem küldtem FP csomagot, most adnék fel egyet, és a csomag létrehozás után a fizetési felületre irányít át. Változott a feladás, már nem lehet az automatánál fizetni mint korábban, vagy csak én nézek be valamit?
szerk.:
Közben visszaolvasva látom, hogy ez ilyen.Ha teheted, inkább GLS, esetleg MPL.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szerintem 2-3 hónapja nem küldtem FP csomagot, most adnék fel egyet, és a csomag létrehozás után a fizetési felületre irányít át. Változott a feladás, már nem lehet az automatánál fizetni mint korábban, vagy csak én nézek be valamit?
szerk.:
Közben visszaolvasva látom, hogy ez ilyen. -
BütyökLiza
csendes tag
Sziasztok!
Egy csomagot adtak fel nekem amit háznál kézbesítősre kértem, az eladó foxpost-al adta fel automatában. Multhét szerda környékén adta fel, pénteken eljutott a központi raktárba, és azóta az van ki írva a nyomkövetésnêl hogy nemsokára átadják a kézbesítést végző partnernek.
A nyomkövetésnél van is egy link ami átvisz az express one-hoz, ők azt írják ki hogy a csomag bevan náluk jegyezve, de még nem adták át nekik.
Ez az állapot mult hêt péntek óta nem frissült.
Az ügyfélszolgálatot a foxpost-nál nem lehet elérni.
Egy email-t tudtam csak nekik írni, amiben megkérdeztem hogy mikor várhatom a csomag kézbesítését (ez volt kedden) amire azóta se jött válasz...Most ebben az esetben mit tudok tenni?
Szerencsére én így jártam:

-
Pöttön
őstag
Elértem az ügyfélszolgálatot, csomagkeresést indítványoztam, ami 15 napig tart..
Ha netán nem lesz meg a csomag, akkor mivel utánvétes csomag, a feladónak kell kártérítési igényt benyujtania gondolom, ennek mi a menete?
-
prsq
aktív tag
Én facebookon írtam nekik üzenetet* egy hete, el sem olvasták.
* Hogy a reklámozott kupontkapszharegisztrálsz akciójuk kamu, nettó hazugság, azóta sem kaptam se én, sem a regisztrált semmit.
-
Ka_
tag
Sziasztok!
Egy csomagot adtak fel nekem amit háznál kézbesítősre kértem, az eladó foxpost-al adta fel automatában. Multhét szerda környékén adta fel, pénteken eljutott a központi raktárba, és azóta az van ki írva a nyomkövetésnêl hogy nemsokára átadják a kézbesítést végző partnernek.
A nyomkövetésnél van is egy link ami átvisz az express one-hoz, ők azt írják ki hogy a csomag bevan náluk jegyezve, de még nem adták át nekik.
Egy email-t tudtam csak nekik írni, amiben megkérdeztem hogy mikor várhatom a csomag kézbesítését (ez volt kedden) amire azóta se jött válasz...Most ebben az esetben mit tudok tenni?
Üzenet küldeni csak az oldalukon keresztül tudsz, más e-mailes elérhetőségük (pl. info@foxpost.hu) megszűnt. Ha ők válaszolnak neked e-mailben és arra válaszolsz, akkor azt megkapják, de alapból nem fogadnak e-maileket.
-
asynur
tag
Stimmel, https://foxpost.hu/kapcsolat
Készülj fel, hogy egy elég béna AI üsz-es lesz aki "felveszi", ha nem jutsz vele dűlőre és emberrel akarsz beszélni elvileg azt kell mondani neki, hogy operátort kérsz, ez simán 30+ perc várakozás is lehet. Kitartás. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A foxpost oldalán nincs egy nyomorult ügyfélszolgálat elérhetőség, csak email...
Az ai ezt a számot adta meg:
06-1-999-0369
Ez valós? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
-
Casoli
őstag
-
BütyökLiza
csendes tag
-
Ka_
tag
Tesóm is megjárta eme remek céggel.
Utánvét rendelt egy webshopból, de nem lehet kifizetni az utánvét összegét, mert hibára fut.
Ü.SZ. elérhetetlen.
Van valakinek ötlete, tanácsa?
Tesóm felhívta a webshopot, ott mondták neki ha nem oldódik meg rendelje meg másik futár szolgálattal.
Már eleve úgy kellett volna.
Fogadja meg a webshop tanácsát.
Rendelés törlése és újra megrendelés más futárral. Gyorsabb, mint a Foxpostnál bármit is elintézni. -
razorka777
veterán
Tesóm is megjárta eme remek céggel.
Utánvét rendelt egy webshopból, de nem lehet kifizetni az utánvét összegét, mert hibára fut.
Ü.SZ. elérhetetlen.
Van valakinek ötlete, tanácsa?
Tesóm felhívta a webshopot, ott mondták neki ha nem oldódik meg rendelje meg másik futár szolgálattal.
Már eleve úgy kellett volna.
-
Werkly
addikt
-
sopruk
senior tag
Vagy még nem vették ki az automatából, de elő szokott fordulni az is, hogy valamelyik helyzet jelzés kimarad és már csak azt jelzi pld., hogy raktárban van, stb.
-
Werkly
addikt
Nem működik a csomagkövető? Tegnap 12:40 került automatába és azóta is ott van. Saját menüben meg nem feladottat ír. Most akkor mi van? Kösz!
-
MasterDeeJay
veterán
Felhívtam a foxpost-ot mivel az ügyfélszolgálatos levélnél nem adott értékelhető választ. Na hát a bot sem egy egyszerű eset. De megkönnyebbültem amikor mondta hogy kapcsol tovább és hallottam zajt a háttérben. Mondtam is hogy köszönöm hogy végre élő emberhez kapcsolt erre szameg az is bot volt azán annak megadtam a nyomkövetést és technikai hiba miatt nem tud segíteni, kapcsolt tovább 15 perc zene után meguntam és inkább kárbejelentőt töltöttem ki. Szerencsémre lefényképezek minden csomagot elküldés elött hogy mi is van benne. (rakás hdd volt meg pár kütyü, nem nagy érték)
Most várok hogy mi legyen.Hozzáteszem eddig nagy kár nem ért foxpostnál és nem is jellemző hogy elveszik csomagom. Én használom tovább a foxposttot mert amúgy rendben van csak most szerintem valami bazi nagy átalakításon megy át.
Foxpost nem válaszolt még, mondom akkor legyen sameday, ha küldenek valamit.
Erre ott meg elkevertek valamit nagyon keményen mert más csomagját kaptam meg. Azaz az erdeti valaki temus szemeteit felülragaszva az én csomagszámommal.
Tök jó, azt hiszem most egy darabig lehet visszamegyek az MPL-re...igen a királyi postára.
Valaki nagyon nem akarja hogy írjak cikkeket logoutra, oda kell hardver anyag. -
dniki88
tag
A fizetés és zárolásnál az alkalmazás hibát ír, ha weboldalon próbálom, akkor 404....
Másnál is van ilyen hiba? -
MARHUN
csendes tag
Sajnos nálam is lett valami probléma bár még nem tudni mi lesz a vége. Július 1-én beraktam a csomagot, másnak délelött vitték is, mint mindig. Becsomagoltam ahogy szoktam, képet most nem készítettem, mert eddig mindig pozitív tapasztalatom volt ezzel a céggel a gyorsaságuk miatt. Ignoráltam is, aztán 10 napra rá írt a címzett, hogy még nem érkezett meg a csomag. Be sem érkezett a raktárba a követő szerint... Ügyfélszolgálat nem válaszol, telefonon várhatok fél órákat de semmi. Egyelőre várunk, de itt mi történt? Ez az összeolvadás valami agy spórolós folyamat lett, mert akkor itt búcsúzom ezektől. Szegény 7800X3D min mehet most keresztül
. -
MARHUN
csendes tag
-
^Clown
addikt
Na igen! Megnéztem az adott automatát, lemértem, majd kiderült, hogy nincs üres rekesz. A másik automatába meg már nem fért be...
-
Don.Corleone
aktív tag
-
BütyökLiza
csendes tag
-
^Clown
addikt
Mondjuk a csomagot azért otthon le lehet mérni!

Én jártam már úgy, hogy a lemért doboz (talán M-es méretű volt) mégsem fért be a rekeszbe.
-
oba
addikt
Eddig úgy volt, pont emiatt, hogy a legnagyobb csomag árát vonta le és a tényleges használt rekeszt már tudva a behelyezéskor visszautalta a különbözetet. De már nincs így, annyit von le amilyen rekeszt választasz. Nem tudom, hogy mi van ha nem fér be, nem volt még ilyen. Én is lemérem a csomagokat, eleve meg is kell adni előre, a rekesz méretek is adottak.
-
BütyökLiza
csendes tag
-
^Clown
addikt
Nem sűrűn adok fel csomagot, de ma a csomag "feladásánál" a weboldalon meglepődtem!
Asszongya zárolás és fizetés...
He?!
Írtam is nekik egy levelet, hogy köszönöm az eddigi munkájukat, de amíg ez nem lesz legalább opcionális, addig inkább GLS. Sokkal egyszerűbb nekem az automatánál bankkártyával fizetni...
Előre ki kell választani a csomagméretet. Mi van, ha mégsem fér be, akkor mi történik? Főleg egy Packeta automatánál, ahol nincs terminál? Különbözetet hogyan fizetem ki? Ezeket nem értem egyelőre.
-
chungee
addikt
-
oba
addikt
-
chungee
addikt
Estét! Borítékot (110 x 220mm) is tudok küldeni a Foxposttal
Úgy értem tudják kezelni megfelelően/szakszerűen 
-
BütyökLiza
csendes tag
Kétlem, hogy a közeljövőben lesz ebben változás. Fizikailag nem alkalmasak a régi packetás automaták a bankkártyás fizetésre. Csak egy egysoros kijelző van rajtuk, ilyen szempontból elég "fapados". Nem ismerem a számokat, de szerintem packetás automatából összesen az országban több van mint foxpostos. Eleve a Packeta a nagyobb cég, ők vették meg a foxpostot és nem fordítva
Csak itthon nálunk maradt a foxpost névhasználat, mert úgy ítélték meg, hogy azt jobban szeretik az emberek. Ez ilyen... használd akkor azt amelyik neked megfelel. Ennyi!
-
oba
addikt
Én is annyival oldottam meg, de kevesebbel szeretném!
Oldják meg! Nehogymár a régi szarra térjünk vissza a jó-új helyett!
Kétlem, hogy a közeljövőben lesz ebben változás. Fizikailag nem alkalmasak a régi packetás automaták a bankkártyás fizetésre. Csak egy egysoros kijelző van rajtuk, ilyen szempontból elég "fapados". Nem ismerem a számokat, de szerintem packetás automatából összesen az országban több van mint foxpostos. Eleve a Packeta a nagyobb cég, ők vették meg a foxpostot és nem fordítva
Csak itthon nálunk maradt a foxpost névhasználat, mert úgy ítélték meg, hogy azt jobban szeretik az emberek. Ez ilyen... használd akkor azt amelyik neked megfelel. -
BütyökLiza
csendes tag
A foxpost és a packeta egyesültek. A régi packeta automatákon nincs bankkártya terminál, kellett egy megoldás. Manapság már nagyon egyszerű online is fizetni. Én a simple-el pl két kattintással és egy ujjlenyomat azonosítással megoldom. Levelet írni pedig felesleges volt.
Attól, hogy terheled az ügyfélszolgálatot (mert mindenre válaszolniuk kell), még nem fog varázsütésre megjelenni a régi packetás automatákban a bankkártya terminál.Én is annyival oldottam meg, de kevesebbel szeretném!
Oldják meg! Nehogymár a régi szarra térjünk vissza a jó-új helyett!
-
oba
addikt
Nem sűrűn adok fel csomagot, de ma a csomag "feladásánál" a weboldalon meglepődtem!
He?!
Írtam is nekik egy levelet, hogy köszönöm az eddigi munkájukat, de amíg ez nem lesz legalább opcionális, addig inkább GLS. Sokkal egyszerűbb nekem az automatánál bankkártyával fizetni...
A foxpost és a packeta egyesültek. A régi packeta automatákon nincs bankkártya terminál, kellett egy megoldás. Manapság már nagyon egyszerű online is fizetni. Én a simple-el pl két kattintással és egy ujjlenyomat azonosítással megoldom. Levelet írni pedig felesleges volt.
Attól, hogy terheled az ügyfélszolgálatot (mert mindenre válaszolniuk kell), még nem fog varázsütésre megjelenni a régi packetás automatákban a bankkártya terminál. -
BütyökLiza
csendes tag
He?!
-
bolic
őstag
Még mindig nem újították fel vagy még mindig nem javították rajta...
-
szaszlaci
addikt
Félek, nem lesz kirívó az esetem, kérdésem.
Allegro, 07.03-án átvette a Packeta/FOX a csomagot.
6-án, hétfőn bekerült az automatába, amit a csomagkövetésből látok. De nem kaptam SMS kódot, ami az ügyfélszolgálat köszöntő szövegében egy központi hiba következménye. De emailt se kaptam, az az ottani rendeléseknél nincs..
Írtam mindkét ügyfélszolgálatnak, eddig nincs válasz. Telefont hagyjuk, a második szintet nem sikerült teljesítenem a botnál.
Allegrón is írtam az imént az eladónak, hátha ő kapott email nyitókódot.
Ötlet? Nyeljem be a kb. 1800 forintot? Na de ha épp drágább termék lett volna?Fejlemények az el nem küldött nyitókóddal:
- Allegro hamar válaszolt, de nem látja a kódot.
- Eladó is hamar válaszolt, de ő sem látja.
- A csomag lejárta előtt 24 órával jött egy SMS, hogy vegyem át, és benne volt a nyitókód.
- Négy nappal a megkeresés után válaszolt a Packeta ügyfélszolgálat, és elküldte szintén SMS-ben a kódot, és meghosszabbította az átvételi időt.
- Ugyan ennyi nap elteltével válaszolt a FOX is, hogy látja, már kivettem a csomagot. -
MasterDeeJay
veterán
Érdekes, nekem bezzeg a upc nem vette be hogy jogosultság hiányában azt mondtam férfiként hogy Ildikó vagyok. Pedig hát a mai világban lehetnék delfin is.
-
Dorien
veterán
Én aprón vásároltam egy billentyűzetet ami több mint egy hete a raktárban vesztegel, felhívtam az ügyfélszolgálatot és Réka (aki egy bot és férfi a hangja) után végre normális ember fogadott akinek a második kérdése volt, hogy mi van a csomagban? WTF?! Mi lett ezzel a céggel? Korábban max 3 napos szállítások voltak, flottul ment minden, most meg eltűnt, kibontott csomagok, össze vissza cserélve.. egészen döbbenet..
...felhívtam az ügyfélszolgálatot és Réka (aki egy bot és férfi a hangja)...
Transznemű robotok dolgoznak a Foxpostnál?
Komoly... -
prsq
aktív tag
Tegnap jött egy csomagom, és az értesítést/nyitókódot egy japán (!) mobilszámról küldte a Foxpost. (+81 90 és nyolc számjegy.)
-
bolic
őstag
Nos valóban tönkrement a HU03 Foxpost csomagautomata, át lett irányítva szomszédos kerületi csomagautomatába, így nekem kellett villamosozni és trolibuszozni egyet.
Sikerült időben átvenni.
-
gedikart
aktív tag
6-án, hétfőn bekerült az automatába, amit a csomagkövetésből látok. De nem kaptam SMS kódot, ami az ügyfélszolgálat köszöntő szövegében egy központi hiba következménye. De emailt se kaptam, az az ottani rendeléseknél nincs..
Írtam mindkét ügyfélszolgálatnak, eddig nincs válasz. Telefont hagyjuk, a második szintet nem sikerült teljesítenem a botnál.
Ötlet? Nyeljem be a kb. 1800 forintot? Na de ha épp drágább termék lett volna?Robotnak annyit kell mondani, hogy hibás kód, kapcsold az operátort. Utána kb 20p-re ki kell hangosítani a telefont és félretenni, amíg felveszik. Utána segítenek, a kódot egyébként ők is látják (ha van).
-
Don.Corleone
aktív tag
Én aprón vásároltam egy billentyűzetet ami több mint egy hete a raktárban vesztegel, felhívtam az ügyfélszolgálatot és Réka (aki egy bot és férfi a hangja) után végre normális ember fogadott akinek a második kérdése volt, hogy mi van a csomagban? WTF?! Mi lett ezzel a céggel? Korábban max 3 napos szállítások voltak, flottul ment minden, most meg eltűnt, kibontott csomagok, össze vissza cserélve.. egészen döbbenet..
-
szaszlaci
addikt
Ötlet? Nyeljem be a kb. 1800 forintot? Na de ha épp drágább termék lett volna? -
bobalazs
nagyúr
10 perc mulva az összes kód jó volt.CSAK ÚGY. Na erre lehet gombot varrni. Három csomag átvéve.
-
bobalazs
nagyúr
3 vinted csomag foxpost A-box
kódok beütésekor egyik se jó.
Több Foxpost automata nincs ennél az istenverte Intersparnal.
Na most mi van ilyenkor, szopikázzam ki az ujjamból?
30 percig tulorázzak valami idiota AI-val? -
oba
addikt
-
Ka_
tag
Felhívtam a foxpost-ot mivel az ügyfélszolgálatos levélnél nem adott értékelhető választ. Na hát a bot sem egy egyszerű eset. De megkönnyebbültem amikor mondta hogy kapcsol tovább és hallottam zajt a háttérben. Mondtam is hogy köszönöm hogy végre élő emberhez kapcsolt erre szameg az is bot volt azán annak megadtam a nyomkövetést és technikai hiba miatt nem tud segíteni, kapcsolt tovább 15 perc zene után meguntam és inkább kárbejelentőt töltöttem ki. Szerencsémre lefényképezek minden csomagot elküldés elött hogy mi is van benne. (rakás hdd volt meg pár kütyü, nem nagy érték)
Most várok hogy mi legyen.Hozzáteszem eddig nagy kár nem ért foxpostnál és nem is jellemző hogy elveszik csomagom. Én használom tovább a foxposttot mert amúgy rendben van csak most szerintem valami bazi nagy átalakításon megy át.
Te egy hűséges ügyfél vagy
Nekem elég volt belőlük 1 hónapnyi idegeskedés után. Szerencsére van alternatíva, nem is egy. 
-
MasterDeeJay
veterán
Egy itteni PH-snak küldtem egy csomagot. Szerinte nem kapott semmi értesítőt, jólvan pedig stimmel az email és telefonszám is. Nem vette át és vissza is küldték de hova?
Kaptam viberen üzenetet amiben a feladás helye volt, ott persze rossz kódot írt és a környék más automatáinál is rossz volt a kód, mivel hétvégén volt 40 fokban így gondoltam ügyintéző nem lesz majd átveszem hétfőn. Azt gondoltam hogy a kedvencnek jelölt automatába került és megnéztem de ott sem volt hétfőn. Na akkor most hol a csomag.
Rányomtam az ismételt küldésre és ki is fizettem a feladást (azaz zárolást). Kaptam feladási kódot de nincs mit feladnom mert nincs meg a csomag. Most írtam az ügyfélszolgálat űrlapján korábbi csomagszámmal és a visszaküldős csomagszámmal hogy legyenek szívesek küldjék el ha megtalálják valahol.
A nyomkövetés loopba került azaz "Csomagod visszaküldésre került, új csomagszámot kapott" szerepel mindkét nyomkövetésen és egymásra mutatnak és mindkettőnél a visszaküldésre került az utolsó.
Most várom mit csinál az ügyfélszolgálat, elküldi mégegyszer vagy örök loopba került és egy futár viszi a végtelenségig oda vissza amíg teljesen el nem bomlik a csomag. (vagy bedobják valami raktárba és ott rohadt meg valami sarokba)Felhívtam a foxpost-ot mivel az ügyfélszolgálatos levélnél nem adott értékelhető választ. Na hát a bot sem egy egyszerű eset. De megkönnyebbültem amikor mondta hogy kapcsol tovább és hallottam zajt a háttérben. Mondtam is hogy köszönöm hogy végre élő emberhez kapcsolt erre szameg az is bot volt azán annak megadtam a nyomkövetést és technikai hiba miatt nem tud segíteni, kapcsolt tovább 15 perc zene után meguntam és inkább kárbejelentőt töltöttem ki. Szerencsémre lefényképezek minden csomagot elküldés elött hogy mi is van benne. (rakás hdd volt meg pár kütyü, nem nagy érték)
-
Fox Mulder
senior tag
Számlát adok a vásárlónak amin a termék összege, a szállítás díja és csomagszám is rajta van. Akkor ezek szerint ez így jó.
-
Koenig92
csendes tag
Na erre kíváncsi lennék, hogy ha én adok fel csomagot és eltűnik akkor mekkora a kártérítés mértéke? Lehet e csomagfeladásnál ilyet megadni? Mert én nem találtam.
Én dolgozom velük, ha van róla számlád akkor annak az összege. Törésért nem vállalnak felelősséget ha nem úgy van csomagolva, ha elveszik belőle a cucc akkor azért fizetnek, de pontos leírása kell legyen, egyezzen a számlán lévő azzal ami elveszett.
-
gedikart
aktív tag
Allegro-s csomag Foxposthoz (Zbox) lett kiszállítva (hétfőn). Jött SMS, majd kb 1 órán belül mentem a csomagért. Hibás kód. Ügyfélszolgálat hívása, robot után 20 perc várakozás, ügyfélszolgálatos generál nekem új kódot, de azzal várjak kb 2-3 órát az átvételig (hogy befrissüljön az automata). Semmi változás az új kóddal. Velem egyidőben megjelent más is a csomagért, és kiderült, hogy ő már péntek óta próbálkozik.... Ismét robot/ügyfélsz, hibás automata bejelentés. Igen, tudnak róla már csüt/péntek óta nem frissül a box. Ettől függetlenül a futár még hétfőn bepakolta a csomagokat és az ügyfélszolgálat első híváskor nem tájékoztatott... Másnap (kedd), jött SMS, hogy hibás automata, javítják majd. Szerdán ügyfélszolg hívása, hogy mire lehet számítani kültéri automata 35 fok C... Nincs se fűtés/hűtés, oké, de a javításra mennyi időt kell várni. Nem tudja, akár hetek is lehetnek. Oké, akkor miért nem irányítják át? Mert nem.... Ezután megpróbáltam kinyitni az új (generált) kóddal a boxot, és kinyitotta, de tök üres a rekesz... Ügyfélsz ismét, majd ott közölték h keresést indítanak rá, mert lehet hogy elveszett a vonalkód, stb. Hogy veszhet el, ha egyszer bekerült az automatába, mivel kaptam kódot?! Simán lenyúlta a futár szerintem. Ja, valami 15 napos várakozás jön most.
Végül megérkezett a csomagom. SMS nem, de email jött róla a korábbi nyitókóddal. Bontatlan zacskóban, bontatlan dobozban. Az, hogy leesett volna a címke hülyeség, az eredeti Allegrós címkére rá volt ragasztva egy Foxpostos, szóval vagy nem is kézbesítették eredetileg sem az automatába... Vagy rossz rekeszbe került bele eredetileg, és ezért fogadott enegem üres rekesz. És így júni 22 heyett július 3-án tudtam végül átvenni.
-
Dorien
veterán
Foxpost az kivette aznap, és sokszor másnap kézbesítette.
Na, nálam Foxpostnál ilyen még sosem volt...
GLS-nél, MPL-nél igen. -
RobbyJr
addikt
-
Ka_
tag
Jelenleg MPL automata 1570 Ft és garantált 1 nap (elvileg).
-
RobbyJr
addikt
Sosem volt gondom a Foxposttal, de amiket itt mostanában olvasok róla az gáz. Egy ideje átnyergeltem a GLS-re: Van egy automata tőlem alig 100m-re + gyorsabb is a Foxpostnál.
A GLS feladásnál viszont észnél kell lenni: a feladási díjon belüli lehető legnagyobb csomagméreteket kell megadni és még így sem biztos, hogy belefér a csomag...Nekem sem volt gondom eddig velük, de az elmúlt 1 hónapban nagy volt a lejtmenet.
GLS az jó, csak lassabb egy kicsit. Hiába adod fel kora reggel a csomagot, azt majd csak másnap veszik ki. Foxpost az kivette aznap, és sokszor másnap kézbesítette. -
Dorien
veterán
Nagy fejetlenség van az biztos. Az eltűntnek nyilvánított csomagom csak úgy előkerült 1 hónap után, de a címzett azóta már beszerezte máshonnan a terméket, így vissza küldték hozzám. Azt írták oda megy vissza ahonnan feladtam, természetesen nem oda ment vissza, hanem máshová, de a kód legalább stimmelt, és a csomag beltartalma sem hiányzott.
Ettől függetlenül soha többet nem veszem igénybe a Foxpostot.Sosem volt gondom a Foxposttal, de amiket itt mostanában olvasok róla az gáz. Egy ideje átnyergeltem a GLS-re: Van egy automata tőlem alig 100m-re + gyorsabb is a Foxpostnál.
A GLS feladásnál viszont észnél kell lenni: a feladási díjon belüli lehető legnagyobb csomagméreteket kell megadni és még így sem biztos, hogy belefér a csomag... -
aurich
senior tag
Nem így kell nézni! Hanem: nulláról újraírni az egész appot úgy, hogy minden porcikája ugyanolyan legyen! Na ez! Ez már teljesítmény! Csak nem gondolod, hogy több mint fél év kellett egy egyszerű alkalmazás átnevezésére?
4 olyan csomagomat is jelzi a rendszer a "raktárban" amit már hónapokkal ezelőtt átvettem. Jó lesz ez, csak így tovább! Lassan nem marad ember, aki igénybe veszi (önként) ezen cég szolgáltatásait. Hacsak nem védett a csomag, az más..
-
bh
tag
komolyan több mint fél évig tartott ezt megcsinálni? konkrétan 1/1 az a két app.
-
RobbyJr
addikt
Egy itteni PH-snak küldtem egy csomagot. Szerinte nem kapott semmi értesítőt, jólvan pedig stimmel az email és telefonszám is. Nem vette át és vissza is küldték de hova?
Kaptam viberen üzenetet amiben a feladás helye volt, ott persze rossz kódot írt és a környék más automatáinál is rossz volt a kód, mivel hétvégén volt 40 fokban így gondoltam ügyintéző nem lesz majd átveszem hétfőn. Azt gondoltam hogy a kedvencnek jelölt automatába került és megnéztem de ott sem volt hétfőn. Na akkor most hol a csomag.
Rányomtam az ismételt küldésre és ki is fizettem a feladást (azaz zárolást). Kaptam feladási kódot de nincs mit feladnom mert nincs meg a csomag. Most írtam az ügyfélszolgálat űrlapján korábbi csomagszámmal és a visszaküldős csomagszámmal hogy legyenek szívesek küldjék el ha megtalálják valahol.
A nyomkövetés loopba került azaz "Csomagod visszaküldésre került, új csomagszámot kapott" szerepel mindkét nyomkövetésen és egymásra mutatnak és mindkettőnél a visszaküldésre került az utolsó.
Most várom mit csinál az ügyfélszolgálat, elküldi mégegyszer vagy örök loopba került és egy futár viszi a végtelenségig oda vissza amíg teljesen el nem bomlik a csomag. (vagy bedobják valami raktárba és ott rohadt meg valami sarokba)Nagy fejetlenség van az biztos. Az eltűntnek nyilvánított csomagom csak úgy előkerült 1 hónap után, de a címzett azóta már beszerezte máshonnan a terméket, így vissza küldték hozzám. Azt írták oda megy vissza ahonnan feladtam, természetesen nem oda ment vissza, hanem máshová, de a kód legalább stimmelt, és a csomag beltartalma sem hiányzott.
Ettől függetlenül soha többet nem veszem igénybe a Foxpostot. -
MasterDeeJay
veterán
Most várom mit csinál az ügyfélszolgálat, elküldi mégegyszer vagy örök loopba került és egy futár viszi a végtelenségig oda vissza amíg teljesen el nem bomlik a csomag. (vagy bedobják valami raktárba és ott rohadt meg valami sarokba) -
t.imi
addikt
-
cappa72
nagyúr
-
Tocke
csendes tag
Hatalmas elismerés az ügy elindításáért!
Kicsit off.
Nem lehetne ezt a főbb topikokba is elhelyezni, több szem többet lát alapon?
VGA, alaplapok, CPU-k, laptopok, hang eszközök - dac, fejhallgató, stb. Ahol aprózni is szoktak.
Vagy a HA főoldalán megjelentetni....
Lehet, hogy csak egy része jut ide a károsultaknak.Természetesen ez csak kibickesés részemről. Ha már ilyen sok energiát belefektettél, jó lenne, ha pozitív eredménye is lenne ennek az egésznek.
Jó ötlet a kiemelés. Kit lehetne megkeresni itt, hogy valami automatizmussal működjön egy ilyen promótálás?
-
t.imi
addikt
Szia! Igen, csoportos feljelentés lesz az összefogásból. Rengeteg olyan pontja van a működésüknek, aki alapján a károkozásra az ÁSZF nem érvényes. Egyelőre egy Békéltető Testületes ülés lesz augusztus végén, ahol a Foxpost részéről is lesz illetékes. Oda viszem az eddig összegyűlt károsultak ügyeit. Ha te vagy bárki más még szeretne csatlakozni (megköszönnénk, mert a hatékonyságot növeli), akkor ezt töltsétek ki: https://forms.gle/mPspgFLiCezoQkyT8
Hatalmas elismerés az ügy elindításáért!
Kicsit off.
Nem lehetne ezt a főbb topikokba is elhelyezni, több szem többet lát alapon?
VGA, alaplapok, CPU-k, laptopok, hang eszközök - dac, fejhallgató, stb. Ahol aprózni is szoktak.
Vagy a HA főoldalán megjelentetni....
Lehet, hogy csak egy része jut ide a károsultaknak.Természetesen ez csak kibickesés részemről. Ha már ilyen sok energiát belefektettél, jó lenne, ha pozitív eredménye is lenne ennek az egésznek.
-
Tocke
csendes tag
Szia! Igen, csoportos feljelentés lesz az összefogásból. Rengeteg olyan pontja van a működésüknek, aki alapján a károkozásra az ÁSZF nem érvényes. Egyelőre egy Békéltető Testületes ülés lesz augusztus végén, ahol a Foxpost részéről is lesz illetékes. Oda viszem az eddig összegyűlt károsultak ügyeit. Ha te vagy bárki más még szeretne csatlakozni (megköszönnénk, mert a hatékonyságot növeli), akkor ezt töltsétek ki: https://forms.gle/mPspgFLiCezoQkyT8
-
Ka_
tag
Igen, előre kell már fizetni. Sikertelen tranzakció passz, gondolom, a rendszerük hozza a szokásos szintet. Ha tudod, próbáld meg másik kártyával is, kizárhatod, hogy nálad van-e probléma. De ha van lehetőséged MPL-lel vagy GLS-sel küldeni csomagot, én a helyedben nem bíznám a Foxpostra. MPL automata jelenleg konkrétan olcsóbb és 1 napos garantált kézbesítést vállalnak.
És persze lehet értéket is nyilvánítani. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Csomag feladásnál mostmár kötelező otthon a gépen fizetni?
Ha igen, akkor az miért van hogy megadom a kártyám adatait és nem vonja le a szállítási költséget, hanem sikertelen tranzakciót ír ki? -
Fox Mulder
senior tag
-
arfer
senior tag
Na erre kíváncsi lennék, hogy ha én adok fel csomagot és eltűnik akkor mekkora a kártérítés mértéke? Lehet e csomagfeladásnál ilyet megadni? Mert én nem találtam.
A levelükből úgy értem, feladáskor lehet megmondani az értéknyilvánítást, de hogy ennek mennyi a díja, azt nem tudom. Gondolom sávos.
-
arfer
senior tag
Ezt sajnos nem tudom, a Foxpost írta meg ugyanebben a levélben, hogy mekkora az összeg:
"A kártérítés összege:
Az Ön Csomagja értéknyilvánítás szolgáltatással került feladásra, ilyen esetben a kártérítés alapja a Feladó által a szállítás megrendelésekor megadott érték (értéknyilvánítás).
Ha a Feladó az értéknyilvánításban megjelölt összegként a tényleges kereskedelmi értéknél/vételárnál magasabb összeget tüntetett fel, úgy az értéknyilvánításban megjelölt összeg helyett a Csomag tartalmának tényleges kereskedelmi értéke, ha az értéknyilvánításban megjelölt összeg alacsonyabb a tényleges kereskedelmi értéknél/vételárnál, úgy legfeljebb az értéknyilvánításban megjelölt összeg kerül kifizetésre kártérítésként.
A kereskedelmi értéket a Csomag tartalmának beszerzési számlájával/a megfizetést igazoló visszaigazolással kell igazolni.
Szíves tájékoztatásul jelzem, hogy a hivatkozott csomag esetén a Feladó xxxxx Ft értéket jelölt meg az értéknyilvánítás keretében. "
Ja igen, ezt elfelejtettem írni, hogy bekérték a számlát, hogy igazoljam, én vagyok a csomag címzettje, és azt ki is fizettem már. -
Fox Mulder
senior tag
-
gedikart
aktív tag
-
arfer
senior tag
"megkaptam az értékbiztosítás összegét, ami szerencsére volt az Allegro-s csomagon"
Csak akkor tudsz kártérítési igénnyel élni, ha a feladó adott meg értékbiztosítási összeget? Persze az senkit sem zavar, ettől megy a biznisz, hogy milyen másodlagos kár éri az embert: több hét miatti késés, telefonálások (30 perc simán) hívásonként.Ez áll a Foxpost által a reklamációmra írt levélben:
"a Társaságunkkal szemben előterjesztett kártérítési igény legfeljebb a feladó által megjelölt értéknyilvánítás összegéig terjedhet. " -
gedikart
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam leírom a Foxpost kártérítési tapasztalatomat, hátha valakinek segít. Allegro-s csomagomat cserélték el, az enyém eltűnt. Telefonon hívtam őket (emailre mindig azt szajkózták, minden rendben van), az automatánál ragaszkodni kell ahhoz, hogy operátorral akarsz beszélni. Fél óra várakozás után tudtam élő emberrel beszélni, ő elmondta, hol lehet kártérítési igényt bejelenteni a weboldalukon, de csak két héttel a feladás után. Megpróbáltam beadni az igényt, de az oldal emailes megerősítő kódot kért, amit persze nem kaptam meg, akárhányszor, akárhány Foxpost fiókal próbáltam. Újabb telefonos kör, újabb fél órás élő emberre való várakozás után kiderült, hogy az Allegro a saját csomagjainál valamit machinál az email címmel, így nem a címzett emailje van beállítva a csomagszámhoz, ezért nem kaptam meg a megerősítő kódokat! Az operátor átállította az emailt, így be tudtam nyújtani a kártérítési igényt. Azt pár hét alatt kivizsgálták, jogosnak találták, és így kb. egy hónap után megkaptam az értékbiztosítás összegét, ami szerencsére volt az Allegro-s csomagon.
"megkaptam az értékbiztosítás összegét, ami szerencsére volt az Allegro-s csomagon"
Csak akkor tudsz kártérítési igénnyel élni, ha a feladó adott meg értékbiztosítási összeget? Persze az senkit sem zavar, ettől megy a biznisz, hogy milyen másodlagos kár éri az embert: több hét miatti késés, telefonálások (30 perc simán) hívásonként. -
cappa72
nagyúr
Azért arra leszek kíváncsi, hogy a Packeta/Foxpost mekkora megrendelőbázist veszít. Hogyan fogják visszaállítani a bizalmat, ha egyáltalán sikerül.
-
arfer
senior tag
Ez a Foxpost ügyfélszolgálat egy nagy kalap k*ka. A reklamációmra azt írták, hogy ők úgy látják, kézbesítésre került a csomag, úgyhogy minden rendben. Még visszaírtam nekik, hogy ha ezt abból látják, hogy kivették a boxból a csomagot, akkor jól látják, én vettem ki, de nem az én csomagom volt!!! Kíváncsi vagyok, megértik-e másodjára.
Sziasztok! Gondoltam leírom a Foxpost kártérítési tapasztalatomat, hátha valakinek segít. Allegro-s csomagomat cserélték el, az enyém eltűnt. Telefonon hívtam őket (emailre mindig azt szajkózták, minden rendben van), az automatánál ragaszkodni kell ahhoz, hogy operátorral akarsz beszélni. Fél óra várakozás után tudtam élő emberrel beszélni, ő elmondta, hol lehet kártérítési igényt bejelenteni a weboldalukon, de csak két héttel a feladás után. Megpróbáltam beadni az igényt, de az oldal emailes megerősítő kódot kért, amit persze nem kaptam meg, akárhányszor, akárhány Foxpost fiókal próbáltam. Újabb telefonos kör, újabb fél órás élő emberre való várakozás után kiderült, hogy az Allegro a saját csomagjainál valamit machinál az email címmel, így nem a címzett emailje van beállítva a csomagszámhoz, ezért nem kaptam meg a megerősítő kódokat! Az operátor átállította az emailt, így be tudtam nyújtani a kártérítési igényt. Azt pár hét alatt kivizsgálták, jogosnak találták, és így kb. egy hónap után megkaptam az értékbiztosítás összegét, ami szerencsére volt az Allegro-s csomagon.
-
skroy
senior tag
-
Benhill
őstag

packeta.hu ezt irja.
Van már helyettesítő foxpost app?Egyet találtam, de ez készítette: Zásilkovna s.r.o. Tölthető?
-
Ka_
tag
Allegro-s csomag Foxposthoz (Zbox) lett kiszállítva (hétfőn). Jött SMS, majd kb 1 órán belül mentem a csomagért. Hibás kód. Ügyfélszolgálat hívása, robot után 20 perc várakozás, ügyfélszolgálatos generál nekem új kódot, de azzal várjak kb 2-3 órát az átvételig (hogy befrissüljön az automata). Semmi változás az új kóddal. Velem egyidőben megjelent más is a csomagért, és kiderült, hogy ő már péntek óta próbálkozik.... Ismét robot/ügyfélsz, hibás automata bejelentés. Igen, tudnak róla már csüt/péntek óta nem frissül a box. Ettől függetlenül a futár még hétfőn bepakolta a csomagokat és az ügyfélszolgálat első híváskor nem tájékoztatott... Másnap (kedd), jött SMS, hogy hibás automata, javítják majd. Szerdán ügyfélszolg hívása, hogy mire lehet számítani kültéri automata 35 fok C... Nincs se fűtés/hűtés, oké, de a javításra mennyi időt kell várni. Nem tudja, akár hetek is lehetnek. Oké, akkor miért nem irányítják át? Mert nem.... Ezután megpróbáltam kinyitni az új (generált) kóddal a boxot, és kinyitotta, de tök üres a rekesz... Ügyfélsz ismét, majd ott közölték h keresést indítanak rá, mert lehet hogy elveszett a vonalkód, stb. Hogy veszhet el, ha egyszer bekerült az automatába, mivel kaptam kódot?! Simán lenyúlta a futár szerintem. Ja, valami 15 napos várakozás jön most.
Horror
Csak azt remélem, hogy a károsultak összefogásából lesz valami, egyfajta közösségi pert kellene indítani a cég ellen, megérdemelne egy rohadt nagy bűntetést. Bár sajnos jogilag eléggé levédték magukat az ÁSZF-fel.
-
Minime55
csendes tag
Ide jutott a hajdan elég jól működő cég (max 3 munkanapos kézbesítési idő), és ahogy nézem a foxpost károsultak FB csoportot még szerencsésnek mondhatom magamat :
-
gedikart
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Windows 7
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Villanyszerelés
- bitpork: Balcsis tali 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rajongói PC-s port készült a Gears of War 2-ből
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24-40 Monitor - bontatlan - full HD 1920x1080 - IPS panel - 120Hz - több db
- Lenovo M75Q-1 Mini PC - Ryzen 5 PRO 3400GE + gyári wifi! - 16Gb ram - 256GB SSD - HDMI
- Lenvoo M70q Micro - Mini PC - Core i3 10100T 16Gb ram 256GB SSD - gyári wifi - több db - gari számla
- GIGABYTE Z690 GAMING X garanciával, számlával (a Te nevedre)! Akár 32GB 6400-7600MHz RAM-mal is!
- Lenovo ThinkPad L530 i5 3210M 8GB DDR3L RAM 256GB SSD 100/100
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- ÚJ KIJELZŐS! 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 i7-1280P 16GB 512GB Nvidia T550 4GB FHD+ IPS 1 év gar
- AKCIÓ! Apple iPad Air 4th Gen. 256GB Wifi + Cellular tablet extrával garanciával hibátlan működéssel
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! FELÚJÍTOTT PRÉMIUM ÜZLETI IS !!!
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós touchos! i7-1265U 16GB 1000GB FHD IPS 1 év gar

.
Még mindig nem újították fel vagy még mindig nem javították rajta...

Úgy értem tudják kezelni megfelelően/szakszerűen
Komoly...
Sikerült időben átvenni.